keskiviikko 8. toukokuuta 2013

11.Taivastie, miten pelastua ja miten tulla uskoon, kilvoittelu......................................................................................................... 
Sisältö, artikkelit (lainattuija ja omia):
1, TV7, haastateltavana Riikka Halko (8.6. 2017, video)
2. Jumalan sinetöidyt lupaukset ... (kirj. A.Lindell 30.8.2011)
3. ...
4. ...
5. ...
6. ..
7. ...
........................................................................................................
1. Herätys, TV7 haastateltavana Riikka Halko. Osa 2
Riikka Halko. Kuva Anne Lindell, kuvitteellien taiteilijan näkemys.
Anteeksiantamisen voima. Ihmeellisiä todistuksia ja rukousvastauksia. Tämän ”herästysllike” ohjkelmasarjan toimittajana on Martti Ojares. Riikka Halko sanoman ydin on Jeesuksen Kristuksen evankeliumissa. Hän on profeetallinen saarnaaja ja häntä voi kuunnella mm Herätysliikehdintä ohjelmissa sekä Pyhän Hengen illassa, jaksoissa 117 ja 134.

Olen Riikan facebook-kaveri, ja tämän kommentin laitoin hänen facebook-sivulleen. ...  : ” Riikka rakas, sisareni Jeesuksessa Kristuksessa ... itkin miltei koko ajan kun kuuntelin tuota lähetystä. Pyhän Hengen ja Jeesuksen läsnäolo oli niin voimakas. Minä alan aina kyynelehtimään ja ylistämään Herraa kun koen, että Pyhä Henki laskeutuu ylleni ja silloin koen Hengen läsnäolon niin voimakkaana, että se tuntuu oikein luissa, ja myös Jeesusken rakkauden tunnen silloin samalla voimakkaana (taidan olla oikein varsinainen itkupilli). Jeesus todellakin rakastaa ihmiskuntaa ihan mahdottomasti, ja sitä rakkautta ei voi ihmisaivoilla käsittää. Kuolihan Hän ristillä puolestamme, että meille avautuisi Hänen kauttaan tie Isän Kotiin. Laitan tämän ohjelman linkin "Elä ihmeessä " blogilleni, jossa kerron lukijoille "Suuresta herätyksestä" ... eli kuten Hilja Aaltonen pruukasi sanoa: " ... kun Hengen sateet tulevat ja kastelevat rutikuivan maan". ...

Katso tuo ihmeellinen jakso tästä - - - > http://www.tv7.fi/vod/player/59756/ .... Varaa nenäliinoja viereesi!
****************************************************

************************************************* 
2. Jumalan sinetöidyt lupaukset ja kakkivoipa ja ihmeitätekevä yksi sana. Mikä se "sana" on ?

Kirj. Anne Lindell, 30. 8. 2011

Valkeni tavallinen, harmaa elokuinen tiistaiaamu. Jo edellisenä iltana tunsin, että minun ei tule tehdä huomiselle päivälle mitään suuria suunnitelmia, koska Jumala haluaa silloin huomioni täysmääräisesti.

Aamu alkoi siis tavanomaisesti, mutta aamupalan jälkeen tunsin ”Hengessä”, että minun tulee rakentaa ”kotialttari” (?) ja ottaa Raamattu esille. Mukavuussyistä rakensin alttarin helpoimman mallin mukaan ruokapöydän toiseen päätyyn, ja asetin sinne takanreunalta maalaamani kynttilälampetti-ikonin ”Maria Elouisan”, ja sytytin siihen laventelin tuoksuisen kynttilän palamaan. Otin Raamatun eteeni ja ristin käteni. Hiljennyin ja annoin Jumalalle tilaa ja aikaa ottaa yhteys minuun. Minusta tuntui yhtä epätoivoiselta  kuin olisin ollut kuumoduulissa kuunpinnalla ja yrittänyt otta yhteyttä Houstoniin: ”Kuuleko Houston ... Kotka kutsuu?” ... Kuuleko Jumala, Anne Margareta kutsuu?

Kului kotvasen aikaa, ja sitten ajatuksiin tuli käsky ... ”Mene rukouskammioosi.!”  ... Siis, minun pitäisi rakentaa alttarin lisäksi vielä rukouskammio? ... Sitten muistin juutalaisten ”tallitin”, rukouskaavun, joka vedetään hartioilta pään yli, kun halutaan olla ikäänkuin privaatisti Jumalan kanssa rukouksessa. Tallitista käytetään myös nimeä ”rukouskammio”. Otin nojatuolilta hartiahuivin, ja laitoin sen pääni yli, ja nyt hiljennyin uudestaan. ... Istuin vain hiljaa kädet ristissä otsallani huivin alla, ja tuoksukynttilän jasmiinin tuoksu täytti huoneen. ... ”Kuuleko Jumala, Anne Margareta kutsuu? ... ”Muutaman minuutin kuluttua havahduin hiljaisuuden keskellä jälleen ikään kuin sisäiseen äänen ja kuulin käskyyn : ...”Avaa kirja!
Anne Lindellin kotialttari Villa Rosassa. Raamattu, Ikuinen rakkauskertomus, Love Story.
Avasin Raamatun ja se avautui aivan keskeltä, ja silmiini osui ensimmäiseksi psalmi 3, ja kysyin ääneen Jumalalta: Onko tahtosi, että psalmien sanoilla minun tulisi aloittaa päiväni?  Ja vastaus tuli heti:  ”Rakkaani, kohottaudu rukouksessa minua kohti psalmin sanoin ... ( ja katseeni osui  psalmiin 4 ja jakeeseen 2) ... ja rukoile näin : ...” Vastaa minulle Herra, kun huudan sinua! Sinä Jumalani olet auttajani, sinä avaat minulle tien ahdingosta. Ole minulle armollinen ja kuule rukoukseni!  Sinetöi tämä mieleesi ja sydämeesi, äläkä koskaan epäröi rakkauttani, huolenpitoani ja lupauksiani.”

