keskiviikko 8. toukokuuta 2013

1. Johdanto:yhteystietoni, ohjeita kommentoimiseen ja artikkeleitten kirjoittamiseen yms.

Anne Lindell, ihan tavallinen suomalainen naisihminen, jota on todella helppo lähestyä.
Johdanto-kansion otsikot:  

1. Yhteystietoni, eli miten saat minuun henkilökohtaisesti yhteyttä:
2. Elä ihmeessä-blogisivustoni uudistus; miksi?
3. Miten tämä sivusto sai oikein alkunsa?
4. Miksi tällainen sivusto pitää olla olemassa? Mikä tämän "vitsi", "juju" oikein  on?
5. Ohjeita sivuston lukemiseen, kommentointiin ja artikkeleitten kirjoittamiseen.
6. Toimintaperiaatteet. Niitäkin pitää olla, jotta tätä sivustoa ei pääsisi vihtahousun kätyrit
     tai yms. "trollit" sabotoimaan. 

....................................................................................................

1. Yhteystietoni, eli miten saat minuun henkilökohtaisesti yhteyttä: 


Voit rohkeasti soittaa minulle puh, 050 5925131 tai lähettää sähköpostia: anne_margareta(at)hotmail.com.Tuo "at " sulkeissa  tarkoittaa sitä, "miukumauku"-merkkiä, jota ei kannata koskaan netissä mihinkään tekstiin laittaa, koska kaiken maailman "hakkerit" voivat "imuroida" osoitteesi ja ties mitä rikollista keksivät sillä tehdä.2. "Elä ihmeessä"-blogisivustoni uudistus; miksi?


Anne Lindell: 8. 5. 2013. Olen saanut todella paljon positiivista palautetta tämän v. 2011 aloittamani blogini uudistuksesta ja eritoten näistä uusista, rohkeista ja ravistelevista aiheotsakkeista. Eräskin kirjoitti, että: "Taidatpa Anne nyt sohaista oikein ampiaispesään" ... Mutta toisaalta, eiköhän ole korkea aikakin ravistella kansalaisia hereille, koska elämme melko varmasti "Lopun Aikoja", ja nyt jos milloin lälläripuheet ja höttö-uskonnollisuus ja korppu-kuiva kristillisyys saa väistyä. Kansa haluaa kuulla totuuden ja vain totuuden ja eritoten totuuden siitä miten pelastua.  

Vapahtaja on puhunut minulle Pyhän Hengen avulla ja kautta useastikin tämän vuoden alkutalven ja kevään aikana evankeliumin levittämisesta ja eritoten siitä, siitä millä tavalla se olisi tehtävä.  Turhat saivartelut, pilkunviilaamiset ja kapulakieliset teologiset puheet ja kirjoitukset tulee laittaa pannaan, sillä kansalle on puhuttava selkokielellä ja täyttä asiaa ja vian asiaa ... teologia jätettäköön teologeille. Jopa uskonnollisia "fraaseja" eli "kaanaankieltä" tulee välttää.


3. Miten tämä sivusto sai oikein alkunsa? 

Tämä blogin idea sai alkunsa Pyhän Hengen kokemuksesta ja näystä, kun istuin sunnuntaina 12.6.2011  kaikessa rauhassa kotini ruokapöydässä ja olin juuri aloittamassa vaatimatonta ateriaani, kun yht´äkkiä Pyhä Henki kosketti minua, ja Henki alkoi puhua minulle. Ruokani jäähtyi, ja minä vain ylistin Jumalaa liikuttuneena ja kyynelet silmissä (kuten minulle aina niin herkästi käy, kun aistin Pyhän Hengen läsnäolon), ja otin kuuliaisesti vastaan sen mitä minulle välitettiin.

Ensin Pyhä Henki kiitteli siitä minua, että olen viime aikoina niin ahkerasti alkanut käyttää minulle annettuja taiteellisia armolahjoja, enkä enää pidä niitä piilossa vakan alla. Mutta samaan hengenvetoon Henki moitti minua siitä, että en käytä taitojani ja lahjakkuuttani Taivaan Valtakunnan asiamiehenä. Sinä hallitset, Anne, hyvin tekstin- ja kuvankäsittelyn, ja saatat joskus istua jopa tuntikausia päivässä tietokoneellasi, mutta missä viipyy tietokonetyöskentely Taivaan Valtakunnan tuomiseksi ihmisten keskelle? Blogeja sinulta syntyy internettiin kuin sieniä sateella, mutta missä on Isän blogi? Missä on nettisivusto, jossa puhuu Isän ääni? Isän ääni välittyy myös lasten kautta, sanoi Henki. Te olette silmäni ja korvani sanoo Isä. Kun minun sanani viriää ja uudistuu keskuudessanne, niin Pyhän Hengen voima teissä kasvaa ja vahvistuu, ja siten voitte joka päivä uudistua siinä kuin virvoittavassa lähdevedessä, ja ihmeitä tapahtuu keskuudessanne ja teidän kauttanne ja te elätte itsekin ihmeissä ... sanoo Isä. Taivaan Valtakunnan sanoman tulee levitä maan ääristä toiseen, ja siihen teitä valjastetaan koko ajan Hengen kautta. 4. Miksi tällainen sivusto pitää olla olemassa? Mikä tämän "vitsi", "juju" oikein  on?

