keskiviikko 8. toukokuuta 2013

16. Annen omia enneunia/näkyjä/tiedonsanoja


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Sisältö:

1A: "Goan uni" I osa, ja 30 v. salattu II-osa, nyt jukaistu (13.3.2024)

1. Enneuni vuodelta 1997: " Euroopan ja mun maailman talouskatastrofi" ... toteutuu par´aikaa

2. Kaksi enneunta: 1. Muslimit ja 2. Bunkkeri, vuodelta 2010 ... Apua ... näyttää toteutuvan
3. Suomen joukkoraiskaus. 5.10 2017 ... Hirvittävä! Ei ikinä! Tätä emme saa sallia!
4. “Anne, muista Ninive!” Sanoma (varoitus Suomelle) Outo herääminen toukok.2016
5. Valentin-päivän profetia Suomen ja lähinnä Euroopan tulevaisuudesta, 14.2. 2016
6. Profetiaaninen, huikea enneuni: "Puhe tuomareille". Kannattaa lukea! 24.11.2014 
7. "Kun kaksi tulee yhdeksi, 2003
8. Lopun ajan seurakunta, 2005
9. U.S.A.:n itsenäisyysjulistuksen opetus, 2012
10. Älkää mukautuko tähän maailmaan. Valvokaa! Olkaa hereillä!, 2009
11. "Pimeät voimat", lokakuussa 1998
12. Aamukasteenkerääjiä Afrikkaan,2011
13.Tiedonsana "Jaffa-portti",  ja enneuni Israelin kohtalosta, v. 2011 ja 2012
14.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

*********************************************************************
Profetiaaninen enneuni: Goan uni v, 1994, 1-osa, Näky ja 2.osa, Ennustus tulevasta, Anne Lindell 


                            Goan uni  

 

Jaettu 2:een osaan. I-osa: Näky, II-osa Ennustus tulevasta 

 

Johdanto, joka on kirjoitettu Goassa, Intiassa seuraavana päivänä heti unennäön jälkeen: 

 

Olen aviopuolisoni kanssa lomamatkalla Intiassa, Goassa v. 1994, ja siellä tammikuun viimeisellä viikolla näin tämän merkillisen unen, jolle annoin nimeksi ”Goan uni”.  

 

Heräsin hotellihuoneessamme aamuyöstä n. klo. 4:n aikaan. Olin nähnyt kummallisen “unen”, ja siinä unessa minulle annettiin jonkinlainen profetia tulevasta ajasta.  

 

Aika outoa oli, että tässä unitilassa pystyin tekemään tarkkoja havaintoja ympäristöstäni ja kyselemään ja vastaamaan aivan järjellisesti.  

 

Heti herättyäni nousin kiireisesti ylös ja kirjoitin uneni muistiin hotellihuoneemme kirjoituspöydällä olevaan kirjepaperilehtiöön ... kuten unessa minua oli neuvottu tekemään. Olin hirvittävän väsynyt, joten kirjoitin uneni ylös nopeasti ja sotkuisesti. Kirjoitin monta arkkia tiheää tekstiä ja kättäni kramppasi välillä, koska minulla oli kiire saada kaikki paperille, niin kauan kun muistin kaiken vielä selvästi, ja kiire minulla oli myös siksi, että halusin myös päästä nopeasti uudestaan nukkumaan. 

 

Heräsin toistamiseen aamulla n. klo. 8:lta ja muistin heti ensimmäiseksi merkillisen ”unen”. Nousin ylös ja luin aamuyöllä kirjoittamani tekstin. Teksti oli minulle niin ominaista ”pikakirjoitusta” eli kaunokirjoituksen ja tekstauksen sekamelskakäsialaani. Olin kirjoittanut välihuomautuksia rivien väliin ja reunoillekin, ja ajattelinkin, että minun täytyy heti kotiin tultuamme kirjoittaa kaikki puhtaaksi tietokoneella. Kirjoittamani teksti oli kummallisinta mitä koskaan olen kirjoittanut tai edes lukenut.  Se oli jonkinlainen tulevaisuuden ennustus.  

 

Päätin myös heti yrittää piirtää sen miehen muotokuvan, jonka kanssa olin puhunut unessa, sillä muistin hyvin miehen hieman tavallisuudesta poikkeavan ulkonäön ja asun. Kun katselin piirrostani, niin tunnistin siitä ihan hyvin hänet samaksi mieheksi, jonka kanssa unessa puhuin.  

 

 

                                                              * 

 

Välihuomautus: (Tämä on kirjoitettu  kotonani Forsbyyssä): 

 

Kirjoitan tätä Goan untani puhtaaksi nyt kotonani tietokoneellani palattuamme Suomeen helmikuun alussa. Jaottelin uneni 2:een osaan. Näky ja  II  Ennustus tulevasta, sillä minulle annettiin käsky pitää tuon II-osan vielä visusti piilossa ... sillä se pelotti ainakin minua aikalailla. Toivon kaikesta sielustani ja sydämestäni, että nuo ennustukset eivät ikinä toteudu. Tämän Goan-uneni jälkeen olen rukoillut ja tulen varmasti rukoilemaan koko lopun elämäni ajan, että uneni ennustukset eivät toteutuisi koskaan ... ei ainakaan minun oman elämäni aikana. 

 

 

                   Goan uni, I – osa: Näky 

 

 

Olin unessa miellyttävässä huoneessa. Huoneessa oli väriasteikkona vain valkoisen ja harmaan sävyt ... ei muuta. En nähnyt ikkunaa, vaan valo tuli huoneeseen seinien katonrajasta kuin hehkumalla. En nähnyt lamppuja. Valo oli valkoista, pehmeää ja miellyttävää. Huoneessa oli ovellinen kaappirivistö, yksi pöytä ja sen molemmin puolin kaksi mukavan näköistä tuolia. Asetuin istumaan toiseen tuoliin. Tuoli oli kuin Formula-auton tuoli - mukava ja pehmeä, ergonominen sanoisin, ja se muotoutui todella hyvin kehon ympärille, ja sitä pystyi nostamaan ja laskemaan käsinojista ja kallistelemaan, pyörittelemään ja keinuttamaan vartalon liikkeillä. 

 

 

Siinä istuessani ja tuolin ominaisuuksia kokeillessani huoneeseen tuli aivan hiljaa ja miltei äänettömästi vanhanpuoleinen mies (ehkä siinä 50 - 55 vuotias). Hänellä oli lämpimän ruskeankellertävä iho. Silmät olivat ilmeikkäät ja suuret, mutta jotenkin niistä sai surumielisen vaikutelman. Ehkä johtui alaspäin roikkuvista silmäluomista.  Hiukset olivat valkoiset ehkä hieman harmaaseen vivahtavat. Hyvin vaaleat kumminkin, puolipitkät ja kammattu korvien taakse. Korvat olivat aika isot ja pitkät. Huulet hyvän muotoiset ja amorinkaari voimakas. Leuka oli voimakas - miehekäs. Poskipäät huomattavan korkeat, niin kuin Pohjois-Amerikan intiaaneilla. Jotenkin hän oli Geronimo-intiaanipäällikon näköinen. Hänen kasvoillaan ei varsinaisesti näkynyt ryppyjä, mutta kasvot olivat kuitenkin juonteikkaat, etenkin silmien ympärillä näkyi ikään kuin naururyppyjä. Silmiinpistävin oli ehkä hänen päähineensä. Lämpimän oranssinpunainen, huopahattua muistuttava ”pipolakki”, jossa oli hieman ylöspäin kaareutuvat pyöristetyt reunat. Nämä reunat laskeutuivat hieman alaspäin sekä edessä että takana muodostaen pienen kiilan. Vaatetus oli harmaansinisen ja hopean vivahteinen mekkomainen, pitkä kaapu/takki. Vähän keskiaikainen vaikutelma korkeine (ehkä topattuine) olkapäineen.  Hihat olivat suuret ja poimutetut. Kaulus korkea ja jäykkä. Kauluksen keskellä, ilmeisesti kiinnikkeenä, oli viehättävä aika iso, pyöreä kivikoru hopeanvärisine reunuksineen. Korukivessä oli juovina ultramariinia, vaaleansinistä ja hieman turkoosia. Miehen kenkiä en muista, tai ehkä ne eivät näkyneet pitkän kaavun alta. Kutsun häntä jatkossa harmaapukuiseksi mieheksi, koska en muista hänen maininneen minulle nimeään. 

 

Mies asettui pöydän taakse toisen tyhjän tuolin viereen ja alkoi puhua selvällä suomenkielellä näin: ... ”Jotain, mikä aloitettiin maanpäällä kauan sitten, jopa tuhansia vuosia sitten Egyptissä, saatetaan loppuun aivan pian. Tämä kammottava ja Luojan Suuren Suunnitelman vastainen ajatus nostaa päätään ylös aina aika ajoin ihmiskunnan historiassa, ja nyt tämä ajatus tiivistyy Etelä-Euroopassa, missä 12 Suurta tulevat kohtaamaan”.  

 

Olin vähän pyörällä päästäni, enkä tiennyt mitä sanoa. Epäilin jopa, että olin aivan väärässä paikassa, ja että hän luuli minua joksikin muuksi, ja siksi hän alkoi puhua minulle asiasta, josta ei minulla ole hajuakaan. 

 

Mutta harmaapukuinen mies jatkoi: ”Kaikkialta maailmasta on tullut ihmisiä todistamaan tätä kohtaamista. Jotkut ovat mukana tässä kohtaamisessa uteliaisuuttaan ja vapaaehtoisesti ja jotkut tahtomattaan – pakotettuina”. 

 

Katsoin häntä ilmeisesti nyt niin typerän näköisenä, että hän keskeytti kertomuksen ja sanoi: ”Näytän sinulle, niin ymmärrät paremmin. Nojaa taaksepäin ja rentoudu ja laita silmät kiinni”. 

 

Näin tehtyäni olin yht´ äkkiä katselemassa puitten yläpuolelta näkymää, joka salpasi henkeni. En ollut koskaan eläessäni nähnyt niin paljon ihmisiä kokoontuneena samalle paikalle. Ihmisiä oli joka paikassa: kadun reunoilla ja kadut olivat kuin puurona ihmisistä. Ihmisiä oli jopa ja talojen parvekkeilla, ja jotkut olivat kiivenneet jopa katoille. Sitten huomioni kiinnittyi kauempana olevaan jonkinlaiseen ”näyttämöön”. Se vaikutti tilapäisesti rakennetulta, sillä siinä oli paljon metallista tehtyjä tukia. Näyttämön lattiaa peitti ruohonvihreä, paksu kangas, ja sitä oli laskostettu kauniisti myös näyttämön ympärille. Näyttämöllä oli pitkä pöytä ja sitä peitti maahan asti lilanvärinen liina. Tätä samaa liinakangasta oli poimutettu kauniisti aaltomaisesti koristukseksi pöydän sivujen ja etuosan ympärille. Tausta oli mustaa verhoa. Pöydän takana oli kaksinkertainen tuolirivistö aivan takaseinän vierellä. En laskenut tuoleja, mutta arvioisin niitä olleen n. 20 – 25 kpl. Oli kaunis ja kirkas kesäpäivä, mutta näin joka puolella teknisiä laitteita ja lamppuja (suuria ja tehokkaita valonheittimiä) ja siksi ajattelin, että tämä tapahtuma, jota nyt seurasin, jatkuisi ehkä myös pimeälläkin. Arvelin, että tapahtuma olisi Etelä-Euroopassa, koska meilläpäin pimeää ei tule kesäiltoina, eikä näin ollen lamppuja tarvittaisi. Katunäkymä oli erilainen kuin Suomessa: kuin roomalaisia renesanssi- ja barokkitaloja ja modenia arkkitehtuuria rintarinnan. Minulle tuli tunne, että katsoin par´ aikaa näkymää, joka oikeastaan tapahtuisi kaukana tulevaisuudessa. 

 

Ihmiset alkoivat äännehtiä yhä kovemmin, ja se kuulosti kuin meren kuohulta, ja silloin näin kuinka näyttämölle nousi rappuja pitkin 12 henkilöä (miehiä kaikki), ja he asettuivat aivan näyttämön eteen seisomaan. En kuullut hyvin, mutta tapahtuma näytti siltä kuin heidät olisi esitelty yksitellen. Panin merkille, että kahdella miehellä oli selvästikin arvoasteikossa korkeimman mahdollisen kirkonmiehen asut, joten he olivat varmasti arkkipiispoja, ja loput miehistä olivat tavallisissa, mutta tyylikkäissä tummissa puvuissa. Kun kaikki oli esitelty, he asettuivat istumaan pöydän taakse, ja tämän jälkeen rappuja pitkin alkoi rivissä nousta lisää miehiä, ja heidän joukossaan oli myös aivan selvästi eri kristillisten kirkkokuntien ja myös eri uskontojen edustajia. Heitä ei esitelty, ja he asettuivat istumaan noille takaseinän vieressä oleville tuoleille.  

 

Sama harmaapukuinen mies oli tässä näyssäkin koko ajan vierelläni, ja nyt hän alkoi selostaa minulle näkymää. Tämä tulee pian tapahtumaan. Tämä on sitä mitä jo nyt suunnitellaan. Näet nyt tässä toteutuvan uuden ja koko maailmaa käsittävän liiton. Se on poliittinen, erikansojen yhteneväisyysliitto ja ekumeeninen eriuskontojen liitto. Siis uuden maailman järjestelmän syntysanat lausutaan nyt tässä. Maailmassa on ja on ollut jo vuosisatojen ajan voimia, jotka ovat taloudellisesti, sotilaallisesti, poliittisesti ja jopa uskonnollisesti sitoutuneet keskenään salaiseen liittoon. Heillä on ajatuksena ”saattaa kaikki kansat yhteen, että niitä on helppo hallita. Nämä johtajat vetoavat Raamattuun ja muihin arvostettujen suurten uskontojen kirjoituksiin, ja he väittävät, että näin on ennustettu tapahtuvan, ja että kaikki mikä tapahtuu on Luojan tahto. Myöhemmin he itsekin julistautuvat Luojan kaltaisiksi, ja heidän joukosta nousee itsevaltias ja mahtava maailman johtaja, jolla on oleva kaikki valta ja voima maan päällä. He vääristelevät Raamatun totuuksia, jotta ne mahtuisivat siihen maailmankuvaan mitä he havittelevat ja suunnittelevat. Katso tätä näkymää ... tässä luodaan juuri perusta tälle uudelle, suurelle ja mahtavalle koko maailmanlaajuiselle järjestelmälle. Maailman rahatalous on tätä ennen tahallaan ajettu harvojen valtaapitävien ja rahamaailman johtohahmojen toimesta tuhon partaalle, ja nyt nämä valtaahavittelevat koetaan pelastajina, vapahtajina ... Luojan lähettiläinä. Ja katso näitä ihmisiä, kuinka haltioissaan ja innoissaan he ovat.  

 

Katsoin alas ihmismerta ja silmäni kostuivat kyynelistä, koska tajusin, että nyt noita ihmisiä viedään kohti itsetuhoa kuin pässejä lieassa. Innostuneina ja aivan kuin hurmoksessa he hurraavat ja ylistävät noita 12:ta ”suurta” .. ja tosiaankin, nyt alkoi ihmismeren äänenkohinasta muodostua yhtenäinen ääni, ja aloin erottaa siinä aivan selvästi sanoja. Tuon valtavan ihmismassan yhteislaulu kuullosti kuin uskonnolliselta ylistyshymniltä, ja laulun sanat olivat englanninkieltä ja menivät jotensakin näinholy, holy is the Lord ... jne ...yhtä ja samaa koko ajan. 

 

Sitten olin yht´äkkiä taasen tuossa harmaassa huoneessa. Istuin taasen mukavassa tuolissani ja olin aivan poissa tolaltani. Seuralaiseni, tuo harmaapukuinen mies, antoi minun hieman rauhoittua, ja sitten hän alkoi puhua minulle. Nyt hänkin istuutui.  

 

                                                                    * 

 

 

Välihuomautus helmikuu 1994: Tämä harmaapukuisen miehen puhe, tai oikeastaan keskustelumme ja samalla uneni loppuosa, oli sen luonteinen, että arkistoin sen tietokoneelleni toisen otsikon alle, sillä en oikein tahtoisi näyttää sitä kenellekään. Se on vähän ... tai ei vain vähän, vaan jopa todella pelottava. Itseänikin tuo keskustelumme pelotti ja pelottaa vieläkin, enkä olisi halunnut edes kuulla moisesta. Olisi ollut paljon parempi, jos en olisi saanut tietää mitään siitä, mitä tämä harmaapukuinen mies minulle kertoi.  

 

Välihuomautus 13.3. 2024: Tätä loppuosan julkaisemista on viivytelty osaksi omasta tahdostani, että myös viestituojan tahdosta, koska maailman ei olisi siihen vastanottavainen ennen kuin ikäviä, ihmisen aiheuttamia tapahtumia alkaa tapahtumaan. N. v. 2012 sain vähän ennen joulua näetsen tietää (henkisesti, eli ns. yliluonnollisesti ... minulle kylläkin luonnollisesti), että ydinaseet ym. äärimmäisen vaaralliset, korkealta ilmakehästä (laser, ääni) ja jopa kiertoradalta laukaistavat tuhoaseet (esim. “naula”) tuhotaan ... ei kuitenkaan ihmisen aloitteesta. Joten ydinsota estetään II:s -osassa mainituista syistä. Myöhemmin sain myös tietää, että muinaisessa ydinsodassa tuhoutunut aurinkokuntamme planeetta tunnetaan maapallolla nimellä “Maldek”. Sain myös tietää, että bunkkerit ja tunnelit (syvät, monikerroksiset) eivät suojaa pahoja siis ihmiskunnan vihollisia. He eivät voi edes paeta ulkoavaruuteen tai edes toiseen ulottuvuuteen. Heidän pahuutensa ja mädännäisyytensä on käsittämättömän suurta. Emme voi astua uuteen aikakauteen, “ihmiskunnan kulta-aikaan", ennekuin omat pahat ja pahuus on eliminoitu. Olen useasti miettinyt ja Raamattua tutkiskellut ja ajatellut, että tämä aikakausi on varmasti se, mistä Jeesus puhui, kun hän tarkoitti “Tuhatvuotista Valtakuntaa”. “Milleniumia” ... onnen ja autuuden aikaa, jossa “lusteen (torajyvän) annetaan vielä kasvaa, kehittyä yhdessä nisun (viljan) kanssa odottamaan ... hmmm ... lukekaa itse Raamatusta lisää vaikka Ilmestyskirjasta.  

 

                                                    - 


.....................................................................................................................................
Minulle annettin käsky salata tämä II-osa 30 vuotta, ja nyt 13.3. 2024 on 30 vuotta kulunut. 

 

                                  Goan uni  

 

                                      II–osa: Ennustus tulevasta 

 

  

Ja harmaapukuinen mies jatkoi: 

 

Kahden vuoden kuluttua (eli siis v. 1996) maapallon ja sen ihmisten eristyneisyys loppuu. Ihmiset ovat olleet erityisasemassa ja sen vuoksi jopa eristyksissä, mutta silti Kaikkeuden Luoja on pitänyt heistä aivan ihmeellisellä tavalla huolta. Jopa enkelitkin kadehtivat ihmisiä. Maanpäälle on Luoja lähettänyt aikojen saatossa lukemattomia määriä korkeita auttajahenkiä ja jopa arkkienkeleitä, ja merkittävin osoitus Luojan äärettömästä rakkaudesta ihmisiä kohtaan oli Luoja-Pojan syntyminen maanpäälle ihmiseksi. Olette Luojalle kallisarvoisia ja te olette erityisasemassa kuolemattoman sielunne tähden. Ja tämä sielu on lähtöisin Luojasta. Se on suurenmoinen lahja, joka kerran annettuna aina ikävöi lahjoittajansa luo ja kaipaa yhteyttä Häneen; kuin lapsi isäänsä ja isä lapseensa. Ihmiset luotiin rakkaudesta ja Pojan kautta ja Pojan vuoksi. Luoja on itsessään Rakkaus, mutta rakkautta ei voi olla ilman rakkauden kohdetta, sillä vain siten rakkaus ilmentää itseään. Siksi teidän sielustanne taistellaan pahojen voimien puolella, koska ihmiskunta kuuluu Luojan Suuren Suunnitelmaan. Nämä pimeät ja pahat voimat haluavat tuhota Luojan Suuren Suunnitelman viekoittelemalla sielut ikuisesti eroon Isästä. Synti, epäpuhtaat ajatukset ja teot katkaisevat siteen Luojaan, eikä näin ihmisessä oleva Henki enää kykene yhdistämään ihmistä Luojaansa. Synnin vuoksi ihmisessä Henki kuivettuu, näivettyy ja lopulta kaikkoaa kokonaan ihmisestä, mutta elämässä ei koskaan lopullisesti. Lopullinen tuho tulee vasta kadotuksessa. Ihminen, jossa Henki on kuollut, ei kuule Luojan ääntä eikä voi näin saada Luojalta johdatusta ja opastusta. Vain pienikin hento ajatus tai katumus tai kutsu, niin Henki palaa ihmiseen, ja sitten on ihmisestä itsestään kiinni alkaako Henki hänessä vahvistua vai ei. 

