keskiviikko 8. toukokuuta 2013

5. Elämmekö nyt Lopun Aikoja? Ennusmerkkejä kuultu ja nähty.Artikkelit:
1. Jeesus kertoi meille toisen tulemisensa ennusmerkit: "Lopun Aikojen" ennusmerkit"
2. David Pawson, luentosarja "lopun ajoista,( videot 1- 4 a´ n. 60 min)
3. Lopunajan ennusmerkit Raamatun mukaan
4. Muslimisota – Antikristus – Jeesuksen paluu (2012, TV/, Yliluonn. ohjelma)

5. Lopun Aikojen pasuunan ääniä kuultu kautta maailman 
6. Lopun aikojen pasuunojen merkkisoittoja kuultu kaikkialla maailmassa  - asia varmistunut 
7. 90-vuotiaan, norjalaisen naisen näky lopun ajoista vuodelta 1968:
8. Muinaisia ja uudempia ennustuksia: linkkejä sivuille
9. Rabbi Yizhak Kaduri löysi Messiaan - Jeesuksen. Profetia
10. Neljä verikuutta, auringonpimennys 2014 -2915, toteutuvatko nyt lopun ajan ennustukset?
11a. Whalid Shoebat: Raamatun profetiat ja antikristus (kirj. 21.11.-15) 

11b. Raamatun 4 tuhoakylvävää ratsumiestä (kirj. nimim. "bettassar", 20.7. -15))
12. Nibiru, Thyhe, Nemesis, Planeetta-X, 12. Planeetta.
13. Ennustuksia aramealaisista Kirjoituksista
14. Tommy Hicksin uninäky  lopunajasta  25.6.1961
15.......................................................................................................

1. Jeesus kertoi meille toisen tulemisensa ennusmerkit: "Lopun Aikojen" ennusmerkit"
Kirj. Anne Lindell, jouluk. 2012

Näitä ennusmerkkejä on Vanhan Testamentin aikana eläneitten profeettojen kautta annettu  ihmiskunnalle varoitukseksi ja opastukseksi, jotta osaisimme olla varuillanne - soaisimme olla hereillä. Jotkut noista ajanmerkeistä ovat jo täyttyneet, mutta suurin osa on vielä täyttymättä. Täällä yltäkylläisyyden maassamme on meidän vaikea uskoa, että ajanmerkit ovat alkaneet jo täyttyä, koska me säästymme maantieteellisen sijaintimme vuoksi pahimmilta kärsimyksiltä: ei tsunameita, ei maanjäristyksiä, ei tulivuorenpurkausia, ei taifuuneja, ei valtavia maanvajoamia ja halkeamia jne., mutta koettakaan asettua niiden ihmisten osaan, jotka joutuvat elämään kauheitten kärsimysten ja tuhojen keskellä. Näitten ihmisten on kärsimysten keskellä paljon helpompi tajuta, että "Lopun Aika" on nyt todellakin käsillä. 

Kauhua, terroria, mellakoita, nälänhätää, maanjäristyksiä , tsunameja, taifuuneja, valtavia maanvajoamia, tulivuorenpurkauksia, joukkotuhoja, teloituksia, joukkoraiskauksia, pedofiliaa, orjuuttamista, ihmiskauppaa jne jne
Me elämme Suomessa kuin "lintukodossa" ...vielä ja ainakin toistaiseksi. Mutta muualla maailmassa ollaan jo kauhuissaan, - ja eräät jopa U.S.A.:ssa, vaikka suurin osa sielläkin vielä nukkuu "Prinsessa-Ruususen-unta".  Monet isoissa kaupungeissa ja korkeissa rakennuksissa asuvat tulevat tietämään, että mikään ei heitä suojaa, kun aika on täysi. Ja monet juhlivat ja laulavat ja tanssivat elämän iloista yltäkylläisinä, mutta heräävät tuhoon, joka on vienyt heiltä lyhyessä ajassa kaiken. Ihmiset tulevat tuntemaan, että tuho ei kohtaa vain köyhiä ja kurjia vaan myös rikkaita ja onnekkaita. 

Olen saanut enneunissa ja rukouksissa tiedonsanoina kehoituksen Suomen kansalle, että meidän täytyy rukoilla aivan kuten koko Suomen  kansa rukoili sotiemme aikoina. Nyt täytyy meidän rukoilla viisautta päättäjillemme tai kokonaan uudet päättäjät, sillä uhka tulee Venäjältä, mutta saa alkunsa Lähi-Idästä, muslimimaista. Venäjä on menossa oudoille poluille, uhmakkaille, sairaille ja epäterveille poluille. Tämä uhka "kulkee" Pohjois-Suomen yli Norjaan. Rukoilkaamme enkeli-vartijoita itäisille rajoillemme. Laittakaamme kaikki pellot ja mannut viljelykelpoisiksi vihannesten ja viljan viljelyä varten, sillä sotien kauhut ajavat pakolaisia eteläisistä maista tänne kauas pohjoiseen. Lähi-idän kansannousut eskaloituvat valtavan laajaksi suursodaksi (Gogin ja Magogin sota, Lopun Aikojen Hyvän ja Pahan taistelu). Nälkä tulee kolkutttamaan ovellemme, mutta meidän tulee jakaa omastamme, sillä silloin Herra pitää meidän tarpeistamme huolen ja enkeli-vartijat suojelevat meitä. Henkisesti herkät tulevat näkemään, että Suomessa on silloin miljoonia vartija-enkeleitä ja yhtä paljon auttaja-enkeleitä." Lopun Ajat"ovat lähellä. Ennusmerkit ovat alkaneet täyttyä. On opittava jakamaan. "Joka vähästään antaa sitä Tavas siunaa". Suomi ja suomalaiset tulevat selviytymään vain rukouksella ja elämällä tiiviissä ja intiimissä yhteydessä Kaikkeuden Herraan. Herran enkelit kuulevat jokaisen pienen ihmisen rukouksen ja huokauksen ja näkevät jokaisen kyyneleen, ja vievät ne Taivaan Isän jalkojen juureen.
.........................................................................................................
7 kommenttia kirjoitukseen:

Anonyymi 13. joulukuuta 2012
Hei, Kuinka Anne  lähellä arvelet Venäjän Suomeen hyökkäyksen olevan, tai Lähi-Idän täysmittaisen sodan? Puhutaanko kuukausista, vuodesta vai vuosista? Siis sinun ajatustesi mukaan. Kukaanhan ei voi tarkkaan tietää, mutta ajan merkkejä voi lukea.
Kiitos hienosta blogista! Terv. Yx lukija
Anne Lindell 13. joulukuuta 2012 12.59
Hei, nimim. "Anonyymi". Hyvin lähellä. Jouko Pihon sivulla profetioita 2 on minun 2 osainen enneuneni (nähty peräkkäisinä öinä) : "Muslimit ja Bunkkeri". Jo Raamattua lukemalla löytyy profetioita ennusmerkeistä, ja vain TV:tä seuramalla osaa jokainen vähänkin Raamattua lukenut yhdistää viimeaikaiset tapahtumat Raamatun ennusmerkkeihin, ja siihen kuuluu myös se, että Suomea kohti hyökätään - idästä. Kannattaa etsiä netistä myös vanhan norjalaisnaisen profetia vuodelta 1961. Nyt eletään jo lopun aikoja.

 Anonyymi 14. joulukuuta 2012
Hei, olen lukenut netistä paljonkin noita enneunia ja profetioita. Monet niistä ovat "ennustaneet" lopun aikojen alkavan vuonna 2010 tai 2011. En siis tiedä mihin uskoa, ja mihin ei. Raamatussa sanotaan, että siitä tietää mikä profetia on tullut Herralta, toteutuuko se vai ei. Raamatun ennusmerkit voi lukea kyllä täysin omalla järjellä kun katsoo uutisia. Haluaisin vielä kysyä, että pitääkö sinun mielestäsi tulevaan valmistautua jotenkin käytännön tasolla? Varmasti lopun aikoja elämme jo. Mutta antikristushan ei ole vielä astunut valtaan, eikä pedon aikakausi ole vielä alkanut. Tuskin tuokaan kovin kaukana on. Terv. lukija

Anne: Ei kukaan voi ja kykene ennustamaan Lopun Aikoja ...ei edes Poikakaan, vaan ainoastaan Isä tietää. TV:ssä on pyörinyt jo miltei parin vuoden ajan amerikkalainen dokumenttisarja "Maailmanlopun odottajat". Siinä näytetään kuinka ihmiset ovat alkneet jopa mielipuolisesti varustautumaan tuhoon: rahmaailman romahtamiseen, ruokapulaan, anarkismiin ja väkivallan lisääntymiseen. Mutta kyllähän jokainen järkevä tajuaa, että ei tuollaisessa poteroitren kaivamisessa, hamstraamisessa ja aseistautumisesa ole mitäään järkeä. Itse olen nähnyt parikin enneunta tuelvasta, mutta silti aion elää aivan normaalia elämää ja rukoilla, että me ainakin täällä Suomessa selviäsimme jopa niin vähällä, että vosimme ottaa tänne pakolaisia (esim. jutalalasia). Näitä minun omia enneuniani voit käydä lukemassa blogiarkiston otsikossa nr. 16.
........................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.


2. Lopunajan ennusmerkit Raamatun mukaan.


 1:nen ennusmerkki  on pasuunat,

Jeesuksen omia varoitetaan äänellä, joka kuuuluu kaikkialle maan ääriin saakka. Ymmärtääksen aina ennen jokaista vitsausta, kärsimystä, vaivaa edeltää tuo pasuunansoitto, ja mielestäni ensimmäinen suuri vitsaus olisi taloudellien katastrooffi ... rahamaailma romahtaa ja sitä seuraisi kuin jälkikaikuna  globaali, erittäin tuhoisa totaalinen sota, johon Israel on sekaantunut. Enneunissani puhutaan siitä, että useampi arabivaltio ensin sotii ... ketä vastaan, en tiedä. Arvelin itse, että tämän ”sotatilan” aloittaa Iran, joko siten, että Israel tuhoaa jotain Iranin ydinteollisuutta ja sitten Iran iskee voimallisesti ja todella tuhoisasti Israeliin. Eräs vaihteoehto olisi, että  kyseessä olisi sisällisodat arabivaltioissa tms. Israel liittyisi sitten myöhemmin tähän sotatantereeseen Palestiinan kysymyksen vuoksi, ja Israelista tulisi kaikkia arabivaltioita yhdistävä tekijä, eli yhtienen vihollinen,  jolloin sotatoimet kohdistuisivat sitten lopuksi yksistään Israelin kukistamiseen

Tiedonsanat elokussa 2011(quote):: ..." Israelin kysymys laukaisee eräänlaisen (domino-) ketjureaktion: Asiat ja tapahtumat alkavat vyörymään juuri siten kuin on ennustettukin tänä aikana profetiaanisissa unissa, näyissä tai tiedonsanoissa eri ihmisille ja eripuolilla maailmaa, ja kuten on ennustettu Ilmestyskirjassa tapahtuvan viimeisnä aikoina, jotta Herran omat ymmärtäisivät ajan merkit ja osaisivat olla valveilla. On olemassa nyt, kuten on ollut, aina kaikkina aikoina ihan luomakunnan alusta asti (Luciferin lankeemuksesta saakka) pimeä puoli ja valon puoli, ja tuolta valon - eli valkoiselta puolelta tullaan minulle selittämään  (siis ihan tavalliset ihmiset) mistä on oikein kysymys” .

Tässä tarkoitettiin tavallisilla ihmisillä, että ihan lihaa ja verta olevia ihmiset, eikä mitään hekiolentoja. Eli ihmiset ottavat minuun  blogini kautta yhteyttä: uskon sisaret ja veljet. Ymmärsin, että kaikilla maailmassa, ja myös Suomessa, on valveilla olevia ihmisiä, jotka ketjuuntuvat yhteen, ja mieltäisin tämän internetin avulla tapahtuvaksi verkostoitumiseksi, ja he panevat kaikkensa likoon estääkseen tai ainakin hankaloittaakseen pimeän puolen tihutöitä ja eksytystä, ja tästä syystä heitä (siis meitä) tullaan panettelemaan, mustamalaamaan, ja jopa vainoamaan. Ihmisiä on varoitettava tästä eksytyksestä ja harhautuksesta, joka on todella ovelaa teknokraattista aivopesua ja manipulointia, että jopa hartaat uskovaiset ja papitkin piispoista puhumattakaan menevät tähän eksytykseen mukaan. Jumala ja uskonnot (myös ei kristilliset) vedetään tähän eksytykseen todella älykkäällä harhautuksella mukaan.

Kannattaa tässä vaiheessä välillä siirtyä blogiarkiston otsakkeeseen nr. 23, koska siellä o n kirjoitus ”Illuminati. NWO, Uusi Maailman Järjestys”. Kun olet kukenut sen,  niin ymmärrät paremmin, mitä seuraavaksi kerron.

Katso myös ne videolinkit, jotka avautuvat klikkaammalla osoitteita. Siellä nyk johtajat, presidentti Niinistö ja pääministeri Katainen selvästi  kertovat olevansa NWO-läisiä ja uskovansa Uuteen Maailman Järjestykseen.

No, niin nyt ymmärrät paremmin mistä minä sinua varoitan:

Ole hereillä, valvo!

2:nen ennusmerkki (tapahtuma):  Antikristuksen eli vastavapahtajan nouseminen valtaan ja Antikristus tekee suuria, maailmaa hämmästyttäviä jopa yliluonnollisisi tulkittuja ihmeitä ja vainoaa laajasti ja verisesti kristittyjä - tulkintaperinteestä riippuen hän esiintyy joko uskonnollisena maailmanvaltiaana tai poliittisena maailmanvaltiaana. Hän olisi eräänlainen "maailmanvaltion presidentti" (ehkä EU:n tuleva persidentti tai uusi YK pääsihteeri tai U.S.A.:n uusi presidentti tai jopa Egyptin uusi hallitsija. Antikristus perustaa globaalin tarkasti kontrolloidun talousjärjestelmän: kaupankäynti sallittua vain niille, jotka ottavat Antikristuksen "merkin" käteensä tai otsaansa (ehkä kyseessä on ihon alle sijoitettava mikrosiru). Tulee falski, lumeenomainen ja näennäinen rauhan aika. Tätä mikrosirun asentamista tullaan kutsumaan Suomessa ”siruttamiseksi”. En ole enneunissani kuullut nimeltä mainittavan tätä antikristusta, joten siitä en osaa sanoa mitään. Ainoa asia, mikä minulle tulle mieleen, on että minulla on ollut eräänlainen aavistus, hytinä, että antikristus on jo elossa, ja että hän tulisi välimeren eteläiseltä alueelta ja jopa Afrikan puoleta (Egypti, Sudan, Etiopia jne)

3:s ehto, jonka täyttymiseen Jeesus sitoo toisen tulemisensa on, että evankeliumi on saarnattava ensin todistukseksi kaikille kansoille ja sitten vasta hän tulee takaisin. Jo nyt uskonnolliset TV-asemat julistavat evankeliumia ympäri maailmaa internetin,  baraboli-antennien ja sateliittien kautta jopa syvimpiin sademetsiin saakka.

