keskiviikko 8. toukokuuta 2013

29. Uskovan elämä. Mitä Isä tahtoo uskovilta?


......................................
Sisältö – artikkelit:
1. Uskovan elämä – uskova elää ihmeissä – Jeesuksessa (kirj. 29.11. -15)
2. Video: Kevin Basconi, sai ohjeet Jeesukselta uskovan elämään
3. Evankelistat, katuevankeliointi ... mikä mättää? (kirj
4. ... .
....................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 
  
1. Uskovan elämä – Uskova elää ihmeissä – Uskova elää Jeesuksessa – Jeesus elää uskovassa
.......................................
Usein koen oloni ja elämäni,  ”Jeesuksen omana”, ”opetuslapsena”, ”taivasmatkalaisena” turhautuneeksi ja välillä jopa vihaiseksi. Mikä minua sitten oikein sapettaa, kysytte?  No, antaakaas´ kun selitän. Tämä on pitkä selitys, mutta olen varma, että kun olette lukennet loppuun koko tämän ”osion” ja katsonut myös ehdottamani videot ja lukeneet evankelioimisesta, niin olette yhtä ”töpinöissänne” kuin minäkin – täynnä Hengen paloa – jaloa, niin että ette edes taida pysyä aloillanne ... JESS!!!


Mitä Isä tahtoo meiltä?

Taivaan Isä ei tarkoittanut uskovia vain olemaan ja asumaan tumput suorina, kun Hän antoi meille uskon lahjan. Ei, ei ja vielä kerran EI. Ei näin. Pienimissä, karsimaattisissa seurakunnissa ollaan jo tajuttu tämä, kun taasen suurissa valtakirkoissa nukutaan ”Ruususen unta”, vaikka Jeesus käski: VALVOKAA, sillä minä tulen pian!

Muistakaa Jeesuksen vertaus isännästä ja 10:stä palvelijasta, joille isäntä antoi kullekin poislähtiessään leiviskän tai useampia, kullekin ”kykyjensä” mukaan Tässä vertauksessa ”leiviskä” tarkoittaa Jumalan meille antamia tehtäviä. Matteuksen vertauksessa leiviskä on siis verataukuvallisesti Jumalan meille itsekullekin valitsema ja antama tehtävä, jolla Hän haluaa sinun palvelevan Häntä valtakuntansa työssä täällä maanpäällisessä elämässäsi. Voimme myös sanoa, että sinun leiviskäsi ovat ne teot, jotka Jumala on valmistanut sinun toteutettavaksesi ja leiviskäsi ovat myös voitelu tähän tehtävään.  

Raamattu, Uusi Testamentti: Matteuksen evankeliumi 25 jae ja luvut 14-30
”Sillä tapahtuu, niin kuin tapahtui, kun mies matkusti muille maille: hän kutsui palvelijansa ja uskoi heille omaisuutensa; yhdelle hän antoi viisi leiviskää, toiselle kaksi ja kolmannelle yhden, kullekin hänen kykynsä mukaan, ja lähti muille maille.  Se, joka oli saanut viisi leiviskää, meni kohta ja asioitsi niillä ja voitti toiset viisi leiviskää. Samoin kaksi leiviskää saanut voitti toiset kaksi. Mutta yhden leiviskän saanut meni pois ja kaivoi kuopan maahan ja kätki siihen herransa rahan. Pitkän ajan kuluttua näiden palvelijain herra palasi ja ryhtyi tilintekoon heidän kanssansa. Silloin tuli se, joka oli saanut viisi leiviskää, ja toi toiset viisi leiviskää ja sanoi: ‘Herra, viisi leiviskää sinä minulle uskoit, katso, toiset viisi leiviskää minä olen voittanut.’ Hänen herransa sanoi hänelle: ‘Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Vähässä sinä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Mene herrasi iloon.’ Myös se, joka oli saanut kaksi leiviskää, tuli ja sanoi: ‘Herra, kaksi leiviskää sinä minulle uskoit, katso, toiset kaksi leiviskää minä olen voittanut.’ Hänen herransa sanoi hänelle: ‘Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Vähässä sinä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Mene herrasi iloon.’ Sitten myös se, joka oli saanut yhden leiviskän, tuli ja sanoi: ‘Herra, minä tiesin sinut kovaksi mieheksi; sinä leikkaat sieltä, mihin et ole kylvänyt, ja kokoat sieltä, missä et ole eloa viskannut. Ja peloissani minä menin ja kätkin sinun leiviskäsi maahan; katso, tässä on omasi.’ Mutta hänen herransa vastasi ja sanoi hänelle: ‘Sinä paha ja laiska palvelija! Sinä tiesit minun leikkaavan sieltä, mihin en ole kylvänyt, ja kokoavan sieltä, missä en ole viskannut. Sinun olisi siis pitänyt jättää minun rahani rahanvaihtajille, niin minä tultuani olisin saanut omani takaisin korkoineen. Ottakaa sen tähden leiviskä häneltä pois ja antakaa sille, jolla on kymmenen leiviskää. Sillä jokaiselle, jolla on, annetaan, ja hänellä on oleva yltäkyllin; mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mikä hänellä on. Ja heittäkää tuo kelvoton palvelija ulos pimeyteen; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.’” ...

