keskiviikko 8. toukokuuta 2013

25. Jumalan ylistys. Laulujen sanoja, videoita

..................................................................................

Sisältö:
1.Taivaallisesta ylistyksestä yhdessä enkelten kanssa, kir. Anne Lindell
2.Ylistä yhdessä enkelikuoron kanssa, johdanto Anne Lindell, useita videoita
3.Video, jossa enkleikuoro kuuluu taustalla,  23. 9. 2014

4. Eddie James kertoo ylistyksestä,TV7, Sid Roth ohjelma
5. Kalevi Jyrkkä kertoo mm. ylistyksen tärkeydestä, TV7 video
6. ...
..................................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
.
”Lopun Ajan” ylistysmusiikkia
Lopun ajan ylistysmusiikkia, ylistystä, end time´s  worship music

1. Taivaallisesta ylistyksestä yhdessä enkelten kanssa

Kirj. Anne Lindell 16.3. 2018


Ylistys ... mitä se on? Mitä. Mitä, mitä? ... Mitä ihmettä tämä oikein on? Mitä kummaa uskovien kesken maailmalla tapahtuu?  ...Ihmiset ovat ymmällään ja täysin äimänkäkeinä. Jotain yliluonnollista on menossa?


Ekelitkö laulavat ja ylistävätt nyt yhdessä uskovinen kanssa?

Alkakaa hyvät ihmiset ottamaan selvää. Olin itse alkujaan aika skeptinen tällaiselle kauankestävälle ja tunteikkaalle ylistämiselle (ollut mukana sellaisissa herätyskokouksissa aiemmein ja aika useastikin), mutta sitten tapahtui jotain yllättävää. Törmäsin internetissä muutamaan videoon ... ja kuulin omin korvin jotain tuttua. 

Raamatussa kyllä sanotaan aivan selokielellä, että varsinkin Lopun Aikoin (vaivan aikoina), siis ennenkuin Jeesus tulee tänne maanpäälle toisen kerran, Jumala vuodattaa voitelun (siunauksen) ja voimansa kaikkialle maailmaan ja kaiken lihan päälle (trk. ihmisten päälle).

Tuleeko kaikkien uskovien ylistää Jumalaa ääneen? Ja, miksei kirkoissa sitten ylistetä lainkaan .... tai edes missään kitillisissä jumalanpalvelustilaisuuksissa?  Eihän virsien veisuu tai papin lukemat rukoukset tai edes yhteen ääneen lausuttu uskontunnustus ole mitään ylistystä. Mistä oikein on tässä ylistyksessä kysymys?  Ja mikä Suomen ev. lut. kirkkossa ja muissakin valtiokirkoissa oikein mättää, kun ne ovat sellaisia kuin se ovat... kuvunut kuori. Kirkkoja suljetaan ja joitakin myydään jopa asuintaloiksi ja pääkirkolliset seurakuunnat kokevat valtavaa jäsenkatoa ... kaikkialla maailmassa ... meilläkin.

Olisko syy siihen, että Pyhäa Henkeä ei ole kirkossa? Kirkko on ”Hengetön”. Pitääkö tiukka liturgia, messu Pyhän Hengen poissa? -  Ilmeisesti.

Vosiko tällainen ylitystapahtuma (yksin tai yhdessä) myös sellainen tapahtuma olla sellainen,  missä tämä ”Henki” saapuu paikalle ja tätä Raamatussa ilmoitettua siunausta, voitelua ikään kuin vuotaa läsnäolijoihin. - en tiedä. En osaa sanoa, mutta katsokaa videot ja osallistukaa ylistykseen siellä kotonanne. Nostakaa kädet ylös ja laulakaa mukana ja iloitkaa Herran, Kaikkeuden Kuninkaan läsnäolosta, sillä Hän tulee kun Hänen länäoloaan janoatte.

 


*************************** 

2Ylistä yhdessä enkelikuoron kanssa!


Video 1: Ihan oikeat enkelit tässä laulaa … Taivaallinen kuoro. Kuvattu Norjassa erääsaä uskonnollisessa herätyskokouksessa. Video on aito ... ei ”feikattu”. - - - >
...........................

Video 2: Hollannissa (v. 2017) eräässä herätyskokouksessa alkoi taivaallinen ja valtaisa enkelikuoro yllättäen ja kesken kokouksen laulaa uskomattoman kaunista ylsityslaulua ... ilmeisesi ”taivaan kielellä” eli kuten tapaamme sanoa  ”kielillä”.  Olen onnellinen siitä, että törmäsin juuri tähän videoon aivan sattumalta ja vahingossa netissä. Kukaan ei siis suositellut minulle sitä - puhdas vahinko.

