keskiviikko 8. toukokuuta 2013

4. Jeesuksen 2:nen tuleminen, uskovien ylösotto, Harmageddon, Millenium

Jeesuksen paluu, toinen tuleminen, Return of Jesus, second coming, Harmagedon, Armagedon. lopun aika, end time
.....................
Artikkelit:

1. Milloin ja missä ja miten Jeesus tulee takasin? (A.Lindell,  2013)
2. Mikä on uskovien salainen ylösotto, ylösnosto, tempaus ( + 2 Leo Mellerin videota)
3. Arto Palmrotin todistus "ylösotto"-enneunesta /-näystä (21.8..2012)
4. Norjal. 79-vuot. Olav. Rodgen näky Lopun Ajan ylösotosta.
5. Hätkähdyttävä profetiaaninen ylösotto-uni (video).
6."Herran päivä" -  Jeesus tulee takaisin (Sid. Roth, Yliluonnollista video)
7. Lopun ajan seurakunta: (video) David Pawson

8. Uusi profetia. Julkaistu 20.9. 2019 - Jeesus on tulossa pian
9. Esa Heiska: Kuka, mitä Jeesus on? (videotallenne 25.2. 2020) 
10. Juhani Laukkonen opettaa ylösotosta tempauksesta 

12 Pekka Satola opettaa uskovien tempauksesta (2007, video)
.....................…
………………. 
 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

1 Milloin, missä ja miten Jeesus tulee toisen kerran takaisin

ylösotto, ylösnosto, tempaus, rapture, uppryckning
Jeesus tulee takaisin maan päälle, aivan kuten Hän on luvannut, mutta tällä kertaa Hän ei tule vastasyntyneenä, vaan  Hän saapuu Jerusalemiin aikuisena kuninkaana. Mutta  tietäkää, että vain Taivaallinen-Isä-Jumala tietää tarkan ajankohdan, milloin Jeesus tulee takaisin maanpäälle. Monet ihmiset eivät ole tätä uskoneet, vaan ovat saattaneet koko Jeesuksen tulemuksen ja häneen uskovat huonoon valoon ilmoittamalla varmuudella ja jatkuvasti harhaan menneillä ennustuksillaan, joiden mukaan he muka ovat saaneensa tietää yliluonnollisella tavalla tarkan ajankohdan. Jotkut ovat kertoneet saaneensa tietää jopa päivämäärän ja jopa kellonajan. Mutta olkaa varuillanne ja tietkää, että Jeesuksen paluu maanpäälle on lähempänä kuin edes osaatte arvata, mutta ei edes Poikakaan tiedä tarkkaa hetkeä ... vain Isä tietää.
.........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 

2 Mikä on uskovien salainen ylösotto, tempaus (engl. rapture).

Aivan alkuun kannattaa katsoa nämä 2 videota, missä Leo Meller opettaa juuri tästä kristittyjen ylösotosta.
Leo Meller, TV7, ohjelmassa "Leo Meller ja Ystävät", kristittyjen, uskovien, ylösnosto, ylösotto, tempaus, rapture
Leo Meller ja ystävät : Kristittyjen salainen ylösotto 

Ohjelmat  1 ja 2 .  Klikkaa alla olevia linkkiosoitteita!

I.jakso

2:nen :jakso
 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3  Arto Palmroth´in todistus ”ylösotto”-enneunesta/näystä

Arto Palmroth 21.8. 2012: Minulla on tapana rukoilla iltaisin ja jopa öisin, ja erityisesti silloin, kun en saa heti unenpäästä kiinni. Ja näin kävi eräänäkin yönä:  en tiedä olinko unessa vai hereillä. Näin seuraavan unen tai näyn.

Eteeni avautui näkymä isosta kentästä, jossa näin paljon uskovia koolla. Siellä oli menossa eräänlainen uskonnollinen kokoustilaisuus.
Arto Palmtrothin näky/uni : Jeesuksen toinen tuleminen ja ylösnosto, ylösotto, ylöstempaus. Jesus second coming, rapture.
Sitten näin kuinka taivas aukeni – se ikäänkuin repesi auki, ja itse Herra Jeesus alkoi laskeutua sieltä alas. Jeesuksella oli valtavan kirkas, valkoinen ja pitkä vaate yllään, ja Jeesuksen ympärillä loisti valtavan suuri ja häikäisevä kirkkaus. Samalla hetkellä kentällä seisovat uskovat lähtivät juoksemaan Jeesusta kohti, ja kädet ylhäällä he nousivat ilmaan Jeesusta vastaan. Ja samalla kun itsekin kohosin ilmaan, niin katsoin alas, ja näin paljon suuremman joukon ihmisiä seisomassa yhä alhaalla kentällä kädet ylös ojennettuina kuin oli se joukko, joka oli kohoamassa ylös. Maahan jääviä oli paljon enemmän kuin niitä, jotka kohosivat ylös.

Samassa sain ymmärtää, että nämä ihmiset eivät ole päässeet ylösottoon, koska heillä ei ole ollut öljyä astiassa, eli, he eivät olleet valvoneet tilaansa. Oli myös muitakin asioita esteenä: esim. vihaa ja katkeruutta, mutta sen ymmärsin suurimmaksi esteeksi ylösotolle, että ei ollut ”öljyä astioissa”. Tämä uni tai näky sai minut itse pysähtymään ja kysymään Herralta, onko minulla itselläni ”tuoretta öljyä astiassani”.

Olen puhunut paljon myös muille tästä unesta, sillä sain kehoituksen puhua ja kertoa tästä unesta/näystä muillekin. Siksi haluan jakaa tämän näkyni ja sen sanoman ystäväni myös sinun kanssasi, jotka tätä luet tätä Annen blogia.