Nyt alkavat pelastuksen ja Kristuksen sanoman virvoittavat ja uudistavat sateet. Moderni teknologia mahdollistaa kulovalkean tavoin leviävän evankelioinnin kaikkialle maailman ääriin ja google kääntää tekstejä kiellelle kuin kielelle. Evankeliumi leviää salamannopeasti interaktiivisen (vuorovaikutteisen) internetin avulla.

Yli 105-vuotiaaksi elänyt aikamme legenda ja naisprofeetta Hilja Aaltonen oli sanonut, että Herra ei kutsu kotiin palvelijaansa, ennenkuin Suomessa alkavat uudet ja todella voimakkaat herätyksen sateet. (Lue enemmän Hilja Aaltosesta blogiarkiston otskeesta nr. 39. "Kuka oli lähes 106-vuotias Hilja Aaltonen. ..."). Ja nuo Alltosen profetoimat valtavat sateet ovat todellakin nyt alkaneet.

Meitä Jeesukselle uskollisia, Lopun Aikojen seurakuntaa, Jeesuksen "morsiainta" tullaan panettelemaan, halveksimaan, vähättelemään ja syyttämään jopa pakanallisiksi, New Age-läisiksi, harhaoppisiksi, kerettiläisiksi, okkulteiksi ja jopa kirkon- ja uskonvastaisiksi, sillä niin suuri hätä on nyt sielunvihollisella, kun se tajuaa, että Kristus tulee pian majesteetillisesti ja näyttävästi takaisin maan päälle Voittajana ja Kuninkaana. 

5. Ohjeita sivuston lukemiseen, kommentointiin ja artikkeleitten kirjoittamiseen.

Olen tällä blogillani ainakin näin aluksi pääasiallinen kirjoittaja, ja painotankin, että näissä kirjoituksissani ei ole pelkästään kyse minun omasta tulkinnastani tai edes minun itsekkäistä, omaperäisistä mielipiteistäni ja katsantokannoistani, vaan Raamatun ilmoituksesta. Pyrin puhtaalla sydämelläni olemaan vain Taivaan isän "käsikassara", työväline, valikappale. Minun tehtävänäni "Isän Rakkauden välikappaleena" on uskoa puhtaasti Raamattuun Jumalan Sanaan ja kertoa siitä muillekin. Ja jos olen ymmärtänyt Raamatun opetukset vajavaisella ihmisjärjelläni väärin, niin pyydän nöyrimmin, että oikaisette heti rakkaat lukijani minua, jos olette asian oikeammin ymmärtäneet. Jumala armahtakoon minua, antakoon anteeksi minulle erehtyväisyyteni ja opettakoon

Saat itsekin kirjoittaa tänne tai kommentoida kirjoituksia tai muitten kommentteja. Klikkaa kursorilla blogiarkiston lopussa kohtaa "Kommentoi", niin silloin sinulle avautuu konmmentointi sarake (ruutu). Editoin (siirrän) noita kommentteja sitten sivulleni sitä mukaa kuin kerkiän.

Lähetä kirjoituksesi sähköpostissä tia kirjeessä. Korjaan yhdessä sinun kanssasi kirjoituksesi, jollet ole tottunut kirjoittaja. Älä ota siis minkäänlaisia paineita oikeinkirjoituksen, pilkkujen ja pisteitten kanssa. 


6. Toimintaperiaatteet. Niitäkin pitää olla, jotta tätä sivustoa ei pääsisi vihtahousun kätyrit tai yms. "trollit" sabotoimaan. 

Toivon sydämeni pohjasta, että tällä sivulla ei esiinny lakihenkisyyttä, ei lahkolaisuutta, ei väittelyä kuka on oikeassa ja kuka ihan "pihalla" Toivottavasti me kaikki  tällä ”Elä ihmeessä”-blogisivustolla kirjoittelevat ja kommentoivat voidaan sanoutua irti kaikista uskontosuuntauksista, kirkoista, lahkoista ja pikkukirkoista. Jos kuulut johonkin uskonnolliseen tunnustuskuntaan, kirkkoon tms. niin pysy siellä, jos sinulla on sinne tiiviit ja läheiset suhteet esim. että omaisesi, läheisesi ja ystäväsi kuuluvat sinne. Varsinkaan minä en toivo, että tästä sivustosta tulisi taas vain yksi uusi pikkukirkkojen ja lahkojen taistelukenttä ... eli hiekkalaatikkotappelua onpas/eipäs-tyyliin. Ei näin. Toivon, että emme tottele mitään tuomiokapituleita (lue: tuomiokapitalisteja), piispoja tai pastoraatteja eikä edes paavia .

Tämä on vapaa ja moderni sivusto, ja siksi ei ole suositeltavaa, että tätä sivustoa käytetään tarkoituksenhakuisesti hyväksi jonkun tietyn pikkukirkon, uskontosuuntauksen tai lahkon erityistä aatesuuntaa levittämään.