Kyyneleet tulvahtivat silmiini ja kiitin Herraa siitä, että suora yhteys Taivaaseen toimii, ja tunsin myös vahvasti Pyhän Hengen läsäolon. Hieman rauhoituttuani luin kohdan uudestaan ja nyt ääneen, ja rukoilin Jumalaa johdattamaan minua vielä lisää Hengessä. Ja nyt sain heti vastauksen. ...”Lue psalmista 20   jae 2 : ...” Herra vastatkoon minulle hädän päivänä, suojatkoon minua Jaakobin Jumalan nimi!”  ... siis näin Herra halusi, että tämän jakeen hänelle lausun. Ja sitten Hän kehoitti minua lukemaan psalmista 19 jakeet 12-14: ...” Puhdista minut rikkomuksistani, niistäkin, joita en itse näe. Varjele minua myös eksyttäjiltä, etten joutuisi heidän valtaansa. Silloin olen viaton ja puhdas, monesta synnistä vapaa. Ota sanani suopeasti vastaan, sanani ja sydämeni ajatukset, Herra, turvani ja lunastajani.”

Kyyneleet eivät ottaneet loppuakseen sillä, niin kiitollinen olin tästä kahdenkeskisestä hetkestä Herran kanssa. Ja kun taas hieman rauhotuin, rukoilin Herralta sanoja, miten jättäytyä Hänen huomaansa ja varjelukseensa illoin ja aamuin ja päivän askareittenkin lomassa. Ja taasen heti sain vastauksen, ja edelleenkin psalmin sanoin: ..”lue psalmista 91  jae 3 ja psalmista 92  jae 3, ja paina nämä sanat mieleesi, niin että missä tahansa ja milloin tahansa ne muistaa voit ja minua avuksesi huutaa voit. ...” Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan. ” ... Hyvä on aamulla kertoa armostasi ja illalla uskollisuudestasi” ... ja lopeta rukouksesi kiittäen ja muistaen armostani  psalmin 136  jakeen 26 sanoin: ..” Kiittäkään Taivaan Jumalaa! Iäti kestää hänen armonsa!”... Minä olen teidän turvanne, lohtunne ja lääkkeenne. Otattehan lääkkeennekin sairastuttuanne säännöllisesti, mutta miksi ette turvaudu sanaani yhtä säännöllisesti, niin ette edes sairastuisi. Lääkkeelle voi olla monenlaisiakin vaihtoehtoja, mutta minulle ei ole vaihtoehtoja. Minä olen elinehto ikuiselle elämälle.

Edelleen kyynelehtien lupasin Herralle nauttia hänen lääkettään, Raamatun sanaa mahdollisuuksieni mukaan kolmasti päivässä ... ”reseptin mukaan” ... tullakseni terveeksi sekä henkisesti että ruumiillisesti. Ja sitten mieleeni tuli ajatus: ”Entä, Rakas Taivaallinen Isä, jos on illalla niin väsynyt, että ei jaksa edes muistella näitä psalmin sanoja, tai että on onnettomuudessa eivätkä aivot ja muisti oikein toimi ... niin anna vaikka kaksi sanaa, että niillä sinua avuksi huutaen tulet ja autat ... anna vaikka yksi voimallinen sana, jota huutamalla sydämessämme vaikka vain  hiljaa kuulet hiljaisen huutomme ja tulet ja autat?  ...”Rakas lapseni, tuo sana on Jeesus. Se sana avaa kaikki portit, sulut ja lukot. Kun nukahdat illalla Jeesuksen sana huulillasi, niin tiedä, että jos tahtoni on ottaa sinut pois nukkuessasi maailmasta, niin heräät sylissäni Kirkkaudessa.”


Kun tämän sanoman sain sydämeeni, niin onnen ja kiitollisuuden kyyneleet alkoivat taasen tulvia valtoimenaan, ja lupasin Herralle kertoa tästä ihanasta keskustelusta kaikelle kansalle.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


3.
.....................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
4.
.................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
5.
..............................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
6.
................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
7.
................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
8.
................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


2 kommenttia:

 1. Kiitos tästä Taivaan Isälle ja sinulle sisareni! =) Jeesus tulee aina olemaan Herrani ja paimeneni, Hän on luvannut minut varjella itsellään. Praise the Lord!

  VastaaPoista
 2. Nin, nimim., "anonyymi" näin simppeliä usko on. Kaikkein eniten Taivaan Isä haluaa olla läheisessä ja jokapäiväisessä yhteydessä lapsiinsa. Meidän tulee siis herkistyä ensin Pyhälle Hengelle, koska Pyhän Hengen kautta ja avulla me voimme olla yhteydessä Isään. Tämänkin vuoksi Jeesus kävi läpi ristikuoleman, jotta meillä olisi Pyhä Henki. Eli, Pyhä Henki on eräänlainen "kuumalinja" suoraan Isän "puhelimeen".

  Minulle on tullut hieman hassu tapa tässä vuosien varrella, eli kun istuudun (yksin) autoon, niin turvayön kiinnityksen ja käynnistyksen jälkeen sanon ääneen, että: No, niin Rakas Taivaan Isä ... mistäs nyt juteltais?

  En, ikinä, en ikinä kuuntele radiota tms. autossa. Isän kanssa minulla on ihan tarpeeksi ohjelmaa koko ajaomatkan ajaksi.

  Todellinen ilo, rauha ja onnellisuus astuu elämäänne, kun alatte elää Pyhän Hengen kanssa symbioosissa joka päivä ja joka hetki.

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.