keskiviikko 8. toukokuuta 2013

19. Jumalan VOIMA meissä. Jumalan, Jeesuksen äänen kuuleminen


Blogarkiston artikkelit: 
Aivan aluksi Anne Lindell tiedottaa. Kirj. A.Lindell

1. Herätys, haastateltavan Riikka Halko, TV7 ohjelma. Katso ihmeessä!
2.
3. Taivaan Isän navigaattori meissä ja tiekarttamme. Kirj. A.Lindell
4. Sid Rothin ohjelmasta poimittua. Miten kuulla Jumalana ääni?
5. Raamatusta poimittua: Opi kuuleman Jumalan, Jeeesuksen puhuvan sinulle
6.. Paastossa ihminen herkistyy Pyhälle Hengelle, ja voi kuulla Jumalan puhuvan hänelle. Kirj. A.Lindell
7. .
8. ...
9. ...
10 . ...
................................................................................................. 
Aivan aluksi Anne Lindell tiedottaa:

Rakkaat lukijani, sisareni ja veljeni Kristuksen perheessä, jos teillä on omakohtaisia  kokemuksia siitä, etä Jumala, Jeesus tai Pyhä Henki on puhunut teille, niin voitte aivan vapaasti lähettää kertomuksen kokemastanne minulle. Jakakaa vapaasti ja estoitta kokemanne kanssamme, sillä ei ole hyvä ihmisen pitää sisällään outoa ja yliluonnolliselta vaikuttavaa ja joskus jopa pelottavaakin kokemusta. Monet ovat jopa luulleet tulleensa vähintäänkin "pöpikisi", kun ovat kuulleet Jumalan puhuvan heille, sillä lääkiteteessä äänien kuulemista pidetään selvänä merkkinä mielisairaudesta, ja siksi niin monet pelkäävät ja häpeävät kertoa, että Jumala/Jeesus puhuu heille yliluonnollisesti Pyhän hengen kautta ja välityksellä. On helpottavaa tietää, että joku muukin on kenties kokenut samaa kuin sinä - eli,että et olekaan tullut "pöpiksi". Jaa myös yhteystietosi kanssamme, sillä monet haluavat puhua esim. puhelimessa jonkun kanssa, joka on kokenut jotain samanakaltaista. Tämä on sitä Jeesuksen omien vertaistukea parhaimmillaan. Eli, ei ihmetellä ja fundeerata yksin vaan yhdessä.
  
Jos kertomukseesi liittyy kuvia (esim. sinusta itsestäsi), niin voit lähettää ne minulle postissa. Skannaan ne ja lähetän sinulle heti takaisin ... siis, jollei sinulla itselläsi ole skanneria. 

Kertomuksesi voit lähettää minulle osoitteeseen: anne_margareta(at)hotmail.com
Soittaakin voit puh. 050 5925131 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1. Herätys, TV7 haastateltavana Riikka Halko. Osa 2
Riikka Halko. Kuva Anne Lindell, kuvitteellien taiteilijan näkemys.
Anteeksiantamisen voima. Ihmeellisiä todistuksia ja rukousvastauksia. Tämän ”herästysllike” ohjkelmasarjan toimittajana on Martti Ojares. Riikka Halko sanoman ydin on Jeesuksen Kristuksen evankeliumissa. Hän on profeetallinen saarnaaja ja häntä voi kuunnella mm Herätysliikehdintä ohjelmissa sekä Pyhän Hengen illassa, jaksoissa 117 ja 134.

Olen Riikan facebook-kaveri, ja tämän kommentin laitoin hänen facebook-sivulleen. ...  : ” Riikka rakas, sisareni Jeesuksessa Kristuksessa ... itkin miltei koko ajan kun kuuntelin tuota lähetystä. Pyhän Hengen ja Jeesuksen läsnäolo oli niin voimakas. Minä alan aina kyynelehtimään ja ylistämään Herraa kun koen, että Pyhä Henki laskeutuu ylleni ja silloin koen Hengen läsnäolon niin voimakkaana, että se tuntuu oikein luissa, ja myös Jeesusken rakkauden tunnen silloin samalla voimakkaana (taidan olla oikein varsinainen itkupilli). Jeesus todellakin rakastaa ihmiskuntaa ihan mahdottomasti, ja sitä rakkautta ei voi ihmisaivoilla käsittää. Kuolihan Hän ristillä puolestamme, että meille avautuisi Hänen kauttaan tie Isän Kotiin. Laitan tämän ohjelman linkin "Elä ihmeessä " blogilleni, jossa kerron lukijoille "Suuresta herätyksestä" ... eli kuten Hilja Aaltonen pruukasi sanoa: " ... kun Hengen sateet tulevat ja kastelevat rutikuivan maan". ...