Tämä tarkoittaa myös selkokielellä sitä, että kukaan ei voi täällä tällä blogilla ja jaettujen yhteystietojen kautta harrastaa ”yksityisyrittelijäisyyttä” esim. kalastamalla uusia jäseniä omaan seurakuntaansa, eli harrastamalla tietynlaista  propagandaa ja käännytystyötä. 

Seisomme ainoastaan Jeesuksen jalkojen juuressa ja toimimme Pyhän Hengen johdattamina. Vakaumuksemme perustuu ainoastaan Raamattuun ja Pyhän Hengen johdatukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ... ihan kaikki (on yks´hailee mihin seurakuntaan tai tunnustuskuntaa kuulutte),  jotka ovat etsijöitä ja tulevat puhtain ja avoimin sydämin kyselemään, opiskelemaan ja etsimään Raamatun viitoittamaa kristityn tietä taivasmatkalle pelastukseen, ovat mitä sydämellisemmin tervetulleita tämän blogin kirjoittajiksi ja kommentoijiksi ja kyselijöiksi ja vastaajiksi. Ateistitkin ovat mitä sydämellisemmin tervetulleita etsimään ja kyselemään.

Rakastakaamme toisiamme sielun siskoina ja veljinä Jeesuksessa Kristuksessa välittämättä toisen ihonväristä, uskonnollisesta taustasta, syntyperästä tai edes sosiaalisesta asemasta. Tämä on vapaa interaktiivinen evankeliointikanava pelastusta etsiville, eikä kirjoitusten ja kommenttien tarvitse aina olla edes asiantuntevia tai  paikkaansa pitäviä. Tällä sivustolla on jokaisella oikeus esittää myös tyhmiä kysymyksiä ja erehtyä. Sillä emme voi vaatia keneltäkään täydellisyyttä, kun sitä emme edes itsekään ole. Onneksi Jeesus käski että: "Tulkaa täydellisiksi, niin kuin teidän Taivaallinen Isännekin on täydellinen!" ... Eli, onneksi Jeesus ei käskenyt meitä olemaan täydellisä. Oikaiskaamme ja opettakaamme toinen toisiamme Kristuksen rakkauden hengessä.

Pidetään yhteyttä ja soitellaan toinen toisillemme. Jaetaan vapaasti puhelinnumeroita ja e-mailiosoitteita toinen toisillemme. Nyt on aika viimeinkin Jeesuksen omien näyttää, että me välitetään aidosti tosistamme.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

5 kommenttia:

 1. Kiitos Anne Lindell suoraselkäisestä kannanotosta!

  VastaaPoista
 2. Syy miksi maailmassa on kärsimystä ja kriisejä johtuu meistä, jokaisesta. Elämme laittomuudessa. Olemme niin itsekkäitä kun kehtaamme vain valittaa jostain "oman maan ongelmista", vaikka maailmassa on asiat huonommin.

  Esim. Kongossa raiskataan yli tuhat naista per päivä ja se on liikaa. Sen lisäksi vielä kaikki muu kärsimys ja sodan julmuudet. Nämä naiset synnyttävät monta lasta raiskaajille elämänsä aikana ja huolehtivatkin niistä, se on epäitsekästä. Ehkä meillä pohjolan valittajilla on heistä jotain opittavaa?

  Miksi emme tee mitään? Miksi vain syytämme toisia ja valitamme?

  Maailma voisi olla parempi paikka jos tietäisimme mitä on oikeudenmukaisuus ja rauha.

  Oikeudenmukaisuus, rauha ja ystävällisyys on maailman valo.

  On vain yksi Jumala ja se on Israelin Jumala. Ensin Israel lunastetaan, sitten muu maailma.


  Ystävällisin terveisin,

  Karenina 24 vuotta, Etelä-Suomesta.

  VastaaPoista
 3. Niin Karenina, nuoresta iästäsi huolimatta vaikutat "vanhalta" ja viisaalta. Niin moni ahdistuu, kun katselee uutisia: niin kuin nuo Tukholman mellakatkin. Ei tiedä enää mitä ajattelisi, ja moni pelkää, että millloin laittomuudet ovat meidän nurkilla. Täytyy vain jaksaa rukoilla ja toivoa parasta. Mutta pysytään me Jeesuksen omat yhdessä, sillä yhdessä olemme vahvempia ja yhdessä voimme auttaa myös heikompia, sorrettuja ja epäoikeudenmukaisesti ja väärin kohdeltuja.

  VastaaPoista
 4. Niin sielulla ei kai ole ikää, vai onko? Olen tutkinut uskontoja n. 10 vuotta, eli teini-iässä kiinnostuin.

  Toivon vain sydämestäni rauhaa maailmaan ja että ihmiset lopettavat sotimisen ja pahan teon.

  Toivottavasti Israel saa kuninkaan, joka saattaa maassa voimaan oikeuden ja vanhurskauden. Jeremiah 23:5-7


  Yst.Terv.

  Karenina

  VastaaPoista
 5. Koin pyhän hengen kosketuksen tätä lukiessani. Siunausta sinulle. T. Jussi ��

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.