keskiviikko 8. toukokuuta 2013

23. Mikä on Uusi Maailman Järjestys (UMJ, New World Order, NWO).

1. Uusi Maailman Järjestys (UMJ), New World Order (NWO), illuminati  - - - > antikristuksen aika
llluminati, New World Order, NWO, Uusi Maailman Järjestys, UMJ, Bilderberg group, 300 committee, The Hidden Agenda for World Coverment, Maailmanhallinnon salainen Agenda, Freemasons, Vapaamuurarit, Trilateral Commission
Minä uskon että on tullut aika paljastaa sinulle joitakin tyrmistyttäviä asioita, joista sinä olet kohdannut ”kaikuja” viimeaikoina.

Kirjoitus on vuodelta 2011. 

Anne Lindell

Maailman talous on eräiden äärettömän rikkaitten sukujen eliittiin kuuluvien tahojen käsissä ja he omistavat myös Yhdysvaltojen keskuspankin (Federal Reserve) lisäksi Euroopan keskuspankin (EKP) sekä maailmanpankin (IMF). He siis ovat saamassa par´aikaa  kartellilla koko maailman valtiot oman pikkusormensa ympärille, ja he pitävät tätä vieläpä erittäin onnistuneena petoksena. Heillä on miltei täysin hallinnassa maapallo ja sen rahoitusjärjestelmä ja  median propagandakoneisto. He hallitsevat kohta miltei koko maailmaa, eikä maailma saa edes selville, kuka sitä hallitsee. Mikään tai kukaan ei voi vetää heitä oikeuteen, koska kukaan ei näe heitä ja myös siksi, että oikeuslaitos on heidän palvelijansa. Heidän kartellinsa lonkerot soluttautuvat kaikkeen, ja tämän kaiken takana on ajatus luoda Uusi Maailman Järjestys eli UMJ (englanniksi NWO, New World Order).

NWO (UMJ) ei ole enää utopiaa vaan tosiasia, jota toteutetaan systemaattisesti koko ajan. Ovatko Ilmestyskirjan ennustukset antikristuksen maailmanjärjestyksestä pian totta? Tähän vastaan, että: Pahalta näyttää. Tätä uhkakuvaa ei voi enää sivuuttaa. 

Ihmiskunnan "peto" rantautuu "Lopun Aikana"

Onko ilmestyskirjan "kymmenpäinen peto" jo rantautunut: Raamatunajoilla "kymmenpäinen" ei tarkoittanut kymmentä päätä, vaan lukemattoman suurta lukua. Peto tulee ihmiskuntaa merestä, ja "portto" ratsastaa sillä Portto oli Raamatun aikana yleisnimitys kaikelle turmeltuneelle ja sielunsa pimeälle puolelle myyneelle. 

Onko  Ilmestyskirjan peto rantautunut?  EU, YK, NATO, mega-kansainvaellus, Euroopan Liittovaltio, NWO, illuminati, "rapparit". Kansalliset valtiot lopetetaan, tuhotaan sisältä käsin - "Troijan Hevonen", rahamaailma romutetaan, uusi valuutta jne.  Tästä on ennustettu sekä VT:ssa että UT:ssa: antikristuksen aika, vaivan aika, vitsausten ja kärsimysten aika.  
Maailma muuttuu tiuhaan tahtiin, mutta muuttuuko se luonnollisesti omalla painollaan, vai ohjataanko sitä jotain meille tuntematonta päämäärää kohti? Jos näin on, täytyy suunnitelmia kehitellä siinä tapauksessa yleisöltä salassa, ja näin vääristyy pikku hiljaa ja huomaamatta yleinen käsitys maailmasta. Ja tämä onkin ollut ”Illuminatin”, UMJ-sisäpiiri-jäsenten tarkoitus.

Sinä et elä .... sinua eletään ... ja jollet tottele sinua vainotaan

He valvovat kaikkea rahaa jota sinä käytät. Halutessaan ”he” (illuminatistit tai illuminaatit) voivat pysäyttää rahan virtaamisen tai saada aikaan täydellisen romahduksen. Sitten he voivat määrätä maitten hallitukset julistamaan kaiken rahan arvottomaksi. Sillä hetkellä kaikki sinun rahasi häviävät savuna ilmaan. Ei kestä kauaakaan kun et voi ostaa tai myydä mitään ilman heidän (antikristuksen) mikrosirua, ”pedonmerkkiä” (lue enemmän tästä Raamatusta, Ilmestyskirjasta).

Tarvitsetko sinä ruokaa? Jos tarvitset, he voivat aiheuttaa kuljettajien lakon, joka lopettaisi ruoan jakamisen kauppoihisi. Ammattiyhdistykset ovat täysin heidän talutusnuorassaan ja manipuloitavissa. He voivat näännyttää sinut nälkään milloin vain he haluavat.

Jos sinun lapsesi eivät omaksu koulussa heidän iskostamiaan malleja, he voivat syyttää sinua laiminlyönnistä ja viedä lapsesi pois. Uskonnon opetus kielletään kouluissa. Sinun lapsesi eivät ole sinun, ne ovat heidän. Sinun täytyy rokottaa heidät ja sinun täytyy tuoda lapsesi heidän sairaaloihinsa, jos he niin määräävät, tai he hakevat heidät pois. Elektronisen kaupankäynnin kautta he kykenevät näkemään miten sinä toimit ja mitä ostat. Internetin ja muiden lähteiden kuten kännykän kautta he voivat jopa saada selville mitä sinä ajattelet, sanot ja teet ja missä sinä olet.

Sinut on ohjelmoitu pitämään väkivallasta, niin että sitten kun he lähettävät sinut tappamaan, sinä tottelet mielelläsi. He ovat tuottaneet väkivaltaisia toimintapelejä valmistellaksemme sinun lastesi mielet sodan raakuuksiin. He ovat panneet sinut näkemään armeijansa ja poliisinsa hyvinä osapuolina ja altistaneet sinut asioille, jotka olivat mahdottomia vain muutama vuosikymmen sitten. Jopa heidän taiteelliset ja kultturellit ohjelmat on suunniteltu niin,  että sinä alistuisit, etkä kehtaisi sanoa eriävää mielipidettäsi ja jopa auttaisit Uuden Maailman Järjestyksen luomisessa.