 

”Entä Jeesus, Jumalan Poika”, kysyin innokkaana, ”miten hän tähän liittyy ja miksi Jeesuksen piti kuolla”?  

 

Ja harmaapukuinen mies vastasi: ”Lyhyesti sanon, että ei enkeleillekään ole selitetty Jeesuksen kuoleman ja pelastustyön aivan kaikkia salaisuuksia ja mysteerioita. Vain Kaikkeuden Luoja tietää kaiken. Minun on vaikeata sinulle tätä mysteeriota tässä näin lyhyesti selittää, mutta sanon vain, että Jeesus teki aivan uskomattoman urotyön; Hän meni sisälle kuolemaan, ja se mitä siellä sitten tapahtui, se oli ratkaisevaa ihmiskunnan pelastukselle. Jeesus täytti Lain ja Kirjoitukset, jotta ihmiset uskoisivat Häneen. Vain Hän pysyi siihen. Jeesuksen ylösnousemusruumis, kirkastettu ruumis tarvittiin, jotta vapautus olisi ihmisille mahdollista. Jeesus etsi, raivasi ja loi ihmisille Tien Isän luo ja tärkeintä oli, että Hän antoi auttajan, opastajan, eli Pyhän Hengen. Sielu on Jumalasta, mutta Henki on Jumalaa. 

 

Nyt selitän sinulle mitä ihmiskunta tulee kokemaan lähiaikoina. Ihmiskunta on ajautumassa kohti tuhoa osaksi omasta syystään ja osaksi maapallon kehityksen luonnollisista seuraamuksista. Nämä seuraamukset maapallon geologisessa historiassa seuraavat toisiaan satojen tuhansien vuosien, kymmenien tuhansien vuosien ja tuhansien vuosien ja satojen vuosien tasajaksoisissa sykleissä, mutta nyt nämä seuraamukset ovat alkaneet kiihtyä, koska ihmiskunta ei ymmärrä, että maapallolla on myös sietokykynsä ja rajansa.  

 

Mikään maallinen mahti ei voi pakottaa ihmisiä lopettamaan planeettansa tuhoamista, mutta viisaat ja aikaansa edellä olevat ihmiset voivat silti puheillaan, ja kirjoituksillaan ja jollain muulla tavoin tiedottamalla saada ihmiset muuttaman elintapojaan ja ajatusmaailmaansa, ja näin ihmiset voisivat, jos vain tahtoisivat vapaaehtoisesti estää maapalloa tuhoutumasta aivan kokonaan. Nämä katastrofit ja vaikeat ajat alkavat aivan pian sotina, kansannousuina ja luonnonmullistuksina. V. 2012 on ratkaiseva, sillä silloin ratkeaa Israelin kysymys. Israelin valtio, ja sen poliittinen ja uskonnollinen tila mahdollistaa uuden poliittisen, sotilaallisen, taloudellisen ja eettismoraalisen järjestelmän synnyn. Tämän järjestelmän synnyn useat kokevat hyvänä ja vain harvat näkevät, että tässä on kyse siitä, mitä profeetat ja näkijät ovat kutsuneet antikristuksen vallan ajaksi. 

 

Harmaapukuisen miehen puheet alkoivat jo ahdistaa minua ja kysyin miltei itkua niellen, että: ”Tuhoudummeko me kaikki, ja miten sitten se lopullinen tuho oikein tulee? ” 

 

Harmaapukuinen katsahti minuun ja oli vähän aikaa aivan hiljaa, ja sitten hyvin surullisesti ja lempeästi hän kertoi seuraavaa: ” Napajäätiköt ovat jo nyt alkaneet sulaa. Merenpinta nousee. Monia Tyynenmeren saaria tulee häviämään kokonaan. Maapalloa uhkaa tuhoisa ja valtaisa avaruudenkappale. Tiedemiehenne ovat tiennet tämän jo kauan sitten, mutta vasta v. 2000 jälkeen siitä aletaan puhua ei-tieteellisissä ja epävirallisissa julkaisuissa, mutta suurelta yleisöltä tämä uhka pyritään salaamaan. Ja vaikka tuo objekti ei edes iskeytyisi maahan, tulee silti olemaan maanjäristyksiä ja erittäin tuhoisia hyökyaaltoja, jotka pyyhkivät rannikoilla kokonaisia kaupunkeja pois. Mannerlaatat liikkuvat toisiaan kohti. Tämä ei ole ihmiskunnan syytä, vaan se kuuluu maan historiaan. Näitä muutoksia on ihmisten vaikea mitata, mutta pienikin ulkopuolinen häiriö voi aiheuttaa sen, että maapallon magneettinen akseli kallistuu ja alkaa heilahdella ikään kuin heiluriliikkeellä. Nyt jo tiedemiehenne ovat kyenneet mittaamaan tätä maapallon pyörimisen heiluriliikettä. Tulevaisuudessa ilmenee lisääntyvää maapallon pyörimisen epävakautta, ja tämä puolestaan aiheuttaa mannerlaattojen liikkumisen nopeutumista. Ja kun tarpeeksi suuri mannerlaattojen liikkuminen viimein ja vääjäämättä tapahtuu, niin tämän jännityksen purkautumisen seurauksena siitä seuraa valtavia maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia ja maan akselin nopea kallistumien aiheuttaa niin valtavan hyökyaallon, että se pyyhkäisee läpi Euroopan, Keski-Aasian ja Keski-Amerikan ja Pohjois-Afrikan saaden suunnatonta tuhoa aikaan. Suomi ja Skandinavian maat tulevat selviytymään juuri ja juuri, mutta elämä täälläkin olisi tuollaisen tuhon jälkeen verrattavissa maapallonne tämänhetkisiin pahimpiin katastrofialueisiin. Jos ihmisiä on jäänyt eloon, niin silloin heillä kuitenkin olisi nälänhätää ja kulkutauteja. Ja kaiken tämän tuhon lisäksi ydinreaktoreista ja ydinjätevarastoista ilmakehään vuotava radioaktiivinen saaste tekee maapallostanne asumiskelvottoman kymmeniksi tuhansiksi vuosiksi.” 

 

Nyt olin jo kauhuissani, kysyin: ”Eikö ollut muuta tulevaisuutta ihmiskunnalle odotettavissa kuin tuo kauhea tuho? Eikö meitä mikään enää voi pelastaa”? 

 

Mies vastasi vieläkin surullisemmin, että: ” Näyttää siltä, että ihmiskunta ei selviä edes niin pitkälle, vaan että te tuhoudutte kaikki nopeasti oman tyhmyytenne seurauksena. Ydinvoima arvaamattomissa käsissä saattaa aiheuttaa maapallollenne salamannopean tuhoutumisen. On kansakuntia, joiden johtajat ovat sisältä niin mädäntyneitä, että sitä on edes vaikeata uskoa. Näiden maiden johtajat voivat hulluudessaan saada aikaan sellaisen tuhon ketjureaktion, jolloin kaikki tuhoutuu maanpäältä. Maapallon lähiavaruudessanne kiertää asteoroidivyöhyke Marsin ja Jupiterin välissä, joka on tällaisen muinaisen ydinsodan seurauksen muistomerkki. Lyyran tähtijoukossa on planeetta, joka on sinkoutunut toiseen aikaulottuvuuteen myös samanlaisen ydinsodan jälkiseuraamusten myötä. Pelkäämme vain, että vielä yhden aurinkokuntanne planeetan tuhoutuminen aiheuttaisi ketjureaktion ja katastrofaalisia muutoksia lähiavaruudessanne. Sen vuoksi kaikki henkiset vallat haluavat auttaa ihmiskuntaa ja puuttua ihmisten tekemisiin ymmärrystä antaen. Emme voi sallia sellaisen tapahtuvan. Jos vain kykenemme, pyrimme estämään tuhon. Voi olla, ettemme voi estää suurimman osan ihmiskunnasta joutuvan tuhon omaksi, mutta voimme ehkä estää maapallon totaalisen tuhoutumisen. Ymmärrätkö, että on parempi, että miltei kaikki ihmiset tuhoutuvat kuin, että maapallo itsessään tuhoutuu?  -  Nyt, herää ja kirjoita ylös mitä kerroin, ja jatka sen jälkeen uniasi. 

 

........................ 

 

Loppulause: Tämä 2:s osa eli loppuosa Goan unesta on mielestäni aivan käsittämätön ja asiat, joita siinä mainittiin ennenkuulumattomia. Minun on vaikea uskoa tätä unta itsekään. 1:s osan ajatus uudesta koko maailmaa käsittävästä liitosta ei mielestäni ole mikään mahdoton ajatus, sillä onhan meillä jo olemassa YK ja länsivalloilla esim. sotilasliitto Nato ja maailmanpankki jne. Minua mietityttää, myös tuo ”harmaapukuinen mies” ... kuka hän oli? Hän ei näyttänyt tyypilliseltä enkeliltä, mutta hän oli selvästikin henkinen, mutta samalla myös fyysinen ... siis ei mikään näky tai haamu ... No, ehkä vuosien saatossa tämäkin arvoitus ratkeaa. Ehkä näen hänet vielä joskus uudestaan unessa, ja silloin kyllä otan selville mikä hän on oikein miehiään.  

                                   

                                             - 

 

Kirj. Anne Lindell, Goa, Intia, alkutalvi (talvilomalla) 1994 

................


********************************************

1. Anne Lindellin enneuni vuodlta 1997  
Euroopan ja muun maailman talouskatastrofi

Anne Lindell, profetiaaninen enneuni vdlta 1997, EU hajoaa, EU crashes, Kreikka konkursissa 

Esipuhue, kirj. 16.2. 2012, Anne Lindell:

Olen aikaisemmin julkaissut pienen otteen tästä enneunestani Helsingin Sanomien  mielipidesivuilla (internetissä ”Kirjoituksia”-sivulla) ... kahdestikin, mutta eri vuosina. Nyt eletään parhaillaan tätä enneuneni aikaa. Enneuneni tapahtumat alkavat tulla toteen aivan lähiaikoina ja jopa lähipäivinä. Se seikka, että asiat Euroopassa ja maailmalla ovat menneet niin kuin ovat menneet, palautti mieleeni nyt taasen ja jälleen kerran tämän enneuneni vuodelta 1997 ja minusta tuntui tärkeältä laittaa se myös  tänne ”Elä ihmeessä” blogillenikin. Jos enneuneni pitää paikkansa, ja taloudellinen katastrooffi on factum (tosiasia), niin EU tulee myös hajoamaan ja kaatuu omaan mahdottomuuteensa, sillä EU on talous– ja rahaliitto ja perustuu nimenomaan jäsenmaiden talouden vakauteen.  Tätä vakautta ei enää ole.  Eu rikkoo omia lakejaan ja säädöksiään: Maastrichtin sopimuksen "no bail out" kalusuleja 123 ja 125  on rikottu mennen ja tullen. Tuossa enneunessani ennustettiin, että EU:n kriisi alkaisi Kreikasta,  ja nyt nämä ennustukset ovat par´aikaa  toetutumassa.Kreikkaa uhkaa konkurssi.
.....................

On elokuu v. 1997 ja näin seuraavan unen. Unessa istuin hämärtyvässä illassa eräänlaisella kaiteella ankealla ja betonisella pihamaalla, ja katsoin keski-ikäisen miehen kanssa isoa kylttiä varastomaisen rakennuksen tai kenties hylätyn hallin suurten ulko-ovien yläpuolella. Kyltissä luki sanat  ”Matförråd” (suom. Ruokavarasto). Mies puhui hiljaisella äänellä, pää painuksissa alaspäin, hieman tuskaisesti, mutta kuitenkin rauhallisesti ja  melkein kuiskaten: ... Ruokavarastoja täytyy täydentää, sanoi mies, myös siemenviljaa, perunoita ja siemeniä on oltava varastossa tuleville vuosille. Sanoin, että kyllähän meillä nyt ruokaa riittää ... sitähän on jo yli tarpeen. Niin nyt, sanoi mies,  mutta entä kun maailmalla alkaa valtava liikehdintä? Mikään silloin ei oikein toimi. Pakolaisten vuoksi Suomen väkiluku on silloin aivan toista kuin nyt. josta pientä osaa vainotaan. Aivan 2000-luvun alussa tulee olemaan samaan aikaan yhtäällä ääretöntä rikkautta ja hyvinvointia ja toisaalla nälänhätää ja pahoinvointia. Eritoten vuodet 2008 ja 2009 tulevat olemaan rikkaalle Yhdysvalloille ja joillekin Euroopan Välimeren maille todella vaikeata laman aikaa. Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia. Häikäilemättömät väärinkäytökset tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990 luvun alussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia, jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talouspohjaansa. Lopulta Italian tilanne puhkaisee todella pahan kriisin kaikkialla Euroopassa ja kaikilla sektoreilla: rahamaailmassa, työllisyydessä, ruokapulassa, pakolaisongelmassa. Italialaiset eivät edes kykene valvomaan rajojaan, joten ei-toivottujen ainesten virtaaminen Afrikasta jopa Euroopan pohjoisosiin on valtavaa. Lohdutukseksi meille suomalaisille, että sillä hetkellä niin Suomessa kuin muualla Skandinaviassakin ovat asiat muuta maailmaa paremmin. Norjaa aletaan kadehtia, ja yht´äkkiä kaikki muut Euroopan valtiot haluaisivat olla yhtä kauaskatseisia ja  riippumattomia kuin Norjalaiset. Huokaisin ja sanoin: minnekä me sitten voisimme paeta, Ruotsiin, Norjaan? Mies sanoi, että ei kannata paeta ... yritetään vain selvitä jotenkin. Mies otti minua molemmista olkapäistä kiinni lujalla otteella ja sanoi: Me kestetään – uskotko? Nyökkäsin kyyneleet silmissä. Mies nousi ylös ja lähti kävelemään hartiat kumarassa poispäin
 ... Tähän heräsin..
.........................................
Omia mietteitäni heti herättyäni:

Uskon, että Jumala ilmoittaa uhan ja vaaran edellä profetiaanisesti ihmisille jollain tavoin ennakkoon näyttämällä unessa tai näyssä eräänlaisia ennakkovaroituksia, koska me olemme  menossa kohti todella vaikeita  aikoja, jolloin kaikkialla maailmassa tulee olemaan valtava puute elintarvikkeista, niin myös täällä rikkaassa Skandinaviassa. Ja aivan ilmeistä on, että meillä on tuolloin vielä  suhteellisen hyvin asiat, kun taas etelämpänä Eurooppaa ja Afriikkaa asiat ovat aivan katastrofaalisella tasolla. Siellä on ihmisten mahdotonta elää. Luulenpa, että  suuret pakolaisvirrat alkavat Italian kautta, sillä  Italiahan on aika lähellä maantieteellisesti Afrikkaa. Ehkä Afrikkaan tule niin laaja nälänhätä, ja  että niin suuret ihmismassat lähtevät liikkeelle, että niitä pidätä enää mikään. En tiedä, mutta jotain todella pahaa siellä kyllä kumminkin tapahtuu. Jeesus sanoi, että meidän tulee valvoa ja seurata merkkejä, joten otaksun, että Jeesuksen omille kristityille annetaan jonkinlainen selvä merkki, jonka vain he ymmärtävät, että ” nyt se alkaa” ... lopun aika. Tämä minun enneunenikin oli ehkä myös jonkinlainen ennakkovaroitus. Eikö Jeesus sanonutkin, että lopunajoilla jopa lapset ja nuoretkin ennustavat.
..........................
Omia mietteitäni nyt v. 2012

Tämä kevät 2012 tulee olemaan erittäin vaikeata aikaa, ja saa nähdä kaatuuko hallitus enne kesälomia. Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen tekivät todella pahan virheen suostumalla sellaisiin lainaehtoihin, että nyt Suomi menettää ensiksi (takaajana) miljardeja rahaa ... siis Suomen veronmaksajat menettävät. Jollei nyt niin ainakin viimeistään ensi vuonna hallitus kaatuu, ja ratkaisevin kuukausi on varmasti toukokuu 2013. Toivottavasti Keskustan pj. Sipilä kuuntelee kansan tahtoa  saatta Suomen ulos EU:sta ja eurosta. Hmmm ... Taitaa olla pelkkää toiveunta. 

2 kommenttia:

  1. Toistaiseksi tilanne on mennyt varsin tarkalleen profetiaunen mukaisesti. Varsinkin nyt maaliskuussa 2013 tämä uni pitäisi ottaa vakavasti kun Italian vaalitulos oli sellainen, että toimivaa hallitusta ei saatane. Poliitikkojen on edelleen jaettava rahaa ja Italia velkaantuu koko ajan enemmän kuin pitäisi.

    Tuo Annen maallinen arvio vuodesta 2012 ei toteutunut eli Suomen hallitus ei kaatunut. En lähde povaamaan hallituksen katumista, mutta arvioin että vuosi 2014 tulee olemaan vaikea, todella vaikea vuosi niin Italian, euron kuin koko Euroopan osalta. Ehkä silloin alkaa toteutua tuon Annen profetiaunen tapahtumat. 

  2. Just noin nimim. "Anonyymi" ... näin siinä käy, kun itse alkaa asioita mielessään viisatelemaan. Siis tästä näkee selvästi, että en ole mikään ennustajaeukko tai selvänäkijä. Ei kaatunut hallitus viimevuonna, vaikka niin toivoin käyvän.

    Olet oikeassa "anonyymi", sillä pahoja ja huolestuttavia uutisia kuulee maailmalta joka päivä. Jopa Olli Rehn uumoili Kyporoksen eroavan EU:sta aivan lähiaikoina, ja taloustieteilijät pelkäävät nyt ihan tosissaan, että Italia selviää tätä nykyä pelkällä "tekohengityksellä" (yhteisavustuksella, laittomalla) ... eli on vain ajan kysymys, milloin koko Italia menee konkurssiin. Kreikka, Kypros ja Espanja ovat olleet jo kauan konkurssikypsiä, kuten Portugalikin, vaikka se yrittää pysyä piilossa ja hiljaa todella pahoista ongelmistaan.Ukon, että eteläisiä EU:n rupuasakkimaita ei päästetä ulos EU:sta, vaan muita jäsenvaltioita kurjistetaan, jotta ne jäsenvaltiot, kotka eivät edes yritä hoitaa talouttaan kuntoon saavat huikeita EU-avustuksia.


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2. Kaksi enneunta v. 2010: 
1.Muslimit ja  2. Bunkkeri



Näin nämä kaksi enneunta peräkkäisinä öinä heinäkuussa v. 2010. Molemmat unet olivat lyhyitä, mutta heräsin oitis unennäön jälkeen molemmilla kerroilla keskellä valoista kesäyötä, ja minulla oli vaikeata nukahtaa uudestaan, sillä ajattelin näkemääni unta, ja mietiskelin sen merkitystä.