Katso tuo ihmeellinen jakso tästä - - - > http://www.tv7.fi/vod/player/59756/ .... Varaa nenäliinoja viereesi!
****************************************************

****************************************************


3. Taivaan Isän navigaattori meissä ja tiekarttamme

Krj. 22. 10. 2013
Highway to heaven. Celestial navigator  - Holy Spirit. Valtatie taivaaseen. Pelastuksen tie. Taivainen navigaattori - Pyhä Henki. Himmelska navigatorn - Den Heliga Anden.  

Teen tässä lähtöä kuntosalille, mutta sitä ennen tunsin voimakkaasti, että minun täytyy välttämättä kirjoittaa ylös aamuhetken rukoustuokioni keskustelu Taivaan Isän kanssa.

Aamun rukoushetkessä pyysin päästä Isän puheille ja tietää tarkemmin tulevaisuuteni skenaario ... eli selkokielellä mitä minun kohdallani tulevan pitää ja mitä Isä minusta oikein tahtoo. Olin vähän kärsimätön ja minusta tuntui, että tällä hetkellä halusin saada vähän exaktimpaa tietoa ... mitkään ympäri pyöreät vastaukset eivät nyt enää kelpaisi minulle.

Yhtäkkiä näin ikään kuin näyn ... en suoraan edessäni vaan silmät suljettuna ajatuksissani. En ollut unessa, mutta näky oli ”unenomainen”. Seisoin näyssä Taivaan Isän vieressä pienenä, avuttomana ”rääpäleenä” ... olin todellakin aika surkean oloinen reppana ja vaikutin kovin pelokkaalta, aralta. Isä oli vieressäni valovoimainen, suuri ja säkenöivä ja toisella puolellani seisoi isokokoinen, loistava ja väkeväntuntuinen olento ... valovoimainen hänkin (ehkä suurikokoinen enkeli), mutta Taivaan Isä oli todella väkevä ... niin, väkevä on oikea sana - mahtipontinen ja ylivoimainen. Hän levitti eteeni ison arkin, joka oli taitettu ensin A3 kokoiseksi paksuksi sidokseksi. Isä reväytti sen auki eteeni suurelle pöydälle kuin tavataan avata auto-tiekartta sanoen näin (yritän muistaa sanatarkkaan):

”Katso, Anne, tässä on elämäsi jälkipuoliskosi minun tahtoni. (katsoin suurta kartta-arkkia, ja näin siinä viivoja, kurveja, tekstiä, lukuja  ja pieniä kuvia ... yhtä sekamelskaa ... en saanut siitä mitään tolkkua) .... Näen hämmennyksesi, Anne, ja totta on, että et sinä siitä hyötyisi mitään jos ilmoitan sinulle koko loppuelämäsi tahtoni, koska päätöksesi, pienetkin päätöksesi ja tekemisesi ja etenkin tekemättäjättämisesi vaikuttavat tähän tiekarttaan aiheuttaen siihen suunnattomia muutoksia ja monimutkaisten kalkyreeraamisien uudelleenlaskemisia.  ... (ajattelin, että nyt tämä kyllä menee yli ”hilseeni”- en ymmärtänyt yhtikäs mitään).  ... No, ajattele ... ajat autoa ja navigattori antaa sinulle ohjeen kääntyä esimerkiksi 200 metrin päästä oikealle. Et näe risteystä kunnolla, ja kun olet juuri risteyksen kohdalla ja navigaattori käskee kääntymään, mutta nopeutesi onkin liian korkea, ja silloin joudut pakosta ajamaan ohi. Ja mitä tekee navigaatttori ... juuri niin ... laskee uudelleen. Näin toimii myös  minun armoni. Tämä on armo. Rakastan sinua, enkä halua, että eksyt, vaikka teet vierhepäätöksen ja tyrit .... minä näetsen lasken aina ja aina uudelleen ja yhä uudelleen hamaan kuolemaasi saakka tai siihen asti kun Poikani tulee takaisin maan päälle Kuninkaana. Tämä siksi, että yksikään teistä ei hukkuisi. Rakas Poikani opetti teille että, kun olette minulle uskollisia vähässä, niin minä panen teidät paljon vartijaksi. Kuuntele minun tahtoani joka päivä ja joka hetki. Äläkä pelkää, että teet virhearvion, sillä, jos kadut ... ”lasken uudelleen”, ja näin löydät taasen oikealle tielle ... eli sille tielle, joka tuo sinut minun luokseni.

