keskiviikko 8. toukokuuta 2013

15. Suursodan uhka, muslimisota, Israelin asema, profetioita


Artikkelit:
1. Otteita Lance Lambertin profetioista 2010 ja 2011, Israel suursodan keskipisteessä
2. Otteita 90-vuotiaan norjalaisnaisen profetiasta vdlta 1968, suursota
3.. Anne Lindell: Valmistautuuko U.S.A. suursotaan? Miljoonittain suojusarkkuja (A.L. 18.7. -13)
4. Tässä seurataan Lähi-Idän "hornankattila"- tilanteen kehittymistä suursodaksi (Pekka Sartola, 2013)

5. ISLAM: mitä lännen tulee tietää . 13 videolinkkiä. Valm.v. -06
6. Israelin asema mahdollisessa suursodassa
7. Annen "enneuni" (mahdollisesti) ja tiedonsana: jotain tapahtuu Israelissa, Jerusalemissa, kirj. 2011 
8. Anne Lindell, 2020, Toivottavasti tämä "enneuneni" (vuodelta 2014) ei toteudu: "Muslimisota" alkaisi Iranista … ydinlaukaisusta. Onneksi en ole profeetta. En ainakaan usko itse olevani.  
9. ...
10. ...
11. ...

..............................................................................................
1. Otteita Lance Lambertin profetioista 2010 ja 2011, Israel suursodan keskipisteessä
Israel, lopun ajan suursota, muslimisota, World War3, armagedon, Harmagedon

Ote Lance Lambertin profetiasta 18.4.2010 Jerusalemissa

Jumala sanoo: Minulla on vakava ristiriita kansojen kanssa. Kansat yrittävät jakaa minun maani, jonka minä annoin liittosopimuksella Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille ikuiseksi perinnöksi. Minä en tule sallimaan tällaista ilman tuhotuomioita niille kansoille, jotka ajavat jakosuunnitelmaa. Tulen aiheuttamaan niiden talouselämän sortumisen ja suuria ilmastonmuutoksia.

Otteita Lance Lambertin profetiasta 17.4.2011 Jerusalemissa:

”On hyvä, että esirukoilette Israelin puolesta, että se pelastuu, sillä se on Minun tahtoni.” ... ” Israelista tuli työkalu, jonka kautta Minun Sanani on tullut kaikille kansoille ja myös Minun pelastukseni ja tieto Minun tarkoitusperästäni.” ... ” . Käytän tätä kansaa viimeisenä todistajana maailmalle siitä, kuka Minä olen.” ... ” Ottakaa hyvin vakavasti se, mitä tapahtuu Arabi-maailmassa. Se, mitä tapahtuu, ei tiedä hyvää Israelille! Se ei ole siirtymistä vapauteen ja todelliseen demokratiaan, vaan valtava voitto sotaisalle islamille. He pyrkivät Israelin tuhoamiseen ja hävittämiseen, mutta he eivät vain epäonnistu; heidän voimansa ja valtansa murtuu ja valtava sielujen sadonkorjuu pelastuu heidän joukostaan.

Kuulkaa Minua, kutsun teitä esirukoukseen! Se ei tule olemaan helppoa. Kaikki viholliseni voimat ovat keskittyneet ja suuntautuneet pysäyttämään tämän kansan tulon Minun lunastukseeni ja pelastukseen. Mutta viholliseni epäonnistuu! Katson siksi niiden puoleen, jotka seisovat muurinaukossa, jotka rakentavat muurin, jotka seisovat esirukouksen paikalla.

Pian myös aloitan vakavammat tuomiot länsimaissa.
He tulevat olemaan kuin ei mitään; käännän heidät ylösalaisin; jauhan heidät hienoksi. He eivät tiedä, mikä on iskenyt heihin.
Tulee näyttämään, ettei ole mitään jäljellä siitä, mitä kerran tein noissa kansoissa; erityisesti siinä supervallassa. Vien sen heikkouteen; se ei enää ole oleva super, vaan kansojen säälin kohde.” ....

PS. Lue koko profetia täältä. Ks. blogiarkisto otsikko nr.14   ja siellä artikkeli nr. 4
................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2.. Otteita 90-vuotiaan norjalaisnaisen profetiasta vdlta 1968, suursota
 
Syttyykö suursota? III maailmansota, III world war, III världskriget
"Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan - maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.”...