    1:nen uni: Muslimit

Olin unessa yksin kotonani ja ilmeisesti unessa kyseessä oli lämmin elokuun loppupuoli  ... hieman syksyä oli jo ilmassa ja illlat olivat jo pimenemässä. Istuin ruokasalissa syömässä, kun ulkoa kuului pelottavia ja hätäisiä ääniä ... kuin joitakin ihmisiä liikkuisi nopeasti ja hengästyneenä aivan lähellä kotiani ... aivan kuin etsien ja samalla paeten. Eräs mieshenkilö koputti ruokasalini ikkunaan ja viittoili avamaan ulko-oven (ovi oli lukossa). Raotin ovea ja tämä henkilö (ilmeisesti kyläläisiä) kehoitti minua paikallisella ruotsinkielen murteella  pakenemaan heti: ” Ota vain kaikkein välttämättömin mukaan ja sen verran kuin saat ahdattua autoosi. Älä pakene maanteitä, vaan aja autollasi metsään farmille päin, ja jonkin matkan päästä käännyt oikealle, ja aja niin kauan etenepäin, että näet muita.. Älä unohda juomavettä, koska voi olla, että joudutaan piileskelemään kauan ... vihollinen on aivan kulmilla”.  - Otin miehen puheet todesta ja aloin heti tehdä niinkuin hän kehotti. Yritin pitää ajatukset hallinnassa vaikka kauhu ja pelko miltei lamaannutti minut. Pakkasin unessa kaikkea mahdollista mukaan ja kanneskelin tavaroita juoksujalkaa autooni. Iltapäivä oli jo taittumassa iltaan, kun tajusin ajankulun, ja mietin ehdinkö lainkaan pakenemaan vihollisilta. Sisällä vielä pakatessani ja näissä ajatuksissa kysyin ääneen Jumalalta, että näytä minulle, mitä on tulossa ... kerro mikä on tuo vihollinen? Samassa  kuulin selvästi kuinka minua miehen äänellä käskettiin menemään etelänpuoleisen apukeittiön ikkunan ääreen, koska kohta minulle näytettäisiin viholloinen. Tein kuten käskettiin, ja yht.´äkkiä näin kuinka iltaruskon punaisiksi värjäämistä pilvistä alkoi horisontissa muodostua kuin näkynä jonkinlainen sotajoukko, joka lähestyi hevosilla ratsastaen hurjaa vauhtia. Kun tuo sotajoukko oli tarpeeksi lähellä näin heidän vaatetuksensa ja ilmeensä. Verenhimo ja tappamisenhalunkiilto silmissä ja sapeleita heilutellen tuo hurja joukko lähestyi taloani ... kuin muinaiset muslimit konsanaan; punavalkoisten turbaanien liinanpäät niskassa liehuen ja heidän edellään juoksi vihreisiin maastopukuihin pukeutuneita miehiä (ilmeisesti vänäläisiä, mutta ei sotilaita, siis virallisia Venäjän valtion sotilaita) ”uraa”-huutoa huutaen.

Heräsin kesken unen, sillä näkemäni muslimiratsastajien ja "partisaani"-sotilaitten kohtaus (kuin filminauhalta) oli niin kammottava, että sydämeni tykytti rinnassa. Tajusin, että unessa oli kyseessä sota, ja että venäläiset  ja ilm, myös muslimit aloittavat sen etelästä päin ja että se leviää hyvin nopeasti Venäjän kautta myös Suomeen, mutta, että me emme taistele, vaan pakenemme. Ilmeisesti Venäjän (siis eräänlaisten "villien"-partisaanien) ylivoima on niin suuri, että tajuamme, että verenluovutus ja ihmishenkien menettäminen ei ole järkevää, vaan vetäydymme, koska heillä ei ole Venäjän valtion virallista ja lainvoimaista tukea. 

     2:nen uni: Bunkkeri

Seuraavana yönä olin unessa taasen yksin kotona, ja seisoin alakerran eteisaulassa, ja minut käskettiin menemään kellariin, joka on talomme pinta-alaltaan laajin kerros (122m2). Kellarimme oli unessa vielä keskeneräinen, kuten se on vielä tänäkin hetkenä, kun kirjoitan tätä. Unessa seuraani liittyi löysiin, vaaleisiin, pellavantapaisiin pitkiin housuihin, paitaan ja pitkään liiviin ja valkoisiin kenkiin pukeutunut keski-ikäinen mies, joka selitti minulle miten kellarin remontti tulee tehdä. Hänellä oli mukanaan rullalla kainalossaan suuria pohjapiirrosarkkeja talostani ja tontistani ja pohjoismaiden kartta, jossa näkyi myös osa Venäjää.  

Anne Lindellin 2 enneunta vdlta 2010: 1.Muslimit 2. Bunkkeri, Venäjä miehittää Suomen

Hän selitti tuikitarkkaan tonttini pohjapiirrosta näyttäen myös taloni ympärillä olevien peltojen käytön ja sen,  miten niitä on viljeltävä, ja hän  vaatimalla vaati, että tajuaisin, että taloni huushollin tulee olla omavarainen veden ja sähkön suhteen, ja siksi pihakaivo on saatava kuntoon ja se on naamioitava maakummulla näkymättömäksi ja äänettömäksi, ja siihen on asennettava sähköinen pumppu ja vesijohto on rakennettava suoraan kellariin. Ilmanvaihto- ja poistoputket on rakennettava ja naamioitava lähelle pellonreunaa seisovaa isoa koivua. Pihalle pohjoisen puoleisen pellon reunaan on rakennettava sellainen tuulimylly, jollaisia oli aikoinaan Amerikan Keski-Lännessä. Tästä tuulimyllystä tulee vetää valesähköjoto talonpäätyyn, joka katkaistaan vihollisen harhauttamiseksi. Oikea sähkökaapeli on vedettävä maan alta suoraan kellariin. Omaa sähkön tuotantoa tarvitaan, sillä vihollinen tulee tuhoamaan kautta maan sähköntuotantolaitoksia ja  miltei kokonaan sähköverkoston. Vihollisen harhauttamiseksi on kellarin olemassaolo salattava (nyt hän otti esille taloni pohjapiirrokset) ja siksi on alakerran aulasta kellarin menevään rauppukäytävään  rakennettava valekomero, jossa on valesähkökaappi ja veden ja lämmönjakeluun tarkoitetut tekniset laitteet, jotka tietenkin ovat sen näköiset, että ne on myös tahallaan tuhottu. Talo tulee olla asumattoman näköinen, sillä Venäjältä tullut vihollinen asettuu jopa joksikin aikaa itse taloon asumaan. Nyt hän näytti Pojoismaiden karttaa. Pohjois-Suomi ja Venäjä oli väritetty samanvärisiksi ... punaiseksi (!!?). Taloa pidetään jonkin aikaa sotilastukikohtana ja muutenkin sitä tarkkaillaan, koska vihollinen epäilee, että sinne sijoittuu pakolaisia ja kaiken kukkuraksi jopa  juutalaisia. (!?) Kaikki kellarin kivijalassa olevat pienet ikkunat on muurattava umpeen ja  kivijalka on rapattava kaikkialta samanlaiseksi, jotta kellarin olemassaolo pysyy täysin salaisena. Kellarin idänpuoleiseen ja ainoaan ulkopuoliseen sisänkäyntiin tulee rakentaa valemaakellari, jolloin kellarista voi kulkea sisään ja ulos maakellarin takahyllyiksi naamioidusta salaovesta.

Oma jälkikommenttini heinäk. 2010 tästä unesta:.

Silloin aikoinaan kun suunnittelin itse omakotitaloani, niin minulle tuli pakkomielle rakentaa kellarikerros kaikista laajimmaksi (122 m2) ja täysin ympärikatetuksi betoni-bunkkeriksi. Vain alakerran aulasta on n. 15.5 m x 1m koinen aukko, joka todellakin voidaan unessa saamieni ohjeitten mukaan helposti naamioida ja paikalle rakentaa valekomero ja kellarissa on myös ulko-ovi. Taloni valmistui v. 1989 ja se sijaitseen pienessä ruotsinkielisen rannikkoseudun maaseutukylässä hyvin suojaisassa paikassa sivutien varrella.

Näistä kahdesta peräkkäisinä öinä nähdyistä unistani, saa sellaisen käsityksen, että sodan aloittavat ensin Lähi-Idässä muslimit ja ehkäpä samanaikaisesti monessa eri muslimimaassa  ja että tähän sotaan yhtyisi tai tätä laajaa suursotaa apuna käyttäen Venäjä hyökkäisi Suomeen, mutta ei ehkä virallinen Venäjä, vaan hallitsematon, kirjava joukko. Näyttäisi siltä, että emme taistele, vaan pakenemme ja piiloudumme metsiin tai painumme maan alle.

Tajusin, että enneunieni mukaan tulen sijoittamaan itseni lisäksi kymmenittäin juutalaisia pakolaisia omakotitaloni kellariin. Kuitenkin mieltäni rauhoitti se seikka, että Suomessa ei käytäisi verisiä taisteluita, vaan Suomalaiset ymmärtäisivät perääntyä, piiloutua ja väistyä, koska sotatilanne ei kestäisi kauan, ei meillä eikä muualla, ja vain osa Suomea miehitettäisiin: kun katsoin tuota Suomen karttaa, niin ”hameosa” Suomea olisi edelleen Suomalaisten hallussa, ja että pohjoisosa Suomea rajaviivasta vinosti alaspäin Raahe Iisalmi Joensuu – linjaa kuuluisi venäläisten miehitysalueeseen.
............................

Jälkikommentti nr. 1 jouluk. 2010: Kirjoitan tätä  loppulausetta 12.12. 2010 n. 1 aikaan yöllä ... eli n. 6 kk näiden enneunieni näkemisen jälkeen. Minun oli pakko nousta sängystä ylös ja kirjoittaa joitain ajatuksiani.

Katsoin illalla TV7 myöhäisdokumentin eräästä saksalaisesta sankaripapista ja ohjelman jälkeen katselin ensikertaa ruokasaliani kyynelisin silmin ja sydämeni oli pakahtua rakkaudesta tätä kotiani kohtaan.

Olin juuri aiemmin päivällä kertonut parille henkilölle puhelimessa, että minun on ilmeisesti pakko laittaa taloni ensi vuonna  siis v. 2011 ja viimeistään kesän jälkeen myyntiin, sillä se on aivan liian iso ja aivan liian kallis asua ja huoltaa minulle, yksinäiselle naisihmiselle, ja kerroin myös, että yksinäisyyteni alkaa olla jo ahdistavaa. Kerroin myös, että pelkään öljyn hinnan nousua pilviin ja silloin minun on vaikea selvitä lämmityskuluista ja etenkin jos edessä on todella kylmä ja pitkä talvi.

Uneni mukaan levottomuudet ja sotatoimet alkaisivat juuri muslimivaltioista ja Israel olisi kaikkien ristitulessa ja sitten levottomuudet siirtyisivät Venäjälle, ja jos näin käy, niin silloin tosiaan öljyn ja bensan hinta nousee ennätyslukemiin ... juuri ennen sotaa. Toisaalta haluaisin erittäin mielelläni muuttaa takaisin synnyinkylääni Veteliin lähelle sisaruksiani ja muita sukulaisiani. Mutta mitä teen? Unieni mukaan minun pitäisi asua täällä Pedersören Forsbyyssä, villa rosassa (googlaa pitsihuvila Villa Rosa) ... vaikka yksinkin, ja järki sanoo, että muuta pienempään asuntoon lähelle lapsiani (Espoo/Porvo, Turku) tai lähelle sisaruksiani.

Mutta tänä iltana tunsin, kuinka Pyhä Henki pani rakkauden kotiani Villa Rosaa kohtaan sydämeeni, jotta pyörtäisin päätökseni myydä taloni ja muuttaa pois paikkakunnalta. Olen silti aivan neuvoton. Mitä tehdä? Toivon, että Jumala valaisisi vielä enemmän minulle mitä Hän minusta oikein tahtoo.

.......................
Jälkikommentti nr. 2 toukok. 2013: Tilanne keväällä 2013 on vielä muuttumaton omalta kohdaltani. Asun edelleenkin omakotialossani, ja olen asennuttanut talooni kalliolämmön (maalämmön), ja nyt mietiskelen, että miten voisin taata sähkönsaannin talooni, jos vaikka tulisi kriistilanne: tuulimylly, aurinkopaneelit, generaattori (dieselkäyttöinen agrigaatti) tms. ... tai nuo kaikki.

 ...............................

3. Suomen joukkoraiskaus
Profetiaaninen enneuni, 2017, Anne Lindell, Suomi vaarassa, Suomen joukkoraiskaus, EL, Eurostollitto, islam, NWO



Profetiaaninen enneuni 5.10 2017, Anne Lindell



Suomi on todellakin vakavassa vaarassa - kuristusotteessa. Tänä aamuna (to 5.10.2017) heräsin aika aikaisin ja tajusin oitis, että olen taas ja jälleen kerran nähnyt n.s. "enneunen" ...”selkounen”,  profetiaanisen unen., sillä muistin sen yksityiskohtaisesti (tavalliset unet ovat sekavia ja tuppaavat unohtumaan sen siliän tien) . Näen silloin tällöin tällaisia erikoisia unia, jota kutsun ”enneuniksi”, sillä ne kertovat poikkeuksetta aina tulevasta ajasta ... eli siitä. mitä tuleman pitää, ja siksi yöpöydälläni on aina muistilehtiö ja kynä, niin kuin nytkin oli. Luonnostelin siihen nopeasti minulle unessa näytetyn kuvan ja kirjoituin ylös muutamia sanoja ja nukahdin uudestaan.



Tuo erikoinen uni oli lyhyt, mutta sanoma oli raju ja hyvin selkeä. Ei minkäänlaista symboliikkaa tai tulkinnan vaikeuksia. Minulle näytettiin unessa hyvin erikoinen kuva, jonka olen päivän kiireistä johtuen vasta nyt illalla saanut tehtyä valmiiksi. Unen viesti minulle tuli todella selkeänä: "Anne, kuvantekijä ... piirrä tämä kuva (siis minulle näytettiin unessa kuva) ... ja avaa suusi! " ... Se oli käsky ... ei pyyntö. ... ja tottelin nöyränä.

Viestin sanoma, varoitus, ohje, neuvo ... what ever .... Suomen kansalle ... oli erittäin vakava. Tästä kuvasta huomaatte, että yksi kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa. Teksti, kirjoitus saattaa unohtua nopeastikin, mutta kuva porautuu, etsautuu oitis ja jopa sekunnin murto-osassa katsojan pitkäaikaismuistiin. Siksi kuva on ylivoimainen viestintäväline. Parhaassa tapauksessa kuva puhuttelee kaikilla kielellä ... sanoja ei edes tarvita.

Viestin sanoma oli, että meidän suomalaisten tavallisten ihmisen , ”tavisten” on herättävä ”ruususen unesta”, sillä valtiovalta on aivopestyinä kuin koomassa, eivät tajua tilanetta, ja eduskunnan oppositio on nyt täysin voimaton sen jälkeen, kun ”uuvatit” (”Sininen turlvaisuus ”ryhmä - ei edes puolue) tekivät todella törkeäm ja katalan temppunsa. Voimasuhteet eduskunnassa ovat nyt sellaiset, että oppositio tulee aina ja järkijään häviämään luottamusäänestyksissä, koska hallituspuolueissa perustualainvastainen ryhmäkuri on ankaraa. Tyhmäkuri, puoluekuri on todellakin perustuslaivastaista, mutta silti se on "maan tapa".

Tajuatteko te kaikki nyt, että ”uuvatteja” käytettiin vain valtaapitävien pelinappuloina pelastamaan Sipilän hallitus kaatumsielta. Eikä ede presidenttimme toiminut tai edes moittinut, sillä tämä nykyinen hallitus, Sipilä II, on täysin laiton (kantelin tästä oikeuskanslerille, kanelu ja vastaus löytyvät poliitiselta blogiltani http://annelindell.blogspot.com ja fb-sivultani nimelläni Anne Margareta Lindell, julkinen sivu).

Valitettavasti tällä ”kupruyrityksellä”(vallata Ps-puolue ja sen säätiö ja rqhat) nämä ”uuvatit” tuohosivat oman poliittisen tulevaisuutensa ... ja lopullisesti. Seuraavat vaalit ovat 2019, ja sen jälkeen uuvatteja ei enää ole. Näin ennsutan. Sinisiä ei äänestä edes sukulaisetkaan.

Mikään muu ei auta nyt Suomea ja suomalaisia kuin valtava äänivyöry jäljelle jääneelle Ps-puolueen rippeell, sillä kaikki muut puolueet ovat menneet "pimeälle puolelle" ... ihan kaikki järkijään - jopa kristilliset. He ovat kuin sokeita ja kuuroja .... eivät tajua mitä kohti Suomea ja EU-Eurooppa veidään. Pelkään vain, että tämä nykyinenkään Ps-johto ei ole luotettava. Vaistoa vaaran. En luota Halla-ahoon. Häenssä näen jotain pimeää.

Meidän säyseitten, fiksujen, hyvätapaisten ja isänmaallisten tavisten on lähdettävä Arkadianmäelle ja tuotava tahtomme julki ”Islannin mallilla”  -  eli rauhallinen ”kattila ja kapusta” mielipideilmaisu tai paukutellaan roskapöntön kansia ja muoviämpäreitä, kunnes hallitus kaatuu ja saadaan uudet vaalit, sillä muutoin tämä meno vie meidät suoraan kohti itsetuhoamme.  ... Tämä laiton hallitus ON kaadettava.

P.S.  Unessa sain myös sellaisen sanoman, että me suomalaiset selvitään, jos tahtoa löytyy, mutta ei väkivallalla eikä vihalla. Yhteen hiileen on puhallettava ... koko kansan ... ja poliisien myös. Poliisien on asetuttava kansan puolelle ja lakattava vainomasta tavallisia ja kritiikkiä esittäviä kanalaisia syyttämäällä heitä vihapuheesta tai mistä lie

*******************************************


4. “Anne, muista Ninive!”
Kuva: Anne Lindell, profetia 2016, "Ninive-varoitus" Suomelle



Kirj. Anne Lindell, toukok. 2016



Heräsin toukokuussa (2016) aamuyöstä tönimiseen ... "joku" yritti tönimällä saada minua hereille (asun muuten yksin). Ennenkuin sain silmäni auki, niin kuulin aivan selvästi äänen : "Anne, muista Niinivee! ... Muista Niinivee!" ..... Heräsin säpsähtämällä, ja pomppasin kärppänä ylös ja jäin istumaan ihmeisäni sängyn laidalle. Ihmettelin tuota kehoitusta. ... Oli jo aika valoista, ja näin selvästi, että huoneessani ei ollut ketään, ja silti olin kuullut äänen selvästi aivan vireltäni ... miehen äänen. ... Muistin tietenkin Niniven, sillä olinhan lukenut koko ikäni Raamattua, ja opiskellut jopa 3 v. teologiaa Äbo Akademissa.

.

No, antakaas´ kun selitän hieman? Edellisenä iltana olin rukoillut Jumalalta neuvoa siitä, mitä Euroopan ja etenkin Suomen pitäisi tehdä laittomien muslimi-maahantunkeutujien kanssa, joita kohta on vyörymässä jatkuvana virtana jopa satoja tuhansia jollei jopa miljoonia Afrikasta kohti Eurooppaa, ja jotka melkein kaikki ovat nuoria, raavaita muslimi-miehiä, eivätkä he vaikuita lainkaan hätää ja vainoa kärsiviltä pakolaisilta? Eli, jotain on nyt jossain sellaista mikä mättää ... elikkä, ei stemmaa alkuunkaan,. ... Halusin, että Jumala auttaisi minua ymmärtämään olenko väärässä, vai onko epäilykseni oikeita, eli, että epäilen, että tästä ei hyvää seuraa. Kerroin Jumalalle, että pelkään valtavasti sitä, että mitä Euroopalle ja etenkin Suomelle ja  mitä myös Ruotsille nyt tapahtuu. Tuhoutuuko Ruotsi sisnisiläisyydessään? Muslimi-maahantunkeutuja.-ongelma on valtava  ja sama tilanne on kaikkialla Euroopassa ja vieläkin pahempaa on ilmeisemmin tulossa. ...



Istuin kauan sänkyn laidalla ja mietteissäni keskustelin Jumalan kanssa - - - > ja sitten tajusin, että muslimit rahamaailman valteliitin käsikassaroina ovat ns. lopun aikojen vitsaus, ja meidät pelastaa vain Jumalan suojellus ja varjellus ... eli "Kaitselmuksen siunaus", mutta siunausta ei meillä ole eikä tule, jos toimimme Jumalan tahtoa ja Sanaa vastaan. Jumala on ilmaissut tahtonsa Sanassaan (Raamatussa) ja Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. ...Tämä on se "Ninive-muistutus". Koko Suomen (ja miksei myös koko Euroopan) tulee tehdä parannus; lakata tekemästä syntiä ja lakata tekemästä Raamatun vastaisia päätöksiä ja lakeja. Meidän kaikkien tulee uudestisyntyä uskossa Jumalaan, kuten kaikki, ihan kaikki Niniven asukkaat ja myös hallitsija tekivät parannauksen irstaasta ja syntisestä elämästään, ja Ninive pelastui yliluonnollisesti vihollisen kynsistä. He eivät ottaneet maahantukeutujia, filistealaisia avosylin vastaan ja alkaneet paapomaan heitä. Jumala varoitti niniveläisiä filistealaisista profeetan kautta. ...



