keskiviikko 8. toukokuuta 2013

18. Enkelinäkyjä, valo-olentoja ja muita ilmestyksiä

Artikkeleita:
-  Aivan aluksi Anne Lindell tiedottaa:
1. Enkeleitä, onko heitä?  Kevin Bascol, video, engl. suom, teksti
2. Kun oli pieni, makasin kuumeessa ja näin sinisen enkelin
3. Äitini kuolinhetkellä koettu näky
4. Aito enkelinäky (video) YouTobessa (+ videolinkki)
5. Valtava enkeli-ilmestys nähty Virrat - Alavus tiellä  22.1.2011. 
...........................................................
Aivan aluksi Anne Lindell tiedottaa:

Rakkaat lukijani, sisareni ja veljeni Kristuksen perheessä, jos teillä on omakohtaisia ja mielestänne yliluonnollisia kokemuksia, niin voitte aivan vapaasti lähettää kertomuksen kokemastanne minulle. Esim. että olette kokeneet ihmeparantumisen tai nähneet ihmeellisen unen tai näyn tms. tai, että teillä on ollut kuolemanrajakokemus tai enkelikokemus tai olette kohdanneet jonkin häikäisevän "valo-olennon"... tai jotain vastaavaa. Jakakaa vapaasti ja estoitta kertomuksen kanssamme, sillä ei ole hyvä ihmisen pitää sisällään outoa ja yliluonnolliselta vaikuttavaa ja joskus jopa pelottavaakin kokemusta. On helpottavaa tietää, että joku muukin on kenties kokenut samaa. Jaa myös yhteystietosi kanssamme, sillä monet haluavat puhua esim. puhelimessa jonkun kanssa, joka on kokenut jotain samanakaltaista. Tämä on sitä Jeesuksen omien vertaistukea parhaimmillaan. Eli, ei ihmetellä ja fundeerata yksin vaan yhdessä.
  
Jos kertomukseesi liittyy kuvia esim. sinusta itsestäsi, niin voit lähettää ne minulle postissa. Joskus, jos on aikaa, niin teen tietokonemanipulaatiolla kuvan/kuvia kertomukseesi tai etsin jonkin valmiin kuvan netistä, koska kuva selkeentää huomattavasti sanomaa. Skannaan postitse lähettämäsi kuvat ja lähetän ne sinulle heti takaisin, siis jollei sinulla itselläsi ole skanneria, joten sekään ei ole mikään ongelma. 

Kertomuksesi voit lähettää minulle osoitteeseen: anne_margareta(at)hotmail.com
Tai postissa: Anne Lindell, Norrsidan 388, 68920 Forsby
Soittaakin voit puh. 050 5925131
........................................................................................................


1.Enkeleitä ... onko heitä?
Enkeleitä, suojelusnekeli, angels, guardian angels, angelos, änglar., pic. Anne Lindell
Enkeli odottavat, että he saavat palvella meitä, parantaa Taivaan Isän kautta sairauksia ja tuoda elämäämme hyvinvointia ja turvallisuutta.

Sid Roth´in ohjelmassa ”Yliluonnollista” Kevin Basconi kertoo, kuinka hän  näkee näkymättömän maailman yhtä selvästi ja tuntuvana, kuin muut näkevät tämän luonnollisen maailman. Kevin sanoo, että monien ihmisten suojelusenkelit ovat valitettavasti työttöminä, koska emme tiedä, miten rukoilla heitä avuksi ja tehdä yhteistyötä niiden kanssa. On aika oppia.

Video on  tekstitetty suomeksi

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2. Kun oli pieni, makasin kuumeessa ja näin sinisen enkelin.

Taina Herukka kertoo itse 23.10 2012:
Taina Herukka ja kaksi hänen maalaamiaan enkelitaulua

 ”Sininen enkeli”-taulun olen itse maalannut uninäkemäni enkelin mukaan, jonka nimesin Mariaksi. Enkeli oli kaunis ja suuri ja jotenkin eteerinen, läpinäkyvä. Kooltaan taulukin on todella iso:125 X175 cm. Näitä enkelitauluja olen maalannut sitten useitakin.