Seksi ja väkivalta ovat parhaimmat voimat, jotka auttavat heitä saavuttamaan päämääränsä. Tällä tavalla he pitävät ihmiset niin kylläisinä, että heillä ei ole hyveellisyyttä tai aivokapasiteettia miettiä todella tärkeitä asioita, jotka on jätetty kokonaan tämän valtaeliitin käsiin. Ihmisten jakaminen alempaan ja ylempään kastiin on todellisuudessa alkanut jo n. 20 v. sitten tuhoamalla ei toivottua ainesta myrkyllisillä lisäaineilla, alkoholilla, tupakalla, huumeilla ja roskaruualla ja lamaannuttamalla heidät masentuneina liikkumattomiksi.

Kaikki alkoi Temppeliritareista tai Temppeliherroista (The Knights of Templar)

Kaikki alkoi varhaiskeskiajan temppeliritareista. Temppeliritareitten arvostus nousi uuteen kukoistukseen satoja vuosia järjestön lakkauttamisen jälkeen, minkä vuoksi monet salaseurat mielellään väittävät polveutuvansa temppeliherroista. Alkuperäisten keskiaikaisten temppeliherrojen jaloja perinteitä jatkaa vain heidän vanha kilpailijansa, nykyinen Maltan ritarikunta. 

The Knights of Templar, temppeliherrat, tempelherrarna

Mikä on Vapaamuurari-järjestö? (englanniksi Freemasons, ruotsiksi frimurarna) ? Salaseurako? Kyllä.

Entinen vapaamuurari Juhani Julin kertoo totuuden tästä salaseurasta:

http://www.youtube.com/watch?v=IcO058GNcLY&playnext=1&list=PL03FA88EEC40F1717&feature=results_main

Nykyisin toimivien salaseurojen historian voidaan katsoa alkaneen 24.6.1717, kun vapaamuurareiden Lontoon Suurloosi perustettiin. Muurarit ottivat käyttöönsä aikaisemmin ammattirakentajien kehittämiä merkkejä ja kädenpuristuksia sekä salaisia vihkimisrituaaleja, joista osa oli lähtöisin keskiaikaisten ritarikuntien seremoniamenoissa.

Yksi tämänhetkinen ja maailmanlaajuinen salainen hyvä-veli verkosto on juuri tuo Vapaamuurari-järjestelmä. Siitä ei ole juuri saatavana tietoa ja se pitää erittäin matalaa profiilia. Itse se markkinoi itseään jonkinlaisena hyväntekeväisyysjärjestönä ja päämääränä jäsenten henkisen kasvun edistäminen,  kuten Suomen vapaamuurarien järjestön edusmies professori Reijo Ahtokari on todennut. Sinne ei naisilla ole asiaa. Vapaamuurarit kokoontuvat omissa looseissaan ja niillä on omat salaiset rituaalinsa ja menonsa. Jäsenet ovat pääsääntöisesti yhteiskunnan eliittiä, ja järjestö pyrkii kasvattamaan veljeyttä jäsentensä välille. Järkyttävintä on, että demokraattisessa nyky-yhteiskunnassa toimii vielä keskiaikaisia salaseuroja, jotka suojelevat mafian tavoin toinen tosiaan menttaliteetilla ”rapparia ei jätetä”. Suomessa vapaamuurareita on n.7000 jotka toimivat 160 eri loosissa. Kokoukset ovat kerran kuussa. Muurareihin liittyminen on prosessi, joka kestää yli vuoden. Useat henkilöt keskustelevat hakijan kanssa ja luotaavat tämän mielipiteitä ja maailmankatsomusta. Hakuprosessissa on monia vaiheita, Jos jossain tyrii, niin hakijasta ei koskaan tule vapaamuuraria. Loosin on hyväksyttävä hakija jäseneksi kokouksessaan yksimielisesti. Näin taataan jäsenten samanhenkisyys. Kriteereistä, joiden avulla päästään jäseneksi, ei kerrota. Vapaamuurarit väittävät arvojensa perustuvan kaikkialla maailmassa kristillisiin periaatteisiin, mutta miksi sitten arabimaissa vapaamuurarit vannovat Koraanin nimeen?

Freemasons, vapaamuurarit, frimurarna, lodge, loosi, logo

Mikä on Bilderberg - salaseura (salaliitto)? Kyllä.

Bilderberg  group, salaseura, r-yhmä, -järjestö, hemligt sällskap
Committee of 300  (300:n komitea) perusti Bilderberg - ryhmän toukokuussa 1954 virallisesti Hollannin prinssi Bernhardin aloitteesta. Ryhmä sai nimensä siitä, että ensimmäinen kokous pidettiin Hotel de Bilderbergissä. Bilderberg-ryhmään kuuluu tällä hetkellä noin 130 läntisen maailman vaikutusvaltaisinta finanssimiestä, suuryrittäjää ja poliitikkoa. 

Tohtori Karl Steinhauser kuvaa kirjassaan EU huomispäivän super-Neuvostoliitto . bilderbergkokouksia vapaamuurarien ja viimekädessä kasaarieliitin "salaohjekonferensseiksi". Toisin sanoen kasaariylimystöltä tulee vapaamuurareiden kautta yksisuuntaisia viestejä ja ohjeita bilderberg-ryhmälle, poliittisen, sotilaallisen, ja taloudellisen hegemonian saavuttamiseksi maapallollemme. 