4:s ehto on, että  Hänen kansansa  ottaa hänet vastaan Messiaanaan (juutalaisten kääntyminen kristinuskoon) (Matt.23:39). Tätähän on jo alkanut tapahtua kaikkialla maailmassa minne juutalaiset ovat levittäytyneet. Jo nyt puhutaan messiaanisista juutalaisista.

5:s ennusmerkki, ( tapahtumasarja): lisää sotia, luonnonmullistuksia, kulkutauteja, vainoja, moraalin rappiota, uskonnollista  luopumusta, nälänhätää jne. ja ”omiensa” ylöstempaus.  Näistä pahimmat ”maljat”, ”sinetit”ovat vielä edessäpäin. Koko vaivan aika tulee kestämään 7 vuotta, mutta sitä lyhennetään 3,5 vuodella, eli Jeesuksen omat temmataan (siirrtetään) jonnekin turvaan pahimman edestä.

Ja Sitten ..... Kristus tulee takaisin maan päälle  avaruuden järjestyksiä  järisyttäen.  Siis, Kristuksen toinen tuleminen pitäisi olla koko maailmalle yhtä aikaa näkyvä julkinen tapahtuma. Ehkä tiedotusvälineet auttavat tässä, koska muutoinhan se olisi mahdotonta, koska maapallo on pyöreä, mutta tähän päästään vain ja vasta jos kohdat 1-5 ovat toteutuneet sitä ennen.
Tähän loppuun laitan vain lyhen otteen eräästä enneunestani (”Taivaan ennusmerkki ja Mestarin rakkauden tunnustus”. Näin tämän unen 1.1. 2012, siinä puhuin Jeesuksen kanssa (quote): ... ” ja silloin tunnistin Hänet. En tiennyt laskeutuako polvilleni Hänen eteensä vai rynnätäkö syleilemään Häntä, sillä niin suuri oli iloni ja niin suuri oli kunnioitukseni Häntä kohtaan ... sain vain vaivoin sanotuksi kaksi sanaa: ”Rakas Jeesus” ... Mestari, Kaikkeuden. Kuningas ojensi kätensä ja siitä tiesin että hän halusi ottaa nyt minut syleilyynsä. Tajusin kuinka pelottava Hän on vihollisilleen ja kuinka rakas Hän on niille, jotka Häntä rakastavat. Mestari käänsi katseensa sinne minne paikalla olleet ihmiset olivat menneet ja sanoi kauniilla ja lempeällä äänellä: Oi, kuinka rakastankaan noita ihmisiä, jotka huokailevat ja rukoilevat nimeeni, sillä ne, jotka minua rakastavat, he rakastavat Isääni” ..... ja tähän heräsin. 

Tämä unessa Mestarin lausuma lause etsautui sydämeeni ja tiedän, tunnen koko sielustani ja sydämestäni, että se on totta. Tiedän, että Herra tuntee käsittämättömän suurta rakkautta meitä kohtaan ja ikävöi meitä enemmän kuin me konsanaan Häntä.

Lue lisää ennusmerkeistä Raamatusta, ja helpottaakseni sinua löytämään ”Lopun Ajoista” profetoivia kirjoituksia, niin tässä on eräitä Raamatun paikkoja (VT=Vanha Testamentti ja UT=Uusi Testamentti):

VT, Haggai: 2:6-9, VT, Hesekiel: 38 ja 39, UT Matt. 24 ja 25, UT Mark. 13, UT Luuk. 17:22-37 ja 21:10, UT Ap.2:16-21 ja UT koko Ilmestyskirja.  
..................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

3 Luentosaraja: Lopunajat, David Pawson


Videoitu Konferenssi IHOP:ssa, Kansas City, USA, ja esitetty ensikertaa TV7 Suomessa v. 2016

Kukin luentovideo kestää n.60 min. Tekstitys suomeksi, ruotsiksi ja eestiksi

k

1  Mitä tarkoitetaan, kun puhutaan ”lopun ajoista”

………………….
2   Israel ”lopun aikoina”
……………….
3   Seurakunta ”lopun aikoina”
…………………..
4   Israel ja seurakunta ”lopun aikoina”

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

**************************************
4. Muslimisotaa pukkaa – Antikristus – Jeesuksen paluu
Kuva
Sid Roth´in haastateltavana on Joel Richardson, joka  on saanut erikoislaatuisen armolahjan paneutua lopunaikoihin ja kertoa niistä muille. Hän on erityisen kiinnostunut myös muslimimaailmasta. Katso tämä v. 2012 nauhoitettu ja nyt toiveuusintana TV7:asä lähetetty jakso, joka avaa ymärrystäsi niille hirvittäville tapahtumille, jotka nyt tapahtuvat muslimaissa, ja joista olemme saaneet myös tällä Suomesa tuntea ”lieveilmiöitä” laittomien ja monesti myös erittäin väkivaltaisten ja huonosti käyttäytyvien muslimimaahantunkeutujien muodossa

Katso ohjelmajakso tästä - - - >    http://www.tv7.fi/vod/player/10692/
…………………
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
5. Lopun Aikojen pasuunan ääniä kuultu kautta maailman
Matt. 24:31 : ”Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin”...

Yliluonnollinen pasuunan ääni kuulunut  Suomessa. Supernatural trumpet sound heard  in Finland.

Alkavatko nyt ilmestyskirjan ennustukset toetutua? Elämmeko nyt todellakin ”Lopun Aikoja" ?

 
Tämän seuraavan kirjoituksen kirjoitin Uusi Suomi-verkkolehteen, ja siellä se löytyy nimelläni (Anne Lindell)..

Yliluonnollinen pasuunan ääni  kuultu Suomessakin! 
Napojenvaihtoko kysessä? UFO:jako? Jeesusko tulossa? Tuliko tuo kammottava ja jylisevä ääni maan sisältä vaiko avaruudesta? Mistä ihmeessä tästä on kyse? Koko maailma ihmettelee, mutta miksi eivät suomalaiset, vaikka tuo ääni on kuultu Suomessakin –  myös minä kuulin tuon äänen. 

Siis, myös minä (Anne Lindell) kuulin alkutalvella 2012 noita perin outoja ja todella kovia ääniä ja  todella kammottavia ”töräytyksiä” ... mystillisiä ja pelottavia. Aivan kuin valtaisaan pasuunan, trumpettiin tai ”zohariin” (pukinsarveen) olisi joku valataisa olento tai olennot puhaltaneet.

Kuulin ”töräytykset” keskellä kirkasta päivää aterioidessani ruokasalissa. Törähdykset kulostivat kuin olisivat olleet jonkun Gozilla-elokuvan äänitehosteita, mutta paljon paljon äänekkäämpiä, ja ääni tuntuivat tulevan  korkealta taivaalta. Pani takin päälle ja menin ulos pihalle kuuntelemaan ja tähyilin taivaalle, koska ensimmäinen ajatus oli, että onkohan siellä jostain tulossa jokin valtaisa UFO tai jopa oikein emäalus kohti Forsbyystä, sillä äänet kuulostivat todella ”friikeiltä” ja todella kammottavilta. En ole kuullut koskaan eläessäni mitään vastaavaa, enkä kyennyt arvioimaan miltä ilmansuunnalta ääni tuli. Ääni tuli jaksottaisina töräyksinä ... kuin valtavan lohikäärmeen henkäyksiä jostain ihmeen hornantuutista tai torvesta. Äänet eivät kuitenkaan voimistuneet eivätkä myöskään heikentyneet koko sinä aikana kun kuulin äänen. Kuuntelin ”töräytyksiä” n. 7-10 minuuttia, ja sitten ne loppuivat yht´äkkiä.

No, en ole sen kummemmin tuota outoa ääntä sen jälkeen ajatellut, kunnes eilen hiljentyessäni rukoushetkeen ja keskustellessani kahden kesken Taivaallisen Isän kanssa muistin nuo äänet. Töräytysten muistaminen alkoi vaivata minua, mutta samalla tunsin kuitenkin vahvasti, että löytäisin tuhon omituisen ilmiöön selityksen tietokoneella. Kirjoitin noin niinkuin summamutikassa YouTuben hakusarakkeeseen että : ”strange sound heard in finland”  ... ja heti tärppäsi ... aivan ensimmäisellä kerralla. Joku oli nimennyt erään videon juuri noilla samoilla käytämilläni englanninkielisillä sanoilla, ja kuulin eräässä kahden miehen nauhoittamassa videossa juuri tuon saman yliluonnollisen äänen ... kuin valtaisa lohikäärme olisi töräytellyt. Äänen kuuleminen sai minut tuntemaan jälleen kylmiä väreitä, ja tunsin samanlaista luihin asti tuntuvaa hyytävää pelkoa kuin silloin, kun itse kuuulin tuon äänen ensimmäistä kertaa, ja mietin jälleen, että: ”Mitä ihmettä nuo äänet oikein ovat ... eivät ole  taatusti tästä maailmasta kotoisin”.

No, aloin etsiä netistä selitystä tuolle kummalliselle äänelle, mutta yksikään ihminen maailmassa ei ole osannut tänäkään päivänä selittää tuota omituista ääni-mysteeriota, joka oli todellakin kuulunut kaikkialla maailmassa alkuvuodesta 2012 alkaen eikä vain ja ainoastaan täällä piskuisessa Forsbyyn kylässä. En todellakaan ole ollut ainoa ihminen maailmassa, joka on kuullut tuon äänen. Panin merkille, että ei Suomessa kuin ei myöskään muualla Pohjoismaissa ole kommentoitu noita ääniä missää teidotusvälineissä ... ei mitenkään, ei edes TV7:llä, missä muuten ollaan kovin kiinnostuneita kaikkeen yliluonnolliseen ja etenkin sellaiseen, jonka voisi jotenkin Raamatulla selittää.

Siis, ensin törmäsin YoyTubessa tähän videoon (klikkaa allaolevaa linkkiä, mutta älä vielä, vaan lue ensin koko tämä kirjoitukseni, ennekuin avaat mitään kirjoitukseni linkkejä). Katsoin tuon videon mielenkiinnolla, koska se oli kuvattu 10.2. 2012 ja nimeomaan Suomessa, Tammelassa, ja siksi pidän sitä myös erittäin luotettavana.  - Ja juuri ja tasatarkkaan tuollaiselta tuo minun kuulemani ääni todellakin kuullosti ... aivan samalta..


Sitten Ontariossa Kanadassa parvekkella kuvattu video.


Australiassa, Queenslandissa päiväkävelyllä kuvattu video.


Ja näitä videoita löytyy pilvin pimein kuvattuna ihan kaikkalla maailmassa. Käy itse tesekkaamassa YouTubessa samoilla hakusanoilla.

Ja sitten löysin tämän dokumentti- koosteen, joka oli koottu eripuolilla maapalloa kuvatuista amatöörivideoista.


Muistaako kukaan teistä kuulleen tällaista pasuunan ääntä? Kertokaa ihmeessä. Sillä niin minä kuin varmaan kaikki muutkin, jotka ovat kuulleet tuon oudon äänen, haluamme tietää, mistä ihmeessä  tässä oikein on kyse? ... Mitä oikein on tapahtumassa?

Jos en olisi itse kuullut noita ”töräytyksiä”, niin ilman muuta pitäisin näitä YouToben video-juttuja aprillipiloina ja hyvinä sellaisina, mutta koska itse kuulin aivan selvästi ja täysin järsissäni tuon yliluonnolliselta kuulostavan äänen, niin uskon muidenkin kuulleen sen. Ja jos minä olen pöpi, niin maailmassa on varmaan satoja tuhansia tai jopa miljoonia yhtä pöpejä kuin minä. Ääni oli todella kova ja poikkeuksellinen ... en ikinä eläessäni ole kuullut mitään vastaavaa. Ääni oli niin outo ja niin pelottavan kova, että en voi verrata sitä mininkään aikaisempaan kuulemaani.

Tämä seuraava dokumentti myös pani ajattelemaan ... ehkäpä elämme todellakin ”Lopun aikoja” tai sitten jotain todella mullistavaa ja ennenkuulumatonta on par´aikaa tapahtumassa maapalllon ja ihmiskunnan historiassa.
.

Ja mitä ihmettä maailmassa on oiken tapahtumassa? Olemmeko enää turvassa missään? Tuo seuraava videokooste on häkellytävä.


Raamatussa on profetoitu ”lopun ajoista” ja siitäkin, että kaikkialle maailmaan annetaan taivaasta merkki  -  varoitus ennenkuin Jeesus tulee ... ja tämä ”merkki” näkyy (ja ehkä myös kuuluu) joka paikassa maailmassa samaan aikaan.

Matt. 24:31 : ”Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin”...

Ja aivan kuin ihmeet ja kummajaiset eivät olisi loppuneet tähän, sillä tunsin illalla kesken kirjoittamisen, että minun pitää mennä panemaan TV-päälle ja avata sieltä TV7- eli taivaskanava. Ja silloin siellä meni ohjelma, joka juuri kertoi tuosta samasta asiasta, mutta nyt Raamatun profetioitten mukaan ... siis, siitä mitä on tulossa, ja minne olemme menossa, ...  siis me Jeesuksen omat. Kyseinen ”Varustamo”-ohjelma esitettiin ensi kertaa eilen illalla (2.10-12) ja se on nähtävissä TV7:n arkistossa nimellä ”Vihan maljat”. Ja, jos todealla haluat tietää enemmän, niin tuolta Varustamo-ohjemasarjasta löytyy myös 9-osainen ”Loppu-soitto” sarja, joka käsittelee ”Lopun aikoja” .

....................................................................................................

Eräs henkilö soitti minulle viel' myöhään tänä iltana 5.10. 2012, että enkö ole pannut merkille erästä profetiaa tällä sinun omalla  "Elä ihmessä" blogillasi? Eli pastori Jon Matutisin profetiaa? (Lue koko profetia blogiarsiton otsakeesta nr.15. "Tunnettuja aikamme profetioita Lopun Ajoista") ... Sieltä tämä lyhyt poiminto: ..."Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta. Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä.." ... Lue tuo koko profetia ... skrolla sivuja hieman alaspäin. USKOMATONTA! Miksi en tullut lainkaan ajatelleeksi tätä? ... Sittenkin ... niin, hyvät lukijat, mitä sittenkin  ... miettikää!
.............................................................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


6. Lopun aikojen pasuunojen merkkisoittoja kuultu kaikkialla maailmassa  - asia varmistunut 


Yliluonnollinen pasuunan ääni kuultu maailmalla,  supernatural tromhone sound heard, Joh. Matutis
Anne Lindell: Herra puhui minulle vieleä illalla 5.10. 2012 Henkeni  kautta:

Lopun Aikojen "synnytystuskat" ovat alkaneet ja Herra haluaa koota ja kutsua omansa. Kuulemani pasuunan ääni, ikäänkuin korkealla ja valtaisana soiva kumeanterävä trumpetin ääni (tasatahtiin laskeva ja nouseva) on merkki, yksi monista  tulevista ennusmerkeistä, joista Ainokainen Poika  ja apostolit ja profeetat ovat ilmoittaneet, ja näitä merkkejä on tuleva useita

" Valvokaa olkaa valmiita, sillä Taivaallinen Isänne kokoaa laumaansa ... kutsuu omiansa. Taivaan Isän omat ... lapset ... joutuvat myös osaksi kokemaan (olemaan mukana) viimeisten aikojen vaivan ajoissa, mutta sillä erolla, että Herra säästää omansa suuremmilta ja rankemmilta kärsimyksiltä ja lopulta osa Jeesusken omista joudutaan jopa ”siirtämään”  (”nostamaan” ) pois, siten, että viimeistä varoitusta ”pasuunan ääntä” he eivät  enää kuule, vaan sen kuulevat vain ne, jotka vielä epäilevät eivätkä usko. Ja, jos valvomme ja olemme hereillä ja pidämme ”lamppumme täytettyinä ”tuoreella öljyllä” ... Herra pitää lupauksensa ja täyttää lamppumme joka päivä uudella, raikkaalla öljyllä niin, että meidän ei tarvtise pimeydessä vaeltaa".