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta - ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia - rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.”  ....

PS. Lue koko profetia, ks. blogiarkisto otsikko nr. 5   ja siellä artikkeli nr 5.
...........................................................................................
 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3. Anne Lindell: Valmistautuuko U.S.A. suursotaan? Miljoonittain suojusarkkuja.

Mitä ihmettä on oikein meneillä U.S.A.:ssa? Varustaudutaanko siellä suursotaan.

Miljoonittain muovisia arkunsuojuksia tai mitä lie eripuolilla U.SA.:ta. Strange coffin vaults in USA.
Tästä kirjoitin myös Uusi Suomi -verkkolehdessä artikkelin 12.7.2013 16:04. Se kuitenkin poistettiin, sensuroitiin, ja siihen kerkesi tulla 12 kommenttia. No julkaisin k.o. artikkelin uudestaan täällä "Elä ihmeessä"-blogillani hieman siistittynä  ”tynkäversiona” - otin pois arveluni vapaamuurareista ja illuminatista ..

Milloins of atrange coffin vaults all over in U.S.A. Miljoonittain arkunsuojuksia kaikkialla USA:ssa

Eripuolilla U.S.A.:ta on havaittu miljoonia  rumisarkkujen suojuksia varastoituina valtateitten varsille. Mitä varten, miksi? Ei kukaan eikä mikään insnstanssi kerro eikä selitä, miksi tällaiseen on ylipäänsä ryhdytty?  Ja näistä kuljetuksista vastaa - yllätys, yllätys - vapaamuurarit (!).

Tässä ”TOP SECRET”-tapauksessa on kysessä mitä ilmeisimmin ns. ”Coffin vaults” eli ruumisarkkusuojuksista;  eräänlainen “hautaholvi” (suora käännös) -suojus, joka ei läpeäise vettä ja pitää kaikki muutkin tunkeilijat eli matoset maan poissa.

Mutta outoa tässä jutussa on kuitenkin se, että todennnäköisesti U.S.A:n  Liittovaltio on jotenkin mukana tässä arkunsuojusten tilaamisessa ja massatuotannossa ja etenkin niitten varastoimisessa eripuolille U.S.A.:ta.  Nämä arkunsuojukset ovat suurempoia ja erivärisiä kuin ne, joita löytyy vapailta markkinoilta. Tämän maininnan löysin netistä: ” They are produced by a government department and stored on land leased by the government, that has been proven” … ks. video :  http://www.youtube.com/watch?v=5anmG0ksWOI

Jotain perin outoa tässä mitä ilmeisimmin on. Arkunsuojukset ovat vesitiiviitä ja tukevia ja ja siten myös hajutiiviitä, ja helpompi tällaisissa on kuljettaa vainajia pois sotatantereelta  esim mahdolliselta suursota-alueelta. Vainajien kuljettaminen tällaisissa muovisissa  ”säiliöissä” on kätevämpää ja etenkin edullisempaa, kuin laittaa jokainen vainaja omaan lyijyarkuunsa ja tuoda vainajian kotiin haudattavaksi erittäin raskaana siksi  kalliina lentorahtina. Tällaisessa arkunsuojuksessa voi ilman vainajan omaa arkkua tuoda jopa useampikin vainaja yhden suojuksen sisällä, jos sellaiseen on tarvetta.

P.S. Tähän poimin osan tekstistä omasta kommentistani k.o. kirjoitukseen:

Tämän oman arvioni, spekulaationi esitin siinä ensimmäisessä kirjoituksessani, joka poistettiin, siis siinä joka joutui sensuroitavaksi, eli, että luulen, oletan, että USA:sa ennakoidaan (pelätään) suursodansyntymistä Lähi-Idässä, jossa Israeliin hyökätään joka ilmansuunnalta, on USA luvannut tulla hätiin, jos näin käy.