Sininen enkeli  tuli taivaasta luokseni sanoen:” Sinä näet mistä minä tulen, mutta et näe minne menen” häviten saman tien.  Puhuminen tapahtui telepaattisesti.
......................................................................................................
3. Äitini kuolinhetkellä koettu näky
 
Taina Herukan toinen enkelinäky, Taina kertoo itse 23.10.2013
Taina Herukka maalasi taulun "Enkeli äidin kuolinvuoteella"
Äidin lähtötaulu”, jossa minä olen tuo ponihäntäinen nainen. Tilanteen maalasin sen mukaan, kuin se oli yhdeksän minuuttia äidin kuoleman jälkeen.

Äitini sarastui syöpään ja sairauden loppuvaiheella hänelle tuli pelko, että hän joutuu kuolemaan yksin sairaalan vuoteessa, joten me sisarukset (9) päätimme jarjestää eräänlaisen miltei ympärivuorokautisen saattohoidon hänelle (2 kk). Aina oli meistä joku paikalla, ja useimmiten viikolla minä, koska sattumalta olin juuri silloin työtön, ja sisareni iltaisin ja  viikonloppuisin..

Ja kun äitini lähdönhetki tuli, oli meitä sisaruksia paikalla 6 ja mieheni oli 7:s. Äitini hengityksen alkaessa hiipua rukoilimme yhdessä ääneen Isä meidän rukouksen ja Herran siunauksen ja sitten äitimme oli poissa. Hiljasisuus laskeutui huoneeseen, ja seisoimme siinä vaieten ja hiljaa, ja tunsimme syvää surua ja kaipuuta, mutta samalla olimme onnellisia, sillä äitimme kärsimykset ja kivut olivat nyt lakanneet. Yksi veljistäni otti kännykän soittaakseen niille sisaruksille, jotka eivät olleet pääseet paikalle, että äiti on nukkunut pois, mutta silloin samalla sairaalahuoneen täytti outo ja erittäin kirkas valkoinen valo. Oli ilta ja verhot olivat kiinni ja huoneessa oli ollut koko ajan himmeä valaistus. Ihmettelimme tuota kummallista valoa. Mistä se tuli? Se tuntui tulevan joka paikasta. Mitään erityistä valolähdettä emme kyenneet havaitsemaan. Kävelin äidin vuoteen päähän ja samalla kuulin ikään kuin siipien suhinaa, ja kun katsoin äidin pään kohdalle, niin näin sieltä nousevan kaksi kullanpunaista ja utuista nauhaa. Nuo kaksi utuista nauhaa  nousivat ylöspäin, ja sitten oikean puoleinen nauha kietoutui vasemman puoleiseen nauhaan, ja jotka sitten yhdeksi nauhaksi sulautuen kohosivat kaartuen oikealle kohti katonrajaa.  Ja sitten yht´äkkiä, tuo huoneessa oleva  valo hävisi  - ”hups!”  - ja imaisi mennessään nuo nauhat mukanaan.    

Ihmeellinen rauha täytti nyt hämärän saattohuoneen. Ymmärsin, että enkelit tulivat ja veivät äidin sielun Taivaaseen.

Keskustelimme myöhemmin paikallaolijoitten  kanssa kokemastamme, ja eräät heistä kertoivat nähneensä valon kirkkaana ja toiset taasen himmeänä,  mutta vain minä näin nauhat ja vain minä koin tuon kirkkaan valon väreilevänä ... kuin isoja siipiä olisi liiikuteltu.
                                                                      *  

Olen nähnyt n.s. enneunia, tietoisia unia, jotka muistan herätessäni tarkalleen pieniä yksityikohtia myöten. Eräs tällainen uneni on julkaistu Jouko Pihon internet-sivulla Profetioita 2 otsikolla Nimimerkin "lukija" uni 21.12.2011. Tässä linkki, jota klikkaamalla pääset  suoraan tuolle sivulle: 
http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

Itse olen sitä mieltä, että tuo Jouko Pihon sivutolla oleva uninäkyni vuori kuvaa Israelia, ja tähti kuvaa EU-maiden tähtilippua, ja sinipunainen taivas ydinsotaa jne. Joten pelkään, että suur-sota alkaa ja meidän tulee varautua siihen, että kaikesta tulee olemaan pulaa – myös täällä Suomessa. Jumala armahtakoon meitä ja varjelkoon meitä.  Rukoilkaamme Suomen ja suomalaisten puolesta.