Onko  astiassasi ölyä?  .... Onko se tuoretta vai vanhaa ja eltaantunutta?

 ...................................................................................................
Välihuomautus: Anne Lindell (22.8.2012): Tämä Arton ”ylösotto” (ylösnosto, ylöstempaus) -unen/näyn sanoma ja merkitys löytyy myös täältä blogiarkiston otiskosta  nr. 13. "Ev. lut. Kirkon tulevaisuus, seurakunnan ennalleenasettaminen"  ja siellä artikkelissa nr. 3 , jossa kirjoitan ”öljystä" Siinä kerron juuri samasta asiata kuin Arto unessaan/näyssään ja eritoten siitä, mitä  valvominen” ja mitä  se ”öljy” oikein tarkoittaa.

Näitte rakkaat lukijani, miten valtava todistus Artolla oli. Älkää tekään ujostelko lähettää minulle kirjoituksia kokemistanne asoista. Korjaan tekstinne ja editoin ne selkeästi luettavaan asuun, joten oikeinkirjoitus ja välimerkit on silloin toissijainen asia, kun on uskon asioista kyse ... tärkeintä on sisältö ja sanoma.

Siunausta teille kaikille, rukoilkaa ja pysykää uskossa ... elävässä ja kirkkaassa uskossa, sillä Herramme Jeesus Kristus tulee pian majesteetillisesti ja näkyvästi kuninkaana takaisin maanpäälle. Valvokaa ja pitäkää öljynne tuoreena ja tietäkää, että ”Lopun Ajan” merkit ovat par´aikaa täyttymässä. 

P.S. Arto antoi minulle tänään puhelimessa luvan, että hänelle voivat lukijat vapaasti soittaa, joten Arton puh. nr. on  050 3303795 
...................................................................................................
2 kommenttia:

Nimimerkki "Anonyymi" 29. elokuuta 2012 

Itse näin unta 22.3.2012, jossa nousin ylös pilviin ja vastassa oli Jeesus.Jeesus sanoi minulle:mene, hae Daniel ja osoitti sormellaan maan pinnalle.Kun unessa tulin takaisin maan päälle, valtasi minut jostain syystä voimakas suru, kun näin joidenkin ihmisten nousevan ylös ja ihmisten jäävän alas maan päälle.Siis oikein itketti. Herättyäni en oikein tiennyt mitä se tarkoitti, koska en tunne kuin yhden Daniel nimisen henkilön, enkä ole häntä nähnyt pitkään aikaan, jolloin päätin googlettaa Raamatun ja Danielin yhteyttä. En ole Raamattua koskaan kokonaan lukenut, enkä Danielin profetioihin näin ollen ole törmännyt. Jännä sattuma oli Dan. 5:25  "mene, mene, tekel, ufarsin". Olisiko Jeesus halunnut kertoa, että minun pitää löytää tuo Danielin tulkinta tuosta seinäkirjoituksesta ja että Jumala on nyt laskenut sinun (Suomen) valtakuntann luvun ja on tehnyt siitä lopun?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


4 Norjalaisen 79-vuotiaan Olav Rodgen näky Lopun Ajan Jeesukselle uskollisten ylösotosta.

MITÄ PIAN TAPAHTUU?
Jeesuksen toinen tuleminen, Jesus segond coming, uskovien ylösotto, rapture
 "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla kuin te näitte hänen taivaaseen menevän." Ap.t. 1:11

"Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä Hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla." 1 Tess. 4:14-18

Tämä ihmeellinen ilmestys, jonka eräs norjalainen veli on nähnyt useita vuosia sitten, on aikoinaan julkaistu erillisenä lehtisenä sekä eräissä ruotsin- ja suomenkielisissä lehdissä.  Se on kuitenkin niin vavahduttava ja Raamatun selvään ilmoitukseen perustuva, että on syytä julkaista se vieläkin herätyshuutona sekä uskovaisille että niille, jotka eivät vielä ole pelastusta vastaanottaneet.

Me elämme totisesti vakavien tapahtumien kynnyksellä! Norjalainen 79-vuotias Olav Rodge kertoo: "Ollessani rukouksessa erään veljen kotona, sain ilmestyksen, jonka näkemisestä olin hyvin järkyttynyt. Tämä ilmestys tuli minulle sitä varten ja sillä tavalla, että olisin voinut sen kirjoittaa paperille, mutta en saanut rauhaa ja sanoin Jumalalle: 'En muista kaikkea tätä. Jos se on Sinun tahtosi, anna se minulle vielä kerran.' Noin kahden viikon kuluttua sain saman ilmestyksen uudelleen niin selvänä kuin olisin lukenut kirjaa tai lehteä. Kello oli jo 10 illalla, sain käsiini lyijykynän ja vanhan kassakirjan. Kirjoitin ja kirjoitin, kunnes kello oli 1 yöllä. En jaksanut enempää. Olinhan puolivälissä 79 vuotta. Pyysin saada levätä ja pyysin Jumalalta jatkoa päivällä tai seuraavana iltana, että saisin sen valmiiksi. Kului taasen viikko ennen kuin sain jatkoa tähän ilmestykseeni. Kello oli silloin jälleen 10 illalla."

TÄSTÄ ALKAA ILMESTYS:

Ilm. 3:10: ”Sinä olet tarkoin seurannut sanaani, ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siiitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ka pane koetteelle mana asukaat”..

(Annen välihuomautus: Tässä sana ”pelastan” on käännetty väärin. Pelasta-sanaa ei löydy alkutekstistä. Kysessä olisi pikemminkn sana, joka kertoo enemmänkin siirtämisestä; siis jonkun edestä pois siirtämisestä).

1 Tess. 1:10: ”ja  odottamaan taivaasta hänen poikaansa, jonka hän heräti kuolleista, Jeesusta, joka on pelastava meidät vihalta.”