Toisaalta USA:ssa on pari muutakin ongelmaa, jotka saattava eskaloitua samanikaisesti, eli mitä tekee Pohjois-Korean Kim Jong Ung? Hänhän väittää omaavansa ydinaseita, ja samaa ydinsodan uhkaa pelätään varmasti Lähi-Idässä, sillä kukan ei tiedä sanoa varmauudella miten pitkälle Iran on päässyt ydinohjelmassaan. Entä kemialliset aseet. Syyria, Irak ja Iran ovat tässäkin tapauksessa suuri kysymysmerkki. Voiko muslimimaista nousta samanlainen tai vieläkin pahempi uhka kuin Al Qaida-terrosijerestö. .

Kolmas uhka USA:ssa on niin tiedemiesten kuin profeettojenkin taholta esiintuodut ilmaston lämpenemisestä johtuvat ennustukset ja myös valtavista luonnonkatastrofeista profetoidut ennustukset: valtavia taifuuneja ja tuhoisia maanjäristyksiä, tulvia, metsäpaloja ja sitten on vielä tuon tikittävä aikakello eli Yellowstone. Näin voi tapahtua ja voi olla, että jopa meidän aikanamme näin käy. 

Näitä "päällysarkkuja" ei tarvittaisi kuitenkaan tuollaisia määriä, jos pelättävänä olisi ainoastaan luonnonkatastrofit, koska vainajat voidaan haudata suoraan maahan, ja siksi epäilen vahvasti, että pelättävänä on nimenomaan suursodan syttyminen ja juuri Lähi-Idässä, ja että Israelin valtio on silloin maalitauluna - keskipisteenä, jolloin USA:n mukaantulo on välttämättömyys. Ainakin näin he ovat luvanneet ja tätä Israelkin odottaa.

Tästä suursodasta ennustetan myös Raamatussa: esim. Hesekiel Googin ja Maagogin sota. Googilla tarkoitetaan ilmeisesti Venäjää ja Kiinaa ja Maagog on sitten ne muut. Tämä "Lopun Aikojen" suursota ei ole ilmisesti vielä se "Harmagedon", josta Raamatun ilmestyskirjassa puhutaan, mutta tämä suursota kulminoituu "Harmagedonin taisteluksi". Lisää näistä Raamatun "Lopun Aikojen" ennustuksista voitte käydä lukemassa blokiarkiston otsikossa nr.   (lue ainakin artikkelit nr.1 ja 5)

Joko nyt alatte itsekin epäillä samaa kuin minä, eli, että kyseessä on siis vainajien lentorahtikuljetukseen tarkoitetuista muovisista haju- ja vesitiiveistä boxeista, sillä minä uskon näin olevan.

Kirj. Anne Margareta Lindell, Uusisuomi-verkkoheden puheenvuoroja-blogilla
.................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

4. Tässä seurataan Lähi-Idän "hornankattila"- tilanteen kehittymistä suursodaksi
.............................................................................................
 
Pekka Sartola: Lähi-Idän asiantuntija nykytilateesta
 
Sartolan arvioita, heinäuu. 2013.
 
Lähi-itä on nyt todellakin omituisessa oravanpyörässä. Asetelmat joiden kuviteltiin johdattavan koko poliittista ja sotilaallista kenttää kohti uutta ja auvoisempaa tulevaisuutta, romahtivat jälleen kerran kertaheitolla. Tulevaisuutta luotaava kristallipallo antaa tällä kertaa hyvin samean ja epäselvän kuvan. Mitä tapahtuu Iranissa, Syyriassa, Egyptissä, Jordaniassa ja Libanonissa? Pienetkin liikahdukset, väärä tilannearviointi missä tahansa näistä valtioista, voivat keikahduttaa pyörän jälleen liikkeelle. Kun tähän kaikkeen vielä lisätään se, että kyseisten islamilaisessa maailmassa tapahtuneiden uudelleenjärjestelyjen seurauksena Israelin hallituksessa on nostettu yhtäkkiä esille suunnitelma rakentaa Kolmas Temppeli, ja nimenomaan vielä Temppelivuorelle. Niin saatamme hyvinkin olla useiden, huikaisevia näköaloja nostavien Raamatun profetioiden toteutumisten kynnyksellä. Onneksemme tiedämme että mitään ei tapahdu sattumalta ja kaikki on taivaallisessa kontrollissa. 
 
.................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,5. Mitä lännen tulee tietää islamista?