Salainen Bilderberg-ryhmän päämääränä on lakkauttaa Yhdysvaltojen ja muiden maiden itsemääräämisoikeudet Euroopan Unionin kaltaiseksi ylikansalliseksi ja koko maapalloa kattavaksi (globaaliksi) rakenteeksi ... eli ”Uusi Maailman Järjestys” (UMJ, engl. New World Order, NWO).
Katso YouTobesta videot, joissa Sauli Niinistö mainitsee Uuden Maailman Järjestyksen tulevaksi 3.:lla vuosituhannella.

http://www.youtube.com/watch?v=0JYsrQQDM00&feature=related  

http://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk


EU:n muuttuminen Euroopan Littovaltioksi olisi siis vain pelkästään jonkinlainen välivaihe. Bilderbergin pitkän aikavälin päämäärä on "Yhden maailman imperiumin rakentaminen", kuitenkin siten, että itse ryhmä ei ole päämäärä vaan vain väline tulevaisuuden Uudelle Maailmanhallitukselle. Hollannin prinssi Bernhard on todennut, että kyseisen ryhmän päämääränä on todellakin saada aikaan "globaali maailmanhallitus".

Kaikkiaan on Bilderbergeillä 3 päätavoitetta: 1. uusi kansainvälinen talousjärjestys, 2. uusi poliittinen järjestys ja 3. uusi uskonnollinen maailmanjärjestys.

Bilderbergien johtoryhmä (johon kuuluu 24 eurooppalaista ja 15 amerikkalaista jäsentä) päättää, ketkä kutsutaan bilderberg kokouksiin. Suomea 2010 edusti  Espanjassa pidetyssä salaisessa kokouksessa nykyinen pääministeri Jyrki Katainen (Jyrki Katainen esittelee Uuden Maailman Järjestyksen eduskunnan täysistunnossa 1/12/2010. Katso video:  http://youtu.be/BuVgVFGOW-g  ). Yli kolmekymmentä suomalaistakin on osallistunut näihin kokouksiin, tekemättä kuitenkaan minkäänlaista selvitystä kokouksissa käsitellyistä asioista, vaikka monet ovat osallistuneet niihin yhteiskunnan varoin ja muutamat heistä jopa useamman kerran. Tunnetuimpia jäseniä heistä ovat olleet: ent. pääministeri Matti Vanhanen, ent. pääministeri Paavo Lipponen on osallistunut 5 kertaa ja on myös vapaamuurari,  SDP:n entinen puheenjohtaja Eero Heinäluoma, ent. pääministeri Esko Aho, presidentti Martti Ahtisaari sekä Nokian entinen toimitusjohtaja Jorma Ollila, ent. valtionvarainministeri ja eduskunnan pj. Sauli Niinistö on osallistunut 1 kerran v. 1997, Sauli Niinistö otti Uuden Maailman Järjestyksen esille linjapuheessaan 22.10.2011: “… Kolmannen vuosituhannen alku jää historiaan Uuden Maailman Järjestyksen aikana.”…). Vuonna 1995 Suomesta oli Bilderbergin jäseninä mm.: Krister Ahlström, Sirkka Hämäläinen, Marja Jarimo-Lehtinen, Jaakko Iloniemi, Jarl Köhler, Reino Rossi, Aatos Erkko, Gerhard Wendt, Georg Ehrnrooth, Jaakko Ihamuotila, ja Max Jakobson. (Jo nimilistasta voi päätellä, että köyhän asiaa ei siellä käsitellä.) Vuoden 1995 jälkeen seuraavat suomalaiset ovat myös osallistuneet salaisiin kokouksiin kuten Erkki Liikanen, Matti Vanhala, Pentti Voutilainen, Gerhard Wendt, Pentti Vartia ja Janne Virkkunen. Helsingin Sanomien nykyinen vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen, HS:stä eläkkeelle siirtynyt toimittaja Olli Kivinen ja toimittaja Antti Blåfield. HS:n linjana vaikuttaa olevan Bilderberg järjestön tavoitteiden edistäminen joista yksi on Suomen itsenäisen aseman murentaminen. (lue enemmän Bilderbergläisyydestä:
  

Suomalainen Tomas Sandell on tehnyt gradu-tutkielmansa Bilderberg-järjestöstä. Hänen mukaansa järjestö on epävirallinen valtakeskittymä ja ristiriidassa demokraattisen hallintomallin kanssa. Ryhmällä on myös poliittinen agenda. Sundell määrittelee heidät mm. jonkinlaiseksi eri läntisten etujärjestöjen ja hallitusten salaisiksi koordinaattoreiksi.
Bilderberg kokouksiin ei kutsua tule, jos siellä päässä ei olla ennalta jo 100% varmoja henkilön luotettavuudesta ja NWO (UMJ) myönteisyydestä. Bilderberg ryhmän kokoukset pidetään epäsäännöllisin väliajoin (noin kerran vuodessa), eikä niitä koskaan pidetä kahta kertaa samassa paikassa ja paikka on salainen. Kaikki kyseiset kokoukset pidetään suljettujen ovien takana, eikä käytyjen keskustelujen sisällöstä kerrota ulkopuolisille.  

Bilderberg-ryhmän vaiteliaisuuden ja salailuhalun vuoksi on käytännössä mahdotonta sanoa varmasti, miten suuri ryhmän epävirallinen vaikutusvalta on. Se on kuitenkin riittävää, sillä tasavallan presidentti Tarja Halonen pitää vaiteiliaisuutta välttämättömänä Suomen presidentti-instituution toimien hoitamiseksi ??!). Tässä todiste: Teemu Välimäki pyysi vuonna 2007 presidentin kansaliasta Bilderberg-ryhmää koskevia asiakirjoja. Nykyinen tasavallan presidentti Tarja Halonen vastasi asiakirjapyyntöön toteamalla ...“Presidentti Martti Ahtisaaren pyynnöstä päätän, että pyytämänne asiakirjat ovat presidentintoimen hoitamisen kannalta välttämättömän luottamuksellisuuden suojaamiseksi salassa pidettäviä. Tämän johdosta asiakirjapyyntöönne ei suostuta”. (...hmm, eihän tuossa ole mitään järkeä).

Eikö ketään ihmetytä, että miksi Bilderberg asiakirjat salattiin Halosen toimesta? Mitä siellä oli semmoista, mitä suomalaiset eivät saisi tietää? Miettikääpäs tätä!

Kaikkiaan on Bilderbergeillä 3 päätavoitetta

1. uusi kansainvälinen talousjärjestys, 2. uusi poliittinen järjestys ja 3. uusi uskonnollinen maailmanjärjestys.