Onko sinun ”lamppusi öljy” tuoretta ja juoksevaa, vai onko se paksua ja ummehtunutta. Vanha öljy tukkii lampun ja liekki sammuu, eikä sellainen lamppu valaise sinun tietäsi vaan kuljet ohi pelastuksesi – kuljet harhaan. Kun Jeesus sanoi, että etsi, niin löydät, ei hän tarkoittanut, että kerran yhden totuuden löydettyäsi se etsimisesi jäisi siihen, vaan hän tarkoitti, että etsi  totuuttaa koko ajan. Kun Jeesus puhui kolkuttamisesta, eli, että kun kolkutat, niin sinulle avataan, siis hän ei tarkoittanut, että kun kerran Sanan ovi  sinulle aukeaa, niin se saa jäädä siihen, vaan hän tarkoitti, että kolkuta koko ajan. Aivan niin kuin lapsi nykii isäänsä takinliepeestä ja halua kuulla selityksiä seltyksen perään, niin samoin sinunkin tulee olla kiinni Taivaallisen Isän ”takinliepeessä” nykimässä ja pyytämässä selityksiä Sanalle ja  mieleesi nousseille kysymyksille, yliluonnollisille ja  mystillisille asioille ja tapahtumille koko ajan.

Et voi sanoa, että olet pelastettu Jeesuksen Kristuksen armontyön kautta, ennenkuin olet turvallisesti Taivaassa. Niin kauan kun vaellat täällä maan päällä olet pelastuksen tiellä ja kuljet armon alla, mutta se tie on kapea ... kuin veitsen terä, ja joka hetki olet vaarassa pudota sivuun tuolta tieltä. Armo on sitä, että luiskahdettuasi sivuun, kadut harha-askeltasi ja tiedostat tekemäsi virheen (synnin) ja teet parannuksen, niin silloin oitis armo astuu voimaan ... kuin pelastava Taivaan Isän käsi, joka nostaa sinut taasen ylös Taivastielle. Vaikka kuljemme ja elämme maailmassa, ei meidän  tule mukautua siihen. Olemme Jeesuksen omina muukalaisia täällä ... vain vierailijoina, ja oikea kotimaamme on Taivasten Valtakunta.

Tapanani on aamuisin jo heti ensimmäiseksi ennenkuin edes saan silmiäni auki ojentaa käteni ylös ja sanoa: Ota kiinni kädestäni rakas Isä ... ja pidä kiinni minusta, sillä tarvitsen tuota kättesi turvallista ja lujaa otetta koko ajan ja joka hetki.

Lue nämä Raamatun paikat: VT Malakia 3:14-20, UT Matt. 7:24-25 ja 25:1-13, UT I Tess. 4:16,18 UT  II Tess. 2: 1 -11 (antikristus),UT Luuk. 17:22-37,  21: 7-36, Ilm. 9:13-21 ja 3:10

Jeesus sanoi: ”Se joilla on korvat kuulkoon! ”

Raamatun ennustukset ja lopun tulemisen "merkit" ovat hyvin yleisiä, ja soveltuvat hyvin miltei kaikkiin aikakausiin: aina on ollut sotia, luonnonmullistuksia, kulkutauteja, vainoja, moraalin rappiota, uskonnollista "luopumusta". Tällaisia ilmiöitä on ollut pilvin pimein kautta historian, mutta eittämättä kaikki voimme tunnustaa, että viimeaikoina ovat nämä mullistukset ja katasrooffit ja kansalliset kuohunnat eskaloituneet, tiehytyneet ja voimistuneet entisestään.  Itse asiassa Uuden Testamentin teologiassa on kohtia, joissa jopa varoitetaan aikojen laskeskelusta ja kehotetaan karttamaan sellaisen harrastajia (Luuk.21:8 "...he sanovat...'Aika on tullut'. Mutta älkää lähtekö heidän perässään". 1 Tess.5:1-2 "Aikamääristä teille ei tarvitse kirjoittaa, veljet...."sekä Apt.1:7 " Ei teidän kuulu tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa nojalla on asettanut").

Ja kuitenkin Jeesus puhuu opeteulapsilleen ja eityisesti ilmestyskirjassa Johannekselle useista tapahtumista, joiden tulee edetä ennen hänen toista tulemistaan. Siis Jeesus ei ilmesty keskellemme noin vain ”PFUFFS!  ... vaan ensin täytyy Hänen toisen tulemisensa kaikkien enneusmerkkien täyttyä (tapahtua).

Lopun aikojen tiedetään olevan lähellä kun rahamaailma romahtaa (lue enneuneni alla mainitulta blogiltani vuodelta 1997) ... rahanarvo laskee. Samanlainen börssiromahdus kuin oli 1920-luvulla, mutta nyt se on globaali ja siksi tuhoisampi, ja se on vieläpä tahallan aiheutettu maailman rahaeliitin taholta. Ja tuon 1997 enneuneni mukaan romahdus alkaa Kreikasta.

Lopunajat tiedetään myös olevan lähellä, kun perustetaan Uusi Maailman Järjestys. UMJ (NWO, New World Order) , eli globaali taloudellinen, poliittinen ja sotilaallinen maailmanvaltioitten liitto.

Lopunaikojen tiedetään olevan lähellä, kun kirkosta tulee ”luopiokirkko”, eli kun pimeän puolen henkivallat ovat vallanneet kirkon johdon Paavista ja arkkipiispoista alkaen. Raamattu on näille luopiopapeille ja kirkonmiehille ja naisille mitäänsanomaton kirjanen eikä sen oppeja ja sakramentteja enää kunnioiteta. 

Häviääkö hyvyys ja astuuko tilalle sielunvihollisen valtakunta kirkon sisälle? Institutiot romutetaan ja pahuus. iljetys vain lisääntyy, joka jo nyt näkyy, vaikka teeskentelyä Jumalan kunnioittamisesta vielä esiintyykin. Tätäkö Suomen kansa haluaa? Riittääkö meille se kämmenenlämpöinen kristillisyys: laimea, haalea, josta Laodikean seurakuntaa moitittiin Johanneksen Ilmestyskirjassa? Jeesus sanoi, että tällaisen surakunnan Hän oksentaa suustaan ulos. (Siis, seurakunta on Jeesuksen ruumis ja Jeesus on tuon ruumiin pää).

Ja kaiken huippuna on kirkonkin sisälle pesiytynyt vapaamuurarius: "Naurettavaa, ev. lut kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen! ... Miten on mahdollista, että kun teiltä kysyy vastausta vapaamuurareihin, te ette vastaa mitään!" -  Jos vapaamuurareihin kuuluvalta papilta kysyy kuuluuko hän vapaamuurareihin, niin hän ei vastaa mitään, vaan vaikenee tyystin. Näin on pappeja neuvottu tekemään. Kysykää suoraan seurakuntanne miespapaeilta kuuluvatko nämä vapaamuurareihin. Naisilta on vapaamuuraijäsenyys kielletty. 

Lukekaa täältä blogiltani blogiarkiston otiskoista nr. 23 ja 24 lisää vapamuurareista  ja NWO:sta ja illuminatista ja mitkä voimat siellä on kysessä ja taustalla ja jotka paljastetaan ”rappariveljille” vasta 33:lla suurmestariasteella. Tiedä, että alemman asten vapaamuurariveljiltä salataan totuus, ja kun "veli" nousee ylemille mestariasteille totuus paljastuu, niin silloin on hänen enää myöhäistä prääntyä. Hänet tapetaan, jos hän paljastaa touuden. Siistä huolimatta entinen 33:nen asteen vapaamuurarimestari Juhani Julin ehti juuri ennen kuolemaansa kertoa totuuden vapaamuurareista. Linkki paljatusvideoon löytyy molemmista otosikoista (23 ja 24). Juhnani Julin tuli uskoon ja siksi hän ei enää voinut vaieta.
 
Lue täältä blogistani  myös Arto Palmrothin näky blogiarkiston otiskosta nr. 4. "Jeesuksen toinen tuleminen, ylsönosto, yläsotto, tempaus, milloin miten? " Palmrothin näyssä (enneunessa) kerrotaan juuri  tuosta öljystä lampuissa ja ylösnostosta, tempauksesta". Tuolla samaisella sivulla nr. 4 on todella mielenkiintoista asiaa, josta Suomen ev. lut. kirkko kokonaan vaikenee.
................................................................................................................
Lukijoitten kirjeitä:

Nimmerkki Anonyymi, 25. joulukuuta 2012
Olen Pohjanmaalta, ja nyt kun sattumalta eksyin tähän sivustoosi, niin hyvin samoihin ajankohtiin, (päivää en tajunnut laittaa muistiin) sattui samanlainen ihmeellinen "äänivyöry" joka jatkui muutaman minuutin, eikä sopinut YHTÄÄN MIHINKÄÄN mitä nyt lähes maalla, pikkukaupungissa voi kuulla ...ei räjäytystöihin, ei lumiääniin, ei sähköön, ei mihinkään mihin olisin siinä paikassa ääntä voinut edes verrata. Se tuli ihan selkeästi ilmasta. ... Mieheni kuuli saman, mutta ei osannut selittää yhtään paremmin. Kaveriltani en muistanut edes kysyä, oliko hän kuullut koska asia päivän aikana unohdettiin, kun kaikenlaista ääntä maailmasta kyllä kuuluu, ja oli muuta kiirettä, eikä kukaan muukaan asiasta puhunut sen jälkeenkään niin siihenhän se jäi, mutta seuraavalla kerralla kun/jos samanlaista ilmenee, niin kamera ja mikki toimimaan! Ja....niin...tässäpä tuli todella nyt mietittävää uskovallekin,


Christina Sveitsistä, 14. marraskuuta 2012
Hei Anne! Kommenttini tulee hieman myöhään, mutta vastaan kuitenkin koska minäkin kuulin ÄÄNET. Asun alpeilla, rajakolmiossa joka yhdistää Italian, Sveitsin ja Ranskan. Äänten voimakkuus ja kesto hätkähdytti todella. Mietin että sortuukohan vuorenseinä koska tiesin välittömästi että mikään ihmisen rakentama kone/laite ei moista melua voi tuottaa. Näitä avaruusääniä kuului jopa kaksi kertaa ja äänten välillä oli pari kuukautta aikaa. Ilmeisesti lämpötila vaikuttaa ääniin koska ensimmäisellä kerralla "sointu" oli huomattavan pitkä ja "metallinomainen" ja toisella kerralla jylhempiä "pasuunanomaisia" töräytyksiä. Ne olivat kyllä sen verran yliluonnollisia ääniä että saivat rationaalisemmankin henkilön selkäpiin karmimaan...

Juu, kyllä ne äänet niin paljon hätkähdyttivät, että olen miettinyt niiden alkuperää moneen otteeseen sen jälkeen. Vaikka niille löytyisikin jokin ns. looginen selitys olivat ne joka tapauksessa todella poikkeuksellisia, sellaisia joita ei ihminen eikä luontokaan ole koskaan aikaisemmin tuottanut; eli jonkinlaisesta "häiriöstä" planeetallamme oli varmaankin kysymys. Molemmat ääniepisodit olivat yhtä mullistavan mahtavia vaikkakin hieman erilaisia mutta "apokalypsin pasuunat" kuvailevat niitä tosi hyvin. Tosin tietysti toivon ettei lopunaikojen enteistä ole kysymys koska silloinhan vuoretkin lyhistyisivät. Asun leudossa laaksossa mutta vuoria on niin paljon ympärillä että huonosti voisi käydä...
Olet oikeassa: Suomen kesä on todella uskomattoman kaunis ja maisemat upeita. Pitäisi vain saada valo jakautumaan hieman tasaisemmin koko vuodelle! Onneksi sisäinen valo auttaa sinua ja monia muita jaksamme
Hyvää jatkoa sinulle ! Terveisin Christina
......................................................................................


7. 90-vuotiaan, norjalaisen naisen näky lopun ajoista vuodelta 1968:


Lopun Aika
 
"Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan - maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. 
 
Menestysteologia:, rikkautta, yleellisyyttä, onnellisuutta, menestystä, vaikutusvaltaa  jne jne ...

Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta - ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.
Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia - rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.
.........................................................................................................


8. Muinaisia ja uudempia ennustuksia: linkkejä sivuille


Tässä linkitän teille sivustoja, josta löytyy todella mielenkiintoista luettavaa näistä lopun aikojen aihealueista.

Ennustuksia tuhansia vuosia vanhoista kirjoituksista ja näkyjä ja enneunia tulevista tapahtumista, jotka ovat jo alkaneet toteutua silmiemme alla.

....................................................................................


9. Rabbi Yizhak Kaduri löysi Messiaan - Jeesuksen. Profetia

 Kirj. 20.1. 2014
Rabbi Yitzhak Kaduri löysi Messiaan, Jeesuksen Jesus Messiah, Jeesus tulee pian takaisin (2014 - 2016).

Yitzhak Kaduri (1902-2006) oli kuuluisa Mizrahi Haredi rabbi ja kabbalisti joka omisti elämänsä Tooran eli Mooseksen kirjojen tutkimiselle ja juutalaisen kansan puolesta rukoilulle. Hänet tunnettiin myös profeettana Israelissa ja häneltä käytiin kysymyssä apua moniin asioihin. Hän syntyi Bagdadissa 1902 Turkin imperiumin aikana, ja jo nuorena hän pärjäsi hyvin opinnoissaan ja kiinnostui kabbalasta eli juutalaista mystiikasta. Bagdadista hän siirtyi vuonna 1923 toisen maailmansodan jälkeen brittien hallinnoimalle Palestiinan mandaatti alueelle. Ennen kuolemaansa korkeassa iässä hän oli kertonut nähneensä Messiaan kasvot, ja kuoltuaan hän jätti viestin, jossa oli viesti Messiaasta ... Jeesuksesta.