Kello on 9 aamupäivällä. Rouva Andersen istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia. Noin neljä, viisi minuuttia on kulunut, kun ohjelma äkkiä katkaistaan. Huomiota herättävä uutinen Oslosta: kaupunki pakokauhun vallassa! Poliisiviranomaiset ilmoittavat, että on tapahtunut jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Sangen monta, ei tiedetä kuinka monta, lasta ja aikuista on kadonnut tietymättömiin. Viranomaiset eivät voi heitä kuuluttaa, koska kadonneita on niin paljon. Niitä perheitä, joita katoaminen on koskenut, kehotetaan antamaan mahdollisimman selvä ilmoitus viranomaisille. Muutaman minuutin kuluttua ilmoitetaan, että suurtorilla kaksi kaupantekijää on hävinnyt kesken työtään. Eräs kukkien ostaja kertoo, että hänen maksaessaan kukkiaan myyjälle, tämä hävisi vaihtorahaa antaessaan. Sama ostaja kertoi myyjän sanoneen: "Kiitos Jeesus." Ja niin hän oli hävinnyt. Hän hieroi silmiään, sillä hänestä näytti kuin sumua olisi ollut hänen edessään, mutta kukkakauppias oli poissa, samoin sumukin. Siinä samassa alkoi eräs nuori äiti huutaa hirveästi ja riuhtoa tyhjää lastenvaunua. Hän juoksi ja huusi: "Joku on varastanut lapseni. Se oli 8 kk ikäinen poika. Missä on poliisi?" Poliisi oli kyllä lähellä, mutta hän ei voinut tehdä mitään. Joka puolelta kuului huutoa ja kohua. Eräs kauppias juoksi ulos liikkeestään ja huusi: "Auttakaa, kaksi liikeapulaista hävisi yhtäkkiä myymäläpöydän takaa!"

TUKHOLMA, KÖÖPENHAMINA, HELSINKI...
Myös Tukholmasta ilmoitetaan, että suuri joukko ihmisiä on kadonnut samalla tavalla kuin Oslossakin, ja kaupunki on pakokauhun vallassa. Nyt myöskin Kööpenhamina ja Helsinki ovat ilmoittaneet samaa. Maaseudultakin on saatu tietoja katoamistapauksista. Joka paikasta on lapsia ja aikuisia kadonnut. Poliisi ei voi selvittää tätä asiaa. "Ulf", sanoo rouva Andersen, "mitähän tämä nyt on?" Hän astelee ulos kadulle ja silmäilee kaunista huvilakaupunkia. Kauniita pikkutaloja aitauksen ympäröimänä. Tuolta tulee rouva Häland. Hän peittää kasvonsa käsillään ja huutaa toivottomasti: "Ruth, Ruth!" Siinä samassa hän huomaa rouva Andersenin ja kysyy häneltä: "Oletko nähnyt ketään vierasta kulkevan täältä? Ruth on kadonnut. Hän istui rapulla ja katseli, kun minä leikkasin ruusupensasta. Hän on poissa. Huusin huutamistani, mutta kukaan ei vastannut. Minusta tuntui, että joku nousi ylös seinää pitkin, mutta olen varmaan pyörryksissä." "Ruth, missä olet? Kuka hänet vei?" Hän itkee katkerasti. "Mutta tuoltahan tulee Andersen. - Tuletko sinä nyt, tähän aikaan", kysyy rouva Andersen, "kellohan on vasta puoli kymmenen?" - "En jaksanut enempää. Kaikki on sekaisin työpaikalla. Monet työmiehet ovat hävinneet salaperäisellä tavalla. Koneet pysähtyivät äkkiä. Luulimme onnettomuuden tapahtuneen. Etsimme heitä, mutta heistä ei näkynyt jälkeäkään. Silloin eräs, joka oli kulkenut hengellisissä kokouksissa ja sanoo itseään kristityksi, alkoi huutaa: "Nyt se on tapahtunut!"

"JEESUS ON NOUTANUT OMANSA - MINÄ JÄIN JÄLJELLE!"
"Mikä sitten on tapahtunut?" kysyin. "Jeesus on noutanut omansa." Hän itki ja huusi: "Minä jäin jäljelle, minä jäin jäljelle." Pyysin häntä vaikenemaan, mutta hän vain yltyi. Oli kauheaa kuulla häntä. Näytti, että monella olivat asiat samalla tavalla. Jätin kaikki ja läksin. Saamme kuitenkin ylitöitä tänään. Kaupungin keskustassa oli suoranainen sekasorto. Liikenne oli aivan lamassa. Monta autonkuljettajaa oli hävinnyt autoistaan ja linja-autoista. Raitiovaunut seisoivat paikoillaan pitkissä riveissä. Ne kuljettajat, jotka olivat jäljellä, yrittivät pujottautua eteenpäin. Ihmiset olivat puolihulluja. He juoksivat edestakaisin omaisiaan etsien. Poliisi ei voinut mitään." Rouva Häland vääntelee käsiään, itkee ja juoksee kotiinsa. Andersen ja hänen vaimonsa menevät sisälle. Radio antaa lisää tietoja kadonneista. Merellä monista laivoista on hävinnyt ihmisiä. 