Tämä tapahtui Vanhan testamentin aikaan, mutta meidän tulee muistaa, että Jeesuksessa meillä on ns. "tupla-bonus": Jeesus toi meille Pyhän Hengen. Meillä on oikeus uudestisyntyä yliluonnollisesti Pyhässä Hengessä ja saada Pyhän Hengen kaste ja oikeus Jumalan armossa saada synnit anteeksi, katua ja tehdä parannus ja palata Jumalan Sanan ääreen ja alkaa toteuttamaan Jumalan tahtoa koko kansana, jolloin Suomi saisi siunauksen ja Jumlan varjelluksen takaisin. Tätä tarkoittaa ”Ninive-muistutus” Suomelle.



Jeesus uudisti "lain" ... Hän ei lopettanut eikä muuttanut sitä ... vaan "kasteli lain-oksaa", uudisti lain, järkiperäsiti lain, jotta se taasen viheriöisi ja tulisi eläväksi jokapäiväisessä elämässämme. Tätä tarkoittaa se, että Jeesun on Vapahtaja. Hän vapautti meidät elämästä synnissä ja vapautti meidät tekemään ilolla hyvää ja toteuttamaan Taivaallisen Isän tahdon, koska Isä tahtoo aina ja vain pelkästään hyvää lapsilleen. Isä on Rakkaus. ... Tämä ”Ninive-varoitus” on varoitus  vaarasta, ja se on rakkautta isänmaata kohtaan; ei rasismia eikä vihapuhetta  ... vaan varoitus vaarasta..  .... Ne, jolla on korvat kuulkoot, ja ne, joilla on silmät nähkööt. 



………………
Selitys:
Ninive Raamatussa: Vanhassa Testamentissa, Joonan kirjassa Ninive mainittiin olevan jumalaton  ja todella syntinen kaupunki, jonka Herra uhkasi tuomita, ja että tämä tuomio (tuho) tulisi filistealaisten kautta, mutta sitä ennen hän ähetti profeetta Joonan sinne saarnaamaan, jotta niniveläiset katuisivat syntejään ja tekisivät parannuksen, jotta Jumalan siunaus palautuisis niniveläisille, ja jotta Ninive pelastuisi tuholta. Ja näin tapahtuikin. Ninive pelastui. ... Mutta myöhemmin Niven paatumus palasi ja sitä myöten siunaus meni pois, ja Ninive tuhottiin ei vain kerran vaan useasti.  Niniven tapausta alettiin kertoa jälkipolville varoituksena, siitä kuinka Taivaan Isän siunaus voidaan myös ottaa pois. Niniven katumukseen viitataan Uudessa Testamentissa jakeissa Matt. 12:41 ja Luuk. 11:32.
...........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
5. Valentin-päivän profetia Suomen ja Euroopan ja myös muun maailman lähitulevaisuudesta, Anne Lindell, 14.2. 2016,



Kirj. Anne Lindell  14.2. 2016



Aivan ensiksi kooste aikaisemmista ennustuksistani


TTIP-sopimuksen vaarat ja USA:lle profetia

TTIP on viimeinen naula Euroopan ja muun maailman arkkuun. Jos TTIP sopimus astuu voimaan EU:ssa ja sit myöten myös Suomessa, olemme tuhon omia. TTIP on Illuminatin voitto, ja siitä alkaa NWO eli ”New Worl Order”, UMJ eli ”Uusi Maailman Järjestys” ja  antikristuksen aika.

Obama paljastaa viimein todelliset kasvonsa – on muslimi.

Mikä, kuka Obama oikeastaa on?

Trump on ilmeisesti saamassa viimehetkellä aivan liikaa kannattajia. Rahamaailman valtaeliitti käyttää Trump´ia keppihevosena (tekosyynä) pysäyttääkseen vaalit, mutta ei onnistu, sillä Rotschilder & Illuminati Co. ei hyväksy Trump´ia presidentiksi ...ei ikinä. Jos hänet valitaan, niin häntä vastaan hyökätään jatkuvasti kauheilla tavoilla ja jopa syyttämllä Trump´ia mielipuoleksi ja sairaaksi. Se, joka tässä sairas on ... on Hillary Clinton  ja hänen hirvittävä Co. (eli "taustapirunsa").

USA:ssa taphtuu jopa hirvittäviä asioita ja osaksi itseaiheutettuja, koska Illuminatin Suuri suunnitelma päätetään nyt viimein viedä loppuun. Jopa luonnkatasrtooffeja (hirmumyrskyjä), joista tietenkin syytetään ... ketäs muutakkan kuin "Putinia". Lue tämä - - -> >  http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html


Tuo on kirjoitukseni NWO:sta ja Illuminatista, joka sensuroitiin oitis Uusi Suomi ja Aamulehdessä. Kannatta todellakin lukea loppuun asti – ei ole huuhaata, vaan totisinta totta. Jotta ymärtäisit loput täskin kirjoituksestani, niin tuon lukeminen auttaa todella paljon. Kirjoitus on lyhyt tiivistelmä, journalistinen tutkielma ja ehdottomasti eniten luetuin ja jaetuin artikelini kautta maailman. Avaa myös videolinkit. Kuuntele ja kauhistu. Toivon, että preisdenttimme Sauli Niinistön silmät aukenvat NWO:sta pian ... näin ainkin haluan uskoa.




Mitä voimme tehdä – vai onko jo liian myöhäistä?



EU.n kansallisten valtioitten on nyt vain viisasta erota EU:sta ja eurosta nopeasti – aikaa on vain vähän - sillä Illuminatin toimesta rahamaailma romahdutetaan tahallisesti aivan lähitulevaisuudessa ISIS (eli USA:ssa  ISL) on osa tätä suunnitelmaa. TOTTA!  Katso video,  - - ->   , missä Obama vahvistaa itse omin sanoin asian, ja me olemme kuin aivottomia lampaita, jotka ohjattiin laumakäyttäytymisen aivopesulla, psykologialla  harhaan kutsumalla näitä maahantunkeutujia ”pakolaisiksi”.



Kaikki tämä, jotta Illuminatin, rahamaailman valtaeliitin uusi ja uljas valuutta-,  raha- ja pankkisysteemi saadaan helpommin asetettua voimaan maahantunkeutumis-kriisin ja sekasorron kautta. Silloin tämä emähölmö ja aivopesty lammaslauma kokee Illuminatin pelastajana, ”vapahtajanaan” (antikristusksen kätyri), kunnes olemme sen orjia.  Siihen liittyy silloin myös ihmisten pakko-”sirutus” (vapaudenriisto), joka on jo alkanut USA:ssa.



Pohjoinen Unioni, Den Nordiska Unionen,  on yksi mahdollisuus



Mutta ei yhtään ennen, ennenkuin Ruotsi on saatu järkiinsä ja ojennukseen, ja ei-toivottu ainesosa karkoitettua maasta. Ruotsin täysin mieletön politiikka on lopetettava, tai Ruotsi saa kokea ennenkuulumattoman kantaväestön massapaon maastaan. Pelkään kuitenkin, että Ruotsi on menetetään ... se tuhoutuu .... sisältä käsin ja ihan omaa tyhmyyttään.



Etenkin Skandinavian maat (Suomi, Ruotsi, Tanska Norja ja Islanti) voivat ja kykenevät panemaan hanttiin, joko yhdessä ja myös yksin, mutta nämä ei-toivotut muslimit on karkoitettava ulos koko Skandinaviasta ensiksi  - ihan kaikki.



Pohjoismainen liitto ja jopa yhteinen valuutta (Nordo”) voi olla yksi mahdollisuus, koska kuttuurisesti olemme aika lailla yhteneväisiä. Mitään syvenpää integroitmista mihinkään emme tarvitsisi. Valtioitten omavaraisuus on nyt valttia. Oman itsenäiseen keskuspankkiin ja valuuttaan ei sen kummemmin EU tai tuleva Euroopan Liittovaltio (”Eurostoliitto”) voi vaikuttaa, muuten kuin kaupankäynti-pakotteilla (vert. Venäjä-pakotteet), mutta omavaraisuus on silloin valttikorttimme. Silloin pakotteilta putoaa pohja pois. miksi ajaisimme itsemme nurkkaan pakotteilla.



Suomen aikaisemmat hallitukset ovat  tehneet todella pahoja ja suuria virheitä, kuten että myivät tuikitärkeätä kansallista infraa ulkomaisten käsiin pilkkahinnalla, ja tämä nykyinen jatkaa tuota tíhutyötä.  Ruotsalaiset ovat olleet tähän asti häikäilettömän ahneita rikkoneet ja rikkovat yhä lupauksiaan. TeliaSoneran ja Carunan verkot on ostettava takaisin vaikka kaksinkertaisella hinnalla. Mutta luulenpa, että k.o. yhtiöt tajuavat jotain ja tilanteen vakavuuden ja ehkä suostuvat myymään kohtuuhintaan k.o. verkot meille takaisin, mutta ei ileman vastapalvelua. Tajuavat, että tarvitsevat Suomen tukea ja solidaarisuutta, sillä kauhea kriisi on tulossa (energiakriisi, sodan uhka ja jopa nälänhätaää). Se, mitä ruotsalaiset saavat nyt kokea, on vain alkusoittoa. Arvelen, että se "hinta" voi olla sotilaallista apua Suomelta, koska Ruotsillahan ei ole jalkaväkeä ... ei nimeksikään. Yleinen asevelvolisuus on siellä lopetettu jo ajat sitten (v. 2010).



Oman kansan, eli valtion omistuksessa olevaan bioenergialaitoksiin, turvetuotantoon ja aurjnkobvvoimaan on nopeasti investoitava. Ydinvoima  kuuluu historiaan. Suomen osaaminen uudistuvan energina käytössa ja muitenkin Clean tech-osa<misen alalla kiinnostaa ulkomaisa sijoittajia. Tästä kirjoitin kaksikin artikkelis Uusi Suomi verkkolehteen, jonne sain  "bannit" eli porttikiellon, ja viimein artikkelini senusroitiin  - - - > 



1. ”Energialähteiden uusideat” 7.10 2014:

2. Luonnonsujelulla ja viherosaamisella ja Celantech: illä Suomi myös nousuun, 11.3. 2015 http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/189436-luonnonsuojelu-on-ekonomisteille-kirosana-mutta-se-on-tie-ulos-lamasta

Suuromistajana kasallisen irfastruktuurin tärkeimillä hallinta- ja tuottajayhtiöissä on ehdottomasti oltava valtio (väh. 51%:n omistuksella), ja vähintään ¼ osa jäljellä olevasta omistajaosuudesta on oltava kotimaisessa omistuksessa (ei näennäisesti kotimaisessa, esim massamme olevan ulkomaisen tytäryhtiön kautta, joissa sijoittajayhtiöitten osuus on suurelta osin ulkomaisessa omistuksessa). Valtion omistajaohjausministerin on oltava isänmaallinen, äärettömän rehellinen ja taloustieteen asiantuntija  - ei missään nimessä poliitikko eikä vapaamuurari.



Veronkierto, veropakoilu eli verokikkailu veroparatiisien kautta on kiellettävä lailla, ja valtion itsensäkin on myös lopetettava tällainen rötöstely ja kotiutettavat rahat ulkomailta ja pääministeri Sipilän myös. Sanktioita ei tule, jos kotiuttaminen tapahtuu ennen lain astumista voimaan. Yhtiöverotusta on muutettava Viron malliseksi, eli voitoista verotetaan vasta silloin, kun yhtiöstä tai kommandiittiyhtiöistä yksityisnostoina tai dividendin eli osinkojen muodossa nostetaan omistajille yhtiöstä ulos varoja. Tämä lisää massamme investointihalukkuutta ja lisää työpaikkoja.



Asuntoihin ja kiinteistöihin asennettaviin aurikopanneli-järjestelmiin on saatava mittavaa valtion tukea. Laajakaistaverkot (ennen Soneran, ja lähitulevaisuudessa valtion) on saatava asennettua valtion tuella jok´ikiseen talouteen ja kiinteistöön. Ydinvoimala rakentaminen on tuhoisaa. Areva asetettava vastuuseen huijauksesta: Olkiluoto 3 ei koskaan valmistu, ja jos valmistuu, niin sitä ei uskalleta koskaan käyttää täydellä teholla. Ja jos/kun sitä vihdoin viimein käytetään (osateholla) ei siihen enää löydy ydinpolttoainetta omien Venäjä-boikottiemme vuoksi.  Ydinvoimarakentamisessa  ei ole pitkän päälle mitään järkeä. Rosatomin ”filunkipeliä” on alettava tukimaan... ilm, lahjuksia eräille suomalasille, jotta lisää ydinvoimaloita rekennettaisiin

Kuva Anne Lindell. Hölmöläisten touhua ja maksaa kymmeniä miljardeja kansalle .... ei tätä voi järjellä ymmärtää.. Olkiluoto 3 ydinvoimala, Areva, purkausta ja rakentamista samaan aikaan. Ei ikinä valmistu. Kuka korvaa? Ennsutan: Areva menee konkurssiin ja lasku ja purku jää Suomen kansalle. Valtion velka tuplaantuu hetkessä.

Sanon vielä kerran, että vakava ja paha ja globaali kriisi on tulossa – Euroopassa valtava katastrooffi (muslimit/islam) ja Lähi.Idässä ”räjähtää” (Israel vaarassa). Sanon yhden sana ”Harmagedon tai oikeastaan kaksi sanaa  ”Lopun Ajat”. Pahapuoli, eli rahmaailman valtaeliitti yrittää omassa tuhossaan tuhota mahdollsimman paljon ihmisiä: tappavia, tehtailtutja tauteja, viruksia ja vielä tappavampia rokotteita (vert zikainfulenssarokote). tulevat, tappavat rokotteet eivät ole edes rokotteita, ne ovat älykkyystesti & aikapommi. Tyhmät karsitaan. Päätäjät ja isot kihot tietävät, mitä ne ovat, ja siksi ne saavat "vale"- rokoteita ... pelkkää suolaliuosta.

.................................................................


Eletäänkö nyt  ”Lopun Aikoja”.

Raamattu ennustaa näistä Lopun Ajoista ja monet näkijät ja profeetat kautta akojen. Tässä linkki mailmalla tunnetuimpiin ”Lopun Aikojen profeetioihin”: selvänäköisiä näkyjä, profetaanisia selkounia, enneunia, tiedonsanoja Jumalalta, Jeesukselta jne) - - ->
Lopun ajan ennusmerkit totetuvat nyt
Muslimi- massa-maahantunkeutuminen on yksi lopun aikojen vitsauksista ....sitten perässä tulevat luonnonkatastrofit, tappavia kulkutauteja, vaarallisiam tehtailutja viruksia ja vieläkin vaarallisempia rokotteita, nälkä ... lunnonkatastrofeja  yms. Suomalaiset tekevät viisaasti, jos eristäytyvät ja sulkevat rajat heti ja karkoittavat tänne laittomasti muslimi-maahantunkeutujat ilman valitusoikeutta, eli nämä vieraan vallan valloittajat – kaikki. Eikä lisää laittomasti tänne tunkeutuvia päästetä maamme rajojen sisäpuolelle.

Anne Lindell, 2016
............................


Ja nyt tämä Valentinpäivän profetiani – ennustukseni

Tänä aamuna (14.2. 2016) sain näynomaisen sanoman - Suomen ei tule huolehtia taloudellisesta hyvinvoinnista, sillä Suomeen voi parhaassa tapauksessa tulla laillista tietä työperäistä maahanmuutoa, eli,  korkeasti koulutettuja ja ammattitaitoisia siirtolaisia Euroopan sisältä (Ruotsi, Tanska, Saksa, Ranska, Englanti, Irlanti jne), jotka eivät ole muslimeja vaan kristittyjä), koska he tuntevat olonsa kotimaissaan turvattomaksi ja ilmapiiri siellä muistuttaa lähinnä hirvittävää kaaosta, jota voidaan kutsua sisällisodaksi – laitomuutta, hirvitävää väkivaltaa, anargiaa. He myyvät omaisuutensa ja investoivat sen tällä asuntoihin yms, joka puolestaan lisää maassamme työllisyyttä. Tulijoita olisi lähes 2 miljoonaa. He integotituvat mielellään Suomeen ja kolmas kotimainen kieli tulee olemaan englanti.

Suomalainen yhtiö tekee nuosun uusilla ”brändeillään”, eli, uusia keksintöjä, joista yksi liittyy energiaan, ja jota jo nyt salassa kehitetään myös Suomessa. Nyt kun vielä kuulumme EU:hun, niin siksi näitä tutkijoita (keksijöitä) vainotaan ja heidän labotratoioitaan jopa tuhotaan. Oljyntuottajamaat eikä ydivoiman rakentajamaat halua uutta energiamuotoa keksittävän. Tätä energiaa kehitellään samaan aikaa monessa maassa. Tämä energia on ilmaista - Free Energy, vappa energia, siis se sama minkä Nikola Tesla keksi, ja siksi Tesla tapettiin, ja hänen keksintönsä tuhottiin. EU on rahamaailman valtaeliitin, illuminatin. Cabalin talutusnuorassa. Itsenäisenä valtiona irrottauduttuaan EU:sta ja eurosta Suomen valtio tulee tukemaan tätä Teslan keksintöä, ja siitä hyötyy kaikki kansa, mutta ei lainkaan rahamaailman valtaeliitii tai isot yhtiöt.

Alkaa uusi aika ... paha tuhotaan

Eläkejärjestelmää kohennetaan ja vanhusten- ja sairaanhoito palautetaan kansalliseen omistukseen, jolloin vanhusten hoito myös inhimmillistyy. On tiettyjä yhteiskunnan palvelujen aloja, joita ei saa yksityistää, koska ne tulee olla voittoatavaoittelemattomia aloja. Suomi tulee nousemaan tuhkasta kuin Feniks-lintu entistäkin uljaampaan nousuun  Ja, jotta kaikki tämä olisi mahdollista on myös Venäjä-poikotti purettava, mutta siitä huolimatta Venäjän ja etenkin Ruotsin rajat on oltava tarkasti valvottuja,  ja Shengenin sopimus on heti hylättävä. Ruotsi ja Venäjä tulevat omalta osaltaan apuun tässä - hyötyvät siitä itsekin, ja ovat yhteistyössä ei toivotun ja ”mukamas” pakolaisaineksen (laittomien maahantunkeutujien) takaisn kotiuttamisessa myös omasta maastaan. Koin hyvin voimakkasti, että Putin inhoaa NWO:ta ja Illuminatia yhtä paljon kuin suurin osa kansasta ja päättäjistä Skandinaviassa. Mutta valitettavasti osa on ”aivopestyjä”, ”sumussa” (pahiten Anne Berner, Jyrki Katainen, Alesander Stubb, Jutta Urpilainen, Juha Sipilä ja Ruotsissa Stefan Lofven, Margot Wallstöm, Björn Wahlroos,). Venäjällä on kansallisen, hajanaisen rintaman omaava Suur-Venäjä-aate yhtälailla Putinin siis Vebäjälle oma uhka kuin Suomekin uhka. Siksi koen, että Venäjä lähestyy Suomea, ja tämä lähentyminen tulee ottaa vastaan, eikä kääntää selkää sille. Venäjä ei tule olemaan uhka Suomelle, jos vain hylkäämme NATO-haaveet ja laittoman isäntämaasopimuksen. Suomi hyötyy enemmän hyvästä suhteestaan Venäjään kuin Venäjä, sillä me tarvitsemme pieneneä maana vientiä sinne. Venäjä tarvitsee meiltä vain lupauksen pysyä erossa NATO:sta ... ei muuta, Liittyminen NATO:on on yhtä kuin Suomen asettamineb taistelutantereeksi Venäjä-vihaisessa suursodassa ... Suomesta tulisi suursodan Harmageddoon: tänne ei jäisi kiveä kiven päälle. Siinä teille Suomen idiootti-päättäille NATO:n turvatakuut,
........................................