Miten kävi sille, joka tuhlasi, hukkasi leiviskänsä ... entä sille joka piilotti, säästi leivikäsnsä? Heille kävi huonosti. Mutta niille, jotka panivat leiviskänsä poikimaan, sijoittivat viisaasti, heille kävi hyvin. Arkajaloilta, töpeksijöiltä  ja laiskureilta otettiin pois se vähäinenkin ja annnettiin niille, joilla oli runsaasti eli niille, jotka olivat menestyneet.

Jos ajattelet, että et voi tehdä jotakin asiaa, koska joku muu tekee sen paremmin kuin sinä, niin silloin et todennäköisesti tule koskaan tekemään mitään. Ajattelet, että en minä mitään osaa ... en minä kelpaa mihinkään.  Tuollainen ajattelu on syntiä, sillä aina on ollut ja aina tulee olemaan ihmisiä, jotka tekevät asiat paremmin kuin sinä.

Meidän tulee rukoilla Jumalalta voimia, taitoja, opastusta ja rohkeutta toteuttaa Hänen tahtonsa, ja meidän tulee rukoilla, että osamme kuunnella ja ymmärtää Hänen tahtonsa.

Muistakaa Jeesuksen vertaus kylväjästä. ... Jos meillä on uskoa, meidän velvollisuutemme uskovana on kylvää uskoa etiäppäin.  Tätä tarkoittaa kylväminen taivasten valtakuntaan. Kylväjä kylvää joka paikkaan, eikä vain pariin paikkaan, jossa  maaperä on mahdollisimman hyvä ja kasvu varmasti lähee käyntiin. Tätä tarkoittaa uskovan elämä ... jatkuvaa summamutikassa kylvämistä.

Emme saa olla itsekkäitä ja omahyväisiä ja pitää itsellämme kaikki se hyvä minkä Isä on meille suonut ja suo meille jatkossakin, vaan meidän tulee viedä sitä hyvää sanomaa Jeesuksesta ...pelastuksesta ...  kaikkialle. Emme saa pitää kynttiläämme vakassa ja vieläpä kannen alla ... se sammuu.


Tukehdutatko sinä itse uskon liekkisi?

Usko kasvaa sitä kylväessä. Armolajat voimistuvat ja kasvavat niitä käyttäessä. Kasvat Hengessä sitä enemmän mitä enemmän toimit ja elät Hengessä. Rakkaus, on ainoa asia maailmassa, mikä lisääntyy, kasvaa, sitä enemmän, mitä enemmän sitä tuhlaa. Ala parantaa sairaita ja ruoile ihmisille apua heidän ongelmiisa, vaikka sinusta tuntuu todella emätyhmältä alkaa tehdä näin, sillä  voipi olla, että et ole saanut miltään taholta ... ei taivaasta eikä profetoilta edes pienintäkään vahvistusta siitä, että Jumala olisi antanut sinulle yhtikäs mitään armolajoja, parantamisen armolahjasta puhumattakaan. Ala toimia - älä jahkaile äläkä pähkäile enää!


Rukoile enmmän. Halua enemmän. Janoa enemmän.