Nyt ilmeeni kirkastui ... ja Isä nyökkäsi ikäänkuin Hän olisi lukenut ajatukseni, ja sanoin Hänelle: ”Annoit meille Pojassasi ”navigaattorin” ... Pyhän Hengen”.  ....  Ja Isä iloitsi ja koko taivas iloitsi ... enkelitkin. ... Olin ymmärtänyt Hänen Suuren suunnitelmansa ydinajatuksen.

Havahduin ikäänkuin ”hereille” näystäni, ja kyyneleet,  onnen kyyneleet tulivat silmiini. Nyt tajusin miten Isä toimii ja mitä Hän meiltä tahtoo ... eli mikä on kaiken ”juju”. Hän tahtoo, että kuulemme hänen johdatuksensa herkästi joka päivä ja joka hetki, ja ennen kaikkea että uskomme ja luotamme hänen johdatukseensa. Että uskomme, että Isä on kuin kaikkivoipa, valtaisa ja rakkautta täynnä oleva ja meidän parasta tahtova ”sateliitti”, joka Ikuisuudesta, Kaikkeudesta, Kirkkaudesta käsin ohjaa ja neuvoo meitä Pyhän Hengen avulla, että emme eksyisi taivastieltä.

Nyt kysynkin sinulta, rakas lukijani, oletko sinä laittanut Taivaan Isän navigaattorin päälle tänääkin, kun ensimmäiseksi avasit silmäsi uuteen aamuun? Ja toinen kysymys: kuunteletko Isän navigaattoria vai annatako Isän äänen johdatuksen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ajatellen, että huuhaata ... tohon mä en usko? Ja kolmas kysymys, milloin viimeksi olet intiimissä ja syvällisessä ruokoushetkessä ”päivittänyt” navigaattoriyhteytesi Taivaan Isään? Tämä on se mitä takoitetaan uudestisyntymisellä Pyhässä Hengessä joka päivä. ... sillä ilman Jeesusta olet hukassa ... tuuliajolla.

...............................................................................................................

4, Miten kuulla Jumalan äänen?

Miten tulla ystäväksi Jumalan kanssa?
Mitä Jumala haluaa meiltä ihmislapsilta?Katso Sid Rothon ”Yliluonnollista”- ohjelmasarjasta juuri noita kysymyksiä käsittelevä ohjelmajako. Rick Joyner hän kohtasi moottipyärämatkallaan Jeesuksen. Matkan akana ja sen jälkeenkin Rick saattoi kysyä mitä tahansa Jeesukselta ja sai myös vastauksen. Tästä moottoripyörämatkasta  alkoi ustävyys Jeesuksen kanssa, ja Rick  sai myös useasti vierailla Taivaassa - Isän Kodissa.


Ja katso tämä myös Sid Rothin ohjelmasarjasta ”Yliluonnollista” Vieraana ohjelmassa, joka on nauhotettu Jesusalemissa, puutarhahaudalta on  Kynan Bridges.

..............................................................................................................


5. Opi kuulemaan Jumalan, Jeesuksen  puhuvan sinulle


Opi kuulemaan Jumalan, Jeesuksen ääni Pyhän Hengen kautta


Jumala puhuu sinulle ... Mitä Raamtusta löytyy aiheesta (pomintoja):1. Sanansa kautta (Hepr. 4: 12).