Välihuomautus: Aika osuvaa, sillä lähetin juuri tästä samasta aiheesta avoimen kirjeen Venäjän prseidentille Valdimir Putinille 11.1. 2016 Suomen Venäjän Suurlähetystön kautta. En ole lukuisista kyselyistäni huolimatta saanut selville, että onko kirjeeni saatu käännettyä venäjäksi, ja että onko se lähetetty Venäjän prseidentin kansliaan  ... ja etenkin, että onko Putin saanut kirjeeni. Kirjeessä oli myös muutamia ennustuksiani. Kirjeeni oli erittäin ystävällinen, eikä siinä ole mitään salassapidettävää tai arkaluontoista asiaa, ja koko kirjeen sisältö pidättäytyi Suomen ulkopoliittisen linjaan suhteessa Venäjään kansaan ja sen johtoon. Siksi uskalsin kirjata sen ”avoimeksi kirjeeksi”. Salaa toivon, että kirjeeni joutuisi Venäjän salaisen poliisin käsiin, jolloin se varmasti saavuttaisi Putinin. ... No, aika näyttää, eli jos minut pidätetään, niin tiedätte mikä on syynä. SUPO pidättää minut silloin ... ei Putin. Kirje on myös muutaman luottohenkilön hallussa (osa ulkomailla). He eivät ole läheisiäni eikä ystäviäni eikä sukulaisiani, ja kukaan edellämainituista ei osaa yhdistää näitä ”luttohenkilöitä” minuun. Tämä oli varotoimenpide, jos minulle sattuu jotain yllättävää.  Minulla ei ole aikomusta julkaista kirjettä tai osia siitä internetissä ilman Putinin lupaa. – No niin, ja nyt takaisin ennustukseeni.
...............................................

Ymmärrättekö, miksi  etenkin Ruotsin rajat on suljettava viipymättä. Yrityksille ja työperäisesti useasti rajat yrittäville voidaan myöntää esim. 10 - 20 viisumia kerrallan. Konsulaatti, suurlähetystöt eivät myönnä jatkossa lainkaan turistiviisumia epäilyttäville henkilöille, joilla ei ole varoja tarpeeksi esim. 2 - kork 4 viikon oleskeluun massamme. Ja heillä tulee olla matkasuunnitelma ja hotelli- tai ystävä- /sukulaismajoitus etukäteen tiedossa, ja jonka paikkansapitävyys voidaan myös tarkistaa. Ystävä- tai sukulaisvierailussa tulee olla viisumihakemuksessa kirjallinen kutsu k.o. henkilöltä, joka on myös henkilökohtaisesti vastuussa kutsumastaan vieraastaan/vieraista hänen/heidän  Suomessa oleskelun aikana. Työperäisessä, työnhaku (työhaastattelu) vierailussa saman velvollisuuden hoitaa mahdollinen uusi työnantaja.

Jos esim eläkeläinen haluaa muuttaa asumaan pääsääntoisesti ulkomailta Suomeen, tulee hänen maksaa oleskeluajaltaan täysimääräisesti kaikki veronsa ym, maksut Suomeen. Tämä olisi Suomen kannalta kuin ”Lotto-voitto”, jos tajuaisimme alentaa pieni- ja keskituloisten eläkeläisten verotuksen inhimmilliselle tasolle. Alle 1500 euron  eläkkeistä ei veroa lainkaan, ja todella pieniin eläkkeisiin kohdistetaan negatiivinen verotus, joka korvaa toimeentulo- ja asumis. yms tuet. Tämä on pitkällä tähtäimella todella tuottavaa, sillä  eläkeläiset kuluttavat mieluummin rahansa kotimaassaan palveluihin yms. kuin, että matkustaisivat ulkomaille. Eläkeläiset (myös ulkomaiset) on Suomelle kuin kultakaivos, sillä he jo olemssaolollaan tuottavat välillisesti palveluja ja lisäävät työllisyyttä. Kaikille on ilmeisen selvää, että veronmaksajia ja lisää lapsia tarvitaan Suomeen, jotta yhteiskuntamme säilyisi toimivana, koska ikäranteemme on nopasti vanhenevaa.  Siksi tarvitsemme työperäistä ja koulutettua väestöä tänne, sillä maamme syntyvyys on todella heikkoa ja se tulee edelleenkin laskemaan ja rajusti. Mutta nämä  laittomat maahantunkeutujat tuhoavat kansamme, yhteiskuntarenkenteemme, rauhamme ja lakimme (vaativat Suomenkin sharia-lakia). He tuhoavat uskontomme, etiikkamme ja moraalimme, eli kaikki länsimaisen sivistyksen tukipilarit, koska haluavat Suomesta ja koko maailmasta muslimien kalifaatin. He ovat meille kaikille ja etenkin naisille ja tytöille kauhea ja hirvittävä uhka.

Äärimulsimit, ISIS, ISIL on todellinen uhka, kauhistuttava ja hirvittävä. Hyvät ihmiset, varoitan teitä! Älkää olko sinisilmäisiä ja naiveja, sillä se kostautuu hyvin pian. 

Loppulause: Olin rukoillut muutaman päivän, että Taivaan Isä antaisi minulle unessa tai näyssä selityksen siitä, mitä on oikein on Euroopassa menossa ja etenkin  mitä on tulossa, ja ”avaimet” (ratkaisuja, neuvoja, ohjeita), jotta ainakin me suomalaiset selviäisimme tästä joten kuten kuiville. Tiesin jo entuudestaan (aikaisemmin saamistani tiedonsanoista), että huonosti meille käy jollemme muutu, ja viimeinekin siunaus ja taivaallinen suojelus meiltä menee pois, jos avioliittolaki hyväksytään, Se on luomisjärjestyksen ja luonnonlakien vastainen, ja siksi myös Jumalan vastainen. Ja huonosti meille käy myös, jos Suomen kansa maallistuu ja lakkaa rukoilemasta. Kerran kuulin aivan selvästi sanat: ”Anne, muista Niinive!”, ”Suomi on nyt Niinive. ” (löytyy tuolta ylmpää), mutta tuo tarkoittaa lyhykäisesti pähkinänkuoressa sitä, että: Kaikkien suomalaisten on tehtävä parannus ja tultava Jeesuksen jalkojen juuren ja koko kansan on itkien rukoiltava ja huutaen käännyttävä Jumalan Puoleen

Näin tämän Valentin-päivän ”profetian” kuin näkynä ... ikään kuin filminauhalta. Näky alkoi unessa, mutta jatkui jonkin aikaa hereillä ollessani. Siis, ilmeisesti olin tietoinen unessa. Tämäkin on täysin mahdollista, eikä suinkaan enismmäinen kerta,  kun koen jotain tällaista. Kirjoitin kokemani ”näyn  tai  tietoisen unen” ylös  omalla tyylilläni, sillä kirjoitan paljon poliittisia ja ajankohtaisia kirjoituksia ja komentteja eri foorumeille sosiaalisessa mediassa.

........................................
P.S. Tämän videon löysin:
Tässä yksi todiste (video, engl. teksti), että nämä laittomat "pakoloiset" eivät ole pakolaisia, vaan rintamakarkureita, elintasosurffareita, jotka pitää heti karkoitta ulos Suomesta - - - > How Do Syrian Women Feel about the Men Leaving for Europe as Refugees? https://www.youtube.com/watch?v=d8neo5fDYU&feature=share

Anne: It is these women and their children who should be given refuge in the west. Their men should go back and fight for their land. Just like these women say. Suomeksi: Nämä naiset ja lapset pitäisi päästä pakolaisstatuksella turvapaikanhakiijoiksi Eurooppaan tai esim. Turkkiin pakolaisleireille, ja laittomasti maahantunkeutuneet on palautettava Syyriaan ja Irakiin taisteleman Isisiä vastaan. Tilanne on kääntynyt päinvastaiseksi, ja Suomen poliitikot ja virkamiehet siunaavat tämän ja tietenkin myös ”suvakit”. He ovat julmia ja säälimättömiä, kun sallivat tällaista.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

6. Profeetiaaninen enneuni :

Puhe tuomareille - 2014



Profetiaaninen enneuni 24.11. 2014; "Puhe tuomareille".

Näin enneunen aamuyöllä 24.11. 2014. Olin unessa Pietarsaaressa, ja seisoskelin ja odottelin eräässä pienessä n.s. sisäpihassa, jota kutsutaan nimellä ”Pasasen” (läpikulku) ... Mitä lie odottelinkin, sitä en tiedä. Pian paikalle saapui sisääntuloportin luo, suojatien kohdalle läheisestä ravintolasta tuomareita. Paikallinen raatihuone ja kärjätuomioistuin sijaitsee aivan kadun toisella puolella. Pysähdytin tuomarit huutamalla ...”Hoi!”... Ja sitten aloin puhua heille. Yksi heistä  kääntyi oitis poispäin, mutta palasikin takaisin, kun sanoin, että: ”Nyt teidän kaikkien kannattaa todellakin kuunnella minua ... , koska nyt tulee profetia”. ( Mutta totuuden nimessä minulla ollut vähäisintäkään käsitystä siitä, mitä sanoisin).



Nostin käteni ylös ja osoitin sormellani taivasta kohti, ja sanoin voimallisesti ja vakuuttavasti, että:” Taivaan Isä laittaa sanat suuhuni ja  Pyhä Henki minussa on välittäjänä!”. ...Toivoin sisimässäni, että kukaan paikalla olevista tuomareista ei huomaisi kuinka epävarma olin, ja että minulla ei ollut minkäänlaista aavistusta, mitä oli meneillä, tai että mitä minun pitäisi sanoa.



Sitten aloin nähdä ”kuvia” .. kuin filminauhan välähdyksiä ja tunnistin näistä ”näyistä”, että siinä revittiin n. A5:n kokoisesta arkista kuponkeja , jotka oikeuttaisivat ostamaan kaupoista jotain tavaraa tai hyödykettä tietyn määrän. Aloin puhua: ”Pian tulee niin kovat ajat, että nälkä on jokapäiväinen vieraamme, ja että rahalla ei voi ostaa kuinka paljon tahansa ruokaa, koska ruokaa ja muitakin kulutustarvikkeita säännostellään  ... kupongit tulevat takaisin”. Sitten näin kuin filmiltä naisen katselevan korujaan, ja hän laittoi niistä muutaman laukkuunsa. Tajusin mistä oli, kyse ja sanoin, että: ”Pian tulee niin kovat ajat, että äidit myyvät korujaan ja jopa vihkisormuksiaan ostaakseen ruokaa perheelleen, ja jotkut keinottelijat ostavat niitä halpaan hintaan, ja kuvittelevat rikastuvansa vielä jonain päivänä, mutta he eivät tiedä, että kulta ja jalokivet käyvät lähes arvottomiksi”. Tuomarit katsoivat minua ihmeissään, ja muutama vähän hymyili, ja se tuomareista, joka ensimmäisenä teki lähtöä, heilautti minua kohti kädellään ja aikoi toistamiseen poistua paikalta. Silloin koin pakottavaa tarvetta nuhdella tuomareita, ja sanoin kovalla äänellä: ”Kulkaa tuomarit, teillä on valta päättää ihmisten kohtaloista täällä maanpäällä, ja teitä ylempänä teilläkin on päällikkönne, virkakoneisto, joka valvoo ja nuhtelee teitä ja panee teidät ojennukseen, jos teette virheitä, mutta miettikää millainen virkakoneisto vahtii teidän tekemisiänne? ... Niin, juuri näin ... hampaaton ja kykenemätön virkakoneisto, eli teillä on valta ja voima tehdä mitä mielenne tekee ... eikö näin? Vai, onko asia niin, että vain luulette omaavanne valtaa? Minä sanon teille, että teidän on kerran seisottava Kaikkeuden Tuomarin edessä ja syyttäjänne on silloin itse saatana”. .., Oooops! Kylmät väreet kulkivat selkäpiitäni pitkin. Mitä tulikaan sanottua? ...  Ensimäisenä lähtöä harkitseva poistui nyt miltei puolijuoksua paikalta, ja muut tuomarit kerääntyivät yhteen kuin neuvoa pitäämään. Itseäni alkoi hieman epäilyttämään, ja rehellisyyden nimessä halusin häipyä itsekin paikalta, ja vikkelään, ja mietin minkä olisi paras pakoreitti. Yhtä´äkkiä tuomarit palasivat luokseni ja  piirittivät minut ja tivasivat, että: ”Millä oikeudella langetat meille ikuisen tuomion kadotukseen”. ...Ja minä änkytin, että: ”Heh ... enhän minä mitään tuomioita teille ole langettanut ... ei sinne päinkään, sillä, jos omatuntonne ovat puhtaat, niin ei teitä tuomita kadotukseen vaikka saatana kuinka syyttäisi teitä, sillä teillähän on itsekullakin  puolustaja, todistaja, joka on ollut kanssanne joka päivä ... Pyhä Henki  ... kaikki on kirjattu ylös ... Elämän Kirjaan ... ihan kaikki.  Ei syyttömän tarvitse mitään  pelätä”. ... Nyt tuomareitten rinki ympärilläni tiivistyi, ja eräs tivasi miltei nenä minun kasvoissani kiinni, että: ”Miksi sitten puhut meille kuin jokin saarnamies ja kuvittelet, että meidän täytyy tehdä parannus jostakin. Oletat itsestäänselvästi, että olemme tehneet jotain ja paljon väärin ... vai?” .... ”Öhööm”, kakistelin kurkkuani,  jollette ole tehneet vielä mitään väärin, niin pian teette.” ... Äsh, miksi minun piti tuollaista mennä sanomaan? Nyt halusin vain paeta paikalta, ja yritin päästä tuomareitten kainaloitten alta  pakoon, mutta minua ei päästetty pakenemaan. ”Selitä, kun kerran täällä olet - ”profeetta”,  tivasi eräs tuomareista  pilkallisesti, ” mitä on tulossa. Selitä, jos kerran näet jotain!  ...” Öööh ... ööh”,  aloin yht´äkkiä puhua niin  nopeasti, että itsekin yllätyin, ”pian tulee vaikeuksia ... kaikkialla maailmassa. On sotia ja kahakoita ja anargiaa ja laittomuus pääsee valtaamaan myös Suomen. Meille tulee Venäjältä puolisotilaallisia joukkoja, jotka eivät kunnioita ketään eikä mitään eikä kukaan oikeastaan tiedä mikä tai kuka on heidät tänne lähettänyt ja miksi he ovat täällä. Silloin teille tuomareillekin tulee tukalat oltavat. Kun lakia ei kunnioiteta, ei kunnioiteta oikeuslaitostakaan tuomareista puhumattakaan. Monet tiestä vaihtavat puolta ja alkavat menestyä laittomuudella, eli, te valitsette pimeän puolen. Aivan liian monet teistä valitsee maallisesti menestyvät eli laittomasti omaisuutta ja valtaa havittelevat suosikeikseen ja tuomitsevat sen sijaan oikeutta vaativat vankiloihin ja pakkotyöhön. ... Te tuomarit, te  rakastatte prameita menoja ja näyttäviä, narrimaisia rituaaleja ja asuja ... olette kuin narreja, jotka pönkitätte pinnallisuudella toinen toistenne egoa. Tulee laittomuuden aika, ja suurin osa teistä näkeen parhaaksen seurata mieluummin laittomuutta kuin oikeutta ja totuutta. lljettävyydet ja alhaiset himonne eivät enää saa tyydytystä oikeastaan mistään, ja siksi brutaalisuus mitä oksettavimmissa muodoissa kuuluu pian teidän jokapäiväiseen arkeenne. Mikään ei teitä enää saa järkyksiin,  eikä mikään saa mieltänne kuohuksiin. Hyvin nopeasti te turrutte hirvittävyyksiin. Kauhisttavuudet ovat kuin huumetta teille, ja niitten näkemisestä ja kokemisesta saavat demonit sisimmässänne voimaa ja energiaa. Huumeet alkavat olla jokaiselle teistä kuin jokapäiväistä leipää, sillä huumeet auttavat teitä kuolettamaan sielunne ja sen äänen sisimmässänne, joka pyrkii muinaisen käskyn kautta etsimään Luojanne. Tämä käsky annettiin meille  aikojen alussa, silloin kun teidänkin sielunne luotiin  noudattamaan Kaikkeuden Luojan käskyä nousta valoon, totuuteen  ja rakkauteen. Silloin, kun tuomari lakkaavat tuomitsemasta siten kuin on oikeus ja kohtuus, niin silloin olemme keskekellä turmellusta, eikä paluuta enää ole ...  pahan mitta on tullut täyteen. Ja, voi sitä, jonka kautta tuo pahuus tulee keskuutemme ja maailmaan. Kaihtakaa, tuomarit,  salaliittoja, salaisia veljesliittoja,  salaisia rituaalimenoja ja kaihtakaa vannomasta salaisia valoja, joista ette tiedä kenelle tai mille voimalle niitä vannotte, sillä toidistajaltanne ei jää näkemättä mitään,  eikä mitään jätetä kirjaamaatta Elämän Kirjaanne” ....  



Tähän heräsin.  ... Vapisin kauttaaltani, sillä olin pitänyt unessa hyvin voimallisen ”palopuheen”, ja puheen vaikutus tuntui hetken vielä valveilla ollessani. Päätin kirjoittaa ylös uneni.



.......................
Annen jälkipohdintaa … Annen evankeliumi pelastuksesta


Aamupalan jälkeen pidin n. tunnin rukoushetken ja pyysin Jumalalta rohkaisua ja opastusta ... ja tein sellaista mitä en yleensä tee ... eli otin summamutikassa n.s. ”peukalonpaikan” Raamatusta. Olen aina pitänyt sellaista raamatunlukua aika lapsellisena. Eli, avasin nyt Raamatun jostain kohtaa ihan summa mutikassa ja silmät kiinni tökkäsin sormeni johonkin kohtaan, ja  - Hups!  Ensimmäinen kohta oli tämä: Psalmi 94: jae 20 .. ja siitä eteenpäin, näin: ” Sinäkö tukisit turmeltuneita tuomareita, jotka lain varjolla tuomitsevat syyttömän kuolemaan. 23. Mutta Jumala on minun linnani, Jumala on turvakallioni. 24. Hän kostaa heille heidän rikoksensa, lyö heitä heidän pahuutensa tähden ...



Tajusin ja tunsin sydämessäni, että Herra tahtoi minun uskovan itsekin, että uneni ei ollut mikään tavallien uni, vaan että siinä oli sanoma, viesti ... minulle ja muille.



Sitten kysyin Herralta, että Herra, mitä minusta tahdot? Miten minun pitää sinua palvella ... kerro? Entä, jos ei minusta ole mihinkään, tyrin ja tunaroin vain, ja saan aikaan enemmän hallaa kuin hyötyä. ... Ja taas halusin kokeilla Raamatun kohtaa summamutikassa, koska se ensi kerralla sujui niin hyvin.  ... Ja hups! Tämä kohta tuli nyt: Jes. 41:9 ... ”Sinä olet minun palvelijani, minä olen sinut valinnut; en sinua väheksynyt 19 – älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi – minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla kädelläni".



Wow ... huikeeta! Ihan iho nousi kanalihalle. Ja minusta tuntui kuin olisin erikoistapaus Taivaan Isälle … erityisen rakas, ja kysyinkin, että Herra, kerro mistä moinen kunnia ja huolenpito ... juuri minulle? .... Tunsin, että Herra tahtoi selittää ... ja hmmm ... taas Raamatun paikka, oukki doukki, minultahan tämä sujuukin jo, ja, jos kerran Taivaan Isä tahdot niin ... no niin, ... hups! Ja siinä se on ... Psalmi 139: (lue jakeesta 13 – 18)...  Näin tajusin nuo jakeet: Eli, sinä Herra olet minut luonut, aikojen alussa olet minua nimeltä kutsunut. Minä olen erityinen Sinulle, koska olen lapsesi ... hmmm … ihan niin kuin muutkin, jotka sinä olet luonut ja aikojen alussa nimeltä kutsunut. Me kaikki, sinä ja minä olemme tärkeitä Taivaan Isälle. Ei Isä ole luonut sellaista ihmistä, johon hän ei katsoisi kuin rakastava isä omaan lapseensa. 