Tässä nyt suomeksi tekstitetty ja maailmalla laajaa huomiota herättänyt dokumentti  ”ISLAM: What the West Needs to Know” (”ISALAM: Mitä lännen tulee tietää”), joka tutustuttaa rehellisesti ja kaunistelematta islamiin ja sen lieveilmiöihin. Dokumentti käsittelee "rauhan uskontoa" lähinnä sen omien lähteiden perusteella ja tarjoaa faktat, jotka paljastavat islamin poliittisesti korrektin julkisivun peittävän taakseen valtavan suuren ja erittäin vakavan uhan etenkin Euroopan ja koko maailman demokratialle, hyvinvoinnille, vapaudelle, tasa-arvolle, oikeuslaitokselle, kolulaitoksille, kulttuurille, perinteille ja kunkin maan kansakunnan uskonnolle tai uskonnoille (paitsi tietnekin islamille). Islam on uhka myös omille kannattajilleen eritoten musliminaisille (esim. raiskattu kivitetään kuoliaaksi) ja lapsille ja etenkin tyttölapsille (esim. lapsivaimot ja jopa vauvavaimot = pedofilia). Eittämättä herää kysymys; miksei tätä äärimmäisen totuudenmukaista ja kaunistelematonta elokuva-dokumenttia ole näytetty koulussamme uskonnon tunnilla? ... Miksi jopa lännen johtajat puhuvat muunneltua totuutta (joko vääristelevät ja jättävät kertomatta totuuden) islamin hirvittävän julmista teeseistä moraalis-/eetisenä uskontona ja lakina (sharialaki)?

Haastateltavana dokumenttielokuvassa ovat mm.: Robert Spencer, Serge Trifkovic, Bat Ye'or, Abdullah Al-Araby ja entinen paletiinalainen (maasta paennut) ex-terroristi Walid Shoebat  asuu nyt USA:ssa ja on kristitty, jonka islamia käsittelevä (TV7 ohjelma) opetusohjelman linkki löytyy myös tältä samalta "Elä ihmeessä"-blogilta  - ks blogiarkisto kansio nr.
otiskolla: ”Elämmekö nyt Lopun Akoja?” - ks artikkeli 11a. Lue myös artikkeli 11b. - - ->   http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html

Lähteitä mm: Koraani, Muhammadin elämänkerta, Sahih al-Bukhari

Alkuperäinen elokuva:
ISLAM: What the West Needs to Know
www.whatthewestneedstoknow.com 
Valmistumisvuosi 2006

ISLAM: What the West Needs to Know: 13 osaa, tässä linkki suomenkielisellä tekstillä varustettuihin kaikkiin noihin videoihin (1-13 videota, eli koko elokuva)

.........................................................................
2. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (2/13)
..........................................................................
3. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (3/13)
......................................................................
4. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (4/13)
......................................................................
5. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (5/13)
......................................................................
6. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (6/13)
......................................................................
7. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (7/13)
......................................................................
8. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (8/13)
......................................................................

9. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (9/13)
......................................................................

10. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (10/13)
......................................................................

11.  ISLAM: Mitä lännen tulee tietää 1(1/13)
......................................................................

12. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (12/13)
......................................................................

13. ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (13/13)
......................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,……………………………………..
6. Israelin asema mahdollisessa suursodassa
Harmagedo, Armagedon, suursota, WW3, 3:s maailmansota, Gog, Magog, Goog, Maagog, kuva Anne Lindell

Linkittämäni Harri Ahdesmäen artikkeli valaisee Raamatun (profetioitten) pohjalta Isrelin asemaa ja nykytilannetta ja lähitulevaisuuden uhkakuvia. Ahdesmäen artikkeli edustaa kirjoittajan omia henkilökohtaisia näkemyksiä ja raamatuntulkintaa eikä sellaisena edusta mitään seurakuntaa tai uskonnollista suuntausta. Artikkeli ei ota poliittisesti kantaa mihinkään nykyiseen Israelin valtioon liittyvään asiaan, vaan tulkitsee ainoastaan sitä koskevia Raamatun profetioita.

Tästä linkistä pääset suoraan Harri Ahdemäen internetsivulle lukemaan artikkelia (suosittelen): - - - >  http://www.israelprofetiassa.fi/18
……………………………………………..