Meidän uskovien tulee rukoilla, anoa ja puhtaasta sydämestämme haluta  enemmän rohkeutta, Isän voimaa, Pyhän Hengen läsnäoloa ja ihmetekoja, enemmän armolahjoja, enemmän Taivasten Valtakunnan vaikutusta  elämäämme, jotta voisimme viedä evankeliumia eteenpäin ja kylvää Taivasten Valtakuntaa kaikkialle vaikutuspiiriimme ja myös sen ulkopuolelle, kuten minä täällä tällä blogillani teen. Kylvän evankeliumia kaikkialle maailmaan. Viimeaikoina ovat jopa sekä juutalaiset että muslimit löytäneet blogini (google kääntää auttavasti kaikille kielille). Mikään ei ole uskovalle mahdotonta jos itse uskot siihen Tätä Jeesus takoitti puheellaan, että voimme siirtää ”vuoria” (ylitsepääsemättömiä esteitä), jos meillä on uskoa edes sinapinsiemen verran.

Jumalan valtakunnassa erikoista on se, että ihminen, jolla ei ole vaikutusvaltaa, voi vaikuttaa ruohonjuuritasolta asioihin enemmän kuin toinen, jolla on vaurauden suomaa valtaa tai valtaa esim. hallituksessa, eduskunnassa tai virkamiestasolla.  Sellainen, joka ei ihmisten silmissä ole kovinkaan lahjakas, voi saada aikaan enemmän kuin todella lahjakas. Jolla on vähän rahaa, voi uhrata enemmän kuin rikas. ... Näin se on, hyvät ihmiset. Herran tiet ovat ihmeelliset. Ei näitä mysteerejä voi eikä kannata järjellä selittää, ne on koettava ja elettävä todeksi.

Jos tunnet, että sinulla ei ole tuota voimallista uskon lahjaa, niin rukoile lakkaamatta, että saat sen. Rukoile Jeesusta Pyhän Hengen kautta asumaan sisällesi ja uudistamaan sinut Hengessä, jotta voi tuntea, että olet Jeesuksen oma, uudestisyntynyt kristitty – olet pelastuksen tiellä (et vielä pelastettu), sillä vasta kun olet saapunut Tavasten Valtakuntaan, niin silloin vasta voit sanoa, että olet pelastettu ... ei yhtään ennen. Täällä maanpäällä, maallisessa tomumajassasi, sinulla on aina vaara kompastua, tehdä syntiä ja langeta sielunvihollisen ansaan ja harhautukseen, ja siksi meille on annetettu armo, jotta katuvana, parannuksen tehneinä  ja uudestisyntyneenä voimme palata takaisin Taivaan Isän syliin. 


Tämän, armon vuoksi Jeesus kuoli syntiemme tähden ristillä. Hän kuoli, että me voisimme elää ...ikuisesti. Hänen sanassaan on tie Isän luo. Hän on valo, että emme eksy joudu eksyttäjän harhautetuksi. Hän on elämä, niin että Hänen sovitustyönsä ansiosta voimme pelastua kadotukselta ja elää ikuisesti Isän Kodissa..


Mikä meillä on edessä?

Lopun Ajat ovat lähellä ja Jeesus tulee pian toisen kerran takaisin maanpäälle, kuten Hän lupasi, ja pian tapahtuu ”ylösotto”, ”tempaus” ( lue enmmän tempauksesta täältä  http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/4-jeesuksen-toinen-tuleminen-ja.html ),. jossa uskovat temmataan ylös n. 3,5 vuotta ennen Jeesuksen saapumista ja ennen ”Harmagedonia”.  7 vuotta kestää todella vaikea aika ... ”suuren vaivan aika” jolloin ”vihan maljat” vuodatetaan kaiken ”lihan” (luomakunnan) päälle, mutta uskovia säästetään (tempaus) kaikkien pahimmalta vainolta, tuskalta ja kärsimyksiltä. Jotkut uskovat jäävät ja saarnaavat evankeliumia viimeiseen asti. He joutuvat kokemaan kovia, mutta he saava Isältä voimaa kestää.
ylösotto, ylösnosto, tempaus, rapture, uppryckning
Itse olen sitä mieltä, että vaivan ajat ovat alkaneet ja pian antikristus kätyreineen alkaa vaikuttaa ja hallita näkyvämmin. Raamatun profeetioitten lopun aikojen ennusmerkit ovat jo alkaneet. Lue tästä enemmän  täältä
> http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html


Orá  et laborá!  (lat.) – Rukoile ja tee työtäsi!