Taivaan Isä haluaa myös meiltä vastarakkautta takaisin, ja etenkin, että olemme hänelle kuuliaisia, ja että kunnioitamme Häntä, ja että haluamme toimia Hänen tahtonsa mukaan. Taivaan Isä ei halua Taivaaseen, "Isän kotiin" mitään saastaista ja syntistä, siksi Hän lähetti Poikansa uudistamaan ja puhdistamaan meitä ja vapauttamaan meidät synnistä, vapauttamaan tekemään hyvää ja antamaan meille Pyhän Hengen sisimpäämme opastajaksi ja ohjaajaksi pois synnistä, koska muutoin Taivaassa olisi hyvin hiljaista … ei ainuttakaan ristinsielua sieltä löytyisi … ikinä.  

Jumalan armo ei ole armon automaatti, vaan se edellyttää joka päivä uudestisyntymistä, pyhittäytymistä … jatkuvaa kilvoittelua yrittämällä pysyä poissa synnistä. Eli, Jeesus ei vapauttanut meitä synnistä tekemään lisää ja uusia syntejä, joista sitten saisimme taas ikään kuin automaattisesti anoa armoa, anteeksiantoa ja vapautusta. Valitettavasti tämä käsitys on itseään uskovina pitävinä varsin yleistä. Armon-automaatti-ajatuksen voisi sanoa olevan kristityissä maissa jopa "maan tapa".

Emme ole uskovina pelastettuja, vaan kuljemme kohti pelastusta. Olemme kuolevaisina taivastiellä, tai helvetintiellä, mutta kaikki olemme ylösnousemuskuolevaisia. Eroamme vain siinä toisistamme, että missä tulemme viettämään ikuisuutemme: taivaassa vai helvetissä? Mitään harmaata "ei kenenkään aluetta" ole olemassakaan kuoleman jälkeen, ei vaikka olisimme ateisteja. Vaikka itse uskoisimme kiven kovaan, että elämä loppuu kuolemaan ja että häviämme kuin tuhka tuuleen … lakkaamme olemasta, niin siinäkin on kyse vain uskosta … ei faktasta. Mitään todistetta ei ole olemassa, että sielun elämä ("ajattelen, olen olemassa") loppuisi kuolemaan … päinvastoin. Todisteita kuolemanjälkeisestä elämästä on ollut olemassa jopa aikojen alusta alkaen … Abrahamista alkaen, sillä Taivas on olemassa, ja helvetti on olemassa uskommepa niihin vai emme. 

Vasta Taivaassa voimme sanoa, että olemme pelastuttuja … emme yhtään ennen. 

Minut on useasti katusaarnaaja(-t) pysäyttäneet kysymällä, että tiedänkö, ett olenko pelastettu? Vastaan aina heille rehellisesti, että en tietenkään tiedä -  höh". Et sinäkään voi sitä tietää … ei kukaan meistä voi sellaista etukäteen tietää".  . …  Antakaas´ kun selitän. 

Usko siihen, että uskomme, että Jumala, Jeesus ja Taivas on olemassa … ei riitä, sillä uskoohan Saatankin, Lucifer, "vihtahousukin" sellaiseen, eikä taatusti hänellä ole Taivaspaikka varattuna moisella uskolla. Ei sekään riitä takaamaan uskovina itseään pitäville Taivaspaikkaa, että he käyvät tiuhaan kirkossa tai muissa uskonnollisissa tilaisuuksissa, sillä olen useasti "Hengessäni" (Pyhän Hengen herkistäessä) tuntenut, että tuo "vihtahousu" kätyreineen on mukana noissa tilaisuuksissa. Eli, ei sekään riitä, että uskot kirkkoon, seurakuntaan, lahkoon, arkkipiispaan, piispaan, pappeihin, pastoreihin tai edes hengessä - tai unissasaarnaajiin, tia että uskot "hengessä"-parantajiin tai itseään profeettoina pitäviin  … ei, ei sellainenkaan usko riitä  … ei alkuunkaan. Ei edes usko kasteeseen riitä, eli että uskomme, että kastettuina olemme pelastettuja. Eikä sekään riitä, että hurahdamme uskoon ja tunnemme olevamme uudestisyntyneitä, sillä, siitä vasta taivastie alkaa … se on ensimmäinen porras … ensimmäinen askeleemme taivastiellä. Meidän tulee joka päivä tehdä parannus, katua syntisiä ajatuksia ja tekojamme, ja pyytää anteeksi niiltä, joita vastaan olemme rikkoneet, ja hyvittää pahat tekomme, jos vain siihen on mahdollisuus,  ja pyytää anteeksi Jumalalta ja anoa armoa, ja sen jälkeen meidän tulee puhdistautua, pyhittäytyä … eli elää pyhästi.

Menestysteologit saarnaavat helposta ja siunatusta ja rikkaasta maanpäällisestä elämästä, kunhan vain maksat seurakunnalle tarpeeksi. Mutta minä sanon Sinulle, että, kun koet olevasi uskossa, eli että olet tullut uskoon ja saanut ns. "Pyhän Hengen kasteen", niin siitä vasta vaikeudet alkavat. 

Jeesuksessa on pelastuksemme… eli uskossa yksin on pelastuksemme, eli kun uskomme, että Jeesus, Jumala, jonka kautta kaikki on luotu, koska Hän on "Sana". "Logos" (UT, Joh. 1, tämä kohta on raskaalla kädellä muutettu Jehovantodistajien Raamatussa), ja Hän kuoli ihmisen poikana syyttömänä, puhtaana syntimme puolesta ja otti harteilleen kaiken saastan ja lian, jotta me saisimme armon. Koko elämämme meidän tulee kilvoitella, puhdistautua, pysyä kaidalla tiellä ja luoda katseemme Jeesukseen ja lukea ja pohdiskella Jumalan Sanaa, Raamattua, sillä se on meidän tienviittamme, navigaattorimme, että emme eksyisi. Mutta vaikka kuinka yrittäisimme tehdä suuria ja jaloja tekoja, niin sekään ei riitä Kaikkeuden Jumalalle, jolle suuretkin ja jaloimmatkin tekomme ovat yhtä arvokkaita kuin haiseva tiskirätti. Siksi Hän lähetti Poikansa, joka antoi Pojassaan ihmiskunnan suurimman käskyn: " Tulkaa täydellisiksi, kuten Taivaallinen Isännekin täydellinen on". … Onneksi Jeesus ei käskenyt meitä olemaan täydellisiä, sillä siihen meistä ei kukaan pysty. 

Summa summarum, eli, minä en ole mitenkään erityisen rakas tai merkittävä Taivaan Isälle … en sen merkittävämpi kuin kukaan muukaan … hmmm … tai kääntäen, olen yhtä rakas ja merkittävä Taivaan Isälle kuin kaikki muutkin syntiset. Lohduttavaa on, että Taivaan Isä rakastaa meitä kaikkia, ja näkee kaikkein syntisimmissäkin potentiaalia Taivaan kansalaisiksi. Taivaan Isä ei koskaan anna periksi luotujensa suhteen. Mutta rakkaudessaan ja oikeudenmukaisuudessaan Hänen on oltava ankara. Hän ei voi hyväksyä syntiä eikä syntisiä Taivaaseen. Jos Taivaan Isä rakastasi syntisiä, niin Hän päästäisi heidät syntisinä taivaaseen. Siksi on väärin sanoa, että Jumala vihaa syntiä mutta rakastaa syntisiä. Tästä syystä meidän tulee peljätä Jumalaa. Jumala ei tarvitse minua, mutta minä tarvitsen Häntä … epätoivoisen kipeästi. 
..............................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


7.  "Kun kaksi tulee yhdeksi, 2003


Tämän hyvin selkeän ja mielestäni kauniin viestin sain, kun olin sängyssäni lukemassa joululahjaksi saamaani kirjaa. Oli jo myöhä ilta joulukuun ja uuden vuoden välissä v. 2003. Vaikka kirja oli hyvä, niin minulla oli vaikeuksia keskittyä siihen, ja tunsin koko ajan, että minun haluttiin rentoutuvan ja panemaan silmäni kiinni. Viimein annoin periksi ja panin kirjan syrjään ja rentouduin. En nukahtanut, mutta tunsin, että vaivuin jonkinlaiseen outoon tietoisuuden tilaan; olin hereillä mutta silti hieman ”unessa”- kuulin sisäisesti, että minua puhuteltiin. Tämän viestin aikana pystyin myös esittämään kysymyksiä, joten olen melko varma, että en ollut unessa eikä tämä viesti ollut unta.  

Anne, olet miettinyt viimeaikoina paljon maalaamistasi ja sitä miten voisit parhaiten palvella Herraa ja nimenomaan maalaustaiteen kautta. Tiedä, että maailmankaikkeuden suurin taiteilija on Taivaallinen-Luoja-Isämme itse, ja hänen kauttaan ovat ihmislapsetkin saaneet armonlahjoina monenlaista taiteellisuutta. Totuuden, hyvyyden, kauneuden ja rakkauden käsitteet eivät ole tieteellisiä, eikä niitä voi määritellä tai mitata herkimmiilläkään ja nykyaikaisimmillakaan mittausvälineillä, silti nämä käsitteet ovat Uuden Ihmisen tärkeimmät elämänarvot ja johtotähdet kulkiessamme kohti lopun aikaa. 

Anne: Hetkinen - (nyt havahduin) - esitin kysymyksen vistintuojalle; Sanoit ”uuden ihmisen” ... takoitatko uudestisyntynyttä, siis Pyhän Hengen kasteen saanutta eli uskoon tullutta ihmistä vaiko kokonaan uudenlaista ihmisrotua? 

Annahan kun selitän? Kyseessä ei ole uusi ihmisrotu, vaan ihminen muuttuu kun kaksi tulee yhdeksi.

Anne: Anteeksi, että  taas keskeytän. Muistan pariinkin kertaan esittäneeni papeille, pastoreille ja teologeille kysymyksen tästä Jeesuksen mainitsemasta lauseesta; ”kun kaksi tulee yhdeksi” ... eikä yksikään teologi ole osannut minulle sitä tyydyttävästi selittää. On verrattu tätä lausetta kuin naimisiinmenoon ja siihen, että ihmiset, seurakunta ja yksilöt ovat kuin Kristuksen morsiaimia? Ja useinhan tätä lausetta lainataankin juuri vihkiseremoniassa.

On hyvä, että et ole tyytynyt näihin selityksiin, koska kyseessä on juuri niinkuin Jeesus sanoi; Pyhästä Hengestä, Kristus Hengestä, ihmislasten Jumalallisesta osasta, toisesta sielun henkisestä puolesta, joka teidän kaikkien tulee löytää. Ihmisessä on sielu ja henki. Sielu on luotu, ja sen te olette saaneet Jumalasta, mutta Henki on Jumalaa. Teidät on aikojen alussa luotu ja nimeltä kutsuttu. Kaikki on kutsuttu, mutta kaikki eivät vastaa elämänsä aikana kutsuun. Ja vasta sitten kun nämä kaksi, sielu ja henki, yhdistyvät, tulevat yhdeksi, tapahtuu niin kuin Jeesus sanoi: Te tulette tekemään vieläkin suurempia ihmetekoja kuin minä tein. Kun ihminen sitten etsii, kolkuttaa, kyselee ja viimein löytää, niin samalla hetkellä hän ankkuroituu, kytekytyy henkisesti Jumalaan ja hän kokee uskoontulemisenkokemuksen, uudestisynytymisen Pyhässä Hengessä ja Pyhä Hengen laskeutumisen jälkeen hänessä alkaa kasvaa valtavia henkisiä voimavaroja - Jumalan voima. 

Lopun ajan lähestyessä itseään väheksyvät uskovatkin alkavat tehdä ihmetekoja Jeesuksen Kristuksen nimessä, ja he alkavat huomata itsessään erilaisia armolahjoja, joiden avulla he voivat palvella ihmiskuntaa, ja siten myös samalla levittää evankeliumia kaikkialle. Nekin, jotka sanovat, että; ”Ei minusta mihinkään ole” ...tai , että: ”En minä mitään osaa”, lakkaavat väheksymästä itseään. Etenkin naisten ja nuorten arvostus ihmeidentekijöinä ja evankelistoina kasvaa seurakunnissa kaikkialla maan äärissä, sielläkin, missä ei naisilla ole perinteisesti ollut tasavertaista asemaa miesten rinnalla.  

Mestarimme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus haluaa Pyhän Hengen kautta puhua paratiisiarvoista, koska ne johtavat tien Isän Kotiin. Vanhan ihmisen matetrialistiset arvot ylittävät ja tukahduttavat hengelliset arvot. Uuden ihmisen vilpitön kauneuden, totuuden  ja hyvyyden tavoittelu vie automaattisesti Jumalan luo. Jo se, että ihminen on päättänyt alkaa etsiä Jumalaa on jo merkki siitä, että Jumala on löytänyt hänet.
......................................................................................................
Kun viestin kertoja oli lopettanut säpsähdin täysin hereille, ja nyt aloin käsin kirjoittaa muistivihkoon viestiä. Tapaan pitää yöpöytäni laatikossa jonkinlaista muistivihkoa ... ”päiväkirjaa”, johon kirjoittelen kaikkea mitä haluan muistaa. Oli siis vuosi 2003 ja joulun ja uudenvuoden välinen aika. 
..............................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


8.  Lopun ajan seurakunta, 2005


Oli tammikuu alku ja lauantai iltapäivä v. 2005.  N. klo. 15 aikaan ja paistoin lihapullia. Olin ottanut suorittaakseni suuren urakan ja tarkoituksenani oli paistaa lihapullia iltapäivän ja huomisen aterioille ja vielä pakastimeen. Olin seisonut jo tovin paistamassa ja jalkojani särki, kun tunsin, että minulle tulee taas viesti. 

(Olin tässä vuoden 2003 ja tämän 2005 tammikuun alun välissä saanut useitakin pieniä viestejä, mutta siirsin tämän pitkän ja todella eriskummallisen vestin heti tuon edellisen vuoden 2003 joulukuun viestin jälkeen, koska jotekin tunsin, että ne kuuluvat kuin yhteen ... tämä on kuin suoraa jatkoa tuohon edelliseen). 

Siirsin siis paistinpannun syrjään ja sammutin lieden ja asetuin mukavasti olohuoneen sohvalle istumaan. Suljin silmäni ja rentouduin.
.
Teve, Anne! Lepää rauhassa ja kuuntele sanomani! Koko maailma on sekaisin ja ihmiset ovat ymmällään ja kyselevät, että nytkö "se" alkaa. Lopunajan alkufanfaari on puhallettu, taivaallista pasuunaa on soitettu, ja tapahtumien kulku alkaa kiihtymään ja samaten myös sieluvihollisen vastustus ja toiminta. Mutta samanaikaisesti uskovat alkavat kokea Pyhän Hengen uudistavan heitä henkisesti ja he muuntuvat kuin uudeksi ihmiseksi. 

Etenkin lapset ja nuoret alkavat tämän vuoden 2005 jälkeen herkistyä Jumalalle ja he alkavat aikustuttuaan kapinoida totalisoitunutta lännen ja idän kirkkoa vastaan. Kiihkomieliset muslimit lisäävät sotilaallista ja materiaalistista mahtiaan ja voimannäyttöään huomatessaan, että heidän uskonfilosofiansa perusteet eivät enää kelpaa kolutetulle ja sivistyneelle kansanosalle. 2000-luvun alussa alkoi jo uusi uskonpuhdistus; esiin tulee vielä lisää uusia uskonnollisia johtajia, miehiä ja naisia, jotka rohkenevat panna itsensä ja kunniansa likoon tuodakseen Jeesuksen opetukset puhtaina ihmisten tietoisuuteen kirkon mahtimiesten vastustelusta huolimatta. Mutta valitettavasti ihmisten suosio, maineen, kunnian ja rahan tavoittelu sokaisee ja turmelee monet näistä uskonnollisista johtajista, ja monet näistä herätysliikkeistä hiipuvat johtajiensa mukana. 

Uskonnollista kirjallisuutta, siis niitäkin, joita ei ole mahdutettu Raamattuun, aletaan ensin tutkia raamattupiireissä ja kotikokouksissa, ja hyvin pian niistä aletaan saarnata yleisissä kokouksisa ja suurkokouksissa. Uusia Raamatun kirjalöydöksiä tulee esiin, ja niitä aletaan kääntää kaikille kieleille ilman krikollista tai valtiollista sensuuria vapaasti kaiken kansan luettavaksi. Aluksi tavallinen ja oppimaton kansanosa vieroksuu tällaista voimakasta uskonnollista uutta, suurta herätystä, ottaen jossain määrin oppia älymystöstä, joka tietoisesti välttelee uskonollisia piirejä ja keskustelua, peläten sitä mitä ”se” heille tekee ja mitä ”se” heillä teettää ja miten ”se” heitä muuttaa. Ja he pelkäävät ihan aiheesta, jolleivat nimittäin halua muutosta, sillä "se", siis Jeesus, todellakin  muuttaa omansa sekä henkisesti että fyysisesti. Ja tämä tarkoittaa selkokielellä Jumalan armosta saatujen armolahjojen valjastaminen Jumalan ja toinen toistemme pyyteettömään ja epäitsekkääseen palvelemiseen. Ja tämä muutos on niin totaalinen muutos ihmisessä, että sellainen oletetaan olevan joittenkin perin turmletuneitten ihmisten kohdalla täysin mahdotonta. Mutta mikään ei  ole Jumalalle mahdotonta.

Kirkko on 2000-luvulle asti pitänyt oikeutenaan jakaa toisenkädentietoa uskonnosta, ja siten se on tehnyt karhunpalveluksen sekä itselleen, että koko ihmiskunnalle. Nyt ihmiset alkavat armolahjoja saaneina saada ensikädentietoa itse Kristuksen lähteestä Pyhän Hengen kautta. Idän ja lännen kirkot ovat steriloineet - siivonneet Pyhän Hengen seurakunnan keskeltä ja jumalanpalveluksista, mutta enää ei tämä sterilointi voi estää Pyhän Hengen vaikutusta uskovien piireissä heidän kokoontuessaan suurin joukoin Pyhän Hengen täyteydessä todella suurissa ja miltei koko päivän kestävissä kokouksissa. Idän ja lännen kirkot ovat kuolemassa omaan kaavamaisuuteensa ja byrokratiaansa ja myöhemmin myös liialliseen suvaitsevaisuuteensa, jossa jopa synti sallitaan ja siunataan kirkon alttarilla.Varsinkin katoliset-, protestanttiset-, luterilaiset- ja anglikaaniset kirkot menevät äärimmäisyyksiin taitelussaan jäsenkatoa vastaan unohtaen kokonaan Kristuksen opetukset pelastuksesta ja Taivaan Valtakunnasta. 

Jeesus ei halua teidän palaavan alkukristilliseen seurakuntaan, vaan Hän haluaa teidän aloittavana uudestaan siitä missä te nyt olette. Hän haluaa ennalleenasettaa seurakunnan. Hän haluaa, että seurakunta on se mistä Hän puhui ruuminaan, morsiaimenaan. Maailma on nyt erilainen ja olette täysin  erilaisia kuin n. 2000 vuotta sitten. Teidän on vastaanotettava ja korotettava Jeesus uudestaan Pyhän Hengen avulla ja tuotava Jeesuksen ilmoitus evankeliumista uutena, puhtaana ja kirkaana nykyajan kulttuurin keskellä eläville ihmisille. 

Vapahtajana Jeesus myös vapautti ihmiskunnan tekemään hyvää. Jeesus ei tullut tuhoamaan, lopettamaan lakia, vaan Hän tuli täydentämään lain ja poistamaan kieroutuneen lakihenkisyyden. Kun sydämenne on vapaasti ja ilolla ja omasta tahdostanne Jeesuksessa, on Pyhä Henki opastajananne, omanatuntonanne, ettekä te silloin halua tehdä pahaa ... syntiä, koska katselette maailmaa Jeesusken silmin. Elätte maailmassa mutta älkää mukautuko siihen. Muistakaa, että Jeesuksen omina te olette jo Taivaan kansalaisia ja siksi te olette maailmassa muukalaisia.  Ja ne, jotka ovat jo saaneet henkilökohtaisesti yhteyden Pyhän Hengen kautta Jeesukseen, tulee heidän rohkeasti astua esiin Jeesuksen seuraajina ja olla majakkana ja esimerkkinä vielä eksyksissä vaelteleville sisarilleen ja veljilleen. 