Maailman rikkaitten maiden pankkieliitin suunnitelmissa on siis luoda valtioille globaali kriisi, globaali taloudellinen romahdus. Sen jälkeen ovat valtiot täysin kansainvälisen pankkieliitin armoilla. Ja näinhän tässsä on nyt par´aikaa käymässä. Ja näin ennustetaan myös käyvän Raamatun Ilmestyskirjassa: rahamaailma romahtaa ja antikristus koetaan aluksi pelastajana.

Alueet, joista pankkieliitti on ensisijaisesti kiinnostunut, ovat vesihuolto, sähkölaitokset ja lämpötuotanto. Myös koulut, sairaalat, vanhusten ja vammaisten huoltotoiminta ja ruoka ovat listan kärkeä. Samoin puuta kasvavat maa-alueet ja kaikki infrastruktuuri.

Tämän kaiken on pankkieliitti jo toteuttanut Argentiinassa, jossa kansa ei enää omista juuri mitään. Valtaosa on kansainvälisen pääoman omistuksessa tai kontrollissa. Suomessakin on valtionhallinnon taholta painostettu ed.alojen yksityistämistä, ja sairaan- ja vanhustenhoito on jo osittain yksityistettykin, ja tulokset ovat olleet sen mukaisia.

Jotta välttyisimme Argentiinan kohtalolta, tulisi meidän pitää tiukasti kiinni vielä hallussamme olevasta varallisuudesta ja sen myötä omasta tulevaisuudestamme. Sonera ja sen mukana meille etenkin kriisitilanteessa tuikitärkeä tietoliikenneverkko myytiin Ruotsin kautta Ranskalle, ja tulevaisuudessa se voi olla jopa Venäjän omistuksessa. (oli sekin varsinaista hölmöläisten touhua). Siksi Suomen valtio on jo kaikessa hiljaisuudessa rakennuttanut rinnakkaisen tietoliikenneverkon, joka ensikädessä on armeijan ja valtion korkeimman johdon käytössä. (Sikakallista verorahojen tuhlaamista ja vielä salaista sellaista).

Meidän jääräpäisten ja itsenäisyysintoisten suomalaisten kimppuun tullaan hyökkäämään illuminaattien sisäpiirin taholta monilla eri osa-alueilla ja kahden tärkeimmän suhteen olemme jo menettämässä otteemme, nimittäin ruuan ja energian.

Omavaraisuutemme vähenee ruuan ja energian suhteen kaiken aikaa ja jopa valtavalla vauhdilla. Esimerkiksi EU:n tavoitteena oleva maataloutemme alasajo lisää riippuvuuttamme elintarvikkeiden tuonnista ja vähentää mahdollisuuksiamme valvoa sen laatua. Tämä on täysin  käsittämätöntä leväperäisyyttä ja tyhmyyttä ja suoranaista hälmöläisten touhua Suomen hallinnon taholta, koska siinä kuolee samalla elintärkeä ammattikunta, jonka korkeatasoista osaamista ei ehkä koskaan enää voi saada takaisin.

Meidän tulisi uudelleen oppia ymmärtämään mitä raha todellisuudessa on. Se kun on juuri se väline, jolla yhteen liittynyt taloudellinen pankkiirien eliitti toivoo saavansa maailman haltuunsa ja se tapahtuu romahduttamalla valtioitten taloudet. Jos aiomme olla NWO:n , Illuminatin (antikristuksen) vaikutuspiirin ulkopuolella on meidän tultava mahdollisimman omavaraisiksi kaikessa ja pysyttävä riippumattomina ja itsenäisinä ... ja meidän on ensitöiksemme erottava EU:sta ennenkuin se on liian myöhäistä. Liittovaltiosta kun ei irrottauduta muuten kuin sotimalla.

Kun Hallitus tulee riippuvaiseksi yksityisistä pankeista, silloin pankit kontrolloivat asioita, eivätkä kansan valitsemat johtajat.

Muistakaa, että käsi joka antaa, on aina ylempänä kättä joka ottaa vastaan. Suurpääoma ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta eikä kunniallisuutta".

The Committee of 300 (300:n Komitea) … salaseurako?


300:n komitea muodostuu nimensä mukaisesti kolmestasadasta miehestä, joista jokainen tuntee toisensa ja jotka eivät koskaan ole pettäneet toisiaan, ja arvatenkin suurin osa jäsenistä on  vapaamuurareita. Kolmesataa miestä on aina vuodesta 1728 päättänyt mannermaan kohtaloista. 300:n Komitean ryhmällä oli tärkeä vaikutus mm. Kansainliiton syntymiseen, mikä oli ensimmäinen konkreettinen yritys muodostaa ikään kuin vaivihkaa maailmalle keskitetty hallitus. Uusi yritys myöhemmin synnytti YK:n. 300:n  Komitea on uskomattoman kiinteä oligarkia, jonka keskinäinen luottamus on pysynyt rikkumattomana, koska se aina on etsinyt seuraajansa omasta ympäristöstään.

300:n Komiteaa voidaan pitää kaikkien nykyisten salaseurojen äitinä. Siitä on ajan saatossa eriytynyt lukuisa määrä uusia ”varjohallituksia”, kuten Bilderberg-ryhmä, Trilateraalinen komissio, Rooman Klubi, RIIA, CFR (Ulkopoliittinen Neuvosto), jne, joita ”Pyöreä Pöytä” (antkristuksen kätyrit) tavalla tai toisella kontrolloi. Yhdessä ne muodostavat erittäin tehokkaan verkoston ja merkittävän osan tulevaa maailmanhallitusta, jonka vaikutus eri maiden tapahtumiin on jo nyt monin verroin suurempi kuin kansanvaaleilla muodostettujen hallitusten.

NWO, New World Order, UMJ, Uusi Maailman Järjestys, Ny Världs Ordning, Illuminati, Bilderberg, antikristus

Maailman kehitystä ohjaavat eri vaikutusvaltaisten tahojen yhteiset intressit. Kun korkeassa asemassa olevat eri kansojen päättäjät kokoontuvat salaiseen neuvonpitoon, seuloontuvat ideat ja ajatukset sellaisiksi poliittisiksi strategioiksi, jotka parhaiten palvelevat kunkin tahon toiveita.