2. Sisäisesti Pyhän Henkensä kautta (Mark. 13:11, Luuk. 12:12).

3. Luonnon kautta (Ps. 8:4, Ps. 19: 2 – 4).

4. Ihmisten kautta (Apt. 2:41).
5. Elämän olosuhteiden kautta (1. Moos. 21: 14- 19).
6. Unien, näkyjen ja ilmestysten kautta (Apt. 27:22 - 24).

Miksi me emme sitten kuule Jumalan ”ääntä”?

1. Synti erottaa Jumalasta, niin ettemme kuule (Jes. 59: 1 – 2, Ef. 4:30 – 31).
2. Epäusko estää kuulemasta (Matt. 3: 5 - 10).
3. Tottelemattomuus johtaa siihen, että Hän lopettaa puhumasta (Hepr. 3:15).
4. Paatumus (Ps. 81: 12 – 13).
5. Kuuntelemisen laiminlyönti (Hab. 2:1).

Mitkä tekijät auttavat Jumalan äänen kuulemiseen?

1. On haluttava tehdä Jumalan tahto (Joh.10:27- 28, Snl. 23: 26).
2. Odota Jumalan puhuvan sinulle (Joh. 10:27).
3. Opi miten Hän puhuu (Joh. 16:7, 12 – 15, Apt. 2: 17- 18, Joh. 4: 24).
4. Opi erottamaan Jumalan ääni muista äänistä (Joh. 10: 2 – 5).

Miten voit valmistautua kuulemaan Jumalan ääntä?

1. Vaella valkeudessa (Apt. 24:16, 1. Tim. 3:9).
2. Rakenna suhdetta ja vuorovaikutusta Pyhän Hengen, Opettajasi kanssa (Joh. 14:26, Ilm. 2:7).
.......................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

6. Paastossa ihminen herkistyy Pyhälle Hengelle, ja voi kuulla jopa Jumalan puhuvan hänelle.  

Kirj. Anne Lindell
 
Kuva: Ma Lin, Kiina, 1246: "Tuuli suhisee männyn latvuksissa".

Uneksimisen tärkeys

Jumalalle mieluisinta on,
että teemme todeksi Hänen unelmansa.
Vain itse uneksiessamme voimme
saavuttaa Hänen unelmansa.
Ensin Jumala uneksi maailmasta,
sitten hän loi sen.
Jumala katsoi maailmaa ja oli tyytyväinen siihen.
Sitten Hän loi ihmisen, vajavaisen,
ja antoi käskyn: Tule kaltaisekseni!
Siksi ihmisellä, jolla ei ole unelmia,
ole mitään.
Ja ihmisellä,
joka ei uneksi Jumalasta,
eikä halua tulla Hänen kaltaisekseen,
ole mitään.

(Kirj. Anne Lindell, Forsbyyssä, 15.4. 2007)

Apostoli Paavali tuli vierailulle erääseen seurakuntaan, ja ihmetteli siellä vallinnutta armolahjojen puutetta ja hengetöntä ilmapiiriä. Yritys seurata Jeesusta ja toimia kristillisenä seurakuntana oli kyllä hyvä, eli kaikki oli päällisin puolin seurakunnassa hyvin, mutta jotain puuttui, ... ja se oli Pyhä Henki. Paavali tiedustelikin seurakuntalaisilta, että oletteko vastaanottaneet Pyhän Hengen? Seurakuntalaiset eivät olleet tienneet edes, että Pyhä Henki pitää ensin vastaanottaa sisimpään ennenkuin voi syntyä uudestaan Jeesuksessa Kristuksessa. 

Miten Pyhä Henki  toimii Sinussa ... vai toimiiko Hän lainkaan? Eikö sinulla ole mitään armolahjoja?

Jo yli 2000 vuotta on Pyhä Henki ollut lähes toimetonna. Hän pyörittelee peukaloitaan ja huokailee, että milloinkahan maan lapset ottavat Hänet tosissaan palvelukseensa? Länsimaisissa valtakirkoissa siunataan kyllä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, mutta siinä kaikki, ja siihen se sitten jääkin. Pyhällä Hengellä ei ole mitään virkaa ... Hänet on "sterilisoitu" pois kristittyjen elämästä. Pyhää Henkeä ei tunneta, vaan Hänestä puhuminenkin on joidenkin mielestä outoa ja sellaista henkimaaliman juttua - mystillistä ja hieman pelottavaakin. 