Pohjoisissa maissa ei uskovia juurikaan vainota, mutta maailmalla heitä vainotaan, ja siksi teidän tulee olla valmiita tarjoamaan turvapaikkoja etelästä ja idästä pakeneville uskonveljillemme ja sisarillemme ja myös juutalaisille.Ääriliikkeitten terrorismi ja sotatoimet kasvavat kaikissa maissa, mutta Suomen puolueettomuuden ansiosta ne tuntuvat vähiten Suomessa. Etenkin Suomen on muiden pohjoismaitten lisäksi olisi lisättävä omavaraisuuttaan elintarvikkeiden ja energiansaannin taholla, koska kaukaisen etelän sodan kärsimysten kaiku tuntuu täällä kaukaisessa ja rauhallisessa Pohjolassakin juuri sieltä tulevien pakolaisten suuren määrän vuoksi. 

Lähellä lopun aikoja syntyy uusi, suuri, ennalleenasetettu seurakunta, joka palvoo pakotta, vapaaehtoisesti, ilolla ja rakkaudella kanssasisariamme ja veljiämme uskontoon, kansallisuuteen tai rotuun katsomatta. Tässä uudessa rakkauden täyttämässä seurakunnassa eli kristittyjen yhteisössä ei ole sijaa lahkoilulle, kateudelle, henkilöpalvonnalle tai ehdottomalle oikeassa olemiselle. Ja jollei nykyiset suuret kristilliset kirkot lähde tähän uudistumiseen täysin rinnoin mukaan, niin nämä kirkot näivettyvät ja katoavat kokonaan. 

On totta, että nämä suuret instituutionaaliset kirkot ovat menestyneet siksi, että monet henkisesti veltot, laimeat tapakristityt tarvitsevat tuekseen auktoritääristä ja kaavamaista kirkkoa, jonka jumlanpalveluelämästä on heikon uskon omaavan helppo sännöksillä ja kaavoilla hakea tukea. On helppo olla kristitty, kun uskoo että kun on vauvana kastettu, niin se riittää pelastumiseen. Kasteesta on tehty uskonto ja pelastusväline. Kirkon paimenien, pappien ja piispojen, tulee tietää, että laumaansa harhaan johtavia paimenia kohtaa monta kertaa ankarampi rangaistus kuin harhaan johdettuja lampaita. Heillä on vastuu oikeasta opista ja touuden kertomisesta. Siksi sanon, että tämä nykyinen kaavamainen kristinusko on uskonto Jeesuksesta, kun taas tämä uusi, suuri herätys on Jeesuksen uskonto; eli Pyhän Hengen avulla uskoon tulleet ja Pyhän Hengen kasteessa uudestisyntyneet saavat ymmärryksen ja tiedon siitä miten Jeesus ajattelee, rakastaa ja ymmärtää. Tämä uusi herätys, uusi henkinen ”uudestisyntyminen” on niin sykähdyttävä ettei se jätä ketään laimeaksi, veltoksi,  ja se on niin erinomainen yhteiskuntaa uudistava hengellinen suuntausliike, että se koetaan muitten suurten uskontojen taholta, ja etenkin muslimien taholta, uhaksi, ja siksi se yritetään tukahduttaa jopa sotilaallisin ja terroristikeinoin ja jopa energia- ja elintarvikeboikotointikeinoin. Siksi puhun ja painotan siirtymistä omavaraiseen ja uusiutuvaan energian tuotnatoon  ja maakohtaiseen elintarviketuotantoon  mahdollisimman pian. Valtiovallan on otettava tosissaan tämä uhka joka kohdistuu Pohjois-Eurooppaan ja etenkin Pohjoismaihin  idästä ja etelästä päin. 

Lisäksi suomalaisten sydämiä koetellaan, jotta he avaisivat sydämensä ja kotinsa juutalaisille, pakolaisille, jotka pyrkivät pohjoiseen turvaan raa´an Lähi-Idän sodan jaloista. 



Älkää antako itsenne mukautua tämän ajan materialististen arvojen mukaan, vaan täyttykää Pyhällä Hengellä, ja ryhtykään henkiseen, rauhanomaiseen ja rakkaudentäyteiseen  kapinaan. Uuden sukupolven ja sen uuden kristinuskon toivo on siinä, että uuden herätyksen kokennet kristityt lakkaavat tukemasta entistä yhteiskuntajärjestelmää, markkinataloutta, sotateollisuutta ja näitä tukevaa valtiollista, poliitista ja lahjotaverkostossa läpeensä mädäntynyttä virkamieskuntaa. Tämä  uuden kristinuskon omaava sukupolvi valitsee johtajikseen uudestisyntyneitä kristittyjä, joiden myötä nöyrä "nasaretilaisen" totuus alkaa muuttaa koko yhteiskuntaa lähemmäksi Taivaan Valtakuntaa ja tekee siten tietä Jeesuksen toiselle tulemiselle.  
...................................................................................................

Anne: loppulause: Valitettavasti kristinusko tunnetaan maailmanlaajuisesti länsimaisen menetystarinan uskontona ja sitä varjostavat yhteiskuntamme henkinen rappio taloudellisen menestystarinan rinnalla. Pahinta on nykyiset kistinuskoa tunnustavat yhteiskunnat, jotka  sietävät tiedettä, jolta puuttuu ihanteellisuus ja hyvyyden tavoittelu; sietävät poliittikkoja, joilta puuttuu rehellisyys ja arvomaailma; sietävät talouselämää, jolta puuttuu moraali ja inhimmillisyys; sietävät varakkaita, jotka ovat vaurastuneet toisia kurjistamalla ja orjuuttamalla; sietävät sotateollisuutta, joka lietsoo sotia; sietävät nautinnontavoittelijoita, joita ei hillitse enää mikään

Tunsin voimakkaasti, että jotain on tehtävä. Enää en ainkaan minä voi vaieta. Minulla ei ole oikeutta vaieta, eikä sinullakaan, jos nimittäin meinaamme jatkossakin katsoa tätä maailmanmenoa Jeesuksen silmillä.
..................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



9. U.S.A.:n itsenäisyysjulistuksen opetus


Anne Lindell: Heräsin  8.5. 2012  n. 8: 30  aikaan ja muistin heti unen, jonka oli nähnyt ... ja muistin sen jopa yllättävän hyvin. Aloin miltei heti herättyäni kirjoittamaan unta ylös tietokoneellani. 

Uni oli seuraavanlainen:

Tiesin unessa nukkuvani sängyssä. Olin siis joko unessa tai puolihereillä. Kuulin jonkun puhuvan minulle, ja samalla kun tuo ääni puhui näin - tai minulle näytettiin (visualisoitiin) sitä mistä minulle puhuttiin.

Ensin näin U.S.A.–laisen vanhan, hopearahan, "taalan" kolikon ja ilmeisesti se oli 1 dollarin raha.
Rahaa pitelevä käsi käänteli kolikkoa, ja ääni selitti, että silloin kun Amerikka itsenäistyi ja itsenäisyysjulistus kirjoitettiin, niin sen laatijalla oli eräs liikuttava ja surullinen tapaus mielessään. Se oli surullinen rakkaustarina. Kaksi nuorta olivat rakastuneet, mutta heidän rakauttaan ei hyväksytty, koska toinen ei kuulunut samaan yhteisöön ... rotuun kuin toinen, ja tämä yhteisö, joka suhtautui kielteisesti heidän rakkauteensa oli valtaapitävä, ja siksi heidät yritettiin kaikin keinoin erottaa toisistaan. Tämä ääni sanoi, että tarina on tuttu nykymaailmassakin ja minunkin tulisi oppia tuntemaan se, koska se opettaa siitä, mikä elämässä on tärkeintä.

Ja ääni jatkoi: ”Vastaperustetun U.S.A.:n valtioitten liiton eli Liittovaltion itsenäisyyden julistuksen ja sitä myötä perustuslain henki tulisi vallita kaikkein valtioitten perustuslaissa ja myös ihmisten sydämissä: Tasavertaisuus, oikeudenmukaisuus ja kaikille yhtäläinen mahdollisuus tulla elämässään onnelliseksi, mutta lakia, järjestystä, esivaltaa ja Jumalaa kunnioittamalla ja tottelemalla. Sinun ja kaikkien muittenkin tulisi aina teoissanne ja puheissanne tuoda tätä ajatusta julki, koska tuon itsenäisyyden julistuksen ensimmäistä luonnosteleijaa, kirjoittajaa inspiroi kirjoittamishetkellä tuo surullinen rakkaustarina ja Isän Jumalan lähettämä Henki eli Pyhä Henki.”


Kuka kirjoitti alkutekstiin, luonnokseen U.S.A.:n liittovaltion syntysanojen julistukseen? Näissä kuvissa (maalauksissa) Adamsilla ei ole peruukkia, mutta unessa hänellä oli peruukki. En tiedä onko nuolten osoittama kuvan henkilö juuri John Adams, mutta unessa hän näytti tuolta maalausten henkilöltä: hieman tukeva, lyhyt.
Unessa muistin nimen John Adams (...tai jotain sinne päin), mutta heti tätä nimeä ajatellessani ääni sanoi, että: ”Kirjoittaja ei ollut alkujaan hän, mutta Adams oli yksi niistä, jotka keskustelivat tuosta julistuksen tekstistä, ja hän oli myös mukana siinä ryhmässä, joka hyväksyi tekstin.” ... Näin hämärän ja ison huoneen, jossa istui peruukkipäisiä miehiä (kuin olisivat 1700-luvulta). He olivat ahdistuneita ja peloissaan ja tiesivät, että nyt oli kyseessä ja menossa jotain suurta ja mullistavaa.

Ja ääni jatkoi: ”Rakkaus on tärkeintä täällä maanpäällä, ja teidän tulee oppia, että rakkauden alkulähteestä, eli Isä Jumalasta kaikki hyvä ja kaunis pulppuaa. Kaikki hyvä tulee Isästä. Ilman Isän Kauneuden ja Hyvyyden Alkulähteestä pulppuavaa rakkautta uskommekin on kuollutta. Ainokainen Poika syntyi maailmaan ja Hänessä tuli toteen Sana ja Kirjoitukset, ja Hän toi ihmiskunnan Isän armon yhteyteen ristin mysteeriossa. Hänen Rakkauden Maljassaan ... ( nyt näin Jeesuksen ristillä) ... toteutui Isän Jumalan rakkaus ja armo koko ihmiskuntaa kohtaan  Jos uskomme, mutta meissä ei ole rakkautta ei meissä ole mitään, ja uskomme on "kuin kilisevä kello ja helisevä vaski" ...eli yhtä tyhjän kanssa, eikä se meitä pelasta. Jeesus puhui ja opetti miten meidän tulee valjastaa uskomme ihmiskunnan hyväksi eikä panna sitä vakan alle ... ( nyt näin keski-ikäisen naishenkilön panevan kätensä sairaan päälle) .... Ei meitä johdata autuuten se, että istumme kirkon ja rukoussalien penkeillä kuuntelemassa saarnoja, jos emme tee rakkauden tekoja. Helppo on tehdä rakkauden tekoja niille joita muutenkin rakastamme, mutta entä niille, jotka kuuluvat jokapäiväisen yhteisömme ja ystäväpiirimme ulkopuolelle. Monet uskovat jopa tuomitsevat, arvostelevat ja jopa pilkkaavat oman uskonnollisen yhteisönsä ulkopuolella olevia uskon veljiä ja sisaria tietämättä, että Taivan Isä tulee tästä hyvin surulliseksi. He eivät rakkaudettomassa uskossaan tunne Isää eivätkä siksi opi kuulemaan Isän ääntä, koska heidän uskossa ei ole hengen syvyyttä eikä tätä Taivaan Isän rakkauden voimaa. Muistathan: "Rakkaus ei tuomitse, rakkaus ei kerskaa" jne jne ... Mutta, jos uskossa antaudutte Jeesuksen Kristuksen rakkaudelle Pyhän Hengen kautta ja välityksellä ja annatte Hänen rakkautensa vapaasti virrata uskonne kautta sydämiinne, niin silloin ihmeitä tapahtuu. Tämä Taivaan Isän rakkauden alkuvoima virtaa kauttanne sinne missä liikutte ja toimitte ja myös sinne missä ajatuksissanne puhtaalla ja sydämellä tahdotte voiman vaikuttavan,  - eikä mikään ole silloin mahdotonta. Isälle ei mikään ole mahdotonta.

Tätä tapahtuu nyt kaikkialla maailmassa, ja siksi rakkaat uskon sisaret ja veljet kaikkialla maailmassa puhuvat nyt ”Uudesta Suuresta Herätyksestä”.  ... (näin ihmisiä: nuoria ja vanhoja yhdessä ylistämässä Jumalaa posket innosta punaisina ja silmät kyynelistä kosteina, mutta silti Jumalan Henkeä kirkkaina toistavina ja loistavina) ... ”He sanovat: ”Sateet alkavat”, ... sillä niin suuremmoinen ja ihana on tuo rakkauden ja uskon voima, joka ihmiskuntaan virtaa voimallisena ja ylitsevuotavan kuohuvana Taivaan Isän alkulähteestä Kristuksen Jeesuksen sovitustyön kautta Pyhän Hengen virvoittamana ja kirkastamana. Ja, voi sitä, joka oman ”uskonsa” sokeuttamana ja ylpeydessään ja korskeudessaan jättäytyy tästä Hengen vuodatuksesta tietoisesti ulkopuolelle. "Etsikää niin te löydätte, kolkuttaka niin teille avataan"... älkää jämähtäkö paikoillenne uskossanne, vaan anokaa ja pyytäkää niin te saatte. Heittäkää pois yltänne tuo harmaa, koinsyömä ja pölyinen uskonviittanne ja lähtekää etsimään kirkasta ja koko ajan ja joka päivä uudistuvaa ja Pyhässä Hengessä puhdistuvaa ja henkeänne puhdistavaa uskonviittaa. Se on valoviitta, valovaippa ... Pyhän Hengen teille lahjoittama pukine ja asuste.”  .... ja tähän heräsin.
.............................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
10.  Älkää mukautuko tähän maailmaan. Valvokaa! Olkaa hereillä!

Tämän tekstiviestin sain kännykkääni ystävättäreltäni Marie-Louiselta tänään iltapäivällä loppiaisena 6.1. 2009 klo. 13:23.: "Uskova pariskunta oli ajanut autoa Juankosken ohitse. Enkeli (valo-olento) oli ilmestynyt heille ja sanonut: ”Älkää mukautuko tämän ajan mukaan, vaan täyttykää Pyhällä Hengellä, sillä minun tulemukseni on lähempänä kuin yksikään teistä osaa arvata. Lähetä tämä viesti rakkaille sisarille ja  veljille Jeesuksessa Kristuksessa”! 
 
Vähän ennen, kun olin saanut tämän viestin, niin Raimo-veljeni soitti ja puhui puhelimessa juuri tästä nimenomaisesta viestistä, jonka hänkin oli saanut hetki sitten kännykkäänsä. Kerroin Raimolle, että nyt minusta tuntuu, että jotain alkaa tapahtua, ja että minunkin pitäisi ilmeisesti uskaltaa kertoa niistä saamistani viesteistä/profetioista, jotka puhuvat mm. siitä, että elämme juuri nyt Lopun Aikoja. Veljeni kehoitti minua kirjoittamaan ainakin ylös kaikki näkemäni enneunet ja saamani tiedonsanat/viesti/profeetiat, jotta ei vain kävisi niin, että vuosien saatossa saattasi tyystin unohotaa ne.

Kun luet näitä saamiani viestejä/profetioita, niin vertaa niitä tuohon lyhyeen Marie-Louiselta saamaani tekstiviestiin: "Älkää mukautuko tämän ajan mukaan, vaan täyttykää Pyhällä Hengellä, sillä minun tulemukseni on lähempänä kuin yksikään teistä osaa arvata." ... Hämmästyttävää yhtäläisyyttä - eikö vain?
...................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
11. "Pimeät voimat"  - lokakuussa 1998:

Rukouksessa sain nämä tiedonsanat:

Anne, miehesi tekee tietoisia valintoja, etkä sinä voi ottaa osakasesi tai ristiksesi kantaa syyllisyyttä tai vastuuta hänen päätöksistään. Luovuta hänet Taivaallisen Isän käsiin ja rukoile hänelle varjellusta.

Rukouksessa puhuit  ”pimeistä voimista”  ja sanoit että olet tuntenut sellaistne olemssaolon miehesi läheisyydessa ja että pelkäät niitä. Ne saavat sinut kavahtamaan. - Ja totisesti, totisesti minä sanon sinulle; näinä aikoina pimeät, pahat voimat keskittävät kaiken voimansa viekoitellakseen pahuuteen ja syntiin myös Kristuksessa elävät. Sielunvihollinen panee kaikkensa peliin viekoitellakseen ja tuhotakseen Jeesukselle uskolliset. Nykymaailmaa voisin sanoa hallitsevan mustan aukon. Pahuuden musta-aukko, joka kasvaa ja suurenee sitä mukaa mitä lähemmäksi Vapahtajan toinen tuleminen tulee. Materialismin ja itsekyyden musta aukko imee sisäänsä kaiken hyvyyden, pyyteettömyyden, onnellisuuden ja rakkauden ja jättää jälkeensä vain tyhjyyden, tyytymättömyyden ja onnettomuuden. Synti sumentaa Pyhän Hengen äänen sisällänne, ettekä näe vihollista vaikka hän seisoisi edessänne. Sumentunut ymmärryksenne saa teidät ottamaan avosylin vihollisenne vastaan, ja hän tuhoaa teidät. Mikään ei enää riitä näitä pimeygen ruhtinaan vallassa oleville ihmisparoille tyydyttämään heidän halujaan hirvittävän riettauden himoissaan ja rahan ja vallan ahneudessaan, joka voi johtaa mitä kauhisttuvampiin väkivallantekoihin. Niin kauheisiin, että kristitty ihmiskunta ei voi sitä käsittää.

Tehkää parannus ennenkuin on liian myöhäistä!

Vapahtaja opetti Taivaallisesta Isästä, josta voimme ammentaa valoa, voimaa ja rakkautta, ja luovuttaa tätä jumalallista valoa niin kuin aurinko luovuttaa valoa ja  lämpöä. Taivaan Isän lasten, Poikien ja Tyttärien tulee antaa Kristuksen valon loistaa silmistä iloisena ja ymmärtäväisenä katseena, suusta henkevänä ja rohkeana puheena ja sydämestä myötätuntoisina ja jaloina ja rohkeina tekoina. Ei teidän tarvitse tehdä suuria ja jaloja tekoja, jollette niihin voimavarojenne puitteissa ylety, vaan tehkää pieniä ja jaloja tekoja, koska Taivaan Isän sydämessä nekin muuttuvat suuriksi ja jaloiksi. Elämänne kakki tekonne ja tapaukset viedään teidän omaan Elämän Kirjaan, ja niistä Taivaan Isälle mielusisat saavat Hänen suosiossaan kultareunukset. Mikään ihmisen  hyvä teko tai ajatus tai rukous tai kyynel ei ole niin vähäpätöinen, etteikö sitä vietäisi Isän jalkojen juuren.
 
Mestari Jeesus ja entisajan profeetat puhuivat ja varoittivat lopun ajan pimeitten voimien harhautuksesta ja antikristuksesta ja vitsauksista ja vaivan ajasta.  Hyvin harva nykyajan kulutushuumassa elävä ihminen tajuaa, että pahin harhautus ja kiusaus on raha, ja rahan tuoma vallan ja mahdin maku, joka estää ihmiseltä mahdollisuuden päästä henkisen kasvun kiinnostavalle ja jännittävälle tielle ... taivastielle, joka johtaa viimein Jumalan löytämiseen. 