Näissä erittäin salaisissa kokouksissa muodostetaan siis tuleva yleinen mielipide ja kehitellään myös se tapa, jolla saadaan kansa eli ”tavikset” se hyväksymään. Sen vuoksi tarvitaan mukaan myös koko mediakoneisto sekä eri poliittisten puolueiden, ammattiyhdistysten ja tutkimustoiminnan edustajat, ja näin myös Bilderberg-ryhmä on väkevä esimerkki salaseuroista, jotka ohjaavat maailman kehitystä.

Tässä karmea paljastus ja tosiasia Bilderberg-ryhmästä

Yksi Bilderberg-ryhmän perustajajäsenistä David Rockefeller sanoi 1991 seuraavasti:
Olemme kiitollisia kaikille läntisen maailaman jontaville ja merkittäville julkaisuille  ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein 40 vuotta. Olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme joutuneet alttiiksi julkisuuden kirkkaille valoille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

Mikä on Trilateraalinen Komisso ... salaseurako?

Trilateral Commission, Trilateraalinen komissio, antikristus, pedonmerkki, Illuminati, New World Order, NWO, UMJ

V. 1972 esitti  samainen David Rockefeller Trilateraalisen Komission perustamista. Komission oli tarkoitus koostua kutsutuista jäsenistä, Bilderberg-ryhmän tavoin, jotka tulevat Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja Japanista (siis silloisista johtavista rahamarkkina-alueista). Siitä johtui nimen viittaus kolmeen. Kokous valtuutti Rockefellerin toteuttamaan suunnitelma, jonka tueksi esitettiin mm. seuraava lausunto: ”Yhteisöt ja niiden johtajat useimmissa maissa elävät maailmankäsityksessä, joka koostuu erillisistä valtioista. Heidän on vaikea ajatella globaalisti ja ymmärtää valtioiden riippuvuus toisistaan. Liberaali lähtökohta, jossa nähdään politiikka ja talous erillisinä, on vanhentunut. Talouteen liittyvät kysymykset ovat keskeisiä modernissa politiikassa.”

Itse asiassa 300:n Komission päätavoite on ohjata kansainvälistä tapahtumaa suojatakseen ja lisätäkseen eliitin (Illuminatin) etuja mainituissa maanosissa, mikä on vahvistanut ylikansallisten yritysten valta-asemaa maailmalla. Niiden johtajat ovat jo tasavertaisia neuvotteluosapuolia valtioiden päämiesten kanssa, mikä on uhka niille valtioille, jotka korostavat kansallisuuttaan ja haluavat sulkea rajansa kansainväliseltä kaupalta eivätkä anna kansainväliselle rahalle pelitilaa omissa maissaan. Trilateralistit kokevat siis valtioiden rajat esteenä kaupalleen ja sanovatkin näin: ”Maailma on kasvanut niin monimutkaiseksi järjestelmäksi ja ongelmat moninkertaistuneet sellaisella vauhdilla, ettei tavallisen ihmisen näkemys ja päätöskyky riitä niitä hallitsemaan. Siksi ovat trilateralistit ottaneet vapaaehtoisesti johdon kohdatakseen lisääntyvät ongelmat tavoitteenaan tieteellisin keinoin käsitellä maiden molemminpuolista riippuvuutta kaikkien parhaaksi.”

Itse asiassa ehdotetaan tässä täydelliseen riippuvuuteen johtavaa strategiaa!

Tämä merkitsee, että poliittinen järjestelmä valtiollisella tasolla kovertuu yhä enemmän ja jää vain näennäisdemokratiaksi. Uudet johtajat keräävät vähitellen valtaa globaalilla tasolla ja ”eliitti” (Illuminati), joka on luopunut oman valtion ajatuksesta, istuu salaisissa salaseurojen kokouksissa suunnittelemassa Uutta Maailman Järjestystä. Näihin suunnitelmiin eivät kansat enää ota osaa vapaissa demokraattisissa vaaleissa. Demokratia on pian kuollut ja kuopattu ... olemme siirtyneet antikristuksen aikaan.

(Annen välihuomautus: lue Jouko Pihon profetiat 2 sivustolta kirjoitukseni ”Goan uni I-osa”, siinä kerron tästä samasta)

Mikä on Rooman Klubi (the Club of the Rome) ... salaseurako? 

The Club of the Rome, Rooman klubi, Round Table, pyöreä pöytä, Illuminati, NWO, Bilderberg group
  
Rooman Klubin toiminta on melko avointa, vaikka monet sen jäsenistä ovat mukana myös salassa toimivissa järjestöissä. Ehkä juuri sen vuoksi ovat monet sen ajamat tavoitteet yhteneväiset mm. Bilderberg-ryhmän ja Trilateraalisen Komission kanssa.
Rooman Klubi on ottanut tärkeimmäksi tehtäväkseen väestönkasvun rajojen seuraamisen. Sen ajatuksena on ollut, että köyhyys ja poliittinen epävakaus kolmannessa maailmassa aiheutuvat siitä, että ihmiskunta on lähestymässä ekologista luhistumista ylikansoituksen ja niukentuvien elintarvikevarojen seurauksena. Klubin mielipide onkin, että harvat ja valistuneet ottaisivat kontrollin tilanteesta.


Lopuksi:

Anne Lindellin vaatimus: Suomessa on poliitikkojen Bilderberg-ja vapaamuurisuhteet ja jäsenyydet selvitettävä, ja kaikki niihin liittyvät salaiset asiakirjat ja poliittiset ja taloudelliset kytkökset julkistettava jo ennen vuoden 2012 presidentinvaaleja.