Tarvitaan siis suuri, uusi, valtava HERÄTYS!!! 

Tarvitaan sellainen voimallinen ja elvyttävä herätys, joka kastelisi tämän rutikuivan ja nuivan ja pelkkään uskonnollisuuteen taipuneen maan. Sellainen herätys mistä Hilja Aaltonen puhui. (Lue Hilja Aaltosesta blogiarkistosta otsikosta nr 39."Kuka oli lähes 106-vuotias Hilja Aaltonen. Suuri herätys tulee Suomeen" )
Enää meillä ei ole aikaa halkoa hiuksia Raamatun tutkimisessa ja eksyä teologisten selitysten labyrintteihin, sillä "Lopun Ajat" ovat käsillä. Nyt on puhuttava asioista asioitten nimillä ja uskosta, pelastuksesta, Taivaan Valtakunnasta ja Jumalan tahdosta rehellisesti ja avoimesti ja totuuden mukaisesti. Valehtelijoitten ja Jumalan sanan vääristelijöitten aika on ohi, sillä muutoin Jeesus kuoli ristillä ihan turhaan. Uskovien on tehtävä valinta kumpaa miellyttää: maailmaa vaiko Taivaan Isää?

Taivaan Isä rakastaa syntistä mutta vihaa syntiä. Pyhä Henki on annettu meille opastajaksi, neuvonantajaksi ja omaksitunnoksemme, sisäiseksi viisaudeksemme, jotta tietäsimme mikä on syntiä. Ja viimeisellä tuomiolla Hän on oleva puolustajamme. Jollet ole vastaanottanut Pyhää Henkeä, niin tee asialle jotain ... heti, sillä muuten eksyt pois Jumalasta ...  jollet jo ole eksynyt.  

          Miten sitten toimia? Miten tunnistaa Pyhän Hengen?

Itse käytän sanaa ”herkistyminen”, kun puhun siitä miten sitä ihminen tuntee silloin, kun  Pyhä Henki (PH) lähestyy ja alkaa vaikuttaa sinussa itsessäsi. Joskus olen pannut merkille, että PH voi vaikuttaa hyvinkin voimallisesti ympärilläni, ja silloin käytän sanaa ”liikkua”, kun on kyseessä tällainen PH:n  ilmenemismuoto. Esimerkiksi jossain hartaus- ja rukoustilaisuudessa alan aistia PH:n liikkumisen, jopa fyysisinä tuntemuksina. Joskus on käynyt niin, että kesken jonkun puhujan puheen olen tuntenut, aisitinut ikäänkuin tuulen henkäyksen menevän ohitseni ja samalla olen tuntenut, että tuo tuulenvire saa kehoni väreilemään, virkistymään ja kuin lämmin aalto käy läpi koko kehoni aina päästä varpaisiin. Ja kun katselen ympärilleni, niin voin nähdä PH:n liikkuvan tilaisuuden tiloissa (esim. juhlasalissa) ympäriinsä, koska aina siellä missä PH kulloinkin liikkuu, niin ihmiset alkavat kuin yksissä toimin kyynelehtiä ja nostaa käsiään ylös, ja huomaan että heidän ihonvärinsäkin muuttuu terveen punaiseksi ... he ikäänkuin hehkuvat. 

Jokin Raamatun teksti tai kohta alkaa vaikuttaa sinuun perin oudolla tavalla, ja voit jopa liikuttua joka ikinen kerta kun luet tuon kohdan. Näin on minulle käynyt usein, ja silloin tiedän, että PH alkaa toimimaan minussa, ja tämä merkitsee aina ja poikkeuksetta sitä, että PH haluaa sanoa minulle jotain juuri tuon Raamatun kohdan kautta.

Otetaan tässä vaikka yksi  esimerkki, eli, kun kuulin ensikertaa TV7:stä hebreankielisen laulun ”Imeshebach” (tai jotain sinne päin), niin, tuo laulu vaikutti minuun todella rajusti ... aloin itkeä. Ei  niinkään siksi, että laulu olisi laulettu erikoisen kauniisti tai että musiikin sävelkulku olisi ollut jotensakin erityisen herkistävää, mutta nuo hebreankieliset sanat iskivät sydämeeni todella rajusti. En ymmärtänyt lainkaan sanoja, sillä en silloin tuntenut hebreankielestä kuin vain muutaman sanan, mutta sisimmässäni PH käski ottamaan tuon laulun sanoista selvää.