Synnytyslaitokselta ovat kaikki vastasyntyneet hävinneet. Hoitajat ovat pelon vallassa. Äidit valittavat epätoivoisina. Monet hoitajat ovat myöskin poissa. Vanhainkodista on myös hävinnyt monta vanhusta. Radio ilmoittaa kello 11, tällä kertaa Lontoosta, että siellä on myöskin kello 9 hävinnyt koko maasta suuri joukko lapsia ja aikuisia. Se on selittämätöntä. Monet papit ovat kutsuneet seurakuntansa koolle. He ovat todenneet, että rukoilevat ja tosiuskovaiset ovat poissa. Monta pappia ja saarnaajaa on kadonneiden joukossa. Eräs piispa jossakin suuressa hiippakunnassa on kutsunut pappinsa koolle. Nyt on kolme ja puoli tuntia kulunut ensimmäisestä tiedonannosta Oslosta. Koko ajan on virrannut tietoja uusista katoamisista kaikkialta. Kauko-ldästä, Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen: monta tuhatta henkilöä on kadonnut, niiden joukossa paljon sotilaita. Jos yrittäisi kuvailla tilannetta, se olisi aivan mahdotonta. Kaikki ovat pelon vallassa. On kyllä monia, jotka sättivät ja kiroilevat niin Jumalaa kuin ihmisiäkin. ”Emme olleet valmiina” Eräs mies juoksee kadulla, vääntelee käsiään ja huutaa: ”Olkaa varuillanne! Kohta me kaikki katoamme!” –Hän on kadottanut järkensä. Eräs vanha nainen seisoo kädet ristissä ja katselee taivaalle. Hän sanoo:”Ei, ei – kun emme olleet valmiina Hänen tulonsa edellä, Hän ei enää tule ketään noutamaan.Herra Jumala, Jeesus, auta meitä. Nyt se on tapahtunut,en uskonut että Hän näin nopeasti tulisi. En ollut kyllin valveilla.
 
"lltalehdissä on selostus tapahtumista. Ihmisiä kehotetaan olemaan rauhallisia. Poliisit ja viranomaiset työskentelevät kuumeisesti saadakseen selville kadonneitten lukumäärän. Tiedemiehet, erityisesti meteorologit, ovat toiminnassa löytääkseen syyn tähän salaperäiseen tapahtumaan. Nyt alkaa tulvia tietoja Amerikan itävaltioista. Poliisit saavat lisää tietoja kadonneista ihmisistä. Vaikeita liikenneonnettomuuksia on tapahtunut asian yhteydessä, ja monet ihmiset ovat menettäneet henkensä. Uutisista päätellen tämä tapahtuma on koskettanut koko maailmaa. Maapallon eteläosassa on tapahtunut samaa kuin täälläkin. Hirveä levottomuus vallitsee kaikkialla. Näyttää siltä, etteivät ihmiset uskalla mennä levolle yöksi. Kaduilla neuvotellaan hysteerisesti tapahtuman johdosta. Tullaan lopulta siihen tulokseen, että kristityt ja kristinusko ovat olleet siihen suurimpana syynä. Ne, jotka henkilökohtaisesti tunsivat kadonneita, tiesivät kertoa, että he olivat uskovaisia "intoilijoita" ja viattomia lapsia. Eräs työläinen oli sanonut: "Nyt on Hans Olsen poissa. Hän on kokenut sen, josta hän aina puhui, että Jeesus tulee pian ja noutaa omansa pois." "Niin", vastaa joku toinen, "meidänkin joukossamme oli yksi tuollainen. Nyt hänkin on poissa. Nyt täytyy viranomaisten puuttua asiaan ja kieltää uskonnolliset asiat. Tämä tapaus ei saa toistua." "Oi ei", huudahtaa yksi joukosta. "Tämä ei tule enää koskaan tapahtumaan! Olisimmepa vain kuunnelleet, mitä saarnattiin, niin meidän kohtalomme olisi ollut toinen. Nyt meidän on pakko elää tässä sekasorrossa ja tässä helvetissä, ja vielä pahemmaksi se vain muuttuu." "Jaha, sinä uskoit heihin, olisit mennyt heidän mukanaan", sanoi eräs. "Toivomukseni on, että olisin voinut", vastaa tämä ja menee pois. Joku huusi hänen peräänsä: "Sinut pitäisi hirttää, sinut ja kaikki ne, jotka puuttuvat tuohon mielettömään uskontoon."

RAAMATUN ENNUSTUKSET TOTEUTUIVAT
Seuraavana päivänä lehdet eivät voineet antaa tyydyttävää selostusta asiasta. Kaikki on ja tulee olemaan selittämätöntä. Kaikista maista tulee samanlaisia tietoja. Lähetyskentiltä ilmoitetaan, että suuri joukko kristittyjä on kadonnut. Muutamia on jäänyt jäljelle. Paljon pappeja ja saarnaajia oli jäljellä kokouksessa, joka kutsuttiin koolle, monta tosin oli poissakin. Hermostuttava ja masentava oli tilanne. Monet olivat onnettomia. Kukaan ei epäröinyt tapahtumaa. Se oli se ennustettu ylöstempaaminen, joka koski pyhiä - "morsiamen ylösotto". Monet tunnustivat, etteivät he teologisesta sivistyksestä ja Jumalan Sanan tutkimisesta huolimatta koskaan osanneet kuvitella sen juuri tällä tavalla tapahtuvaksi. He olivat vieraita uudestisyntymisen ja lapseuden Hengelle. Eräs nuori pappi virkkoi: "En ole koskaan opettanut tällä tavalla. Professorit eivät ole opettaneet sitä, mitä näinä päivinä on tapahtunut." Mielipiteet olivat kuohuksissa, joten neuvottelut eivät olleet asiallisia. Poliisin käännyttyä yleisön puoleen saadakseen yleiskuvan tapahtumista, olivat he samaa mieltä antaessaan selostuksen: "Se, mikä tapahtui, oli Raamatun mukaan ennustettu ns. morsiamen ylösotto, toisin sanoen Jeesus haki omansa pois. Se on kaikki, mitä voimme sanoa." Poliisi ei kuitenkaan antanut tätä lausuntoa julki päätettyään, että se oli tulos hysteerisestä ja hermostuneesta mielentilasta. Tapahtuma on niin laajakantoinen, että siitä täytyy tulla hallitusasia. Jos uskonto ja kristityt ovat siihen syynä, niin täytyy kirkot ja kappelit sulkea toistaiseksi, kunnes on saatu enemmän valoa asiaan. YK on paras keskus selvittämään ja tutkimaan asiaa perusteellisesti.