Demokratian kannalta on välttämätöntä, että kansalaiset saavat tietää, mitä heidän demokraattisesti valitut päättäjänsä tekevät ja puhuvat. Ainoastaan näin demokraattinen kontrolli voi tapahtua. Salauksen on loputtava! Kansalaisten tulee saada tietää, ketkä näihin öky-salaseuroihin kuuluvat, eritoten heidän roolinsa Bilderbergissä ja siellä keskustellut asiat. Miten ihmiset sallivat omien päättäjiensä salaseuraveljeilyn ulkopuolisten tahojen kanssa? Vai, onko syynä se, että kansaa sumutetaan  ... eli kustaan linssiin vähän tähän malliin: mitään salaseuroja ei ole ... ei ole mitään maailmanlaajuista uhkaa tai huolta EU:n hajoamisesta tai edes Euron romahtamisesta tai maailmanlaajuisen rahatalouden romahduksesta, Uudesta Maailman Järjestyksestä, vainoista, nälästä yms. yms.

Esim. suomalaisten tulee saada tietää mitä meidän nykyinen pääministerimme Katainen puuhaa 130 muun maailman vaikutusvaltaisimman ihmisen kanssa ryhmässä, jonka epävirallinen vaikutus ulottuu Euroopan keskuspankin rahajärjestelmästä Suomen tasavallan presidentin tasolle. Bilderberg-ryhmä edustaa kaikkea sitä, mikä on ongelma nykyisessä poliittisessa kulttuurissa. Siinä on kyse päätöksien salaisista alustuksista, hallitsijoiden näkymättömistä neuvotteluista ja epävirallisesta vallasta yli virallisten instituutioiden ... eli harvojen yksinvallasta.  (depotistic dictatorship).

Median vähättelevä suhtautuminen 130 maailman vaikutusvaltaisimman ihmisen kokoukseen kertoo siitä, miten media on unohtanut demokratian kannalta välttämättömän asemansa vallan vahtikoirana ja ryhtynyt toissijaisen ja tyhjänpäiväisen information suoltajaksi ja kansakunnan kaljasieppo-örisijöitten viihdyttäjäksi. Bilderberg-ryhmä on vastoin demokratiaa ja sen toiminta on jopa meidän päättäjiemme ja jopa presidenttimme suojeluksessa.

Bilderberg-yhmällä on ollut myös tapana määräillä öljyn maailmanmarkkina hintaa ja jopa ruuan hintaa, ja tätä kautta ohjailla valtioiden ja maailman taloutta, ja näistäkin suunnitelmista on vuotanut ennakkotietoa, mikä todistaa ryhmän todella manipuloivan maailmantaloutta kaikilla sektorilla.

Pelättävissä on, että suomalaisten suosikit presidenttiehdokkaiksi ovat Bilderberg-jäseniä, illuminatisteja ja ajavat Suomea kohti Euroopan Liittovaltiota ja NWO:ta ... siis kohti antikristusta.

On silkkaa typeryyttä väittää etteikö kyseessä olisi aito salaliitto. Tämän salaliitompaa salaliittoa ei voi olla. Tarkoituksena on ajaa agendaa tai ideologiaa jonka osallistuvat jäsenet jakavat. Et pääse mukaan ellet ajattele samoin. Suomalaiset poliitikot ovat varsinaisia hölmöläisiä; menevät sokkoina mukaan kaikkeen jotteivät vain jäisi mistään paitsi.

Jyrki Katainen meni omien sanojensa mukaan Bilderberg-kokoukseen ”yksityishenkilönä” (jäseneksi ei muuten pääse kutsumatta, eikä jäsenistön ulkopuolisilla ole kokouksiin mitään asiaa), mutta viralliset instituutiot kuten valtiovarainministeriö uutisoi siitä erikseen, ja Tarja Halonen julisti salaisen kokouksen "asiakirjat" salaisiksi.

Ja mitä sanoi nykyinen pääministerimme ja silloinen valtionvarainministeri Jyrki Katainen eduskunnan kyseilytunnilla 1.12.2010?

Valtiovarainministerin ja Bilderberg-jäsenen Jyrki Kataisen mukaan hänen osallistumisensa Bilderberg-kokouksiin tapahtui muka asiantuntijana ja vaikuttajan roolissa eikä Suomen edustajana. Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen tehtyä Eduskunnassa kirjallisen kysymyksen Kataisen Bilderberg-kytköksestä joutui suomalainen poliittinen vaikuttaja ensimmäistä kertaa virallisesti selvittämään, mistä Bilderbergistä on kysymys. Kataisen vastaus ei tosin paljastanut mitään uutta Bilderberg-ryhmästä, sillä vastaus oli: “Bilderberg on sellainen normaali kansalaisfoorumi.” [kansalaisfoorumi (??!), jonne salaseuran ulkopuolisilla ja etenkin kansalaisilla ei ole mitään asiaa].

Kysyttäessä Jyrki Kataisen Bilderberg-jäsenyyden merkityksestä Eduskunnan Oikeusasiamieheltä totesi hän jäsenyyden olevan merkityksetön siitäkin huolimatta, että Bilderberg-jäsenet ovat itse myöntäneet ryhmän maailmanlaajuisen vaikutusvallan ja merkityksen. (Onko siellä vielä joku, joka luulee ja olettaa, että Suomi on demokraattinen ja vapaa valtio?)

Tässä suoria lainauksia k.o.Eduskunnan täysistunnosta (löytyy Eduskunnan videoarkistosta, luettelon nr 123 ja YouTobesta : http://youtu.be/BuVgVFGOW-g 

Katainen 2:09:35:  "että, jos nyt saataisiin Uusi Maailmanjärjestys eli että valtioiden lainoissa sijoittavat häviävät rahaa, joka on järkevä tavoite ja johon mennään 2013 eteenpäin..."

Edustaja Kankaanniemi 2:16:14: "menee mikä tahansa euromaa kriisiin.. niin aina muut euromaat tulevat ja pelastavat...

Tämä on johtanut tälläiseen velttoon menettelyyn, mistä täällä on jo mainittu:  otetaan velkaa ja eletään hulvattomasti edelleen, ja sääntöjä vasta rakennetaan...ja kun te olette sanonut, että saadaan 2013 kesällä uudet säännöt voimaan, niin siihen on liian paljon aikaa.

Oletteko nyt valmiit miettimään, että onko tämä hiljainen lupaus nyt olemassa ja mitä se edellyttää ja katkaisemaan tämän kehityksen. Mäkin myös mielelläni kuulisin, että onko tuo velkajärjestely...