Viisaat miehet etsivät ja löytävät Messiaan – Luukas 2:25-32


Jerusalemisssa oli Jeesuksen syntymän aikaan vanha mies Simeon, jonka nimi tarkoittaa hän on kuullut ja jolle Luoja oli Henkensä kautta että hän tulisi näkemään Voidellun eli Messiaan ennen kuolemaansa. Nähtyään Messiaan hän ennusti Hänestä ja Hänen roolistaan Israelia kohtaan. Juuri näin kävi myös rabbi Kadurin kohdalla, joka puhui monesti Messiaasta ja Hänen tulemukseestaan, ja niinpä hänkin viimein näki Messiaan kasvot talvella 2004. Ja kuten Simeon antoi ennustuksen, niin Kadurikin antoi ennustuksen Messiaan tulemuksesta. Ja kuten Simeon pääsi laskettiin rauhaan, niin myös rabbi Kaduri pian tämän ilmestyksen jälkeen laskettiin rauhaan erittäin korkeassa iässä.

Rabbi Kadurin viesti haudan takaa


Rabbi kertoi Messiasta, että “Hän on täällä, hän on joukossamme, mutta hän ei tule ja sano: ‘Minä Messias, seuraa minua’. Kabbalistien on löydettävä piilotetut sanat, ja sitten Israelin kansan tulee kysyä Messiasta kuninkaaksi”. Aivan kuten myös Jeesus sanoi, juutalaiset näkevät Messiaan vasta kun kutsuvat Häntä (Matt. 23:39). Messiaan nimi on kreikaksi Iesous Christos ja suomeksi Jeesus Kristus, mutta hepreaksi on hänen nimensä piilossa juuri rabbin kuvaamalla tavalla sanassa Pelastus, joka on hepreaksi Yeshua tai Yehoshua sen pitemmässä muodossaan (vrt. Esra 3:2, Sak. 6:11). Näin se on piilossa esimerkiksi edeltävässä Jesajan kirjan jakeessa sanassa Pelastus. Kuoltuansa tämä rabbi jätti viesti kirjekuoreen, joka tulisi avata vasta vuoden kuluttua hänen kuolemastaan. Viesti oli seuraava.

Yarim Ha’Am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim”
“Hän nostaa kansan ja vahvistaa että Hänen sanansa ja laki pysyvät pystyssä.”


Rabbi salli avata kirjekuoren vasta vuoden kuolemansa jälkeen, koska hän tiesi että juutalaiset eivät voi puhua pahaa kuolleesta, jos siitä on kulunut yksi vuosi. Kun tämän heprean kielisen viestin jokaisesta sanasta otetaan ensimmäiset alkukirjaimet, muodostuu niistä sana Yehoshua joka on Jeesuksen heprean kielinen nimi. Tämä löytö järisytti rabbinista maailmaa ja lopulta juutalaiset rabbit joutuivat kieltämään viestin aitouden, mutta juuri näin rabbi Kaduri itse sanoi Messiaasta: “Tulevatko kaikki uskomaan Messiaansa välittömästi? Ei, aluksi jotkut meistä uskovat Häneen ja jotkut eivät. Tulee olemaan helpompaa ei-uskonnolliselle ihmisille seurata Messiasta kuin Ortodoksi juutalaisille… Ihmiset tulevat ihmettelemään ja sanovat: ‘Mitä, tuoko on Messias?’ Monet ovat tieneet hänen nimensä mutta eivät ole uskoneet että hän on Messias”.

Ennustus Messiaan tulemuksesta

“Olet tavannut Messiaan. Hän ilmestyi minulle näyssä. Hän on kytkenyt sielunsa tiettyyn henkilöön Israelissa. Minä käytän tämän päivän opettamaan sinua kuinka tunnistaa Messias, sillä Hän ilmestyy pian. Sinun täytyy olla valmis Hänen tulemukselleen. Monet pelottavat asiat tulevat tapahtumaan ennen Hänen tulemustaan… mutta ne tulevat tapahtumaan äkkiä.
Minun on kerrotava sinulle jotakin järkyttävää. Minulla ei ole tarkkaa tietoa antaa sinulle seuraavasta asiasta muuta kuin mitä aion jakaa sinun kanssasi nyt… Messias on paljastanut minulle että Hän ei tuo Itseänsä julki kuin vasta meidän pääministerimme Ariel Sharonin kuoleman jälkeen.”


Vain muutama kuukausi tämän rabbi Kadurin ilmoituksen jälkeen tammikuussa 2006 Ariel Sharon sai aivoverenvuodon ja häntä ehdittiin jo hetken verran pitää kuolleena, mutta hän onkin koomassa ja hänen aivonsa havaittiin 2013 yhä toimivan. Nyt 9 vuoden koomassa olon jälkeen on Ariel Sahron kuollut. Rabbi Yitzhak Kaduri kertoi vielä Messiaasta tulemuksesta, että “kun Hän tulee, Messias pelastaa Jerusalemin vierailta uskonnoilta, jotka haluavat hallita (Jerusalemin) kaupunkia. He eivät onnistu sillä he taistelevat toisiansa vastaan”. Kun nyt Arielin Sharonin elämä tullut päätepisteeseen ja kesällä -13 aloitettu  ”raskausaika” rauhansopimukselle alkaa käydä vähiin, näemme pian toteutuuko Kirjoituksien sana Messiaan tulemuksesta, sillä Lopun Ajan ennusmerkit ovat alkaneet täyttyä. Jopa yliluonnollisia pasunoitten ääniä on kultu eripuolilla maapalloa. Tästä kirjoitin täällä:
Onko nyt kysessä ”Lopun Aika”, ja tulevatko Lopun Ajan vitsaukset tästä vain pahenemaan ja pehenemaan, ja nostetaanko Jeesusken ”morsian” (Jeesukselle uksolliset) ylös tia jonnekin turvaan? Alkaako pian ”suursota”, ja onko NWO (New World Order) eli UMJ (Uusi Maailman Järjestys, se mitä Raamatussa kutsutaan antikristuksen ajaksi. Lue enemmän NWO:sta tästä http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html . Jopa presidentti Niinistö ja pääministeri Katainen ovat puhuneet tästä (videoklipit löytyy ed linkistä).


Onko katolinen kirkko ja suurin osa maailman pääkirkoista Suomen ev. lut kirkko mukaanalukien ns. Lopun Ajan ”Laodikean” seurakuntia, luopiokirkkoja? Lue lisää aikaisempia artikkeleja Lopun Ajan ennustuksista ja ennusmerkeistä.

Oletko sinä valmis kohtaamaan Hänet? Tessalonikalaiskirje 5:3-10.
...............................................................................


10  Neljä verikuuta, punaista kuunpimennystä

Mitä tapahtuu vuosina 2014 ja 2015?Täydelliset kuunpimennykset, jotka tapahtuvat juutalaisen kalenterin juhla-aikoina ovat hyvin harvinaisia. Niihin lukeutuvat tämän ja ensi vuoden pimennykset. Näitä on ollut vain kahdeksan ajanlaskumme alusta ja niitä ei ole tulossa moneen sataan vuoteen. Tällainen verikuiden sarja on merkinnyt juutalaisille aina jotakin erityistä.

Neljä verikuuta

 

NASA:n (USA:n ilmailu- ja avaruushallinto) mukaan tulemme näkemään seuraavan kahden vuoden aikana poikkeuksellisen tiiviissä aikajaksossa neljä kuunpimennystä. Yksittäisiä kuunpimennyksiä tapahtuu melko usein, mutta neljä tällaista pimennystä näin lähellä toisiaan on erittäin harvinaista. Niitä on havaittu vain kolme kertaa aikaisemmin yli 300 vuoteen. Mikä voisi olla kuunpimennyksien profeetallinen merkitys? Tässä kirjoituksessa on otteita pastori John Kilpatrikin puheesta Alabaman Mobilessa helmikuussa 2014. Puhe on pitkä, koska materiaali on laaja. Se on jotain muuta kuin pelkkä saarna tai opetus. Puheeseen liittyy paljon profeetallista asiaa. Opetuksen perustana on profeetta Joelin ennustukset, joita myös Pietari käyttää Uudessa testamentissa Ap. t. 2:17-21.


"Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä. Joel 2:30-31

Profeetta Joelin mukaan kuu muuttuu vereksi lopun aikoina. Kyse ei ole ihmisten tai eläinten verestä. On kyse kielikuvasta, jolla kuvataan täydellistä kuunpimennystä. Raamattu on ehtymätön tiedonlähde. Danielille sanottiin, että hänen piti sulkea tiettyjä profeetallisia asioita lopun aikaan asti. Niinpä jotkut asiat ovat olleet salaisuutena meidän päiviimme asti. On asioita, joita emme olisi voineet ymmärtää vielä kymmenen vuotta sitten. Jotkut asiat Jumala on paljastanut ja avannut ja avaa edelleen, sillä nyt on lopun aika.


Astrologian ja astronomian ero

 

Jotta voisimme edetä, on ensin tehtävä ero astrologian ja astronomian välillä. Astrologia (tähdistä ennustaminen) selittää, että tähdet vaikuttavat jollakin jumalallisella tavalla ihmisten elämään ja kohtaloihin. Raamattu kieltää jyrkästi astrologian, taivaankappaleiden palvonnan. Astrologia on pimeydestä. Se tuo kirouksen ihmisen ylle ja johtaa hänet demonien vaikutusvaltaan 5. Moos. 17:2-5.
Astronomia (tähtitiede) on sen sijaan tähtien, planeettojen ja muiden taivaankappaleitten tieteellistä tutkimusta. Ilman tätä olisi esimerkiksi tuskin päästy kuuhun. Profeetta Aamos kehottaa etsimään Häntä, joka on tehnyt Otavan ja Kalevanmiekan Aam. 5:6-8.


Kolme erilaista kalenteria

 

On olemassa kolme erilaista kalenteria: 1) länsimaissa yleisesti käytetty gregoriaaninen kalenteri, joka perustuu auringon liikkeeseen, 2) muslimien kalenteri, joka perustuu kuun liikkeeseen ja 3) juutalaisten kalenteri, joka perustuu sekä kuun että auringon liikkeisiin.


Herran juhla-ajat

 

Kun juutalaisen kalenterin juhla-aikana tapahtuu jotakin poikkeuksellista, se on merkki. Merkki (hepr. oath) tarkoittaa: lippua tai merkkivaloa, selvästi erottuvaa merkkiä, ennusmerkkiä tai varoitusta. Hepreassa ajanjaksoa ilmaiseva sana on mo'ed. Se merkitsee tiettyä aikaa tai sovittua tapaamista, varattua aikaa, erityisesti juhla-aikoja: ”Herran juhla-ajat… minun juhla-aikani ovat nämä” 3.moos. 23:2. Eli Israelin juhla-ajat ovat Jumalan juhla-aikoja.


Jos emme ymmärrä Herran juhla-aikojen merkitystä, olemme niin kuin ihminen, joka katsoo kelloaan, mutta ei tajua siitä mitään. Herran juhlat vietetään jaksoittain keväisin ja syksyisin. Kevään juhlat ovat pääsiäinen, happamattoman leivän juhla, ensihedelmien juhla ja helluntai. Syksyn juhlat ovat pasuunansoitonjuhla (Ros Hashana), suuri sovituspäivä (Jom kippur) ja lehtimajajuhla (Sukkot).


Jeesus kuoli pääsiäisenä uhrikaritsana (vrt. 5. Moos. 23:5). Hänen ruumiinsa pantiin hautaan, mutta se ei mädäntynyt, koska siinä ei ollut syntiä (vrt. happamattoman leivänjuhla, 5. Moos. 23:6.) Jeesus nousi kuolleista ensimmäisenä kuoloon nukkuneista (vrt. ensihedelmät, 5. Moos. 23:10). Helluntaina vuodatettiin Pyhä Henki (vrt. 5. Moos. 23:15). Ihmeellisiä asioita siis tapahtui kaikkien kevään juhlien aikana. Niin tapahtuu myös syksyn juhlien aikana. Jotkut ajattelevat, että seurakunnan ylösotto tapahtuu pasuunansoiton juhlassa.


Merkit lopunaikoina

 

Puhumme nyt merkeistä, emme ihmeistä. Ihmeitä ja parantumisia kyllä tapahtuu koko ajan seurakunnassa, mutta kun Jeesuksen paluu on käsillä, tulevat esiin merkit. Merkit saavat ihmiset kyselemään: Mitä tämä tarkoittaa, mistä tällainen ilmiö johtuu?


Jumala voi käyttää esimerkiksi kuunpimennyksiä merkkeinä. Voimme kuitenkin menettää niiden merkityksen, jos emme ole valveilla. On tärkeä tietää mitä, miten ja milloin tarkkailla.


Jeesus syntyi ilmeisesti lehtimajajuhlan aikana. Jumala antoi tietäjille tiedon Jeesuksen syntymästä. Heillä oli astronomista tietoa tästä. He eivät olleet siis astrologeja. ”Me näimme hänen tähtensä” Matt. 2:2. Jumala käytti siis tähteä ilmoittamaan poikansa syntymän.


Jumala käyttää aurinkoa ja kuuta myös merkkeinä. Juutalaisessa traditiossa opetetaan: Kun aurinko on pimentyneenä, se on merkki koko maailmalle. Kun kuu on pimentyneenä, se on paha ennusmerkki juutalaisille.


Historioitsija Josefus mainitsee kuunpimennyksistä, jotka tapahtuivat Jeesuksen ristiinnaulitsemisen aikoihin sekä vuonna 70, kun roomalaiset hävittivät temppelin.
Kuunpimennys näkyy 28.9.2015 lehtimajajuhlan aikaan normaalia suurempana ja kirkkaampana, koska silloin se on kiertoratansa takia lähempänä maata.


Lehtimajanjuhlan aikaan israelissa nukutaan majoissa, joissa on olkikatto. Nukkujat näkevät olkien läpi taivaan.


Israelin juhlat ovat Jumalan omia juhlia ja merkkipylväitä.


Auringon ja kuun pimennykset

 

Auringonpimennys tapahtuu silloin, kun kuu tulee auringon ja maan väliin. Kuunpimennys tapahtuu silloin, kun kuu kiertyy maapallon taakse varjoon. Silloin auringon säteet eivät kohdistu suoraan kuuhun. Tällöin kuun väri muuttuu punaiseksi. Täydellinen kuunpimennys tapahtuu, kun aurinko, maa ja kuu ovat samassa linjassa. Tällöin kuu on väriltään verenpunainen ja ilmiöstä käytetään nimitystä verikuu (eng. Blood Moon). On siis kyse kuun väristä, ei verestä.


Mikä on tetrad?

 

Tetradilla tarkoitetaan tässä neljän täydellisen kuunpimennyksen jaksoa Israelin juhlien aikana. Vuosina 2014 ja 2015 täydelliset kuunpimennykset tapahtuvat seuraavasti: pääsiäisenä 15.4.2014, lehtimajajuhlan aikana 8.10.2014, pääsiäisenä 4.4.2015 ja lehtimajajuhlan aikana 28.9.2015. Lisäksi tapahtuu täydellinen auringonpimennys 20.3.2015, jolloin on juutalaisten uusivuosi. Aurinko pimenee juutalaisen kalenterin Adarkuun 29. päivän iltana, mutta pimennys näkyy vielä Nissankuun 1. päivänä, jolloin on juutalaisten uusivuosi.