OVI ON SULJETTU
Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisiä. Nyt monet seurakunnat ovat ilman paimenta, ja monta jäsentä on myös poissa. Monissa seurakunnissa on vain harvoja jäseniä jäljellä, mutta silti niissä on väkeä. Monet kävijöistä ovat niitä, joita tuo "suuri onnettomuus", niin kuin sitä sanotaan, on kohdannut. Ihmiset tahtovat kuulla Jumalan Sanaa, mutta turhaan. Joku yrittää lukea. "En voi lukea." Toiset itkevät. Suuri yleisö on yksimielinen siitä, että kristinusko on pääsyynä tuohon valitettavaan tapaukseen. He tahtovat saada siihen selvyyden kristityiltä ihmisiltä. Monet etsivät apua Jumalalta. He ovat syvästi onnettomia. Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies pui nyrkkiään ja huutaa papille: "Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, pikkuasiat, mutta, mutta... Herrajumala, auta!" "Vaikene", pappi sanoo. Hän luulee täyttäneensä velvollisuutensa. Tällä tavalla toinen syyttää toistaan, itkien ja valittaen. He kolkuttavat ovelle, mutta se on suljettu. Tilannetta ei voi kuvailla, millaiseksi se on kehittynyt. Ihmiset ovat tietoisia siitä, että hirvittävä aika on tulossa. Aivan kuin leijuu ilmassa, että kaikki toivo on poissa. Ovi on suljettu, mutta he kolkuttavat ja huutavat, kaikki ne, jotka olivat tyytyneet ulkopuoliseen uskontoon ja sen muotoihin. Monet ovat olleet mukana toveruuden vuoksi, toiset taas mukana laulun tai musiikin tähden. Kaikki ilman uudestisyntymistä, ilman lapsen asemaa, ilman perintöoikeutta.

ALKAA VAINON AIKA
Monelle seurakuntaelämä on ollut vain ajanviettoa ilman sisäistä elämää. He kolkuttavat suljetun oven takana: "Herra, Herra, avaa ovesi meille!" Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa. Diplomaattiset suhteet idän ja lännen välillä ovat katkenneet. Ei kestä kauan, kun idästä tulee tieto, että kommunistit etunenässä kieltävät kaiken kristillisen toiminnan. Se, joka uskaltaa mainita nimen Jeesus, saa kuolemantuomion. Kristillinen kirjallisuus pitää hävittää. Raamattu ensimmäisenä on poltettava. Merkitsee kuolemaa pitää pienintäkin esinettä, joka jollain tavoin muistuttaa Kristuksesta. Länsimaissa kestää hiukan kauemmin, ennen kuin nämä säännöt tulevat käytäntöön. Jumalaton enemmistö johtajien ja kansan keskellä on pois suunniltaan ja vaatii, että jotain pitää tehdä. Se voittaa, ja kun kristillisyys oli pääsyynä asioiden kulkuun, niin lopputulos on selvä.

Alkaa hirvittävin aika ihmiskunnan historiassa. Suuri joukko jäljelle jääneistä kristityistä huutaa jatkuvasti Jumalan puoleen. Se ei tahdo seurata viranomaisten määräyksiä. Kristityt joutuvat vankeuteen ja kuulusteltaviksi kuin Gestapon aikoina. Jos tahdot kirota ja kieltää Jeesuksen Kristuksen, voit pelastaa henkesi. Tämä on käsky. Tuhannet ovat järkkymättömiä uskossaan, ja niin alkavat massamurhat, joita ei voi sanoin kuvailla. Monia kidutetaan hirveällä tavalla, kunnes he kuolevat. Ei ole enää oikeutta eikä lakia. Saatana on päästetty irti! Voi maata ja sen asukkaita! Monet antavat periksi hädän hetkellä. Heillä ei ole paikkaa, mihin menisivät, sillä koko maailma on pahuuden vallassa. Kaikki kansat ovat yhtä mieltä siitä, että kristinusko täytyy tukahduttaa. Tämän maailman ruhtinas on ottanut vallan. Lapset kavaltavat vanhempiansa kuolemaan. Nyt täyttyy se, mitä on kirjoitettu Luuk. 21:16:ssa. On mahdotonta kuvailla kaikkea tapahtuvaa, mutta Jumala on selvittänyt sen Ilmestyskirjassa. Näiden onnettomain huuto on: "Herra, lyhennä nämä päivät!" Nyt on tultu siihen pisteeseen, että ei vain kristinuskoa pidä tukahduttaa, vaan myös juutalaisuus ja juutalaiset pitää lopettaa. Poliittisesta eripuraisuudesta huolimatta kaikki kansat varustautuvat hyökätäkseen Jerusalemiin. Israel on hyvin varustautunut, joten vastarinta on oleva sen mukainen. Suurin syy hyökkäyspäätökseen on epäluottamus supervaltojen keskuudessa. Yksi pelkää, että toinen saa liian suuren vallan. Lopputuloksena on kauhea verilöyly: Harmagedon. Silloin tulee Kuningasten Kuningas, Herrain Herra, korkeudessaan ja ihanuudessaan. Ilm. 20:6

Rakas ystävä, pidä huoli, ettet jää tänne saatanan hallituskaudeksi, vihan ajaksi. Mene Kaikkivaltiaan Jumalan kasvojen eteen! Rukoile nöyrästi armoa ja valoa. Vielä tänään on armon aika, vielä tänään voit sinetöityä Jeesuksen Kristuksen omaksi. Silloin pääset mukaan, kun Hän noutaa omansa. Joh. 3:3.--->
..........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