Minä olen rukoillut, että kaikki rakkaani temmattaisiin ensimmäisten joukossa ylös turvaan. Ja olen rukoillut, että itsekin olisin tuossa joukossa, mutta jos Isä haluaa minun jäävän tänne, niin rukoilen, että Hän antaa minulle voimaa kestää Hänelle uskollisena loppuun saakka.

Eräältä viisaalta  kysyttiin, että mitä hän teksi, jos joku sanoisi, että huomenna tulee maailmanloppu. Tämä viisas filosofi sanoi, että hän istuttaisi tänään puun.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2. Video: Kevin Basconi, sai ohjeet Jeesukselta uskovan elämään

............
Kevin Basconi käytti 30 vuotta alkoholia ja kaikenlaisia huumeita. Hän vapautui riippuvuuksistaan hetkessä rukoiltuaan Jeesusta tulemaan elämäänsä.

Katso video TV7-kanavalta Sid Rothion ”Yliluonnollista”- ohjelmassa : - - -> http://www.tv7.fi/vod/player/?program=13640


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3. Evankelistat, katuevankeliointi. Tulosta ei synny. Mikä mättää?


Kirj. Anne Lindell, 2014

On pappeja ja kirkonmiehiä ja kirkonnaisia ja on uskovia ja saarnamiehiä ja saarnanaisia, ja sitten on katuevankelistoja ja maailmanmatkaaja-evankelistoja.  Mutta missä mättää, kun sitä suurta herätystä ei tule Suomeen, vaikka täällä on käyty profeetoimassa ulkomaita myöten, että ihan justhiinsa tai melekheistä heti Suomeen tulee valtaisa herätys.

Missä mättää? Miksi sitä valtavaa herästystä ei tule?

Ei tule ... ei vängällä eikä väkisin pusertamalla eikä vaikka kuinka huutaisimme, että SUURI HERÄTYS ON NYT TÄÄLLÄ!  ... Tai että JEESUS ON TÄÄLLÄ!
Antakaas´ kun selitän mikä tai misä mättää. Eli, kysymys tai pikemminkin ongelmana olemme me, uskovat ja etenkin evankelistat ja saarnaajat itse.

Elämme kepposta heleppo-heikin elämää ja siksi uskonrintamalla on pikemminkin hävikkiä’, henkistä kassavirtavajausta kuin kasvua. ... Esimerkiksi: minut pysäytti Pietarsaaren kävelykadulla katuevankelista ottamalla hihastani kiinni ja kysyi, että olenko uskossa? Että, ukskonko Jumlaan ja Jeesukseen? Sanoin, että totta vie ... uskon ja ukson kovastikin. Olen koko ikäni uskonut, eli, että Jumala ja ja Jeesus on olemassa ... lapsesta saakka. Ei epäilystäkään. ... Iloisesti katuevankelista taputti olkapäälleni ja sanoi, että silloinhan kaikki on hyvin. Onnea ja siunausta uskontielle! ... Ja hän kääntyi pois aikoakseen löytää kävelykadulta seuraavan ”uhrin”.

“Hold it! Hold it! ... Hei, älä mene! Pysähdy!”: huusin hänen peräänsä!  Menin hänen luokseen ja kysyin, että mikä ihmeen evankelista oikein olet, kun tyydyt tuollaiseen vastaukseen? Etkö ala evankelioida lainkaan minulle? ...Miten niin? Miksi minun pitäisi sinulle evankelioida, sinullahan on kaikki kunnossa, sanoi tuo katuevankelista katsoen hölmistyneenä minua? (Ajattelin mielessäni, että : aaargghhh ... anna minun kaikki kestää, ja aloin selittää hänelle). ... Kuules nyt, luuletko tosissasi, että uskomalla siihen, että Jumala tai Jeesus on totta .. siis, että he ovat olemassa, niin silloin kaikki on kunnossa? Mitens´ seltität sen, että myös sielunvihollinen elikkä Saatana uskoo Jumalan  ja Jeesuksen olemassaoloon, mutta silti ei hänelle satavarmasti taivaanportti aukene?