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,7. Onko kohta Israelissa täys´ rähinä päällä ... nyt on sellainen ”hytinä”
Enneuni ja tiedonsanat: Jotain tapahtuu Israelissa, Jerusalemissa. Tästä "Se" alkaa. Tämä on merkki.
Sain nämä tiedonsanat valveilla ollessani rukoushetken päätyttyä sunn. iltana 18.9.2011
Lyhentämätön lainaus muistiinpanoistani:

"Israelin kysymys laukaisee eräänlaisen ketjureaktion: Asiat ja tapahtumat alkavat vyörymään juuri siten kuin on ennustettukin tänä aikana monissa profetiaanisissa unissa, näyissä tai tiedonsanoissa eri ihmisille ja eripuolilla maailmaa, ja kuten on ennustettu Ilmestyskirjassa tapahtuvan viimeisnä aikoina, jotta Herran omat ymmärtäisivät ajan merkit ja osaisivat olla valveilla. On olemassa nyt, kuten on ollut, aina kaikkina aikoina ihan luomakunnan alusta asti pimeä puoli ja valon puoli, ja tuolta  puolelta tullaan selittämään niin sinulle kuin aivan tavallisille ihmisille mistä on oikein kysymys”.

Sitten näin myöhemmin unessa v. 2012 (elokuun paikkeilla) pienen välähdyksen ...kuin filmipätkällä kohtauksen siitä, kuinka Jerusalemissa mellakoitiin: savupommeja ja autonkumi-barrikaadeja kaduilla ja huiveilla naamioituneita nuoria miehiä juoksi edestakaisin heitellen "moltovincoktaileja", ja mellakkapoliisit yrittivät saada edes jotain järjestystä aikaan. Tämän univälähdyksen aikana minulle tuli tunne, että mellakoitsijat olivat arabinuorukaisia ja minulle tuli sellainen tunne, että: Tästä ”Se” alkaa. Tämä on ”SE” lähtölaukaus.

Olen useasti käynyt Jesusalemissa, ja tunnistin unenssa olevan kadunkin, koska sen lähellä on bussipysäkki ja kaarevat kiviportaikot menivät ylös vanhaan kaupunkiin.

Unessa kuljin erään Jerusalemin vanhankaupunigin portista ulos, mutta siinä portissa ei ollut yläosaa ... siis holvikaarta. Eikä se oikeastaan ollut mikään portti, mutta sitä vain sanottiin portiksi. Oikea portti oli ihan lähellä, mutta hieman sivummalla. Jäin tuossa unessa seisomaan potaikkoon (en uskaltanut mennä bussipysäkille) ja katsoin alas kadulle missä mellakoitiin.

PS. 2012. Tästä samasta  puhuttiin myös Intian Goassa näkemässäni enneunessa ja eritoten  siinä II-osassa (jonka olen salanut – voi järkyttää herkempiä)... ... lainaan lyhen otteen suoraa tuosta ”Goan unesta” unesta: "... Nämä katastrooffit ja vaikeat ajat alkavat sotina, kansannousuina ja luonnonmullistuksina”. ...
......................................................................................................
****************************************************


8. Lyhyt enneuneni: Iran laukaisee ydinohjuksen Israelia kohti, Anne Lindell  (v. 2014)
Harmageddon, Armageddon, suursota, 3:s maailmansota, WW3, ehkä muslimisota,  kuva: Anne Lindell 

Tätä enneunta olen "muokannut" (itse enneuneen ja sen sisältöön en ole koskenut), eli olen lisännyt sen oheen joitain lisäkommentteja  6.1. 2020, johtuen alla linkitetystä artikkelista ja siitä, että itsekin aloin epäillä, että Iran todellakin suunnittelee ja on suunnitellut jo kauan  jotain. 


Onko ”Harmageddon” kohta totta? 