Lisäksi tapahtuu osittainen auringonpimennys 13.9.2015. Silloin on pasuunansoitonjuhla (Ros Hashana).
Tavalliset kuunpimennykset ovat melko yleisiä. Täydelliset kuunpimennykset, jotka tapahtuvat juutalaisen kalenterin juhla-aikoina ovat hyvin harvinaisia. Niihin lukeutuvat pimennykset vuosina 2014 ja 2015. Näitä harvinaisuuksia on ollut vain kahdeksan ajanlaskumme alusta. Niitä ei ole ollut yhtään 1500 - 1800 -luvuilla. Niitä ei ole myöskään tiedossa moneen sataan vuoteen vuoden 2015 jälkeen.


Tetrad vuosina 2014 ja 2015

 

Tetrad vuosina 2014 ja 2015 tulee olemaan jotakin hyvin erikoista. Kolme ensimmäistä täydenkuuunpimennystä ei näy Israelissa, mutta ne tulevat näkymään eri puolilla maailmaa. Sen sijaan viimeisin kuunpimennys 28.9.2015 lehtimajajuhlan aikana tulee näkymään Israelissa. Tämä ei ole ainoastaan verikuu, vaan myös superkuu. Silloin kuu kulkee kiertoradallaan hyvin lähellä maata ja se näkyy 14% suurempana ja 30% kirkkaampana kuin normaalisti. Israelilaiset viettävät silloin yönsä lehtimajoissa ja näkevät omin silmin superkuun.


Tetrad historiassa

 

Kun katsot vuosia 1493, 1949 ja 1967, jolloin edellisen kerran oli tedrad, mitä huomaat? Ne ovat olleet vaikeita vuosia juutalaisille. Mutta ne ovat kääntyneet lopuksi siunaukseksi.


Vuosina 1493 ja 1494 elettiin inkvisition aikaa. Kaikkien juutalaisten piti muuttaa pois Espanjasta, elleivät he kääntyneet katolisiksi. Kolumbus purjehti Amerikkaan. Hänen laivansa rahoittivat juutalaiset liikemiehet ja hänen miehistössään oli juutalaisia. Amerikasta tuli monille juutalaisille uusi kotimaa, jossa he saivat elää vapaasti.


Vuosina 1949 - 1950 Israelin valtion alku. Vuonna 1948 syntyi Israelin valtio. Kohta kuitenkin arabivaltiot hyökkäsivät Israelin kimppuun. Mutta Israel kesti ja voitti.


Vuosina 1967 - 1968 oli Kuudenpäivän sota. Seitsemän arabi valtiota hyökkäsi jokaiselta rajalta Israelin kimppuun tavoitteenaan työntää juutalaiset mereen. Sota päättyi ihmeellisesti juutalaisten voittoon, joita oli lukumäärällisesti paljon vihollisia vähemmän. Israelilaiset saivat Jerusalemin takaisin 2000 vuoden jälkeen. Se tapahtui Tetradin aikaan.Verikuun historia ja Lähi-idän rauhanprosessi

 

Israelin pääministeri Ehud Barak, USA:n presidentti Bill Clinton ja palestiinalaisten johtaja Jassar Arafat tapasivat Camp Davidissa 16.7.2000. He neuvottelivat Jerusalemin jakamisesta, temppelivuoresta ja Israelin rajoista. Sopimuksen teko mitätöityi aivan neuvottelujen viime hetkillä. Oli verikuu, mutta ei juutalaisen kalenterin juhla-aika.


Israelin pääministeri Ehud Olmert ja palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas neuvottelivat Jerusalemista ja rajoista 28.8.2007. Päätöstä ei syntynyt. Oli verikuu, mutta ei juutalaisen kalenterin juhla-aika.Barack Obama, USA. Benjamin Netanjahu, Israel. Stephen j. Harper, Kanada.

Hasan Ruhani, Iran. Vladimir Putin, Venäjä. Bašar al-Assad, Syyria.


Mitä rauhanneuvotteluissa tapahtuu nyt?

 

On hyvä muistaa, että Amerikan ulkoministeri John Kerry (rauhanneuvottelija Israelin ja palestiinalaisten välillä) on sanonut, että Lähi-idän rauhanprosessin on oltava valmiina huhtikuussa 2014. Juuri silloin on siis kuunpimennys. Jumalan juhla-aikoihin osuneet Tetradit ovat aina merkinneet Israelille historiallisesti jotakin erikoista, joko sitä vastaan tai sen hyväksi.


Juutalaiset Rabbit ovat lähettäneet hiljattain tiedotteen presidentti Obamalle, jossa mainitaan, että ulkoministeri John Kerryn toiminta Israelissa on sodanjulistus Jumalaa vastaa. Toiminnasta on tulossa rangaistus. Onko tästä jo esimerkki historiassa? Presidentti Bush pakotti pääministeri Sharonin luovuttamaan Gazan alueen. Alue luovutettiin ja Sharon sai sydänkohtauksen, oli koomassa kahdeksan vuotta ja kuoli tänä vuonna. Kenenkään ei pitäisi luovuttaa Jumalan antamaa maata pois. Ei mistään syystä! Kenenkään ei myöskään pitäisi pakottaa Israelia luovuttamaan maataan pois. Jumala puuttuu asiaan nopeasti ja kovalla kädellä.


Todennäköistä kuitenkin on, että John Kerry painostaa Israelin allekirjoittamaan sopimuksen, joka sisältää maa-alueen luovuttamisen. Vastineeksi Israel saisi mahdollisesti lupauksia rauhasta ja ehkä osan temppelivuoresta, jonne juutalaiset voisivat rakentaa kolmannen temppelin? Tarjous on varmasti kiehtova. Muutama viikko sitten Israelin asutusministeri Uri Ariel puhui Israelin televisiossa kolmannesta temppelistä. Nyt on saatu valmiiksi pyhiä soittimia temppeliä varten. Valmiina ovat ylipapin otsakoriste, suitsutusastiat ja menora puhtaasta kullasta. Valmiina ovat myös kultainen suitsutusalttari, näkyleipäpöytä ja ylipapin kasukka. Lähes kaikki on valmista pyhäkköä varten.


USA:n ja Kanadan päämiehet ovat menossa eri suuntiin suhteissaan Israeliin. Siinä missä Amerikan presidentti Barack Obama esittää yhä kriittisimpiä kannanottoja Israelin suuntaan, Kanadan pääministeri Stephen Harper puhuu jatkuvasti kunnioittavaan ja rakkaudelliseen sävyyn Kanadan liittolaisesta Israelista. Israelin valtio otti Harperin vastaan hyvin lämpimästi hänen ensimmäisellä valtiovierailullaan. Israelin pääministeri Netanjahu totesi puheessaan, että Harper on Israelin ja juutalaisen kansan hyvä ystävä. Obama sanoi The Times of Israel -lehdessä (2.3.2014), ettei USA enää takaa apua Israelille ellei rauhaa nyt tule.
Eräs amerikkalainen hallitusmies kommentoi hiljattain, että Amerikka on suurissa ongelmissa Lähi-idässä, koska viholliset eivät enää pelkää sitä ja liittolaiset eivät enää luota. Sen sijaan Venäjän vaikutusvalta arabimaissa kasvaa jatkuvasti. Vladimir Putin on yksi arvostetuimmista ja vaikutuvaltaisimmista ihmisistä arabimaissa. Jokin aika sitten Syyrian persidentti Hassan Ruhani kertoi medialle, että Iranin ja Venäjän suhteet ovat hyvin dynaamiset. Myös Venäjän yhteydet Syyriaan ovat vahvat. Syyrian presidentti ei ole lupauksistaan huolimatta luopunut kemiallisista aseista. Monet profeetat ennustavat, että Venäjä yhdessä Iranin ja Syyrian kanssa hyökkäävat Israeliin lähitulevaisuudessa.


Jumala lupasi Aabrahamille maan, joka ulottuu Egyptin virrasta aina suureen Eufrat-virtaan saakka. Oranssilla merkitty on Israel nyt. Punaisella on merkitty alue, jonka Israelin pitäisi omistaa silloin, kun Jeesus tulee takaisin.


Jumalan lupaus Aabrahamille

 

Rauhanneuvotteluista huolimatta ei tule unohtaa, mitä Jumala vannoi Aabrahamille: ”Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton sanoen: 'Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka'” 1. Moos. 15:18. Viereisessä olevassa kartassa näkyy punaisella ne alueet, jotka Jumala on luvannut juutalaisille. Kaikki nuo alueet pitäisi olla juutalaisilla silloin kun Jeesus tulee takaisin. Ehkä jotain tapahtuu seuraavan kahden vuoden aikana? Ehkä Venäjä hyökkää liittolaistensa kanssa Israelin kimppuun Hesekiel 38:15? Aluksi voi näyttää, että kaikki menee todella huonosti Israelin kannalta, mutta koska on Tedrad, asiat kääntyvät päälaelleen.


Sodan uhka kasvaa

 

Olen viimeistelemässä tätä artikkelia sunnuntaina 23.2.2014. Samalla katselen Jerusalem Postin Internet –sivuja ja huomaan Israelin pääministerin Netanjahun huolestuneet kasvot ja lausunnon: ”Iran ei ole tehnyt mitään vetäytyäkseen ydinohjelmastaan. Pidätämme oikeuden hyökätä itsenäisesti Iranin ydinlaitoksiin.”
Iranin uusi presidentti Hasan Ruhani kommentoi hiljattain, että Iranilla ja Venäjälla on nykyisin hyvin ”dynaamiset suhteet”. Venäjän presidentin Vladimir Putinin ystävyyssuhteet myös Syyrian ja Egyptin kanssa ovat niin hyvät, että maat ovat tehneet jo uusia sotavarustelusopimuksia. Syyria ei ole myöskään luopunut kemiallisista aseistaan, jotka sen on ollut määrä tuhota. Onko Raamatun profetia Syyrian pääkaupungin Damaskon häviämisestä maailmankartalta pian toteutumassa Jes. 17:1?


Jumalan ilmoitustaulu

 

"Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: 'Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta'".
2. Piet. 3:3-4

Elämme jännittäviä hetkiä. Uskomme, että vuodet 2014 ja 2015 ovat kriittistä aikaa Israelille ja koko maailmalle. Meidän pitää valvoa. Jotain merkittävää on tulossa. Emme väitä, että Jeesuksen takaisintulo on silloin, mutta se on hyvin mahdollista. Emme tiedä toteutuvatko kaikki asiat, joita tässä artikkelissa on kirjoitettu, mutta on tärkeää, että tarkkailemme Jumalan ilmoitustaulua. Odotatko hänen tuloaan? Voimme olla rohkealla mielellä, sillä Jumala on luvannut pitää omistaan huolen kaikissa olosuhteissa, myös lopunajan myrskyjen keskellä.


Alkuperäinen artikkeli, Markus Korhonen: Missiomaailma lehti 3/2014
.............................................................................. 11a. Raamatun profetiat ja antikristusWhalid Shoebat, Armagedon, Harmagedon, end time, lopun aika, antikristus, antichrist, islam, isis, isil, israel
Uudestisyntyneen palestiinalaiskristityn (entisen muslimin) Walid Shoebat  näkökulma lopun ajoista ja tulevasta antikristuksesta. Video on pitkä, mutta se kannatta katsoa ja vieläpä moneen kertaan, sillä Taivaan Isä on tuonut musleimeita kaukaisesta idästä meille asti, jotta voimme viedä evankeliumia heille, mutta meidän tulee sitä ennen tietää, mitä  Koraani opettaa. Minulla on 3 Koraania (Suomeksi, engalnniksi ja arabiaksi), mutta Shoebatin opetus avasi minullekin aivan uusia asioita Koraanista ja myös Raamatusta. Vaikka olen jopa opiskellut teologiaa Åbo Akademissa, niin eräistä aisoita en ollut osannut ajatella tuolta Shoebatin valoittavasta näkökulmasta.


Katso video TV7 kanavalta.- - - >
.........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
11b. Ilmestyskirjan neljä tuhoakylvävää apokalyptistä ratsumiestä
Lopun aikojen 4 vitsusten hevosta. Vihan maljat lasketasn kaiken lihan päälle ... vaivan aika.
Lopun aikojen vitsaukset, vihan maljat, ennen kuin Jeesus tulee toisen kerran maanpäälle.

20.7.  2016  nimimerkki “beltsassar

Tässä linkki nimimerkki ”beltassarin” blogi-sivulle, mistä k.o. kirjoitus on lainattu: https://beltsassar.com/2016/07/20/islam-sodan-puutteen-ja-kuoleman-uskonto/


Ei ole sattumaa, että islamin neljä tunnusväriä ovat juuri valkoinen, punainen, musta ja vihreä. Nämä neljä väriä ovat Ilmestyskirjan kuuluisien neljän apokalyptisen ratsumiehen värit, jotka tuovat mukanaan sodan, puutteen ja kuoleman. Kuten profeetta Hesekiel ennusti, nousi islam vitsaksi juuri, kun kristinusko suurelta osin maallistui katoliseksi kirkoksi 600-luvulla. Raamatun profetioiden kannalta merkittävä muinainen Rooman imperiumi jakautui 300-luvulta lähtien itäiseen Bysanttiin ja Länsi-Rooman valtakuntaan. Jakautuneet Itä- ja Länsi-Rooma ovat Danielin kirjan 2. luvun kuvapatsaan kaksi jalkaa, jotka elpyvät viimeisinä aikoina ennen maailmaa hallitsevaa kymmenen valtakunnan liittoumaa. Näiden kahden jalan symbolit ovat Rooman Neitsyt Maria (Fatima) sekä Istanbulin Muhammad, jotka ovat vastakkain viimeiseen maailmansotaan asti, jonka jälkeen ne yhdistyvät epäpyhäksi liitoksi – Uudeksi maailmanjärjestykseksi (Dan. 7:25). Nyt voimmekin nähdä profetian täyttyvän, kun Euroopan unionia lähestynyt Turkki on äskettäisen “epäonnistuneen vallankaappauksen” myötä jälleen voimakkaasti islamisoitunut. Tapahtumien johdosta kymmeniä tuhansia sotilaita, poliiseja, tuomareita ja opettajia on erotettu viroistaan ja vangittu uskonnollisten ja poliittisten mielipiteiden takia. Myös sekulaareja radio- ja televisiokanavia on lakkautettu. Turkin puhdistukset muistuttavat vahvasti 1930-luvun fasistista Saksaa, kun valta keskittyy yhä enemmän Erdoganin tahrattomalle puolueelle ja nihilistiselle ideologialle.