5 Hätkähdyttävä profetiaaninen ylösotto-uni.

Katso videolta U.S.A. –laisen naisen todistus näkemästään profetiaanisesta ylöotto-unesta. Suomennettu.
http://www.youtube.com/watch?v=eQXHPLzLyvI&feature=share
............................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
6 Herran päivä - Jeesus tulee takaisin
Herran päivä,. the Lord´s Day is soon, lopun ajan profetiat ovat täyttyneet, Jesus second coming
Sid Rothin ”Yliluonnollista ohjelmassa on vieraana David Jones. David kertoo, luinka hän näki avoimen näyn siitä, mitä kutsutaan Raamatussa "Herran päiväksi", jolloin Jeesus tlee takaisin maan pälle. Hän jopa tunsi, mitä oli tekeillä ja miten se vaikutti muihin ihmisiin. David sanoo, että meidän täytyy olla valmiina, sillä tuo päivä on lähellä – hyvin lähellä ja se hetki tulee todella yllättäen. 


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

7 Lopun ajan seurakunta:(video), David Pawson
Jeesuksen 2:n tulemine, paluu, secon coming, Lopun Aika, rapture, tempaus, David Pawson, kuva Anne LindellKatso TV7 videoltallenteelta brittiläisen raamatunopettajan David  Pawson (s. 1930) opetusvideo USA:n matkaltaan Lopun Ajan seurakunnasta. Pawson  tunnetaan erittäin tarkasta, Raamatussa pitäytyvästä opetuksestaan. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja, ja hänen opetuskasettinsa ja videonsa ovat levinneet ympäri maailmaa. Pawsonin vaatimattomasti toteutetut mutta sisällöltään valtavan rikkaat televisio-ohjelmat ovat ravistelleet satoja tuhansia, ellei miljoonia kristittyjä.  Anne: Itse sanoisin tästä Pawsonin video-opetusjakosta, että rakastan tätä videota. Olen katselleut sen useasti, ja tulen varmaankin katsomaan sitä uudelleen ja uudelleen koko lopunelämäni ajan, jos vain voin, sillä saan siitä voimaa ja rohkeutta ja se vahvistaa uskoani heikkoina hetkinä. Suosittelen lämpimästi.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


8 Uusi profetia … Jeesus on tulossa pian. 


Jeesus on tulossa. Viljavainiot ovat kypsyneet korjattaviksi. Kuva: Anne Lindell 

Julkaisija: Anne Lindell 20.9. 2019. Tämän profetian sain tänä aamuna sähköpostiini (kiitos Liisa, kun lähetit tämän minulle).  Tässä ote profetiasta (quote):


…………...

 …”.  Pian alkoi tulla vuorotellen suomea ja väliin tuntematonta kieltä. Ja hän alkoi itkeä samalla. (Tämä naishenkilö ilmeisesti puhui ensin kielillä ja jatkoi sitten suomeksi):

Hyvin hiljaisella ja surullisella äänellä tuli profetiaa...


Nyt en enää tule heikkona ...  en ristillä … se meni ... nyt istun Jumalan oikealla puolella. Ihmisten saasta ja löyhkä nousee taivaaseen. Kauhea löyhkä. Tätä saastaa ei Jumala kestä nähdä.


Näkyy taivaan pöytä, valkeat liinat, kynttilät. Huone valmistetaan. ”Morsian” (Jeesuksen omat) ei vielä valmis. ”Morsiamen” puhdistauduttava ja saatava puhdas rypytön vaate. 

Tulen pian ja haen omani pois. 


Maailma täynnä saastaa … älä katso sitä, älä mene mukaan. Tee parannus.


[ Anne: Jeesus sanoi: Eläkää maailmassa muukalaisina … älkää mukautuko siihen. Tätä tarkoitta sekularisoituminen, maallistuminen. Esim. Suomen ev. lut kirkko ja eritoten sen johto on maallistunut, sekularisoitunut ]  


Minua ei kutsuta juhliin. Minua ei kaivata maailman juhlissa.


[ Anne: Jeesus sanoi: ”Minä kolkutan (tarkoitti kolkuttaa maallistuneen, ”itseriittoisen” seurakunnan, kirkon oven ulkopuolella), mutta Hänelle ei avata ovea ] 


Hollywood jää veden alle. He koittavat kätkeytyä vuorten kätköihin. Minä ilkun heitä. Eivät he voi minua paeta. Halkaisen vuoret ja saan heidät onkaloistaan.


Taivaalla suuri kirkkaus, kun haen omani ylös.


Sen jälkeen maa pimenee. Tulee paljon pommeja. Ihmiset pakenevat vuorille, jotka ovat pimeinä.


Mutta eivät he taivu. He eivät taivu.


Vain pieni joukko pelastuu. 


……………..

Tämä oli vahva profetia, ja sisar pyyhki silmiään koko ajan ja sanoi lopuksi, että Pyhä Henki murehtii ja itkee. Ihmettelimme tätä profetia, joka oli todella vakava ja selkeä ja muistuttaa seurakuntaa valmistumaan. Herra tulee hetkenä jona emme arvaa.  On oltava valmis ja pyhityttävä ja pudistauduttava.  … (Ended quote)”  


…………….

Anne Lindell: Julkaisen tämän profetian myös Fb-sivullani ja täällä ”Elä ihmeessä”-blogillani, koska itse olen kokenut näkyinä ja nähnyt enneunina ja kuullut tiedonsanoina samanlaisia profetioita. Näin tulee käymään ja se aika on pian. Viljavainiot ovat kypsyneet … on sadonkorjuun aika. Jeesus on tulossa … olkaa valveilla.  … Saa jakaa … kuvankin.