Kirj. Taina Herukka
Voit soittaa minulle: puh. 0400 666956
tai lähettää sähköpostia: pekka.m.herukka(at)gmail.com

P.S. Pidetään me Jeesuksen omat yhteyttä toisiimme!
................................................................................................. 
4. Aito enkelinäky (video) YouTobessa

Välihuomautus Anne Lindell: Niin, pidetään me Jeesuksen omat yhteyttä toisiimme, ja rukoilkaamme Suomen ja suomalaisten puolesta. Kun luin tätä Tainan kirjoittamaa äärettömän kaunista ja liikuttavaa tarinaa äidin kuolemanhetkestä, niin muistin nähneeni sattumalta YouTubessa erään videon, joka on kuvattu kerrostalon ikkunasta ehkä kännykkäkameralla. Videon kuvannut pastori kuvasi sattumalta 2:ta  valo-olentoa, jotka tulivat pilvistä ja menivät suoraan katon läpi ja vierailivat naapuritalon huoneessa. Pastori oli saanut myöhemmin tietää, että juuri tuolla hetkellä, kun hän oli kuvannut valo-olennot, oli tuossa samaisessa huoneessa kuollut pieni lapsi, ja valo-olennot olivat mitä ilmeisimmin 2 Herran enkeliä, jotka olivat tulleet noutamaan viereisessä kerrostalossa kuolleen lapsen sielua taivaaseen. Tässä linkki suoraan tuohon videoon  otsikolla: “2 Angels are taking away the soul of the dead child.”    

http://www.youtube.com/watch?v=l-XX0u4mnUg
......................................................................................................  
5. Valtava enkeli-ilmestys nähty Virrat - Alavus tiellä  22.1.2011. 
A gigantic angel seen in Finland / Valtavan suuri enkeli nähty Suomessa / En gigantisk ängel sett in Finland. / The pic. is painted with the computer, not a real  / Kuva on tietokonemanipulaatio ja taiteiljan näkemys - ei oikea / Bilden när gjort med hjälp av datorn, och bra en konstnärssyn - inte verklig.
Voit katsoa tästä YouTobe-linkistä    Seinäjoen helluntaiseurakunnan tuottaman videon, jossa yksi silminnäkijöistä, Marita Mäntyniemi, kertoo tästä enkelinäkykokemuksestaan.
 
Neljä (4) autokunnallista ihmisiä ja ehkä korkeintaan 6 henkilöä, olivat nähneet suurikokoisen enkeli-ilmestyksen maantiellä välillä Virrat-Alavus. Autot olivat pysähtyneet yksi toisensa jälkeen paikalle metsänreunaan ja ihmiset tulivat ulos autoistaan katsomaan ja hämmästelemään tuota valtavaa valoisuutta, joka näytti enkeli-ilmestykseltä. Tapahtuma-aika oli myöhään illalla ehkä n. klo. 23 aikaan. Siinä kohtaa oli enkeli-ilmestyksen aikana valoisaa kuin päivällä. Valtavan suuri ja kirkas enkeli nousi näkyviin metsän takaa, ja enkelin hameosa oli laaja ja liehuva ja enkelin siivet olivat levällään. Enkelin kädet olivat olleet ristissä rinnalla ja enkelin toisessa siivessä luki kuin kullalla kirjoitettuna: ”Maan elo on kypsynyt korjattavaksi” ja toisessa siivessä oli  kirjoitus: "Vainiot ovat vaalenneet." Niin kauan kun enkeli oli näkyvissä, he eivät olleet pelänneet. He olivat vain hämmästyksissä ja ikään kuin jähmettyneitä, eivätkä he voineet puhua keskenään. Videotodistuksessa esiintynyt rva Mäntyniemi kertoi puhuneensa "kielillä" näyn aikana ...eli, hän vain ylisiti ja kiitti Jumalaa "kielillä puhumalla" ... muuhun hän ei pystynyt. Yksi paikallaolijoista (nainen) oli polvillaan maassa, lumihangessa tienvierellä, ja hän tunnusti syntejään ja rukoili. N. 20-30 minuutin kuluttua enkeli hävisi. Sen jälkeen paikallaolijat olivat vaihtaneet keskenään puhelinnumeroitaan ja puhuneet siitä mitä näkivät.