Ja, voitte vain kuvitella, kuinka hölmistyneeltä tämä katuevankelista näytti, kun hänelle valkeni, että hän oli oikeastaan laiminlyönyt evankelioinnin tyystin, esittämällä vain ja ainoastaan tuollaisia kysymyksiä. ... Eli, pitääköhän meidä uskovien laittaa tämä evankelioimisasia ihan uusiksi?  ... Pitää.


Miksi, keille härätyskokouksia?

Ovatko herästyskokoukset vain eräs tapa, keino kerätä varoja kolehdin ja kirjojen, videoitten tai äänitteiden avulla seurakunnalle ja/tai järjestäjätiimille. Tyrehtyykö uuden seurakunnan tai herätysliikkeen suosio ajan mittaan, kun mitään ei enää oikeastaan tapahdu tai että jopa aiempienkin ” ihmeitten” todenpeäisyyttä aletaan epäillä. Siis, sellaista ei tapahdu, kuin ihmiset ovat odottaneet kuten esim. juuri ihmeparantumisia.

Ja tämä siksi, koska paikalle ehkä uteliaisuudesta tulleet ihmiset ja  seurakuntalaiset odottavat,  että ihmeitä tapahtuu muitten kautta ... ei oman itsensä kautta. Saanamiehet ja evankelistat osaavat ja taitavat ja Jumala tekee heidän kauttaan ihmeitä, näin he ajattelevat,   minä itse en osaa mitään enkä minä kelpaa mihinkään. . 

Samaten seurakunnat (suurkirkoista en edes viitsi  puhua – kuolleita fossiileja) ovat kautta aikojen laiminlyönneet evankelioinnin, kun eivät kehoita seurakuntalaisia tuomaan mukanaan herätyskokouksiin ainakin yksi ateisti tai muuten vain toivonsa ja uskonsa romukoppaan heittänyt ex-uskova.  Välistä tuntuu kuin herätyskokouksissa saarnattaisiin ja evankelioitaisiin vain uskoville parannusta ja synninpäästöä. Tuntuu kuin herätyskokoukset olisivat vain katumuskokouksia uskoville syntisille. Herätyskokouksiin mennään kuulemaan saarnaa ja jälkeen päin kehutaan, kuinka hyvin joku puhui. Kritiikkiä ei esitetä, jottei vaikuttaisi epäuskoiselta. Ja näihin karismaattisiin, hengellisiin kokouksiin mennään useimmiten hakemaan parannusta sairauksiin tai taloudellisiin vaikeuksiin tai kuulemaan jokin profetia, ennustus  tms. tai kaikkia noita yhteensä.
Itse ei viitsitä tehdä mitään. Odotetaan vain, että muut tekisivät jotain puolestani tai ainakin rukoilisivat puolestani.


Rukouksen voima kuuluu meille kaikille

Usein minulta kysytään, että voisiko rukoilla hänen tai jonkun muun esim. perheenjäsenen puolesta. Vastaa silloin, että kyllähän se sopii ja vaikka heti. Ja kehoitan myös, että rukoile sinäkin ääneen nyt kanssani, sillä Jeesuhan sanoi, että jos kaksi tai enemmän rukoilee, niin hän on silloin heidän keskellään ja rukous kuullaan takuuvarmasti. ... Tämä tällainen hämmentää todella paljon joitain uskovaisia ja etenkin luterilaisia, sillä eiväthän he todellisuusessa ole tottuneet rukoilemaan ja vielä ääneen eikä eteenkään jonkun kanssa yhdessä.

Minulle soitetaan aika usein ja usein puhelun aikana soittaja kysyy, että: Anne, oletko saanut Jumalalta mitään sanaa minulle? Ja eittämättä, anteeksi sarkasmini, minä vastaan puhujalle kysymällä vastakysymyksen, että, onko sinulla Raamattu kotonasi? Ja, jos vastaus on kyllä, niin kerron, että siinähän sinulla on Jumalan sana.