……………………………………………………………………..

................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
9 Esa Heiska Kuka ja mitä Jeesus on?

Esa Heiska opettaa videolla Jeesuksesta: kuka, mitä Jeesus on?

Aamen, aamen ja vielä kerran , että aamen. Eipä voi tästä Esan puheesta sanoa muuta kuin että: ”Wow”! Esa Heiska uskaltaa ja tohtii, sillä hän edustaa Herraa, Jumalaa, eli hän on Jeesuksen konsulentti, käsikassara, työkalu (keksikää itse lisää). 

Mitään ihmisen, eli maailman määritelmää dogmia, asetusta tahi paragrafia ei tule peljätä/kumartaa, jollei se täytä Taivaan Isän, Abban, tahtoa, lupausta, arvomaailmaa, kriteerejä  ja ”Sanaa” (Logosta, Joh, 1), joka tuli lihaksi n. 2000 v. sitten, (eli 1 Jumalan pv on 1000 v eli millenium.), Jeesus lunasti meidät synnittömänä verellään Golgatalla saatanan vallasta, ja Hän on tuleva lupaustensa ja profeettojen lupausten mukaan (esim. Hoosea 5 alusta ja 6 lopusta) keskuuteemme pian uudestaan, ja Hän on Jumala ja on oleva kansamme kunnes millenium (tästä päivästä vielä 1 Jumalan pv.) on täyttynyt, jolloin Tuomio on tuleva, missä jyvät erotetaan akanoista, lampaat vuohista … ja jolloin, ne pelastetut, joittenka nimet löytyvät Elämän kirjasta, Karitsan Kirjasta astuvat ikuiseen elämään … Uuteen Jerusalemiin, Paratiisiin, jossa perintömme Jumalan lapsina meitä odottaa. … Huh, huh … meniköhän oikein?


Katso videotallenne tästä - - - >   https://www.youtube.com/watch?v=IxhZc5Yv-jo

Videon laitettu YoyTobeen 25.2. 2020

…………………………………………………………….

10 Juhani Laukkonen opettaa - seurakunnan ylösotostaJuhani Laukkonen opettaa uskovien, seurakunnan, Jeesusken morsiaimen ylösotosta, tempauksesta

https://www.youtube.com/watch?v=HJNImXGhqso&feature=share&fbclid=IwAR2y-Nq9KPe6irMaWrqsHp7w33fBYpM-A8aPv5nfNqK4wT53jcHVbYLTqqMTämä on erittäin hyvä ja selkeä ja heppotajuinen opetus, siitä miten Jeesuksen omat nostetaan ensin ylös turvaan ennen suurta vaivan aikaa. Kun pasuuna kuuluu, niin Jeesuksen omat kuulevat se äänen … pitkä ja mahtava puhallus, jonka vain Jeesuksen morsiusjoukko. Ensin nousee uskossa kuolleet ja sen jälkeen uskossa elävät. Jeesus tulee meitä, jeesuksen omia vastaan … korkeudessa.  Pyhä Henki vie seurakunnan Isän Kotiin … turvaan.
…………..……………………………………………………………….

11  Pekka Sartola opettaa uskovien tempauksesta

Pasuunat, Jeesuksen toinen tuleminen, uskovien tempaus, ylösotto, rapture, kuva Anne Lindell 

Raamatunopettaja Pekka Sartolan opettaa Jeesuksen paluusta ja lopunajasta Kokkolassa 22.4.2007. Katso video tästä  - - - >

https://www.youtube.com/watch?v=DgYSTF7CXnU
…………..……………………………………………………………..
  

10 kommenttia:

 1. Tulin uskoon Jeesukseen Kristukseen v 1978 keväällä: ja silloin opetettiin juuri näin, kuten edellä... Myöhemmin kuulin toisen tyyppistä julistusta Jeesuksen paluusta, eli Jeesuksen toinen tuleminen on, kun Hän tulee tuhannen tuhansine pyhineen.... Häkellyin, kun julistus oli muuttunut.

  Tutkimme asiaa ja Raamatussakin oli monessa kohtaa tämä,-tuhannen tuhansine pyhineen ja ihmettelimme.
  Kuitenkin salaista tempausta julistaa vielä monet seurakunnat ja opettajat.

  Kuuntelin juuri yhden puheen radiosta. Puhuja sanoi, että opetus salaisesta tempauksesta on harhaa.
  Olen kyllä aina ollut sitä mieltä, että salainen tempaus on Raamatullinen, syystä, että näin kuulin vielä uskomattomana ollessa luettuani D, Wilkersonin kirjan, NÄKY. Tuohon aikaan, 79-80 Näytettiin vielä asiaan liittyvää elokuvaa, -KUIN VARAS YÖLLÄ. Kertokaa Raamatullisista mielipiteistänne.

  VastaaPoista
 2. Nyt löytyi se Raamatun kohta, johon alun perin olemme päteytyneet 78 vuodesta lähtien
  1 Tess 4: 13-18. Toki on varmaan muitakin mm ilm-kirjassa.
  Edelleen ihmettelen, kun Evankeliumeissa ei Jeesuksen toisesta tulemuksesta ole muuta mainintaa, kuin että tulee suoraan Öljymäelle.

  VastaaPoista
 3. Uskotteko siis että ylösotto ja Herran päivä on eri asia? Kaikki kohdat missä Raamatussa viitataan siihen, kun Jeesus tulee noutamaan omansa, puhutaan minun mielestä Herran päivästä. En löydä yhtään kohtaa missä puhuttaisiin ylösotosta niin ettei sen voi käsittää kyseessä olevan Herran päivä. Eikä missään kohdassa puhuta varsinkaan mistään "salaisesta" ylösotosta vaan joka kohdassa mainitaan pasuunasta, jne. Että se päivä on suuri ja julkinen. Ei kukaan ole vielä minulle pystynyt antamaan sellaista kohtaa mistä kävisi ilmi että Herran päivä ja tempaus on ERI asiat, saatikka että se tapahtuisi ennen suurta ahdinkoa. Herran päivä ainakin on selvästi sanottu tulevan vasta ahdingon jälkeen.