Ja sama englanniksi / And the same in English:

Several people were witnessing on January 22-2011 a gigantic angel hovering above the woods in Western Finland. That road from Virrat to Alavus is a rather quiet one, not a big highway. People (6 person in 4 cars) driving about 11 PM on the road saw with their own eyes a huge angel standing for about half an hour above the woods. There was a message written in Finnish on its wing: "Fields are white already...” The sentence was written on the right wing of the angel. Also that area where the angel was was very bright, like the daytime. Finland is up North and  it's very cold in the wintertime (in that very moment about -25C) and a lot of snow, this happened 11 pm, it was dark and the road is in the countryside more, not very busy road at that time of the day and that time of the year. People seeing the angel stopped their cars and watched the angel in amazement despite freezing cold weather. The angel was very big and people were just silently watching what they saw. Afterwards they talked what they saw and changed telephone numbers.
Here is the link to the original video where Marita Mäntyniemi witnesses can be seen in the web in "YouTube" (with English transaltion)

http://www.netmission.fi/srk/seinajoki/media/video20110202

I want to confirm this. This angel appearing is very well known here in Finland. It was also told in the Christian TV channel (TV7) here, and the Finnish lady Marita Mäntyniemi, who was the only believer (Pentecostal) from the six people (6) who saw the angel, has been interviewed.

........................................
Välihuomautus 1. Anne Lindell: Aloin tehdä n.s. tutkivaa journalismia, ja iternetin keskustelupalstoilta löysin nämä seuraavat kirjoitukset:
Eräs henkilö, mahdollisesti silminnäkijä nimim. ”SeppoJii” kertoo ”Seurakuntalainen.-lehden netisivulla:uutiset/usko” seuraavaa:

"Yritin pysyä erossa tästä asiasta, mutta omatuntoni ei anna minulle rauhaa!
Minun on pakko tunnustaa, että olin paikalla näkemässä tätä ilmiötä, enkä voi vieläkään uskoa sitä todeksi.

Olen viime päivät painiskellut valtavien mielenmyrrellysten keskellä, sillä en ole uskovainen ihminen. Olen tähän asti suhtautunut hyvin skeptisesti kaikkiin tällaisiin ilmestyksiin, mutta nyt on hämilläni ja aika paljon myös peloissani tapahtuneesta. En tiedä mitä ajattelisin, koska se maailmankuva, johon olen tottunut, meinaa romuttua täysin!

Auttakaa, hyvät ihmiset! Mitä minun pitäisi nyt tehdä???SeppoJii | 27.02.2011 10:09 "
..........................................
"Minulla on myös kännykällä otettuja valokuvia, mutta en osaa ottaa niitä puhelimesta ulos.
Muutenkaan en haluaisi ainakaan omalla nimelläni niitä levitellä, sillä olen varma, että minut leimattaisiin hulluksi.
SeppoJii | 01.03.2011 08:48"
.........................................
"En tiedä, onko tämä oikea paikka puida tätä asiaa, mutta en nyt halua ryhtyä muuhunkaan.

Kännykkäkuvat on nyt saatu varmaan talteen. Osa on kirkkaudesta johtuen epäselviä, mutta osassa näkyy selvä enkelihahmo.
Ihmettelin kylläkin, miten kukaan pystyi lukemaan siivistä niin tarkkaan, sillä itseäni näky häikäisi voimakkaasti. Liekö muilla ollut aurinkolasit päässä.

Siivissä on kylläkin tekstiä, joka näkyy muutamassa kuvassa epätarkasti.
Oikeassa siivessä on mielestäni ensin iso "H", sitten epäselvää ja sitten pieni "p" ja "y", taas epäselvää ja sitten "al".
Vasemmassa siivessä alussa epäselvää ja sitten kirjaimet "in" ja sitten jotain numeroita, ainakin yksi selvästi "6".
Kummassakin siivessä on minusta vain kaksi sanaa. Voin tietysti olla väärässäkin.