Islamin opin mukaan ainoa oikea yhteiskuntamalli on šarialain mukainen kalifaatti, jota johtaa uskonnollisesti ja poliittisesti suvereeni kalifi. Edellinen islamilainen kalifaatti Ottomaanien valtakunta toimi juuri Turkin alueella ja on todennäköistä, että juuri Turkista muodostuu viimeinen kalifaatin muoto ennen Uutta maailmanjärjestystä. Turkin lippu symboloi Artemis-kuujumalaa, josta profeetta Muhammad loi opin Allahista. Pohjan punainen väri taas symboloi taistelua ja marttyyrikuolemaa. Turkissa sijaitsee myös Pergamonin vanha temppeli, joka on Raamatun mukaan saatanan valtaistuin (Ilm. 2:12).

Hesekielin kirjan luvussa 38 on hämmästyttävän tarkka ennustus itäisen Rooman vallan jatkajien liittoumasta, joka tulee hyökkäämään Israelin kimppuun ennen globaalin maailmanjärjestyksen syntymistä. Nykyisten kansojen nimet ja alkuperä juontuvat pitkälti Hesekielin luettelemista muinaisista kansoista:

Roos –  Venäjä (rossija)
Maagog – Ukraina ja Mongolia
Mesek – Turkki ja Azerbaitsan
Tuubal – Turkki
Persia – Iran, Irak ja Kurdistan
Etiopia – Etiopia
Kuus – Sudan, Somalia, ja Jemen
Puut – Libya ja Egypti
Goomer – Saksa (germaanit)
Toogarma – Armenia, Turkmenistan ja Georgia.

Pankka merkille, että muslimivaltioissa on hyvin yleinen nuo 4:n hevosen värisävyt: valkoien, punainen, musta ja hallava (vihertävä). Alkaako nyt Lopun aikojen vitsaukset, kärsimykset, joka kulminoituu Harmagedoniin ja Jeesuksen paluuseen? Jeesuksen toinen tuleminen. Googin ja Maagogin sota. Gog, Magog, Armagedon, Jesus second coming
Ennustuksen mukaan nämä Googin liittoutuneet valtiot tulevat kokemaan suuren nöyryytyksen hyökätessään Israelia vastaan.

Hesekiel 38:8, 18-23 Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, – mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.. Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku.. Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat. Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.

Islamilainen maailma on nyt synnytystuskissa ennen viimeisten profetioiden täyttymistä, mutta myös odottaa hengellistä herätystä, josta Hesekielin kirja on ennustanut (Hes. 38:23). Aivan kuten Luoja rakkaudessaan muisti Ismaelia, tulee myös islamilainen maailma kokemaan viimeisinä päivinä herätyksen sen kapinallisuudesta ja turmiollisuudesta huolimatta. Yhtä varmasti kuin sunnan mukainen islam on tuonut väkivaltaa ja tuhoa ihmiskuntaan, tulee se myös tuhoutumaan Herran vihan päivinä.
................................................


Muslimimaat uhoavat tuhoavansa Israelin24.5. 2016: Iranin elittikaarti al-Qudsin seniorikomentajan Ahmad Karimpourin lausunnosta kertoo Times of Israel. Karimpour sanoo, että jos Iranin johtaja Ali Khamenei antaa käskyn tuhota Israel, on Iranin asevoimilla kyky ja välineet tehdä se alle kahdeksan minuutin ajassa.
 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

...................................................................

12. Nibiru, Thyhe, Nemesis, Marduk, Planeetta-X, 12. Planeetta.Ihmisen Pojan merkki taivaalla

Muinaiset Kirjoitukset kertovat monista tähtitieteellisistä eli astronomisista merkeistä taivaalla, niin menneisyydessä kuin tulevaisuudessa. Messiaan paluuseen liitetään erityinen merkki taivaalla samalla tavalla kuin merkki nähtiin ensimmäisen tulemukseen aikaan Bethlehemissä. Samalla Kirjoitukset lukuisissa kohdin kertoo Maata kohtavista katastrofeista ja suurista mullistuksista, niin nykyisen Maan perustamisen yhteydessä kuin tulevissa tapahtumissakin. Lopulta Maa planeetta kokonaisuudessaan kohtaa valtavan tuhon ja universumissa tapahtuu suuri muutos, mutta näiden tapahtumien takana näyttäisi olevankin tähtitieteellinen ilmiö.Lue tästä lisää Ninirusta: - - - >


................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

13. Ennustuksia aramealaisista Kirjoituksista 

Aramea on länsiseemiläisestä kantakielestä kehittynyt seemiläinen kieli, jota käytettiin myös roomalaisessa Juudeassa eli nykyisen Israelin alueella, ja yleisesti uskotaan sen olleen Messias Jeesuksen äidinkieli noin 2000 vuotta sitten. Idän kirkossa eli ortodoksilaisuudessa on Uuden liiton Kirjoituksien pohjana ollut vahvana aramealaiset tekstit eli syyrialainen Peshitta käännös, joka alunperin käännettiin oletettavasti kreikasta jo vuonna 150 jKr. Peshitta on hyvin lähellä kuningas Jaakon ja Biblian käyttämää kreikan kielistä Textus Receptus alkutekstiä. Vaikka näiden alkutekstien ja niiden perusteella tehtyjen käännösten välinen ero on lähes mitätön, niin aramean kielinen Peshitta tarjoaa joistakin lopun ajan ennustuksesta kuvaamman käännöksen.

Lue tästä lisää armenialaisista ennustuksista - - - >


***********************************************

14. Tommy Hicksin uninäky  lopunajan seurakunnasta, voitelusta, ylöstempauksesta, Kristuksen ”morsiamesta”  25.6.1961


Sain sanomani 25. kesäkuuta noin kello 2.30 aamulla Winnipegissä Kanadassa.

Tuskin olin nukahtanut, kun Jumalan antama näky ilmestyi eteeni. Se tuli kolme kertaa täsmälleen samanlaisena kesäkuun 25. päivän aamuna 1961. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että se on täysin muuttanut käsitykseni Kristuksen ruumiista ja lopunaikojen tehtävistä. Suurenmoisin asia, minkä Kristuksen ruumis on milloinkaan saanut vastaanottaa, on vielä edessäpäin. On hyvin vaikea saada ihmisiä käsittämään, mitä Jumala yrittää antaa kansalleen lopunaikoina. Näyn ilmestyessä eteeni unessa huomasin yhtäkkiä olevani jossain hyvin korkealla. En tiedä, missä olin. Mutta katselin sieltä alas maan päälle. Yhtäkkiä näin koko maapallon. Näin edessäni jokaisen kansan, jokaisen rodun ja jokaisen kielen niin idässä kuin lännessä, pohjoisessa kuin etelässä.

Tunnistin jokaisen maan ja monia kaupunkeja, joissa olin käynyt. Melkein vapisin pelosta katsellessani suurta näkyä. Sinä hetkenä kun maapallo tuli näkyviin, alkoi salamoida ja kuulua ukkosen jyrinää. Salamoiden leimahdellessa joka puolella maapalloa katseeni siirtyi pohjoiseen. Yhtäkkiä näin suuren jättiläisen näköisen hahmon. En voinut lakata tuijottamasta sitä. Näky saattoi minut melkein ymmälle. Jättiläinen oli suunnattoman suuri. Sen jalat näyttivät ulottuvan pohjoisnavalle ja sen pää etelänavalle asti. Sen käsivarret ojentuivat valtamereltä toiselle. Aluksi en edes käsittänyt, näinkö edessäni vuoren vai jättiläisen, mutta jatkaessani katselemista erotin yhtäkkiä suuren jättiläisen. Näin, että sen pää kamppaili elämästä. Se halusi elää, mutta sen ruumis oli kauttaaltaan jätteiden peitossa.

Toisinaan tämä suuri jättiläinen liikutti ruumistaan, ikään kuin se aikoisi nousta seisomaan. Ja kun se nousi, tuhannet pikkuoliot näyttivät juoksevan pakoon. Inhottavat oliot juoksivat pois, mutta palasivat heti, kun jättiläinen taas rauhoittui. Yhtäkkiä suuri jättiläinen nosti ensin toisen, sitten toisen kätensä kohti taivasta. Samassa hetkessä oliot näyttivät lähtevän pakoon tuhatpäisinä joukkoina ja pian ne hävisivät yön pimeyteen.

Hyvin hitaasti jättiläinen alkoi nousta ja kun se nousi, sen pää ja kädet katosivat pilviin. Noustessaan seisomaan se näytti ravistelevan pois kaiken sitä peittäneen lian ja töryn ja se kohotti kätensä kohti taivasta ikään kuin ylistäen Herraa. Sen kädet ulottuivat pilviin asti. Yhtäkkiä kaikki pilvet muuttuivat hopeanhohtoisiksi, kauneimmaksi hopeaksi, mitä olen koskaan nähnyt. Se mitä näin, oli niin valtavaa, että minä en voinut alkuunkaan ymmärtää sen merkitystä. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että huusin Herraa sanoen: "Oi Herra, mitä tämä tarkoittaa?"

Tiesin olevani hengessä ja saatoin aistia Herran läsnäolon unessa. Hopeisista pilvistä alkoi yllättäen putoilla isoja nestemäisiä valopisaroita jättiläisen päälle. Hyvin hitaasti jättiläinen alkoi sulaa ja painua maan sisään. Se muuttui sulaksi aineeksi, joka peitti koko maan pinnan. Nestemäiset valopisarat tulvivat maahan. Näin kuinka jättiläinen näytti sulavan, mutta äkkiä se muuttuikin miljooniksi ihmisiksi maan päällä. Näin, kuinka ihmisiä nousi seisomaan joka puolella maailmaa.

He kohottivat kätensä ja ylistivät Herraa. Juuri sillä hetkellä taivaasta kuului valtava ukkosen jyrähdys. Käänsin katseeni kohti taivasta ja yhtäkkiä näin hohtavan valkoisiin vaatteisiin puetun olennon. En ollut eläessäni nähnyt mitään niin häikäisevää. En erottanut kasvoja, mutta jotenkin tiesin, että se oli Herra Jeesus Kristus. Hän ojensi kätensä kohti ihmisiä: miehiä ja naisia, eri puolilla maailmaa. Kun hän osoitti heitä, nestemäistä valoa näytti virtaavan hänen käsistään heihin. Valtava  Jumalan voitelu lankesi näiden ihmisten päälle ja he lähtivät liikkeelle Herran nimessä.

En tiedä, kuinka kauan katselin tätä. Tuntui, että se jatkui päiviä, viikkoja ja kuukausia. Näin Kristuksen käden jatkuvasti ojennettuna. Mutta oli murheellista nähdä, kuinka monet ihmiset kieltäytyivät vastaanottamasta Jumalan voitelua ja Jumalan kutsua.
 
Heidän joukossaan oli miehiä ja naisia, jotka minä tunsin ja joiden minä uskoin vastaavan Jumalan kutsuun. Mutta kun Jeesus ojensi kätensä heitä kohti, he yksinkertaisesti painoivat päänsä alas ja alkoivat perääntyä. Jokainen heistä näytti katoavan pimeyteen, joka näytti nielaisevan heitä kaikkialla.

Näkemäni saattoi minut ymmälle. Mutta niitä, jotka vastaanottivat voitelun, oli satoja, tuhansia, joka puolella maailmaa: Afrikassa, Englannissa, Neuvostoliitossa, Kiinassa ja Amerikassa. Näin, kuinka nämä Jumalan voitelemat ihmiset lähtivät liikkeelle. Heidän joukossaan oli ojankaivajia, pyykkäreitä, rikkaita ja köyhiä. Näin halvaantuneita, näkönsä tai kuulonsa menettäneitä ihmisiä. Mutta kun Herra ojensi kätensä ja he vastaanottivat voitelun, niin he parantuivat ja lähtivät vuorostaan liikkeelle. Kaikkein ihmeellisintä oli, että kun nuo ihmiset ojensivat kätensä samalla tavalla kuin Herra, heillä näytti olevan käsissään samaa nestemäistä tulta. Ojentaessaan kätensä he sanoivat: "Minä sanon: 'Tule terveeksi'." Seurasin edelleen tätä valtavaa lopunajan toimintaa, mutta en täysin ymmärtänyt sen merkitystä.

Niinpä katsoin Herraa ja kysyin: "Mitä tämä tarkoittaa?" Hän vastasi: "Tällaista minä teen viimeisinä aikoina. Minä korjaan kaiken sen, minkä erilaiset tuholaistoukat ovat turmelleet. Minun kansani lähtee liikkeelle lopunaikoina. Mahtavan armeijan tavoin he pyyhkäisevät yli koko maanpiirin." Koska seurasin tapahtumia jostakin hyvin korkealta, saatoin nähdä koko maailman. Näin näiden ihmisten kulkevan ristiin rastiin joka puolella maapalloa. Jumalan Pyhä Henki saattoi hetkessä siirtää jonkun afrikkalaisen Neuvostoliittoon, Kiinaan tai Amerikkaan tai johonkin muuhun paikkaan ja päinvastoin. Näin ihmiset menivät kaikkialle maailmaan. He selviytyivät niin tulesta, rutosta kuin nälänhädästä. Ei tuli, ei vainot eikä mikään muu pystynyt estämään heidän etenemistään.
 
Räyhäävät väkijoukot uhkailivat heitä miekoin ja pyssyin, mutta Jeesuksen tavoin he menivät pois väkijoukkojen keskitse eikä heitä voitu löytää. He menivät eteenpäin Herran nimessä ja kaikkialla he ojensivat kätensä, niin että sairaat parantuivat ja sokeat saivat näkönsä. He eivät rukoilleet pitkiä rukouksia ja kun olin kerrannut näyn mielessäni ja ajatellut sitä monta kertaa, tajusin, että en ollut nähnyt yhtään kirkkoa enkä kuullut puhuttavan yhdestäkään kirkkokunnasta. Nämä ihmiset olivat liikkeellä Herran Sebaotin nimessä. Halleluja.

Tämä lopunajan armeija marssi eteenpäin tehden kaikessa Kristuksen tekoja, palvellen suuria kansanjoukkoja kaikkialla maailmassa. Kymmenet tuhannet, jopa miljoonat vastaanottivat Herran Jeesuksen Kristuksen, kun nämä ihmiset astuivat esiin ja julistivat sanomaa tulevasta Jumalan valtakunnasta tänä lopunaikana. Se oli todella suurenmoista, mutta silti oli niitä, jotka asettuivat vastarintaan, suuttuivat ja yrittivät hyökätä sanoman julistajien kimppuun. Näin näiden ihmisten kulkevan tulen läpi palamatta, poikki jokien ikään kuin siinä ei olisi ollut lainkaan vettä. He ylittivät valtameret helposti, pelastuivat vainoilta, ikään kuin käsi olisi kuljettanut heidät turvaan. Vaikka villieläimet karjuivat ja ihmiset hyökkäsivät heidän kimppuunsa miekoin ja sota-asein, ei mikään näyttänyt estävän heitä. He olivat voittajia.