Tässä videotallenteessa tuo taustalla kuuluva ja jopa miljoonista enkeleistä koostuva taivaallinen kuoro on oikea enkelikuoro. Ja, mistä tiedän sen, kysyt? Sanon vain, että tiedän, että se on aito,  sillä ”Henki” minussa todistaa sen aidoksi.  Paremmin ja uskottavammin en osaa sitä selittää. Eli aika epätieteellistä ... uskoo ken halajaa.

Tämä video vaikuttaa minuun erityisesti … hmmm .. .sanoisinko ”korkeuksiin kohottavalla ” tavalla. Kun rukoilen ja ylistän  Jumalaa, eli minulla on eräänlainen rukous- ”sessio” Jumalan kanssa, niin aloitan nykyään tällä videolla. Enkelten kanssa  pääsen oitis ”taivalliseen atmosfääriin”.

Olen siis vakaasti sitä mieltä, että tämä enkelikuoro kuullostaa täysin aidolta.  Se ei ole mikään feikki-editointi eikä ihmisäänellä tuotettu, vaikka siellä kuuluukn ihmisääniä seassa. Ne jotka ovat itse jo maallisen elämänsä aikana päässeet  (syystä tai toisesta) vierailemaan Isän luona Taivaassa, tietävät mistä puhun, kun sanon, että sangen ”tutulta” kuullostaa. Enkleikuorolla on ihan oma ”soundinsa”, äänensävy.

Olen kuullut omin korvin myös ”trumpetit” ... ja erotan oitis aidot ”töräytykset” epäidoista eli feikeistä. Feikkejä ”trumpetti-videoita” on internet pullollaan, mutta aitoja vain muutama (linkit niihin viedotallenteisiin löytyy ”Elä ihmeessä”- blogiltani täältä  https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html ).  Aitoa taivaallista ”pasuunaa” tai ”trumpettia” ei voi matkia - mahdotonta.

Tämä on juuri sitä taivaallista ylistystä. Tämä olokoon myös sinun ylistyksesi. Omi tämä, ota tämä video omaksesi. Tallenna linkki tietokoneellesi.

On ihanaa ylistää enkelten kanssa ... sanoisnko suorastaan, että se on ”taivaallista” ... ja niinhän se sitä onkin. Me kuulumme taivasmaailmaan ... olemme ylkösnousemuskuolevaisia,  ja tarkoitettu paikkamme on Isän Kirkkaudessa  ... ei täällä maapallolla. Olemme vain käymässä täällä. Emme kuulu tänne. Olemme ”muukalaisia” maailmassa, eikä meidän pidä mukautua, sopeutua tähän syntiseen sekulaariseen (maalliseen) maailmaan, vaan pitää siitä se, mikä hyvää on, ja hylätä kaikki huono eli  paha, tuhohoisa, ja kaikki se, mikä on vastoin Isän tahtoa ja tekee Hänet surulliseksi ja erottaa meidät Hänen Kirkkaudestaan ... valon vaikutuspiiristä ... Hänen läsnäolostaan, muttei Hänestä. Taivaan Isä ei hylkää meitä, vaikka me hylkäsimme Hänet.

Eli, me kristityt, Jeesuksen omat, emme saa olla sinisilmäisiä ja tyhmän luottavaisia ja kaikkea suvaitseaisia. Pahaa ei tule koskaan suvaita ... ei misäään muodossa. Emme saa antaa pahalle valtaa.

Tämä ekeleitten kanssa ylistäminen on Taivasmaailmasta pursuavaa henkistä Jumalan voiman ja sinauksen vuodatusta ”lihan päälle”. Ota vastaan Taivaan Isän rakkaus, ja tuo itse ilmi ylistykselläsi, että rakastat ja kunnioitat yli kaiken Jumalaaa, Jeesusta ja Pyhää Henkeä .

Iloitkaamme Taivaan Isän Kirkkauden läsäolosta ylistyksessämme, sillä puhtaasta ja ilosta pursuva ylistys avaa Taivasmaailman simullekin. Et ole poikkeus. 

Nauru ja ilo kuuluvat Taivaaseen, ja ainakin minulle ylistyksessä tulevat ilon kyyneleet ja kiitollisuus esille alta aika ykskön. Herkisty sinäkin Taivasmaailmalle ja Jumalan läsnäololle ja astu Kirkkauden piiriin!

Enkelit ovat iloisia ja seurallisia, ja tätä ylitsepursuvaa luonehdintaa heistä voisi jatkaa vaikka tuntikausua, mutta sanon enää vain yhden asian: enkeilit haluavat niin mielellään yhtyä ylistykseemme. Laulakaa, ylistäkää Herraa yhdessä taivaallisten ja miljoonien, ei, vaan myriardien enkeletten kanssa. Pyhässä kuorossa.