Koska haluan saada varmuuden tähän asiaan, niin käyn jossakin toisella paikkakunnalla valokuvausliikkeessä kysymässä, osaisivatko he selventää kuvia.SeppoJii | 05.03.2011 07:49"
.....................
Kauppalehden internet sivustolla nimim. ”Kuolematon” kirjoitti: 27.1. 2011

"Sain tälllaisen viestin, joka osoittaa, että elämme aivan ainutlaatuisessa ajassa:

Rauhantervehdys!

Olen juuri keskustellut Seppo ............. kanssa hän kertoi,
että kuusi (6) ihmistä oli nähnyt  suurikokoisen enkeli-ilmestysksen .
maantiellä välillä Virrat - Alavus
Autot oli ajaneet perä jälkeen siihen ja pysähtyneet siihen valoisuuteen (illalla) siinä kohtaa oli
ollut valoisaa, kuin päivällä!
Autoissa oli yhteensä 6 ihmistä, osa Seppo ........ tuttuja ja uskossa.

Enkelin kädet oli ollut ristissä ja enkelin siivessä luki "Maan elo on kypsynyt korjattavaksi". Niin kauan kun enkleli oli -  he eivät olleet peljännet, eivät voineet puhua keskenään. Sen jälkeen, he olivat vaihtaneet keskenään puhelinnumeroitaan ja puhuneet  siitä mitä näkivät  !

Varmistin sen ilmestysajan,
soitin Arvolle. Se on ollut, 22 pvä illalla, viime lauantaina.
(kellon ajasta ei ollut hänelläkään tarkempaa tietoa)

Seppo ........ kertoi: on soittanut monille. Sovimma, että voin kertoa ystäville
tämän postin kautta.
 ……………………..
Nimim. ”Kuolematon ” kirjoitti samalla foorumilla: 29.1. 2011

Nyt olen saanut vastauksen kyselyyni.
Paikalla on ollut kuusi (6) autoa pysähtyneenä. Henkilöiden lukumäärä (?) ei ole tiedossa, eikä se, kuinka monta oli uskossa. Enkelin molemmissa siivissä oli kirjoitusta.
Toisessa oli teksti: "Maan elo on kypsynyt korjattavaksi!"
Toisessa siivessä oli teksti: "Vainiot ovat vaalenneet!
"

Peräseinäjoen Helluntaisrk, saarnaajan Mertsi Mäntyniemen serkku on ainakin yksi henkilö, joka on ollut paikalla.

" Tämä on kuulemma Pohjanmaalla uskovien keskuudessa suuri tapaus."
................................................
Nimim. ”Kuolematon” kirjoitti vielä  4.3. 2011

"En saanut viestiä Sepolta. Sain viestin eräältä vanhalta henkilöltä, jota en millään tavalla halua liittää tähän nettikeskusteluun."
...............................................

Ja eräs toinen henkilö kertoi nimimerkillä netissä: "Olin juuri Kauhajoella J:n kanssa, kun saman viikon lauantaina hänelle soitettiin tästä ilmestyksestä. Yksi näkijöistä oli hänen tuttavansa, joka ei sitä ennen ollut elävässä uskossa ... nyt elävästä uskosta ei ole epäilystäkään. :) "
................................................

Välihuomautus 2. Anne Lindell : Faktaa: ihmiset, jotka enkelin näkivät ovat raportoineet Patmos Lähetysjärjestön työntekijälle, ja se on kirjattu muistiin. Näkyyn liiittyy paljon enemmän asiaa mitä nyt tähän mennessä on tuotu esille. Jatkoa seuraa ja ihmiset tulevat kuulemaan vielä tästä lisää.