Uusi Maailmanjärjestys 2013 eteenpäin?!
Nuo pienet viittaukset sijoittajien häviämiseen valtion lainoissa... siinä koko Uusi Maailmanjärjestys?

Mitä tässä maassa oikeasti tapahtuu, mitä suunnitellaan, kenen oikeuttamana ja valtuuttamana?

Miksi salataan?
Älkää nyt enää nukkuko ihmiset..."
………………………………..
Anne: Ilmeisesti tuossa videolla :  http://youtu.be/BuVgVFGOW-g  lipsahti totuus herroilta, että ajavat Uutta Maailman Järjestystä eli NWO:ta

Uhkaavia ja pimeitä tulevaisuudenkuvia.

Lähimpien ja  kovimpien taloudellisen kriisivuosien 2013-2014 aikana Euroopan unioni alkaa natisemaan liitoksistaan, kun talouskriisi syöksee euron jo niin pohjalle alkuvuodesta 2013, että jo rikkaimmatkin valtiot alkavat olla kunnon kusessa. Rahamaailma romahdutetan tahallisesti, jotta saadaan luotua uusi, globaali maailmanvaluutta, "antikristuksen maksuväline". Eurostoliiton rikkaimmat osavaltiot alkavat tappelemaan keskenään siitä, että kuka saa nyt uudet maailmanvaluuttaan sidotut lainat, koska maailman rahrikkaan eliitin kaavailema seuraava talousjärjestelmä on tarkoitus julkistaa heti kun Uusi Maailman Järjestys on valmis perustettavaksi.
Euro, romahtaa, romahdus, Eurostoliitto, dollar, ceashes, crash, NWO, UMJ,
Uuteen rahajärjestelmään kuuluu olennaisena osana tämä kämmenen alle laitettava RFID-mikrosiru (vert. Raamattu, UT, Ilm.kirja: pedonmerkki), jonka kautta isoveli-hallitus näkee sinut missä tahansa. Mikrosiru pystyy valvomaan henkilöä 24 tuntia vuorokaudessa. Tähän mikrosiruun tulee sosiaaliturvatunnus, maksuvälineet ja tämä siru on pakko ottaa ihon alle, koska muuten jäät täysin yhteiskunnan ulkopuolelle. Tämä mikrosiru tullaan perustelemaan maailman talouden romahduksella, sekä turvallisuudella. Siis tuolla samalla iänikuisella propagandalla, jota käytettiin jo toisen maailmansodan aikana, kun Natsi-Saksa rynni Euroopan maihin.

RFID mikrosiru, imlpant, ihonsisäinen implantti
Lisäksi tämän Bilderberg-ryhmän eli maailmanlaajuisen varjohallituksen (Illuminati) suunnitteilla on edelleen sota Iraniin, Pakistaniin ja sitä kautta Venäjälle asti, joka tulee lopulta laajenemaan USA:n ja Venäjän väliseen kahden keskiseen sotaan.  (Tästä on ennustuksia Raamatussa, VT, Hesekiel: Googin ja Maagogin sota ja lopun ajan ennustukset Ilm.kirjassa,UT). Ja samanaikaisesti Israeliin hyökätään joka suunnalta (arabivaltiot): tämä on jo sitten se "Suursota", III maailmansota, joka päättyy ”Harmagedoniin”.

Mitä tästä tulisi sitten ajatella?.

Vastauksia kysymyksiin löytyy Raamatusta ja etenkin Ilmestyskirjasta. Voisitte ainakin lukea Raamatun viimeiset lauseet, jollette mitään muuta viitsi Raamatusta lukea. Saksalainen ja maailmalla laajuisesti tunnettu ja arvostettu lehti (verrattavissa Suomen Kuvalehteen) Der Spiegel´kin reakoi tähän järisyttävään maailmanmenoon yllättävällä tavalla: erikoisnumero pelkästään Jeesuksesta.

Kandi sinunkin funtsia missä vietät ikuisuutesi, sillä jotain on todella tapahtumassa ... ja jopa aivan pian, sillä Raamatun ”lopunajan merkit" ovat täyttymässä. 

 Rukoile paljon ja pysy Jeesuksessa.
Jesus second coming. Jeesuksen toinen tuleminen. Der Spiegel 6. 2011

7 kommenttia:

 1. Kiitos selkeästä ja helppolukuisesta selonteosta todella hyvine kuvineen. Tätä kannattaa jakaa, koska suurin osa suomalaisista kulkee edelleen laput silmillä ja uskoo sinisilmäisesti kaiken, mitä ministerimme ja presidenttimme sanovat. Minunkin ystävistäni suurin osa äänestää aina Kokoomusta eivätkä tietenkään seuraa lainkaan politiikkaa.

  Lukiessani muutama vuosi sitten NWO:sta ja sirutuksista, ajattelin, että tuollaisiin kauhuskenaarioista kirjoittavat ovat luulosairaita ja masentuneita yhteiskunnan ulkopuolelle jääneitä raukkoja. Parin vuoden kuluttua siitä huomasin, että se kaikki onkin totta ja kuukausittain, välillä päivittäin tulee lisää tietoa, joka vahvistaa, että ikävä kyllä nuo Bilderbergin suunnitelmat ovat totta ja poliittiset johtajamme ovat mukana pelissä.

  Sirutuksiakin on jo ryhdytty kauppaamaan. Itse tulen taistelemaan siruttamistani vastaan viimeiseen hengenvetoon saakka. Sirukorttia voin kantaa, mutta en sirua kehossani. Ja Raamatun sana näyttää myös päivä päivältä uskottavammalta. Uskon minäkin jo, että kyseessä on pedon merkki.

  Pelkään pohjavesioikeuksiemme puolesta. Kyse on sinisestä kullastamme, jonka ansiosta Suomen voisi olla mahdollista tulla yhtä rikkaaksi kuin arabien öljyvaltioiden ellei Kokoomus apupuolueineen ole jo salassa ehtinyt lahjoittaa tai myydä vesioikeuksiamme kansallisille yrityksille. Tiesittekö muuten, että Presidentti Niinistö on opinnoissaan erikoistunut juuri vesioikeuteen.