Avautukoon Jumalan Kirkkaus (”Taivas”) suoraan eteenne ylistys- ja  rukosuhetkessänne

Aamen.


Johdantotekstin videoon kirj, Anne Lindell
...................

Video 3: Tämän nauhoituksen ole kuullut aiemmin,  mutta honolaatuisempana versiona (löytyy aiemmassa kirjoituksessani). Nyt nauhoitusta on teknisestia parannettu ja enkilikuoron kuulee nyt selkeämmin. Eli enkelikuoro yhtyy tässä äänitteesa maalliseen kuoroon.  Aivan aahtavaa.


.................................
.................................
.................................

**************************


3. Video, jossa enkelikuoro kuuluu taustalla

Anne Lindell 23.9. 2014
Koin hengessä, että tämä on juuri sitä "Lopun Ajan " -ylistystä, missä ihmiskunta ylistää yhdessä eri-taivaan sfääreissä olevien enkeleitten ja taivaallisten olentojen ja taivaaseen nousseitten Pyhien Pyhän  Hengen kautta Jumalaa ja Ainokaista Poikaa, jotka kirkastavat toisiaan ja ovat yhtä. Koin valtavaa Pyhän Hengen läsnäoloa kuunnellessani tätä ylistysmusiikkia ... taivas yhtyi siihen. Varsinkin melkein lopussa oli selvästi taivaallisten sfäärien musiikkia, missä taivaiset kukat, kasvit ja puutkin yhtyvät yhteisen sointuun. Jotain tällaista tulemme varmasti kuuleman taivaassa.

Myös ylistys vahvistaa meitä maallisessa elämässämme, ja herkistää meitä Pyhälle Hengelle ja Jumalan tahdon kuulemiselle. Ylistys ei ole mikään mitätön juttu ja että ylistys kuuluisi vain niille, jotka osaavat laulaa ja joilla on hyvä lauluääni ja perfecti nuottikorva ... ylistys kuuluu kaikelle ihmiskunnalle. Voit ylistyksessä keksiä samalla omia sanoja, eli mitä mieleen tulee ja sydämessäsi tunnet, sillä eihän sinun tarvitse laulaa ja hoilottaa täysillä, tai voit myös aivan spontaanisti alkaa laulaa kielillä (näin minulle on tapahtunut, vaikka koskaan en ole puhunut kielillä - vielä). Ylistää voit yksin  tai seurassa tai tällaista videota katsoessa. Eli ... Onnea ylsitykseen! Antakaa palaa rakkaat Jeesuksen omat!

Katso video klikkaammalla linkkiä ja laula mukana vaikka omilla sanoillasi – anna palaa: http://www.youtube.com/watch?v=iLcdKmmDoIY&feature=share
..........................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 
 

4. Eddie James kertoo ylistyksestä  Sid Rorthín Yliluonnollista -ohjelmassa
-
TV7:ssä Sid Rothin ohjelmassa mielenkiintoista  asiaa ylistyksestä ja sen tärkeydestä uskovalle. Ylistyksen kautta Eddie James löysi itsensä taivaasta Jeesuksen läsnä olossa. Se vei hänet uudelle tasolle Jeesuksen voiteluun ja kiehtovuuteen. Nyt hän haluaa avata taivaan ovet muillekin. Katso ohjelma tästä (suom. tekstitys) - - - > http://www.tv7.fi/vod/player/60035/

***************************************5. TV7 “Isännän pöydässä “ – ohjelmassa  Martti Ojareksen vieraana Kalevi Jyrkkä Kokkolasta.

Kalevi Jyrkkä puhuu ylistyksen tärkeydestä ja siitä, että rukous on keskeisin asia evankeliumin jakamisessa kaikille ihmisille. Ihmeet seuraavat, kun rukoilee uskoen rukouksen voimaan, kuten Mark 11-24 sanotaan. 

Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että olen vuosien varrella opiinut tuntemaan Jyrkän Maj-Bitin ja Kalevin. Suloinen pariskunta. Olemme n..s. perhetuttuja, ja usein olemme samoilla syntymäpäivillä, häissä,  ylioppilasjuhlissa ja hautajaisissa  jne. ja usein olemme törmänneet toisiimme myös uskonnollisissa kokouksissa. Olemme kerran olleet samalla ukomaanmatkallakin Israelissa.

Katso koko haastattelu tästä:  http://www.tv7.fi/vod/player/44208/

********************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.