Sitten on taasen niitä ”uskovia” jotka aina ja joka paikassa sanovat, että rukoilen puolestasi, ja sitten siltä seisomalta ja pääsääntöisesti unohtavat oikopäätä lupauksensa. Eivät aiokaan rukoilla, mutta kärppänä ollaan lupaamassa. Tällaiselle lupaajalle sanon meiltei aina, että hyvä, rukoilepa nyt sitten tässä ja nyt minun puolestani. Eivät enää täst edes toista kertaa edes vahingossa lupaa rukoilla puolestani.

Sitten on sellaisia n.s. ”ammattirukoilijoita” .... ”aikasieppareita”, jotka saattavat soittaa ja sanoa, että ovat saaneet sanan Jumalalta, että heidän pitää rukoilla minun puolestani. Ja voi että sitä tekstiä riittää. Ja välillä he puhuvat ”kielillä” ... ihmeellistä mongerrusta, joka ei ainakaan minulle avaudu. Käsi puutuu ja puhelimenpuoleinen naama on ihan punaisena ja korvaa alkaa särkeä  (kännykät kun säteilevät aika lailla). Joskus on pakko panna puhelin pöydälle ja käydä liikuttamassa esim. puuroa, ettei se pala pohjaan.

Siis, hyvät ihmiset. Anokaa ja rukoilkaa armolahjoja ja pankaa ne myös käytäntöön, kuin olisitte jo ne saaneet, mutta älkää unohtako samalla rukoilla viisautta ja kykyä kuulla Jumalan äänen, tahdon, sillä eivät kaikki ne ajatukset, joita itse pidämme suuremmoisina ja loistavina ole tulleet Jumalasta. Sekin on jo taitolaji erottaa mikä on itsestä ja mikä Hengestä.


Kunkin töpeksii omalla tavallaan

Mutta pelko, että töpeksimme, mokaamme ei saisi lamaannuttaa meitä niin, että emme milloinkaan uskalla avata suutamme tai toimia, jos tunnemme, että Jumala haluaa meidän sanovan jotain tai tekevän jotain. Pelko ja turha vaatimattomuus ei johda mihinkään. Jumalalle on vastenmielistä  uskovien saamattomuus ja laimeus ja yrittämisen puute.

Muistattehan mitä Jeesus sanoi ”lopun aikojen Laodekian seurakunnasta”? Että se on laimea, ei kylmä eikä kuuma, ja että sellaisen Hän oksentaa suustaan ulos. ...Tiedättekö, kylmäkiskoisen ateistin on helpompi saada innokaaksi, kuumaksi, uskossa palavaksi kristityksi, kuin kuivan ja laimean, nuivan ja kuivan esim. luterilaisen. Näin on marjat.

Tätä Jeesus tarkoitti. Älkää kuvitelko, että olette taivaskelpoisia, jos kristittyinä vain seisotte vanthut suorina ja odotatte, että muut tekevät jotain Taivasten Valtakunnan eteen..Keksitte satoja tekosyitä, että teidän ei tarvitsis tehdä mitään. Ette edes kerro kotonanne, ystäväpiirissä tai työapikalla, että olett uskova, Jeesuksen oma, koska luulette että se on teidän jokaisen henkilökohtainen ykstyisasia.

Sanonpa teille, että silloin elätte harhauskossa. Usko on aivan muuta kuin salassapidettävä yksityisasia. Eräänlaisia näennäisuskovina te kuvittelette, että on epähienoa, epäkorrektia puuttua toisten ihmisten ysksityiasioihin kysymällä heidän suhteesta Taivaan Isään, Jumalaan. Sanonpa teille, että tuollainen ”korrektius” on perkeleestä. Nimenomaan saatana haluaa lukita kielenne ja estää evankeliumin leviämisen. On rakkautta kantaa huolta siitä, missä rakkaimpamme, läheisemme, ystävämme ja työtoverimme tulevat viettämään ikuisuuden. Jos olet uskova, mutta et ole kertaakan esittänyt toiselle ihmiselle kysymystä: ”Missä arvelet viettäväsi ikuisuutesi” ... niin tästä vaikenemisesta joudut tilille viimeisellä tuomiolla.

Onnea evankelioimiseen ja armolahjojen käyttämiseen teille kaikille ... ihan kaikille!
Terv. Anne

 ......................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
......................................
......................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.