Olen jo vuosia siiten (joskus muistaakseni v, 2014) nähnyt lyhyen ns. ”enneunen” ydinohjuksen laukaisusta toista maata kohti, ja olen kertonut siitä vuosia aiemmin jossain ”somessa” ja myös täällä Fb:ssä kommenteissa joillekin Fb-kavereilleni ja jopa aivan hiljattain.  Mutta nyt vasta uskallan laittaa aiheesta oman facebook-postauksen, vaikka tse en uskonut siihen silloin enkä myöhemminkään, eli, että tuossa unessa olisi mitään järkeä, ja vieläkin epäilyttää.Ydinpommin laukaisu toisesta maasta toista maata kohti tuntui silloin täysin absurdilta, kunnes luin tämän aamuisen (6.1. 2020) uutisen netistä - - - > IRAN VETÄYTYY YDINASESOPIMUKSESTA https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/nyt-se-tapahtui-iran-vetäytyy-ydinasesopimuksesta-–-”tämä-voi-aloittaa-ydinkriisin”/ar-BBYEySM?ocid=spartandhpEli, tuossa unessani nimenomaan Iran laukaisi ydinohjuksen kohti Israelia. Iran ei laukaissut ydinohjusta omalta maaperältään, vaan jostain toisesta valtiosta läheltä Israelia eli jostain Israelin naapurimaasta … muslimimaasta kuitenkin.Ja nyt tulee tärkein asia, jonka haluan kaikkien maailman kristillisten maitten ja Israelin päättäjien ja sotilasviranomaisten tietoon: tiedättehän, että Iranin on koko ajan epäilty valmistelevan ydinasetta, siitä on vahvat epäilykset, mutta silti monet EU-maatkin (Suomi mukaanluettuna) ovat toimittaneet vastoin boikottia/kieltoa Iraniin materiaalia, josta voidaan rakentaa ydinohjus.Ulkopuolisia ja puolueettomia tarkistuksia Iraniin on tehty, eikä mitään ydinaseen rakentamiseen liittyvää ole löydetty, mutta nyt tulee tämä tärkein asia … kenellekään ei ole tullut ajatusta siitä, että k.o. ydinaseen voisi Iran rakentaa jossain toisessa muslimimaassa, kumppanimaassaan.Yritin etsiä tuota kirjoituta, muistiinpanoa tuosta unestani, mutta en löytänyt… No… se on jossain blogeillani (ehkä se löytyy ikuisesti bannatulta Uusisuomi-verkkolehden blogillani, joka on siellä vielä olemassa ja löytyy sieltä edelleenkin nimelläni). Kerroin siinä vain lyhyesti, että Iran laukaisee ydinohjuksen (ei kuitenkaan omalta maaperältään) kohti Israelia. Nappia painetaan, ohjus lähtee, mutta se osuukin ”omaan nilkkaan”, eli, ohjus laukeaa lähellä laukaisupaikkaa ja hyvin alhaalla ja aiheuttaa laukaisupaikan läheisyydessä suunnatonta tuhoa. Unessa minulle selitettiin, että Jumalan enkelit estivät ohjuksen etenemisen heti alkusekunneilla … eivät Israelin ohjustentorjunta-ase eli ”Iron Dome”-systeemi.  Vastaisku, torjunta ydinpommille oli siis puhtaasti ”yliluonnollinen”, mutta tästäkin saa Israel syyt niskoilleen … ja kaikki teistä voivat itse päätellä, mihin tämä johtaa, … Just…. oikein päätelty.  Tämän enneuneni toin julkisuuteen nyt, koska haluan tuoda esille totuuden tuosta laukaisusta, koska Iran ja kaikki muslimivaltiot tulevat syyttämään iskusta Israelia ja myös Trumppia, Israelin siunaajaa. 


Kirj. Anne Lindell, 6.1. 2020

......................................................................................................................................
****************************************************


......................................................................................................
****************************************************
......................................................................................................................................
****************************************************
......................................................................................................................................
****************************************************
................................


................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
2 kommenttia:

  1. Ongelma on se, etta nykyinen muslimien pyha paikka, kupolikattoinen Al Aksa on rakennettu juuri siihen kohtaan, jossa muinainen juutalaisten temppeli sijaitsi. Ja jotta temppeli voidaan rakentaa uudelleen, ensin on poistettava muslimien temppeli sen paikalta. Ja siinapa sodan aihetta kerrakseen.

    VastaaPoista
  2. Voisiko nämä ruumisarkut olla niitä varten, jotka eivät ota sirua vastaan.
    Luin, että sirutukset alkavat 2017-2018 ja jotka eivät sirua vastaanota vuoteen 2020 mennessä, joutuvat giljotiiniin.

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.