 Monen mutkan kautta sain viimein tietää, että sanat olivat Raamatun Vanhasta Testamentista ja sen kirjasta ”Laulujen laulu”. Aloin lukea tuota Laulujen laulua. En siis tiennyt mistä kohdin laulun sanat oli otettu, mutta ymmärsin, että PH halusi tällä tavoin sanoa minulle jotain. Ja yht´äkkiä, kun tulin kohtaan 2:8 ”Rakkaani tulee, minä kuulen hänen äänensä”, en pystynytkään enää lukemaan eteenpäin, sillä taasen aloin itkeä. Kysyin hiljaa mielessäni PH:ltä että, miksi Sinun pitää tällälailla ”riepotella” minua, että laitat minut itkeä pillittämään aina kun haluat, että herkistyn sanomallesi. Etkö voisi keksiä minun kohdallani jotain helpompaa keinoa ... jotain hienovaraisempaa? Kerro jo ihmeessä mitä tämän kaiken takana on?

Ja vastaus tuli: ”Olet, Anne, joskus aikamoinen pässinpää, ja minun pitää herätellä ja ravistella sinua, jotta kuulisit ääneni ja lopettaisit oman sisäisen keskustelun eli ajattelun, sillä muutoin alat itse asiaa analysoimaan ja järkeilemään, ja sysäät minut kokonaan sivuun. Rukoilet kyllä tehokkaasti ja odotat, että vastaan sinulle, mutta et anna minulle lainkaan suunvuoroa" ... Ja nyt Pyhä Henki käski minua lukemaan tuon Laulujen Laulun kohdan niin monta kertaa, että se alkaa elää minussa. Luin tuota kohtaa uudestaan ja uudestaan ja vihdoin tunsin kuin olisin tuon ”Laulujen Laulun”- kohdan maisemissa itse tapahtumapaikalla, ja aloin nähdä ja tuntea tuon nuorenparin tuntemuksia ... eli miten he tunsivat syvällä sisimmässään, sydämessään  rakkauden ja rakastetun kaipuun. Ero toistaan tuntui heistä kipuna ja vain yhdessä ollessaan he tunsivat olevansa elossa  ... kotona. 

Ja nyt Pyhä Henki opetti: ” Näin tuntee Taivaallinen Isä, Poika ja minä, Ääretön Henki, jonka Isä on lähettänyt luoksenne, jotta Hän voisi minun kauttani teissä vaikuttaa, ja näin Isä haluaa, että tekin hänen lapsensa tunnette Häntä kohtaan. Isän rakkaus on niin suuri ja voimallinen, että ette voi ikinä kyetä tuntemaan maailmassa mitään vastaavaa, mutta tuo Laulujen Laulun kohta antaa hieman osviittaa siitä, miten todellista Isän rakkautta voi tuntea ja vastaanottaa, ja miten sitä voi kukin ihminen Taivaan Pyhää Kolminaisuutta kohtaan tuntea ja  samoin toisianne kohtaan. Olette yhtä suurta perhettä, ja Isä haluaa kaikki teidät luokseen  ... Siksi, rakastakaa toinen tosianne, jotta teidät tästä Taivaan Isän lapsiksi tunnettaisiin, sillä rakkautta kylvävinä ja rakastettuina olette ... Kotona jo maan päällä".

Ihmisen hegellisessä mielessä, eli Pyhän Hengen täyttämässä mielessä henki yhtyy aineeseen, ja silloin aineellinen ruumis alkaa toteuttaa Isän tahtoa ja toimia Taivaallisen Isän välikappaleena, aivan kuin Franciskus Assisilainen ilmaisee runossaan "Tee minusta rauhasi välikappale" Pyhän Hengen olemuksen, roolin ja merkityksen ihmisen maallisessa elämässä taivasperspektiiviä vasten peilaten ja yksilön pelastusta ajatellen ajasta ikuisuuteen (Tämä runo löytyy myös täältä blogistani Franciskuksesta kertovassa kirjoituksessa nr. _ ). 