Jumala tulee ennennäkemättömällä tavalla osoittamaan voimansa näinä viimeisinä aikoina. Nämä miehet ja naiset tulevat kaikista yhteiskuntaluokista oppiarvoihin katsomatta. Seurasin näiden työntekijöiden toimintaa ja huomasin, että jos joku väsyi kesken ja kaatui, toinen tuli nostamaan hänet pystyyn. Ei ollut "suurta minää" eikä "pientä sinää", vaan kaikki vuoret alennettiin ja kaikki laaksot täytettiin ja näillä ihmisillä näytti olevan yksi yhteinen  asia: heistä virtasi jumalallinen rakkaus, kun he tekivät työtä yhdessä ja elivät yhdessä. Se oli ihaninta, mitä olen koskaan nähnyt. Jeesus Kristus oli heidän elämänsä ainoa sisältö. He jatkoivat työtään ja minusta tuntui, että seisoin katselemassa tätä näkyä päiväkausia. Itkin ja nauroin vuoronperään. Oli niin ihmeellistä nähdä ilosanoman leviävän kaikkialle näinä viimeisinä aikoina. Seurasin näkyä taivaasta käsin ja ajoittain nestemäistä valoa suorastaan tulvi suurten seurakuntien päälle. Silloin ihmiset nostivat kätensä ja ylistivät Jumalaa tunnista toiseen, jopa päivästä toiseen, kun Pyhä Henki laskeutui heidän päälleen.

Jumala sanoi: "Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle." Olin todistamassa tämän lupauksen täyttymistä. Ja kaikki, jotka vastaanottivat tämän voiman ja Jumalan voitelun, saivat kokea Jumalan ihmeitä loppumattomiin. Mutta kun nämä ihmiset kulkivat eri puolilla maailmaa, heitä alettiin vainota joka taholta. Yhtäkkiä kuului toinen voimakas ukkosen jyrähdys, joka tuntui kaikuvan ympäri maailmaa, ja kuulin jälleen äänen, joka sanoi: "Tämä on minun kansani. Tämä on minun rakas morsiameni." Äänen vielä puhuessa minä loin katseeni maahan ja näin järvet ja vuoret. Haudat aukenivat, ja kaikkialla maailmassa kaikkien aikojen pyhät nousivat haudoistaan. Heidän noustessa Jumalan valtakunnan julistajat alkoivat yhtäkkiä kerääntyä joka suunnalta, idästä ja lännestä, pohjoisesta ja etelästä ja he alkoivat taas muodostaa jättiläismäistä ruumista.
 
Kristuksessa kuolleet näyttivät nousevan ensin. Pystyin tuskin käsittämään näkemääni. Se oli niin ihmeellistä. Se ylitti villeimmät kuvitelmani. Ruumis muotoutui jälleen valtavan jättiläisen kaltaiseksi, mutta tällä kertaa se oli erilainen. Se oli puettu hohtavan valkoisiin vaatteisiin, joissa ei ollut tahraa eikä ryppyä. Kaikenikäiset ihmiset näyttivät liittyvän tähän ruumiiseen. Etsiessään lopullista muotoaan ruumis yleni hyvin hitaasti kohti taivasta ja äkkiä Herra Jeesus ilmestyi ylhäältä ja asettui ruumiin pääksi ja minä kuulin taas ukkosen jyrähdyksen, joka sanoi: "Tämä on minun rakas morsiameni, jota minä olen odottanut. Hän on tullut tulen läpi vahingoittumattomana.  Häntä minä olen rakastanut
maailman alusta asti."

Yhtäkkiä käänsin katseeni pohjoiseen ja näin suurta tuhoa: miehiä ja naisia, jotka huusivat tuskissaan ja tuhoutuneita rakennuksia. Sitten kuulin äänen puhuvan neljännen kerran ja se sanoi: "Nyt minä vuodatan vihani maan päälle." Jumala näytti vuodattavan vihansa maailman ääriin asti. Näytti aivan siltä, kuin suuret Jumalan vihan maljat olisi vuodatettu maan päälle. Muistan kaiken kuin eilisen päivän. Vapisin kauttaaltani, kun katselin hirveää näkyä, missä kaupungit ja kokonaiset kansakunnat tuhoutuivat. Kuulin ihmisten itkun ja valituksen. He itkivät paetessaan luoliin, mutta luolat eivät voineet heitä peittää. He hyppäsivät veteen, mutta vesi ei voinut heitä hukuttaa. Mikään ei voinut hävittää heitä. He halusivat riistää itseltään hengen, mutta he eivät voineet. Loin jälleen katseeni ruumiiseen, joka oli puettu hohtavan valkoisiin vaatteisiin. Hyvin, hyvin hitaasti se alkoi kohota maasta ja samassa minä heräsin.

Millaista näkyä olinkaan saanut katsella. Olin nähnyt Kristuksen ruumiin lopunajan tehtävät, sen viimeisen hetken. 27. kesäkuuta aamulla kello 2.30 tämä näky, tämä ilmestys, palasi täsmälleen samanlaisen kuin edellisellä kerralla. Elämäni on muuttunut, kun olen alkanut ymmärtää, että me elämme näitä viimeisiä aikoja, sillä kaikkialla maailmassa Jumala voitelee miehiä ja naisia näihin tehtäviin. He eivät julista mitään oppeja tai oppisuuntia. He julistavat Jeesusta Kristusta.

He julistavat Herran Sanaa ja he sanovat: "Olen kuullut sen niin monta kertaa näyssä.
Tapahtukoon minun Sanani mukaan." Minun kansani, kuunnelkaa minua. Tapahtukoon minun Sanani mukaan. Meidät puetaan Jumalan voimalla ja voitelulla. Meidän ei tarvitse saarnata. Meidän ei tarvitse hakea julkisuutta. Meidän ei tarvitse olla riippuvaisia ihmisistä eikä meidän tarvitse edustaa mitään kirkkokuntaa, vaan meillä tulee olemaan elävän Jumalan voima. Me emme pelkää ihmisiä, sillä me lähdemme liikkeelle Herran Sebaotin nimessä.

********************************
 …………………
…………………
*******************************'


********************************
 …………………
…………………
*******************************'
********************************
 …………………
…………………
*******************************

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 

27 kommenttia:

 1. Jeesus sanoi, että kun viikunapuu puhkeaa lehteen niin silloin oleva sukupolvi näkee kaiken. Ymmärrän siis myös Jeesuksen tulemuksen tapahtuvan tällöin.

  Useimmat, joihin Pyhä Henki on tullut Jeesuksen lupauksen mukaisesti ja jotka Hengen voimaannuttamana todistavat Jeesuksesta, arvioivat viikunapuun puhjenneen lehteen Israelin itsenäistyessä 1948. Pisin sukupolven ikä Raamatun mukaan on 100 vuotta. Tämä aika umpeutuu 2048. Jeesus voi kuitenkin tulla jo aiemmin ja 5 viisasta neitsyttä eli Pyhän Hengen johdossa vaeltavat uskovat temmataan jo ennen Jeesuksen takaisintuloa taivaallisiin häihin.

  Uskon, että viimeiset 40 vuotta ovat menossa ennen Jeesuksen takaisintuloa. Itse asiassa vuoden 2048 loppuun on aikaa enää n. 35,5 vuotta.

  Lopun aikaa on sinänsä eletty siitä lähtien kun Jeesus ristiinnaulittiin, nousi kuolleista,nousi taivaaseen ja lupauksensa mukaisesti antoi Pyhän Hengen helluntaina.

  VastaaPoista
 2. Niin, nimimerkki "anonyymi", minulla on sellainen "hytinä", että Jeesu voi tulla takaisin aikaisemminkin kuin v. 2048, ehkäpä jo 2030 - 2032. En ole mikään "enneustaja-eukko" tai "selvänkijä", kaikki sellainen pois minusta, mutta jos ajattelee ennusmerkkejä ja Raamatun sekä Vanhan että Uuden Testamentin profetioita ja nykyajankin profetioita, näkyjä ja enneunia, niin lopun aikoja me elämme. Se on saletti. Ihmiset vain niin tottuu kaikkeen siihen mitä ympärilä tapahtuu, että emme edes osaa yhdistää näitä tapahtumia Raamatun ennustuksiin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi "Lukija" kirjoitti 14.12.12: "Monet niistä ovat "ennustaneet" lopun aikojen alkavan vuonna 2010 tai 2011."

  Näin syksyllä 2010 erittäin voimallisen näyn, josta herätessäni mielessäni olivat painokkaat sanat: "Aikakauden murros." Unen keskeinen sanoma oli, että perinteiset perhearvot hakataan maahan ja ihmisten keskuuteen laskeutuu pimeys. Portti taivaaseen jää unohduksiin.

  Viikko tämän näyn jälkeen televisiosta tuli se surullisen kuuluisa "homoilta", jonka jälkeen vauhti on vain kiihtynyt. Perinteisiä perhearvoja vastaan on hyökätty armotta. Koen, että uni kertoi minulle, mikä vaihe tai aikausi on alkamassa...

  Tämän jälkeen näin vielä näyn nousevasta myrskystä ja kirkosta, johon halkeaa salaman voimasta kahtia. Etummainen puolisko kirkosta palaa poroksi, mutta taaimmainen puoli, eli se, missä on kirkossa alttari, säästyy.

  Tämänkin näyn koen kertovat jotain oleellista ajasta, jota elämme parhaillaan. Kirkko tulee repeämään kahtia, osa siitä tulee tuhoutumaan, mutta todellinen Kristuksen kirkko säästyy.

  VastaaPoista
 4. Juuri näin, nimimerkki "anonyymi" ... kirjoitit asiaa, ja allekirjoitan saman. Minulla on myös samanlainen "hytinä", mututuntuma, että jotain pitää ja täytyy pian tapahtua myös uskon rintamalla. Näin ei voi enää jatkua. Valtakirkkojen on valittava puolensa: joko Taivaan Isä tai Saatana. Harmaata, ei kenenkään maastoa ei Jumalan sanaan perustuvalla uskon rintamalla ole - ei ole ollut - ekä tule olemaan. Laimea kritillisyys on juuri sitä mistä Jeesus puhui Joh. ilm.kirjassa ja tarkoitti Lopun Ajan Laodikean seurakuntaa. Suomen ev-lut. kirkko on juuri tuo maallistunut ja laimea ja kaikkea kosiskeleva "Laodoikean- seurakunta", jollaisen "Jeesus oksentaa suustaan ulos"

  VastaaPoista
 5. Herra ilmoitti puheella ja näyllä ,että aika on lähellä ,,,todella lähellä...sitten toinen juttu joskus n15v sitte tutkin tai ahmin lopuanjan jaksoa ja kuinka palaset sopivat mihinkin ja kuulin kahden enkelin puhuvan kauempana (heikosti) ,,,Syys ,,syksyllä ,,syys ,,,yritin heristää kuuloa ,että kuulisin tarkasti ja sitten uteliaisuus voitti ja kysyin ,,onko kyseessä kenties Herran saapumisen ajanjakso josta puhutte,,,Toinen enkeleistä vastasi Napakasti mutta kunnioittaen,,,Ei ole sinun osasi tietää sitä aikaa ja tarkkaa hetkeä,,, silloin vaikenin,,tämä myöhempi Herran ilmoitus tuli 2011 .Nyt mitä tapahtuu on se ,että kirkot tulevat menemään alas ja väärä oppi tulee sisään ja vääryys.Oikeat uskovat poistuvat siitä laitoksesta jossain vaiheessa ,koska he ovat oksennuksen partaalla.Herra siirtää kotisrk ihmisiä niitä ,jotka Hänen ovat.

  VastaaPoista
 6. Nyt on erottelun aika ja uskon näin ,että Jumala paljastaa suomessa sen Babylonin porton ja ketkä siihen kuuluvat ja aivan selvä asia on jo meidän eräässä kirkossa jopa niin ,että oksettaa välillä ja tuo Kultainen malja joka on täynnä kaikenlaista saastaa paljastuu NYT suomessa.Jako on niin selvä Jeesuksen omien ja vastustajan välillä ,että ei tartte miettiä.

  VastaaPoista
 7. Paljon on nyt tapahtunut maailmassa lopunajan tapahtumia ja suurijoukko pitää niitä luonnollisina vaikka asiat kuuluu ja on lopuntapahtumia ja näin saapuu varasyöllä monelle.
  ¨Se kuulu tsunami,,,näin siihen aikaan varoitukset melko tarkkaan 2vkoa ennen tapahtumia ja näin asia näytettiin.
  Enkeli suuri puhtaanvalkoinen putosi käsinyrkissä suorana ja pää edellä ja siivet supussa todella suurella voimalla ja nopeudella .Voima näkyi siinä enkelissä kuin se olisi painanut miljoonia tonneja ,,valtava voima ja järkkymätön dyynaaminen voima ja hän putosi suureen veteen ,josta syntyi iso aalto ja perään pari aaltoa lisää.. merkki oli ,että peruuttamaton tuho joka toteutuu voimalla .Ja niin kävi.
  Iranin bami,,minut vietiin sinne hengessä savitiili ns talojen väliin ja katselin kaikkea jopa hiekansirut eroitin kädessäni kun ihmeissäni tutkin.ja sitten alkoi tärinä ,että tuntui kuin olisin menny päästäni sekaisin.
  Ja tämäkin pari vkoa ennen järistystä.

  VastaaPoista
 8. Anne, kiitos kun jaoit tämän "ennustuksen" meidän kanssamme. Itse olen kuitenkin erittäin skeptinen kaikkia sellaisia profetioita kohtaan, jotka ovat millään tavalla ristiriidassa Raamatun kanssa. Ja tässä kohdassa silmään pistää tuo, että Messias olisi meidän keskuudessamme jo, mutta emme sitä tiedä vielä? Muisteloni mukaan Raamatussa sanottaisiin että Messias on taivaassa Isän luona. Ja kun Herran päivä alkaa niin Messias seisoo pilven päällä ja se päivän on suuri ja julkinen jne. Näkeekö kukaan muu tässä ristiriitaa? Entä jos nyt Sharonin kuoleman jälkeen astuukin näyttämölle Antikristus ja ihmiset menevät lankaan tämän rabbin "ennustuksen" takia?

  Kirjoitit että hän on kabbalisti. Wikipediassa sanotaan näin: "Kabbalan harjoittajat uskovat saavansa salattua tietoa tai keinoja päästä paratiisiin ohi erilaisten vartijoiden ja ovien." Sanotaanko Raamatussa että jollakin ihmisellä on oikeus päästä helpommin taivaaseen kuin toisten?

  Kiitos jo etukäteen kommentista jos viitsit kommentoida pohdintojani. Saatan toki olla harhateilläkin.

  VastaaPoista
 9. Maija, ajatuksesi osuu yhteen minun henkiläkohtaisten ajatusteni kanssa. Teksti on suomennettu engalnninkielestä ja alkukieli on ollut hebrea, joten voipi olla, että alkuteksti on ehkä ollut hieman erilainen. No, joka tapauksessa jotku väittävät kivenkovaan, että antikristus on jo täällä ja että hän olisi lähtojään/sukuaan Pohjois-Afrikasta. Antikristuksen pitäisi sitten julkitultuaan "kotiutua" uudelleen rakennettuun Jerusalemin Temppeliin ennen Jeesuksen paluuta jne. Ja mitä rabbin tarkoitti sillä, että Jeesus asetuu jonkun jo täällä olevaan ihmiseen, tämän sieluun? Äsh ... tästä en kyllä saa selvää - aika "spookieta", jotain sieleunvaltaamissjuttuja. No, mene ja tiedä. Itse olen aivan äskettäin verrannut tätä rabbinin ennustusta Raamatun teksteihin, ja eroavaisuuksia löytyy ... paljonkin. Itse uskon vakaasti Jeesukseen ja siihen että vain Hänen kauttaan pääsemme Isän Kotiin. Mutta, kuten huomasit ja muutkin huomasitte, että tällä blogilla saa ja on lupa esittää kysymyksiä. Koitetaan yhdessä löytää niinhin vastauksia. Ehkäpä joku muukin yrittäisi tulkita tätä rabbinin ennustusta?