Mestari Jeesus Kristus toi evankeliumissaan uskovan ihmisen henkisen elämän kynnykselle, jonka yli astuttuaan kuoleva ihminen on saavuttava kuolemattomuuden, ja hän on tuleva täydelliseksi kuin hänen Taivaallinen Isänsäkin täydellinen on, ja hän on tuleva taivaallisen perintöosuuden haltijaksi, Jumalan Lapseksi - kuninkalliseksi. Jeesus Kristus näytti teille tien ja Häntä seuraamalla ja Pyhän Hengen johdattamana löydätte perille teille luvattuun Taivaan Isän kotiin.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

12.  Aamukasteenkerääjiä Afrikaan 

Unessa saatu keksintö  9.7. 2011
Mitä Afrikassa oikein tapahtuu tällä hetkellä: syyt ja seuraamukset, ja uninäyssä saatu apu ongelman ratkaisemiseen.

Heräsin aamulla n. 7.30 ja minulla oli kiire kirjoittaa ylös heti se, mitä minulle uninäyssä kerrottiin. Laitoin kuitenkin ensin aamupalan itselleni, ja ja siinä syödessäni kävin vielä yksityiskohtaisesti läpi tuota ”näkyäni”. Aamupalalla tunteeni vain vahvistuivat ... uneni  tai näkyni voipi olla todella merkittävä. Ja näin maalaisjärjellä ajatellen, tai ainakin minusta tuntui, että tuossa unessani oli todellakin järkeä.

Ja nyt siihen mitä näin unessa: 

(Välihuomautus: Tämä oli ns. "selkouni", jollaisia näen paljon, eli olen jolain tavalla tietoinen että näen unta ja voin unen aikana esittää esim. kysymyksiä. Selkounet muistan myös yksityiskohtaisen tarkoin).

Olin unessa jollain tavalla ilmassa ja  katselin näkymää puitten korkeudelta, ja allani avautui punaisen maakerroksen peittämä ja koppuraksi kuivunut valtava viljelysalue. Alue oli todella suuri. En ole Suomessa nähnyt noin suuria peltoja. Mutta maa oli kuivuudesta haljennut ja viljan kasvu oli paikoin aivan kuollutta. Korsia, joissa oli tähkäpäiden alkuja, pisti esiin vain sieltä sun täältä. 
Länsimaitten tehomaataloutta- ja kalastusta Afrikassa: - > nälkää, toivottomuutta, meren ja luonnon raiskausta..
Vierellä oleva ”oppaani”, kertoi, että, kun valtavan suuria maa-alueita alettiin muuttaa tehomaatalouteen vain vähän aikaa sitten arabien tuella ja rahalla, niin kävi näin. Tällainen maa ei kestänyt sitä. Laskeuduimme alemmas, ja oppaani yritti ottaa maata käsiinsä, mutta se oli kovaa kuin savi. Minäkin kokeilin sitä. Sain käsiini vain ohuen ja  kovan levyn maanpinnasta. Maa oli halkeillut ja kovaa kuin korppu. Oppaani kertoi: tämä maa ei ole sopiva tehoviljelyyn. Juuret eivät pääse tarpeeksi syvälle, ja siksi ne ovat sään ja sadeveden vähyyden armoilla. Peltoihin laitetaan keinotekoisia lannotteita, jotka vain polttavat juuria, eivätkä ravitse niitä, koska maaperä on liian oikullista tällaiseen tehoviljelyyn. Tämä viljelty viljakin on tänne sopimatonta. Se vie kaikki ravinnon maasta eikä lannoitteet paranna asiaa. Alkuperäisvilja pienimuotoisena viljelynä olisi selvinnyt tästä kuivuudestakin. Kaikki on mennyt pieleen heti alusta alkaen. Aikaisemmin pienillä palstoillaan viljelevät saivat maasta niukan elantonsa, koska muu kasvillisuus, pensaat ja puut varastoivat yön aikana kosteutta rungoilleen ja lehtiin, mistä vesi sitten valui ja kasteli maan. Nyt ei puita ja pensaita enää ole. Kun tehdään suunnitelmia, missä ei luontoa ei ole kokonaisuutena otettu huomioon, niin käy näin. Jumalan suunnnitelma on kaiken kattava, ja kun ihminen tekee siihen suuria muutoksia, niin käy juuri näin. Tämä on tulosta siitä, kun Hengen ääntä ei kuunnella. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja kun tämän läksyn ihmiset unohtavat, niin seurauksena ei voi olla muu kuin katasrooffi. Kukaan ei tehnyt laskelmia, miten käy, jos sadetta ei tule, eikä kukaan oikeasti ja rehellisesti tutkinut pohjaveden määrää ja laajuutta. Peltoja ja osin myös kasvihuoneita on kasteltu pohjavesivaroin. Näihin valtavan suuriin projekteihin rahaa sijoittaneet eivät ole olleet  todellisuudessa tietoisia pohjavesivarojen niukkuudesta, koska jopa tutkijat hallitusten käskystä pimittivät ja muuntelivat tosiasioita, ja nyt tavallisten ihmisten kaivot ovat kuivuneet. Joten osasyyllisiä ovat ensiksi hyvää tarkoittavat Afrikan maitten päättäjät, sillä heillä ei äly ja viisaus riittänyt kauaskantoisten seuraamusten ennakointiin. Oltiin lyhytnäköisiä ja ajateltiin vain tätä päivää ei huomista. Lapsia kuolee nyt nälkään kuin kärpäsiä ja taudit alkavat levitä jo ennestään nälästä heikkojen ihmisten keskellä. Täällä ei ole ihmisillä mitään toivoa. Kaikki, joilla on vähäisiäkin mahdollisuuksia paeta - pakenevat. Avustusrahat nälästä kärsiville menevät suureksi osaksi yksien ja harvojen käsiin, ja he myyvät ruoka-avustuksia aseitten ja ylellisyystarvikkeitten ostamiseen. Tällä alueella ei ole toivoa.
Ruusuja europpalaisille marketteihin, ja näillä työntekijöillä  itsellään on hädin tuskin varaa ostaa edes ruokaa.
"Anne, jopa  Suomi EU:n jäsenvaltiona on tukemassa tällaista". Nyt katsoin opastani ihmeissäni. "Suomiko? Ei ikinä", ajattelin. Oppaani jatkoi: "Eräät Euroopan Unionin jäsenvaltiot ovat EU:n tuella perustaneet suuria maatalousyrityksiä tälle alueelle joiden tuotot menevät Eurooppaan kierteisesti välikäsien kautta, mikä on laitonta,  jopa U.S.A.:han  ... tänne ei jää muuta kuin kurjuutta. Tämän alueen köyhät ja nykyajan ”orjat” viljelevät ruokaa ja muita tuotteita silmiinkantamattoman suurissa kasvihuoneissa ja pelloilla, mutta heillä itsellään ei ole varaa ostaa palkallaan riittävästi edes ruokaa  ... jopa kalat heidän vesistään ja rannikoilta tehokalastetaan pääosassa Euroopan ja U.S.A. :n tarpeisiin. Oletko, Anne, pannut merkille, että nämä maat, jotka tekvät näin, ovat joutuneet valtavien luonnonkatastrooffien uheiksi? Ja kun nyt nämä suuret, Afrikan ulkopuoliset yritykset joutuvat kasteluveden ja kalojen loputtua lähtemään täältä, he jättävät valtavia kasvihuonerakennelmia ja poroiksi kuivuneita ja kiveksi kovettuneita peltoja ja kuolleita järviä ja saastuneita meren rannikoita jäljelle, ja pahinta on se, että aiemmin eroosiota estäneet metsät  ja pusikot on tuhottu näitten tehoviljelmien vuoksi. Hedelmällinen, ylin maakaerros kulkeutuu nyt tuulen mukana autiomaahan ja maa autioituu kaikkialla valtavan suurella vauhdilla. Maa, järvet, joet ja merenrannikot on raiskattu. Muovijäte tukahduttaa ja myrkyttää sekä maa- että merieläimet. Ja pahinta on planktonin ja levien häviämien, vain myrkyllisimmät selviävät, aiheuttaen vain lisää tuhoa ... muistatko ilmestyskirjan, Anne: meret muuttuva punaisiksi....En muistanut .. no, ei sillä ole väliä .. jatkeaan! Ja opas jatkoi rauhallisesti: järvet ja rannikkojen alueet ovat tehokalastuksessa tyhjennetty pikkukaloista, joten petokalat ovat ajautuneet kauaksi rannikoista, eivätkä paikalliset köyhät asukkaat enää pysty alkeellisilla pikkuveneillään kalastamaan kaukana avomerellä. Siksi melkein kaikki nuoret miehet ovat ryhtynet merirosvoiksi, huumekauppiaiksi tai  kapinallisten sotilaiksi, jotka varastavat nälkäisiltä omiin tarpeisiinsa. Joissakin kylissä on vain vanhoja miehiä, naisia ja lapsia, ja on maita joissa anarkia ja laittomuus kukoistaa, eikä näissä maissa enää kukaan ole turvassa. Jopa avustusjärjestöt ovat jättäneet nämä maat oman onnensa nojaan. Jollei Eurooppa tee jotain nyt heti ja pikaisesti asioitten korjaamiseksi, revähtää tämä ongelma kehittyneitten teollisuusmaitten käsiin, ja kohta koko Afrikka alkaa valua ylös kohti Eurooppaa. Tehkää jotain itsenne ja lastenne takia, vaikka ei teiltä löytyisikään sääliä ja myötätuntoa epätoivoisille ja nälkäisille afrikkalaisille".

Olin huolissani ... "miten käy Afrikan alkuperäiskansalle ... eikö mitään ole tehtävissä". kysyin? "On", sanoi oppaani, "metsät ja pusikot eivät kasva takaisin hetkessä, mutta jos länsimaat haluaisivat, niin siellä voitaisiin heti kuivuudesta riippumatta viljellä ruokaa ja viljaa paikallisten asukkaitten tarpeisiin". "Miten", kysyin innokkaana," miten?" Oppaani jatkoi: "Rahaa tarvitaan ensiksi jonkin verran, mutta ensin on taattava se, että paikalliset asukkaat saavat kaiken tuoton. Afrikan maitten hallitusten on taattava tämä lainsäädännöllään. Länsimaat on saatava tajuamaaan, että vaikka välitön taloudellinen apu on tärkeätä, niin yhtä tärkeätä on myös asiantuntija-apu. Afrikan maat eivät hallitse tätä ongelmaa, ja siksi on saatava sinne osaavia organisoijia. Ulkomaiset, suuret yritykset, jotka tavoittelevat vain suuria voittoja, on saatava Euroopan Unionin maitten yhteistoimin pysymään poissa näiltä viljelysmailta".  ... Aloin jo hermostua ... ehkä näkyni loppuu, ennen kuin saan tietää mikä on se mahtava ja suuremmoinen neuvo tai idea, mikä pelastaisi Afrikan nälänhädältä  ... uninäystä heräämien kesken kaiken olisi tosi harmillista, koska miljoonien henki on nyt kyseessä. ...  Oppaani jatkoi: "Peltomaata on jo raivattu metsiä ja pensaikkoja uhraamalla, joten yökasteen keräytyminen maaperään ei enää onnistu,  ... paitsi muuten kuin yhdellä keinolla".  ... "Miten, miten": tivasin malttamattomana.  Ja opas jatkoi: "On rakennettava keinotekoisia metsiä". ... (Masennuin. Hulluinta mitä ikinä olin kuullut. Siis muovikuusia Afrikaan ... hey, come on, ei hullumpaa ole kuultu ... anna mun kaikki kestää). ...  Epätoivoisesta ilmeestäni huolimatta oppaani jatkoi rauhallisesti. "Tasaisin välein on peltomaille pingotettava ohut, säänkestävä nailonkangas – ei pellavaa tai puuvillaa, koska ne imevät vettä sisäänsä. Tämän kankaan pinnalle yöskaste tiivistyy pisaroiksi, aivan kuin tapahtuu yön aikana puitten ja kasvien suurille lehdille, josta kastepisaroiksi tiivistynyt vesi valuu sieltä noroina alas pelloille. Yöllä on ilma sen verran kylmempää kuin päivällä, joten tällaista tapahtuu ilmakehässä koko ajan. Samalla tavalla voivat asukkaat kerätä pihoillaan itselleen myös talousvedenkin. Kankaan on oltava ohut, mutta verkkomainen, niin että tuuli ja auringonvalo läpäisevät sen, mutta kuitenkin tarpeeksi tiheä, että vesipisarat pysyvät sen pinnassa kiinni". ...  ”Kondenssi.ilmiö”, sanoin. ... "Niin juuri", sanoi oppaani, "tämä ilmiö tapahtuu nyt vain tämän kankaan pinnalla. Ja mitä suurempi kangas on, sitä enemmän saadaan vettä".
Hieman engaanniksi, a little in English: Dry and wizened lands there are an easy and cheap solution:  Anne Lindell´s dream in 9.7.2011. The field is evenly stretched with thin, weather-resistant nylon fabric or textile- not linen or cotton, because they absorb water. During the night humidity or fog condenses into droplets to the surface of this fabric, as it occurs with trees and leaves of plants, where condensed humidity runs down into the fields as water drops. At night, the air is colder than during the day, so this is happening in the atmosphere all the time. People can collect their household water in the same way. The textile must be thin, but net-like and permeable to the wind and sunlight, but also sufficiently dense that water drops will remain on the surface. Condensation takes place on the surface of the fabric. And, the bigger is the fabric, the more water you will get. In Anne Lindell´s dream she saw many immeasurably long stilts and cords (thin ropes) fastened upon 5-6 - meter high thin, white and almost transparent textile rows ... as white insect nets, which were stretched vertically between the stilts.
Ja tämän jälkeen heräsin. Päätin heti kirjoittaa uninäkyni ylös ja alkaa itsekin tutkia netistä, löytyisikö tällaisesta ”yökaste-kondenssi-ilmiö-kastelujärjestelmästä” mitään aiempaa tietoa. En usko löytyvän. Uninäyssä näin mittaamattoman pitkiä tolppien ja narujen (ohuitten vaijereitten) varaan kiinnitettyjä n. 5-6- metriä korkeita ohuita, valkoisia ja miltei läpinäkyviä kangasrivistöjä ... kuin valkoisia  ”kärpäsverkkoja”, jotka  oli pingotettu pystysuoraan tolppien varaan. En minä ainakaan tiedä tällaisia olevan olemassakaan, tai jos on, niin ei ainakaan näin suuria ja tällaisessa mittakaavassa. Jos näitä olisi jo alettu käyttää, niin kyllähän sellaisesta olisi kerrottu TV:ssä ja lehdissä. Ei siis kannata lähettää enää pullotettua lähdevettä Afrikkaan nälänhätäalueille, vaan nopeasti ja heti on sinne lähetettävä  tonneittain nailonista tehtyä, tiheää, kestävää ”kärpäsverkkokangasta” ja tarpeeksi vahvaa naurua. Pitkiä tukirimoja, esim. bambu-rimoja löytyy varmaan Afrikastakin Vesiongelma kuivuusalueilla hoituu näin yhdessä yössä. Eikä tämä vesilähde koskaan kuivu tai tyrehdy.

P.S. Loppukommentti: No, kun aikani etsin, niin löysin netistä Chilestä tällaisen vuoristosumun kerääjän Andien rinteiltä - tosin aivan pienen, mutta aivan ilmeisesti tutkimustyötä tämänlaiseen vedenkeräilyyn on jo pienimuotoisesti tehty. Mutta ihmettelen vain, että tätä ideaa ei ole kehitelty eteenpäin, koska tuollainen verkko mitä ilmeisimmin kerää todella paljon vesihöyryä muttaen sen vesipisaroiksi. Ihan kehityskelpoinen idea,  jos vain joku lähtisi sitä toteuttamaan. Mutta liian halpa, joten sillä ei voi lyödä rahoiksi, ja siksi kai ei tätä ideaa  kukaan alakaan viemään Afrikkaan.

....................................................................................

13. Onko kohta Israelissa täys´ rähinä päällä ... nyt on sellainen ”hytinä”
Profetiaaninen enneuni ja tiedonsana Israelille. Jotain tapahtuu Jerusalemissa.

  Sain unessa ennenäyn v. 2012   Jerusalmin "Jaffa-potin" kahakasta
 

"Israelin kysymys laukaisee eräänlaisen ketjureaktion: "Jaffa-potin" edessä olevalla valtaiellä tulee olemaan aivan mieletön kahakka. Näin kuin filmipätkällä kohtauksen siitä, kuinka Jerusalemissa mellakoitiin: savupommeja ja autonkumi-barrikaadeja kaduilla ja huiveilla naamioituneita nuoria miehiä juoksi edestakaisin heitellen "molotovincoktaileja", ja mellakkapoliisit yrittivät saada edes jotain järjestystä aikaan. 

Olen useasti käynyt Jesusalemissa, ja tunnistin unenssa olevan kadunkin, koska sen lähellä on bussipysäkki ja kaarevat kiviportaikot menivät ylös vanhaan kaupunkiin.



Unessa kuljin erään Jerusalemin vanhan kaupunigin portista ulos, mutta siinä portissa ei ollut yläosaa ... siis holvikaarta. Eikä se oikeastaan ollut mikään portti, mutta sitä vain sanottiin portiksi. Oikea portti oli ihan lähellä, mutta hieman sivuummalla. Jäin tuossa unessa seisomaan potaikkoon (en uskaltanut mennä bussipysäkille) ja katsoin alas kadulle missä mellakoitiin.


Tämän univälähdyksen aikana minulle tuli tunne, että mellakoitsijat olivat arabinuorukaisia ja minulle tuli sellainen tunne, että: Tästä ”Se” alkaa. Tämä on ”SE” lähtölaukaus. Näin palavista autonrenkaista muodostettuja baarikaareja ja kasvonsa huivilla ja hupuilla peittaneitten nuorten miesten heittelevät kiviä ja kaikkea mitä käsinsä saivat mellkkapoliisien päälle ja he heitivät myös "molotovincoktaileja! He huusivat "allahu akbaaria". 

Sain unessa tiedonsanan, että tämä "kahakka" on kuin "sytytyslanka" suuremmalle kahakalle, kahakoille, jotka leviävät kuin kulovalkea kaikkialle maailmaan. Asiat ja tapahtumat alkavat vyörymään juuri siten, kuin on ennustettukin tänä aikana monissa profetiaanisissa unissa, näyissä tai tiedonsanoissa eri ihmisille ja eripuolilla maailmaa, ja kuten on ennustettu Raamatun Ilmestyskirjassa tapahtuvan viimeisinä aikoina, "Lopun ainakana", jotta Herran omat ymmärtäisivät ajan merkit ja osaisivat olla valveilla. 

On olemassa nyt, kuten on ollut, aina kaikkina aikoina ihan luomakunnan alusta asti pimeä puoli ja valon puoli, ja tuolta "valon puolelta " puolelta tullaan selittämään, niin sinulle kuin minullekin eli  aivan tavallisille ihmisille, mistä on oikein kysymys”. Asiat selkiintyvät ja ihmisten silmät alkavat avautumaan. Näin on ennustettu Raamatussa. Taivaan Isä avaa ihmisten silmät.



Lopun ajat, suursota, Harmagedon, Armagedon, Goog, Maagog, End time,  Gog , Magog, pic. Anne Lindell



Tästä samasta  puhuttiin myös Intian Goassa näkemässäni enneunessa ja eritoten siinä II-osassa (jonka olen salannut – voi nimittäin järkyttää herkempiä)... ... lainaan lyhyen otteen suoraan tuosta ”Goan unen" järkyttävästä II-osasta  "...  (quote): ...."Nämä katastrofit ja vaikeat ajat alkavat valtavana kansianvaelluksena Afrikasta kohti Eurooppaa ja valtavina kansannousuina ja raakoina ja vailla inhimmillisyyttä käytävinä sotina ja myös hirvittävinä ja tuhoisina luonnonmullistuksina”. ... (lue ihmeessä myöhemmät eneuneni tältä samalta sivulta ... eli kirjoitukset 1 ja 2)
......................................................................................................
****************************************************
 

1 kommentti:

  1. Näin unen. Itkin siinä kovasti, koska olin laiminlyönyt evankeliumin julistamisen.
    Olin kadottanut kenkäni ja sukatkin, joita etsin.
    Erikoisesti olin laiminlyönyt vanhat ihmiset.

    Pian uneni jälkeen naapurin rouva pyysi minua seurakunnan päiväpiiriin, jossa oli lähinnä vain vanhoja naisia.
    Koen kaikessa tässä Jumalan johdatuksen.
    Hän puhuu tavalla jos toisellakin.

    siunaavin terv. TAPIO

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.