Jäämme siis mielenkiinnolla seuraamaan ja odotteleman lisää tietoja tästä näystä. Laitoin itse tietokonekäsitellyn kuvan (piirros, ks yllä) tänne blogini sivustolle, eli ITT: itse tehty tekele, jotta tämä photoshopilla tehty kuva olisi vain ja ainoastaan eräänlaisena osviittana heille, jotka todella näkivät enekeli-ilmestyksen, ja he voisivat ottaa vaikka minuun yhteyttä ja kertoa lähemmin, miltä tuo ilmestys oikeastaan näytti ... siis mitä meni pieleen tuossa minun tietkonepiirroksessani ja mikä siinä ehkä oli aika lähellä todellisuutta. Itse 26 vuotta ammativalokuvaajana toimineena, tiedän, että todella kirkkaan ja valovoimaisen kohten kuvaaminen yöllä ja vielä käsivaralla ilman jalustaa pimeässä ja vielä kännykkäkameran automaattitoiminnolla ja vielä kovassa pakkasessa voi olla täysin mahdoton tehtävä - mission impossible: kädet pakkasesta kankeat, kameran, tai kännykän patterit (akku) uhkaa jäätyä, ja kameran toiminta hidastuu ja vaikeutuu sitä mukaa, kun aikaa kuluu, ja siksi kuva on yleensä suttuinen ja "tärähtänyt! En yhtään ihmettele, että nimim. SeppoJii:n kuvat olisivat todella suttuisia ja tärähtäneitä, jopa niin pahoin, että tuosta ilmestyksestä ei näy kuvissa kuin pelkkä voimakkaan valon kajastus metsän takaa - ikään kuin siellä vain hehkuisi jotain.

Jos minä olisin ollut paikalla samanlaisella kameravarustuksella (kännykkäkameralla) kuvaamassa ja noissa valaistusolosuhteissa kuin nimim. SeppoJii, niin en minäkään olisi pystynyt parempaan kuin hän - en edes ammattivalokuvaajana. Tämä on raaka totuus. Joten älä Seppo häpeä otoksiasi, vaan tuo ne rohkeana julkisuuteen sellaisina kuin ne ovat. Sinulle Seppo sanon vielä sen verran, että jos kuvat ovat vielä kännykässäsi, niin sieltä voi ne joku taitava tietokonekuvakäsittelijä varovasti kopioida mahdollisimman suurella resoluutiolla tietokoneeseen ja saada näin tietokoneella manipuloiden jopa tekstiä näkyviin. Minäkin osaisin tehdä sen vallan mainiosti. Paperille kopiodusta kuvasta on jo paljon vaikeampaa saada enää tietokoneella "kaivettua" ulos mitään, koska kuvan rakeisuus (suttuisuus) vain lisääntyy suurennettaessa. Siis, älä missään ihmeessä poista noita kuvia koskaan kännykästäsi. Osta vaikka uusi kännykkä ja laita tuo samainen kännykkä tallelokeroon tai kassakaappiin odottamaan asiantuntevaa jatkokäsittelijää. Älä ihmeessä anna kenenkään poropeukalon koskea noihin kännykässä oleviin kuviin.

Puh. nr. 050 5925131
E-mailini: anne_margareta/at)hotmail.com
.............................................................................................................

2 kommenttia:

  1. 24 vuottias poikani sairasti etenevää lihassairautta hän sai pari kuukautta sitten sydän kohtauksen ja oli 7 minuuttia kuolleena. Jälkeenpäin hän kertoi nähneensä ruskeatukkaisen enkelin, joka toivotti hänet tervetulleeksi jälleen maan pinnalle tuona hetkenä hänen puolestaan rukoiltiin runsaasti. Hän kuoli syliini 1.6. tuona aikana hän ilmoitti näyssä monille sukulaisille, joita emme olleet nähneet vuosiin, että pitäkää yhteyttä. Hän on nyt perillä sinne sieluni kaipaa myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nimim. "anonyymi" , että jaoit tämän kertomuksen meille. Sinne me kaikki ikävöimme ja eitoten me, jotka olemme joutuneet jättämään hyvästit läheisille rakkaillemme. - Voisin tietenkin yrittää lohduttaa Sinua nimim."anonyymi", sillä olet joutunut jättämään hyvästit lapsellesi, mutta minulla ei ole lohdutuksen sanoja. Ihmiskunnan historiassa ei vielä kukaan ole keksinyt tarpeeksi lohduttavia sanoja lapsensa menettäneille vanhemmille. Ainoa lohtu on toive jalleennäkemisestä, eli, että saamme kohdata rakkaamme kirkkaudessa ... Isän Kodissa..

      Poista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.