  Valaise nyt sinä Anne minulle tätä asiaa. Kuin myös kasteasiaa jota ihmettelin kastetekstisi lopussa muttet ole siihen vastannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Ash .. kirjoitin uudestaan vastauksen, jotta ei jäisi epäselvyyksiä. ...Eli, Maija, jos sinulla ei vielä ole David Wilkersonin "Näky "-kirjaa, niin yritä saada se käsiisi. En nyt viitsi tarkistaa mistään faktoja ... kiire, mutta näin "lennosta" mainitsen, että kyllä Herran päivä tarkoittaa Jeesuksen toista tulemusta, Jeesus hallitsee maata uskovien kanssa 1000 vuotta ja saatana on tuona aikana sidottu. Silloin kun Taivaan Isä laskeutuu Uudessa Jerusalemissa maan päälle ja todellakin keskellemme asumaan, eli "Paratiisi " on täällä maanpäällä taas, on silloin 1000 vuotta Jeesuksen hallitusaikaa jo kulunut, ja silloin saatana tuhotaan, joutuu kadotukseenj a myös kaikki häne kätyrinsä ja pimeät enkelit ja ne syntiin langenneet, jotka eivät ole katunett eivätkä ole tehneet paranuusta ennen armonajan loppumista eli ennea kuolemansa, ja myös 1000-vuotisen valtakunnan jälkeen kun saatana hetkeksi päästetään vankeudestaan, niin Elämän Kirjat avataan ja joudumme vielä viimeiselle tuomiolle. Jumala siis luo uuden Taivaan ja uuden maan ... eli sitä ennen on kaikki vanha tuhottu. Vain usksovat, katuneet ja parannuksen tehneet pääsevät paratiisiin ja saavat osaksen ikuisen elämän. Totta turiset; Jeesus tulee väellä ja voimalla niin, että kaikkialla maapalolla se pannaan merkille saman aikaisesti ...siis reaaliaikaisesti. Ylösotto, tempaus , "rapture" eli eräänlainen "kidnappaus", kiskaisu, tapahtuu n. 3,5 v. ennen vaivan ajan viimeisten "vihan maljojen" (tähän kuuluu Harmagedon) vuodattamista, eli todella kovien koettelemusten tapahtumista. Uskovia, siis Jeesuksen omia, lapsia, nuoria ja viattomia, eli synnittömiä nostetaan, siirretään jonnekin ... minne ... sitä ei tiedetä tasatarkkaan. Ehkä ensin nousemme pilviin Jeesuta vastaan, mutta sitä ennen ovat poisnukkuneet, vanhurskaat jo nousseet Jeesusta vastaan. Minäkin olen kuullut tuon "pasuunan äänen" ... siis Jeesuksen toinen tulemus on lähellä. Kasteesta: lapsikaste on ihan ok. ... Sinä uskot siihen ja se on juuri se mitä tarvitaan ... eli uskoa. Itse haluan myös aikuiskasteen (oikein upotuskasteen) ...joskus,. kun sopiva tilaisuus tulee, mutta en revi puseroani jollei sellaista tule, sillä uskon olevani Jeesuksen oma. Kaste on merkki ,"pyhä sakramentti" taivasmaailmalle, että tämä ihminen, Luoja luotu on valinnut puolensa ja kuuluu nyt Jeesukselle.

   Poista
  3. Meinaatko että faktat pitäisi tarkistaa Wilkersonin kirjasta? Ei. Minä karsastan noita profeettoja jotka haluavat julkisuutta ja tekevät sillä rahaa. Tarkistan asiat vain ja ainoastaan Raamatusta. Mutta ihmettelen että julkaiset sivustollasi julkaisuja joihin et vastauksesi mukaan itsekään usko. En ole katsonut tuota linkittämääsi Mellerin videota mutta koska otsikko on että "salainen ylösotto" niin siitä jo tietää että Raamatusta tuollaista ei ainakaan löydy. Samoin kun tuo Olav Rodgen (?) profetia että kaikki vain yhtäkkiä katoavat silmänräpäyksessä kenenkään mitään tajuamatta. Ei vastaa millään tasolla Raamatun kuvausta Jeesuksen tulosta. Ihmiset kuitenkin saattavat uskoa tämän sinisilmäisesti lukiessaan blogiasi.

   Poista
  4. Voi, voi Maija ... ei löydykään, ja siitä juuri Meller puhuu. Wilkerson on kuollut eikä hän siksi kirjoittanut, että tekisi rahaa kirjoillaan.

   Poista
 4. Tiedustelu: Voiko tätä tempauksesta tehtyä piirroskuvaa käyttää helluntaiseurakunnan julkaisussa, joka jaetaan jäsenille?

  VastaaPoista
 5. Raija, ilman muuta saatte, mutta on kohteliasta mainita kuvan tekijä. Tarkoitat kai tuota kuvaa mikä liittyi Arto Palmrothin unikokemukseen ylösotosta? Minu kuviani on levitetty netin kautta laajalti ympäri maailmaa, ja se on vain hyvä, koska oletan, että tämä on minun tapani täyttää Jeesuksen lähetyskäskyä ... eli, taiteilijana valjastan taiteelliset armolahjani Taivaan Isän käyttöön ja palvelukseen

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Todella upea kuva! Tottakai nimesi tulee olla näkyvissä! Siunausta!

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.