Aloin paastota yhdessä Pyhän Hengen kanssa ja Hänen opastuksellaan


24 vrk:n paastoni on nyt ohi, mutta elo yhteydessä Pyhän Hengen kautta Taivaan Isään on vain tiivistynyt. Voin siis sanoa, että Kristus elää minussa, koska Hän lähetti Pyhän Hengen niin minulle kuin sinullekin, ja näin  Pyhä Henki elää minussa  ... ja sinussakin, kunhan vain tahdot vastaanottaa Pyhän Hengen sisimpääsi ja herkistyä kuulemaan Isän äänen ja Isän tahdon..

Jo ennen paastoa sain "hengessä" kehoituksen kirjoittaa kirja. Sain "hengessä" kirjan nimen ja väliotsikot, mutta itse tekstiä ei vain alkanut muodostua. Yritin ja yritin, kunnes ymmärsin, että kirjan tarkoitus on olla Isän ääni lapsille eikä vain  pelkästään minun ääneni. Laitoin kirja syrjään ... odottamaan, ... mitä, ... hmmm ... sitä en itsekään tiennyt.  Paaston aikana hiljentyneenä ruokoukseen ja myös Sanan tutkimiseen huomasin pohdiskelevani kirjan väliotsikoitten aiheita ja sain tiedonsanoina vastauksia sekä Sanasta että rukouksessa Taivaan Isältä. Paaston aikana sain tietää, että Taivaan Isä haluaa olla tiivissä ja intiimissä (kahdenkeskisessä) yhteydessä lastensa kanssa, ja että Isä haluaa, että me kuulemme Hänen äänensä. Tämä onnistuu PH:n avittamana ja kautta, ja se, että miten sitten kykenemme "sisäistämään" Pyhän Hengen, eli vastaanottamaan sisimpäämme Pyhän Hengen, se opetus tuleekin sitten olemaan punaisena lankana kirjassani.

Siksi haluan antaa teille ensiksi lahjaksi paaston, joka pitää teidät virkeinä ja pirteinä ja ruumiillisesti puhdistuneina ja sitä myöten henkisesti herkkinä, jotta tekin rakkaat lukijani voisitte herkistyä Pyhälle Hengelle ja Sitä myöten Taivaan Isälle. Taivaan Isän tahdon kuuleminen on pelastuksen a ja o,  alfa ja omega. Ja myöhemmin (jos Herra suo) saatte tuon  kirjan, joka valaisee näitä asioita enemmän ja yksityiskohtaisemmin. Panen nyt töpinäksi eli vitosvaihteen päälle, että saan kirjan pian julkaistua.

Ottakaa siis nyt aivan ensin vastaan paasto-ohjeet (löytyy blogiarkistosta nr.29. "Sielun Temppeli, terveysruoka, liikunta ja paasto"). Tämä paastoaminen yhdessä Pyhän Hengen kanssa herkistää sinut Pyhälle Hengelle ja sitä myötä Isän äänen kuulemiselle!
......................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2 kommenttia:

  1. Tassa oli hyvaa asiaa. Juuri sellaista, jota olen viime aikoina paljon miettinyt. Nimittain tuota, etta seuraako Jumalan johdatus ja onko Hanen antamansa tehtava viela voimassa senkin jalkeen, kun on poispoikennut eika ole vaeltanut kuten olisi pitanyt. Siis kun on armosta saanut tulla taas Hanen lahelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sillä Taivaan Isä "laskee uudelleen" ... tätä on armo. Itselläni on joskus vaiketa "laskea uudelleen" ... eli kun joku on katunut ja pyytänyt anteeksi, niin minun tulisi tyystin unohtaa loukkaukset ja väärinteot ... eli "laskea uudelleen" ... päivittää tuo ihmissuhde ja alottaa lausta - näin se menee. Totisesti koko elämämme on eräänlaista kouluttautumista, pyhittäytymistä. Jotkut tavoittelevat onnellisuutta ja menestystä täällä elämässä ja ajattelevat, että he voivat olla sitten siellä Taivaassa pyhiä ja hyviä, mutta asia on juuri päinvastoin: täällä hyviä ja pyhiä ja Taivaassa onnellisia.

      Poista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.