  VastaaPoista
 10. Tarkkaa hetkeä ei tiedä meistä kukaan vieläkään ,,,näin täälläpäin sellainen tutina .Se on salattu lopunhetkeen saakka.
  Jeesus on meissä ja meidän kanssa täällä maanpäällä koko ajan ja Pyhä Henki meissä ja kuulemme silloin Herran ajatukset ja puheen,,siis omat lampaat.Sitten Herra tulee taivaaalle näkyväksi ja julkiseksi kun Se aika on.
  silloin on selvä ero uskovien ja ei uskovien pilkkaajien välillä ,,

  VastaaPoista
 11. Viimeinen jakso on käynnissä ja tuon juutalaisen teksteissä oli paljon perää ,kuten monissa monissa ennustuksissa ,joita on kerrottu ympäri maailmaa ,mutta sitte kun on menty antamaan tarkkoja aikoja ,jolloin jokin tietty hetki alkaa niin lopunhetkeen sijoittuvat profetiat ovat AINA menneet pieleen.Miksikö??Siksi ,koska kukaan ei tiedä sitä päivää ja hetkeä.Herran tulon hetki on mahdollisesti yksi maailman suurimpia salaisuuksia ja Jumalan hallussa ja tiedossa ja se ,milloin Hän liikauttaa koko koneistoa siihen asentoon ,että loppuhetket etenee ja nopeasti niin vain Jumala tietää.

  VastaaPoista
 12. Miksi arvioitte Jeesuksen tuloa niinkin kauas kuin vuoteen 2O3O. Eikos nyt ole jo suurinosa niista ennusmerkeista tayttynyt mita taytyy tayttya ennen Jeesuksen tuloa. Taitaa olla vain suurta heratysta vaille, ottaen huomioon ne nelja verenpunaista kuuta myos mitka ovat nyt tulossa. Ja pakkohan Jeesuksen on tulla ihan kohta kun tama maailman meno on muuttunut niin ahdistavaksi ettei taalla kukaan enaa halua olla. Olen kuullut monen puhujan sanovan etta Jeesuksen tulo on ihan kulman takana, ja haluan niin kovasti uskoa siihen koska se on ainoa tapa etten masennu tahan maailmaan. Ja jos ne kummalliset aanet mita taivaalla on tullut on niita pasuunan soittoja, ja niita on ollut ainakin jo kaksi, ilmeisesti v.2O12 ja v.2O13 youtuben videoiden mukaan, ja niita tulee yhteensa seitseman, vuoden valein, niin eihan tassa voi enaa kauaa menna, mikali meidan ei tarvitse olla taalla loppuun asti.

  VastaaPoista
 13. Nimim. "Anonyymi" ,,, olet oikeassa. Lopun Aikojen ennusmerkit ovat täyttymässä. Olen itsekin vakuttunut siitä, ettei enää kestä kauan kun Jeesus tulee takaisin.

  N. pariviikkoa sitten kysin ennen nukkumaanmenoa Jumalalta itaruksoushetkessä, että milloinka maailman pahuus oikein täyttyy, koska mielestäni se on jo täyttynyt, ja mainitsin kaikki raakuudet mitä tänäkin hetkenä on TV:ssä näytetty. Sinä yönä näin painajaisen (en muuten koska näe painajaisia). Heräsin sydän pompottaen ja miniulla oli kauhea olo .. oksetti. Minulle oli unessa näytetty millasiiin raakuuksiin ihmiset vielä kykenevät ... ja tämä aika ei ole kaukana. Unessa sanoin Taivaan Isälle, että riittää ... nyt riittää, en halua nähdä enempää. Unessa olin seuraamassa näitä hirmutekoja ikäänkin lintuperspektiivistä ... päitten yläpuolelta, ja tiesin, että näin jotain, jota ei vielä ole tapahtunut, mutta tapahtuu kohta. ... Kun herasin, niin itkin ja sanoin hiljaa rukoillen, että: Jeesus -tule pian, älä viivy enää kauaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on joulukuu 2015. Aina kun katselen TV:stä tai internetistä jotain ohjelmaa tai dokumenttia ISIksen (Isil) raakuuksista, niin muistan tuon unen. En pysty katsomaan noita videoita ... niin julmia, että sitä ei ihmeinen kestä. Olen varma, että 3:n maailmansota on jo syttynyt. Se alkaa hiljalleen erilaisina konflikteina (terroristihyökkäyksinä)ja sitten se jysähtää päälle. Uskon että Saudit, Egypti , Libnaon, Jordania lähtevät Isiksen vastaisen rintamaan yhdessä länsimaitten, Venäjän ja Kiinan kanssa. Nämä nuoret muslimimiehet, jotka ovat lähteneet ISIStä pakoon, olisi saatava palautettua kotimaahnsa puolustamaan maajoukoissa kotikyliään ja kaupunkejaan. On väärin, että he lymyvät kaikialla Euroopassa piilossa. Raukkiksia. Isis olisi nujerrettu jo
   aikoja sitten, jos nuo "elintasopakolais"- miehet eivät olisi olleet tuollaisia vätyksiä ... ja heitä me hyysätään täällä.

   Poista
  2. And the same in Arabic: زوجين N. أسابيع KUH قبل صلاة النوم إلى الله للحظة، أنه عندما يتم تعبئة الشر في العالم بشكل صحيح، لأنني أعتقد وقد تم بالفعل الوفاء به، وذكرت كل وحشية ما يتم عرض هذه الساعة موجودة على جهاز التلفزيون. في تلك الليلة كان لي كابوس (لا أستطيع أن أرى خلاف ذلك بسبب الكوابيس). استيقظت في قلب pompottaen والفوز مصغرة كان شعور رهيب .. oksetti. بالنسبة لي كان حلم الوصول ميلاس وحشية، لا يزال الناس قادرون على ... وهذا الوقت ليس بعيدا. في الحلم، وقلت الآب السماوي وهذا يكفي ... كفى، وأنا لا أريد أن أرى أكثر من ذلك. في الحلم، وأعقب لي من قبل كتلة هذه الفظائع العمر في عين الطير ... فوق رؤوس من فوق، وكنت أعرف أن هذا هو الشيء الذي لم يحدث حتى الآن، ولكن يتم نقطة. ... وعندما استيقظت، وبكيت وقلت يصلي بصمت أن يسوع تعال أقرب وقت ممكن، لا البقاء لفترة أطول من ذلك بكثير.

   Poista
  3. الآن حان ديسمبر 2015. في كل مرة أشاهد التلفزيون أو الإنترنت بعض البرامج أو وثيقة إيزيس (إيسيل) وحشية، لذلك أتذكر ذلك الحلم. لا استطيع مشاهدة تلك أشرطة الفيديو ... قاسية جدا، وأنه ليس من موقف عجلة عجب. أنا متأكد من أن 3 من الحرب العالمية قد كسر بالفعل. ويبدأ ببطء متنوعة من الصراعات (terroristihyökkäyksinä) ثم جلجل جرا. وأعتقد أن السعوديين، مصر، Libnaon، الأردن ترك من إيزيس الجبهة المتحدة ضد جنبا إلى جنب مع العالم الغربي وروسيا والصين. هؤلاء الرجال المسلمين الشباب الذين تركوا هذه المنفى، يجب ان يعاد الى وطنك للدفاع عن القوات البرية kotikyliään ومدنها. فإنه ليس من حق أنهم lymyvät أوروبا كلها في الخفاء. Raukkiksia. كان قد هزم بالفعل إيزيس
   منذ فترة طويلة، إذا كان هؤلاء "الذين يعيشون في مخيمات اللاجئين" - أن الرجال لم يكن من هذا القبيل slowpokes ... ولهم أننا hyysätään هنا.

   Poista
 14. Ei tähän maailmaan kannata masentua.Kaikki on Raamatussa kirjoitettu ja todella vielä pahemmaksi menee.Näin siis kuuluu mennä.Kristityn täytyy vaan nostaa pää ja rohkeasti kertoa Jeesuksesta ja taistella hyvä kilvoitus loppuun asti kuten Paavali.Vuodet tai muutama vuosikymmen silloin kaikki täyttyy ja nyt vauhti kiihtyy kerrannaisesti loppua kohti.

  VastaaPoista
 15. Minä rukoilen jatkuvasti että Jeesus tulisi pian. Vihaan tätä maailmaa, asun täällä mutta tämä ei ole minun koti. Odotan Jeesuksen tuloa kuin kuuta nousevaa. Ainoa mikä minua harmittaa, pelottaa on että mieheni ei ole uskossa. Olen yrittänyt hänelle puhua Jeesuksesta ja lopun ajoista mutta hän sanoo vain että häntä ei kiinnosta. Edes hänen perheensä, eikä ilmeisesti koko suvusta löydy yhtään uskovaista. En tiedä mitä tekisin että he voisivat pelastua, olen rukoillut että Jumala ilmestyisi itse miehelleni, jotta hän uskoisi, olen lukenut että joskus Jumala on toiminut niin jollekkin joka ei ole uskossa. Meillä on yhteinen lapsikin, ja tahtoisin elää Jumalan johdatuksessa, mutta en tiedä onnistuuko se kun mieheni ei ole uskossa. Sitten minua ihmetyttää näissä lopunajan profetioissa, olen lukenut monia profetioita ja unia näistä lopunajoista ja ne tuntuu jakautuvan niin, että joissakin Jeesus tulee takaisin hakemaan omansa ennen pahinta ahdistuksen aikaa, ja joissakin taas on että Jeesus tulee hakemaan omansa vasta ihan lopussa, jolloin jo suuri määrä kristittyjä on tapettu. Mistä sitä voi tietää kumpi on totta?

  VastaaPoista
 16. Sinä, joka kirjoitit 3.4. klo. 10.34m niin voisitko soittaa minulle, Annelle, 050 5925131 ... ei ole väliä milloin, koska jos olen estynyt vastaamaan, niin soitan niin pina kuin mahdollista takaisin.

  VastaaPoista
 17. Lopun ajat ovat todella käsillä. Kenenkään uskovaisen ei tosin pidä lannistua, eikä masentua. Ilmestyskirja, Sakarjan kirja ja Danielin kirja antavat hyvinkin tarkkoja kuvauksista elämästämme ajasta.

  Vaikka paljon tapahtuukin pahaa, niin uskovaiset eksyvät ennen kaikkea saatanan tehokkaimman aseen, eli petoksen kautta! Monet meistä ovat viehättyneet aikamme loisteliaisiin juttuihin, kulttuuriin, taloihin, autoihin, rihkamaan ja vaatteisiin jne. luopumista tapahtuu. Huono juttu...

  Katsokaa huviksenne mitä tapahtui n.vuosien 1525-1527(1526) välisenä aikana... Katolinen kirkko kärsi tappion, alkoi uskonpuhdistus! (Ja Jerusalem siirtyi takaisin juutalaisille kuuden päivän sodan jälkeen v. 1967. 7 vuosiviikkoa, eli 49-vuotta myöhemmin on vuosi 2016... 490-vuotta on siis kulunut noin uskonpuhdistuksen alkamisesta vuoteen 2016 asti.)

  VastaaPoista
 18. Miksiköhän noita pasuunan ääniä joita on kuulunut ympäri maailmaa, myös Suomessa, ei ole kuulleet kaikki ja kaikkialla vaan ne ovat kuuluneet vain joissain paikoissa?

  VastaaPoista
 19. Minäkään en kuullut niitä, vasta äsken näistä teksteistä sain tietooni, että niitä on kuultu. Vastaisitko Anne, että kuulivatko niitä vain tosi uskovat. Olen uskova ja nyt asia mietityttää kovasti.

  VastaaPoista
 20. Mitä minä olen katsellut YouTobesta noita "pasuunan-ääni-videoita" niin suurin osa noista pauunan äänistä on ollut "feikkejä"... siis ilkeyksissä ja pilailuna sinne laitettuja. No, hupinsa kullakin. Muttä siltä vaikuttaa, että noissa aidoissa videoissa ei mitenkään tule ilmi, että ovatko ääniä kuulleet ihmiset uskovia vai eivät. Eli vikea sanoa, ett ävina uksovat olisivat kuulleet noita ääniä. Eikä se uskossakaan oleminen ainakaan minun kohdallani auttanut yhdistämään noita "töräytyksiä" mahdollisesti lopun aikojen pasuunan ääniksi. Itsekin osasin yhdistää ne siihen vasta luettuani muiten kokemuksia ja mietteitä. Ja sitten piti ihan itse Raamatusta tarkistaa, että puhutaako siellä "pasuunoitten " töräytyksistä ... no puhutaan. Sen verran erilaisia nuo "töräytykset" olivat, että en osannut yhdistää niitä mihinkään aiemmin kuulemaani.

  VastaaPoista
 21. http://www.repentfinland.fi/ tämä sivu on mielenkiintoinen

  VastaaPoista
 22. Anne, myös minä kuulin Äänekoskella nämä äänet. Mietin mitä nämä äänet on, en pystynyt arvioimaan mistä tällaiset äänet voi lähteä. Valitettavasti en laittanut ylös aikaa, milloin kuulin ne. Se oli keskellä päivää, luultavasti tänä keväänä. Nyt, kun kävin sivuillasi ja kuuntelin noita ääniä tunnistin ne samanlaisiksi, jotka kuulin. Kiitos sivustasi, yritin liittyä, mutta en muista google-tilini numeroa.

  VastaaPoista
 23. Anne: ed. kirjoittaja otti minuun yhteyttä ja kertoi lisää kokemastaan. Tässä kopio häöen e-meilistä:
  ................
  " Kuulin ensin niinkuin iso kuorma-auto olisi ajanut. Minulle tuli mieleen että, auton väri on valkoinen. Tämän jälkeen kuulin äänen, jota ihmettelin. Ääni, jonka kuulin toistui jatkuvasti. Olen usein miettinyt mitä tämä ääni oli. Olin kauppaan menossa, joten en jatkanut kuuntelemistani kovin kauan aikaa, minua harmittaa se, koska en ollut lukenut näistä äänistä, ennenkuin sivultasi.

  Olen myös kirjautunut jäseneksi.

  Terveisin XXXXX
  ..........................

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain mielenkiintoisen kirjan lopunajoista.
   Graham Turnerin kirjoittama MESSIAAN PALUU. Painettu Juvalla 2010. Mikäli olet kiinnostunut,
   kerro,voin lähettää sen sinulle. Terveisin A

   Poista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.