  VastaaPoista
 2. Moi, nimimerkki Anonyymi. Tuota en tiennyt Niinistöstä. Todella uhkaava tuo maailman makean vesien oikeus. Aivan äsken tuli TV-dokumentti Nestlestä, joka törkeästi varastaa esim. Kanadassa asukkailta lähdevettä (pohjavettä) ja pullottaa sitä ja myy kalliilla hinnalla. Onko tämä oikein? EI ole.

  Uskon itse että elämme lopun aikoja ja pian alkavat n.s. "ylösotot, ylöstempaukset" ja sen jälkeen 3.5 vuotta kestävät vaivan ajat ... meilläkin.

  VastaaPoista
 3. Tekstiä, johon jokaisen tulisi tutustua. Mielenkiinnosta tahtoisin kysyä oletko antanut miten paljon painoarvoa "juutalaisten" osuudelle uutta maailmanjärjestystä koskien? Tässä asianyhteydessä tulisi varmaankin puhua sionismista, eikä sekoittaa itse juutalaisuutta asiaan. Viittaan nyt lähinnä rikkaimpiin pankkiirisukuihin Rothschildit, Warburgit, Morganit jne. Tässä taas tullaan siihen, keitä todelliset juutalaiset ovat? Äkkiseltään katsottuna kaikki valtamediat, viihdeteollisuus ja pankkitoiminta on juutalaisomisteista tavalla tai toisella. Tuota asiaa pitäisi mielestäni uskovienkin keskuudessa enemmän käsitellä. Tällä hetkellä ainakin maailmalla ihan aiheestakin leviää juutalaisvihaa ihmisten keskuudessa, jotka tietävät NWO:hon liittyvistä asioista. Käsittääkseni nämä suvut eivät kuitenkaan ole aitoja juutalaisia, vaan käännynäisiä Kasaarien Valtakunnasta 700-800 luvulta. Muutenkin lienevät s*atananpalvojia siinä missä rapparit sun muut. Siis nämä, jotka ajavat maailmanhallitusta. Käyttävät juutalaisuutta varmaankin verhona/kilpenä toimilleen, jotta voivat vedota anti-semitismiin kritiikkiä kohdatessa? Yksi olennainen NWO:n suunnitelma on tuhota/sekoittaa eurooppalaiskansat muihin kansoihin (maahanmuutto/monikulttuurisuus). (Coudenhove-Kalergin suunnitelma "Praktischer Idealismus" 1925). Kaikkeen liittyy myös tämänpäivainen "tasa-arvo" ja homojen asiat yms. Ihmisiä aivopestään ja moraalittomista asioista tulee itsestäänselvyyksiä ja vaalittavia arvoja. Kaiken tarkoitus on tehdä ihmisistä helposti hallittavia eliitille. Yksi olennainen tekijä tuntuu olevan kansojen yhtenäisyyden/identiteetin tuhoaminen. Ihmiset eivät vastusta, jos ei ole mistä taistella... Meidät opetetaan suorastaan vihaamaan itseämme.

  - Uudestisyntynyt.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne. Netissä on nykyään kaikkea kiintoisaa.

  https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=jesuits%20created%20islam

  https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=cia%20created%20isis

  1Tim. 6:10
  Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

  https://1888.org/images/2013/05/23/11232/25523.jpg

  Ylläoleva kuva sisältyy tähän artikkeliin:

  https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html

  "One-evil" tutkii:

  http://one-evil.org/content/entities_organizations_new_world_order.html

  Mielestäni tämä on ainoa "rahadokumentti", joka ei ole kuiva. Suomi-teksti tarvittaessa videon alapalkista.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZPWH5TlbloU

  Osmo Pöysti: "Suomen hyvinvointi on Jumalan lahja uskoville ihmisille. Sitä mukaa kun uskovat ihmiset vähenevät, vähenee hyvinvointikin."

  http://opsti.japo.fi/nwo.htm

  Mielestäni "Georgia Guidestones" on hyvä saitti.

  http://thegeorgiaguidestones.com/Depopulation_Cover.htm

  Miksei myös "Commieblaster".

  http://www.commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index.html

  Maranatha!

  https://www.youtube.com/watch?v=03vhhbdwH6E

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anne. Joitain linkkejä.

  http://opsti.japo.fi/nwo.htm

  http://one-evil.org/content/entities_organizations_new_world_order.html

  http://www.commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index.html

  http://thegeorgiaguidestones.com/Depopulation_Cover.htm

  https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html

  https://www.youtube.com/watch?v=-Hj3LGvWWLU

  Maranatha!

  VastaaPoista
 6. Illut on vähän harhaanjohtava nimi.
  Todellisuudessa tämän baabelintornin huipulla on Jesuiitat. Heidän ja esim. vapaamuurareiden välisistä suhteista voi lukea lisää linkistä

  http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2009/03/jesuiitat-ja-vapaamuurariuden.html

  Myös vatikaanissa on historiallisen mielenkiintoinen tilanne kun ns.valkoinen paavikin on jesuiitta.
  (Jesuiittakenraali=musta paavi)

  Kristillisissä seurakunnissa on vastauskonpuhdistus
  jo todella pitkällä.
  Politiikassa ja taloudessa jesut on myöskin vallassa.

  VastaaPoista
 7. En ole uskovainen ja olen jo pitkään kysenalaistanut ns demokratian. Se ei ole ainoa eikä paras tapa hallita ja kehittää yhteiskuntaa. Yksinvaltius/diktatuuri/kuningashuone/hansa(raha-kaupppa)hallinto jne.

  Minun mielestäni jonkin tyyppinen vallan keskittymä on parempi tapa saada yhteiskunnallista ja kansalaisten kehittymistä, demokratia tappaa luovuuden ja usein myös toteuttamisen, aina joku vastustaa, itsekkäistä tai periaatteellisista syistä. Minä uskon korkeampaan voimaan mutta onko sen nimi allah vai Jeesus vai Shiva, ei ole tärkeää, uskonto on useimmiten vain vallankäytön väline.

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.