keskiviikko 8. toukokuuta 2013

2. Taivasvierailut, visits in heaven, kuolemanrajakokemukset, OBE,Artikkelit:
1. ”Olen vieraillut Taivaassa lukemattomia kertoja”, kertoo pastori Oden Hetrick.
2. Vaimoni oli kymmeniä minuutteja kuolleena, ja hän kertoi ....
3. Äiti kävi Taivaassa poikansa luona: Anna Westerholm
4. Taivas on niin todellinen - Choo Thomas

5. Taivasvierailu, Jeesuksen tapaaminen, kuolleista herääminen (TV7)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lopussa kirjoja taivaskokemuksista, esittelyjä ja arviointia

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1. ”Olen vieraillut Taivaassa lukemattomia kertoja”, kertoo pastori Oden Hetrick.

Katso TV7 ohjelma-arkistosta dokumentti, missä pastori Oden Hedrik kertoo lukuisista vierailuistaan Taivaassa.
Lopetin näiden vierailukertojen laskemisen 80 :nen vierailuni jälkeen”, kertoo Pastori Oden Hetrick

Itse olen katsellut tämän pastori Oden Hetrickin haastattelu-ohjelman  pari kertaa TV7:n kautta, ja nyt se on katseltavissa myös netin kautta TV7:n ohjelma-arkistossa ihan milloin tahansa. Kirjoitukseni lopussa on suora linkki k.o. ohjelmaan. Ohjelma on pitkä (melkein 2 t.), mutta ajankulua ei huomaa, sillä se on niin huikeaa kerrontaa, että ihan iho menee kananlihalle ja hiukset nousee pystyyn.

Ja varoitus niille jotka olette vielä ns. mukavuussektorille ajautuneita tapakristittyjä  tai epäilijöitä, ”agnostikkoja” tai jopa ateisteja, sillä tämän ohjeman katsominen voi romuttaa kaikki aikaisemmat käsityksenne ihmisen olemuksesta, uskosta ja siitä mitä kuoleman jälkeen tapahtuu. Haluatte  itsekin alkaa etsiä Jumalaa ja Taivasten Valtakuntaa, ja te haluatte elää jo täällä maanpäällä tiivissä ja intiimissä yhteydessä Isään ja Poikaan Pyhän Hengen kautta ja välityksellä. Te voitte, jos haluatte, ”uudestisyntyä Kristuksessa”, saada ”Pyhän Hengen kasteen”, ja näin te elätte Kristuksessa Kristus elää teissä ... ja näin te elätte jo täällä maanpäällä ”Taivasmaailmassa”. Kaikki on teille silloin mahdollista, sillä kaikki on mahdollista Kristuksessa. Kristuksen voima on Hänen lupaustensa kautta teissä, ja te teette suurempiakin ihmetekoja kuin Hän teki ollessaan maanpäällä ihmishahmossa. 

Tämä Oden Hetrickin kertomus myös vahvistaa omia kokemuksiani ”Taivasmaailmasta” ja myös niitä kuvailuja Taivaasta, joista itse olen lukenut Raamatusta ja muistakin kirjoista tai katsellut TV7:n kautta ja esim. youtube videoilta netistä. Välillä minulle tuli ilonkyynellet silmiin, ohjelmaa katsoessani, sillä sain vahvistusta sille, että olin muistanut ja aistinut oikein sitä mitä itse olen kokenut Taivaasta. Tämä kertomus on siitä poikkeava, että se on hyvin tarkka kuvaus Taivaasta, siten kuin me ihmiset voimme ihmisymmärryksellä ja sanoilla tuota huikea kokemusta kuvata. Esimerkiksi Taivaan värejä ja valoa ja maisemia ja tunnelmaa minulla on vaikea kuvailla, vaikka olenkin taitelija, sillä ne ovat niin huikeita Taivaassa. Ei löydy sellaisia sanoja ihmistenkielessä miten sitä kaikkea kuvailisi. Jos minun pitäisi kuvailla lyhyesti Taivasmaailman tunnelmaa, niin sanoisin, että se on ihanan valoisan ”persikkainen” ... ei sellaisesta halua lähteä poijes. Ken sinne saa edes vähänkin kurkistaa, niin ikuinen kaipuu ja ikävä Isän Kotiin jää sydämeen.

Tervetuloa Taivasmaailmaan myös te rakkaat lukijani, sillä Taivas on monelle maallisessa tomumajassaan kulkevalle ihmislapselle tullut yhtä tutukiksi kuin tämä fyysinen maailma – ”kyynelten laakso”. Sinäkin voit vierailla Taivaassa, sillä mikään ei ole mahdotonta Isälle, koska hengessäsi sinä elät Jeesuksessa Kristuksessa. Hengessä voit sinäkin vierailla Taivaassa.

Ohjelman  kesto 1 t. 45 min.:     http://www.tv7.fi/vod/player/?program=4524
Ohjelma on pitkä, mutta kannattaa ehdottomasti katsoa alusta loppuun ja vielä useaan kertaan. 
.........................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2. Vaimoni oli kymmeniä minuutteja kuolleena ja hän kertoi mitä oli kokenutVideoitu Patmos Studiossa 2.5. 2012

Lasse Suvulaakso Patmos studiossa Hannu Gröönroosin haastateltavana
Elämä ei lopu kuolemaan. Tällaisen viestin sai Lasse Suvilaakso kymmeniä minuutteja kuolleena olleelta vaimoltaan tämän herätessä vielä kertomaan rohkaisun sanoman. Tässä ohjelmassa pääsemme kuulemaan Lasse Suvilaakson ihmeellisen todistuksen Patmos studiossa..
....................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


3. Äiti kävi Taivaassa edesmenneen poikansa luona
Anna Westerholm: Taivaan Isä lohdutti minua synkän surun keskellä  ... sain tavata poikani ... Taivaassa.
Anna Westerholm kirjoittaa ”Elä ihmeessä” blogille 15.12. 2014:

Tulin uskoon 21 tammikuuta 2009 koettuani valtavan Taivasnäyn/Ilmestyksen .Surin sinä aikana poikaani Miika Christiania, jonka menetin 7 vuoden tuskallisen kamppailun jälkeen aivokasvainta vastaan, hän oli silloin 14-vuotias..

Jo pari kuukautta ennen Miikan  poislähtöä Jumala sanoi minulle unessa, että: ”Miikan paikka on kuningasten Kuninkaan oikealla puolella”. Ihmettelin, mitä tuo oikein tarkoitti, kunnes kerrottuani tuon merkillisen unen eräälle uskovalle, tajusin sen tarkoituksen.

Oli siis kesäkuun 11 päivä 2008  (klo varttia vaille viisi, aivan kuten syntyessään, juuri sama aika) kun Miika rakkaani lähti Taivaan Kotiin. Kaksi suurta kyynelkarpaloa vierähti hänen enkelimäisen kauniille kasvoilleen. ja sitten hän oli poissa. Tuota surun ja tuskan määrää ei voi sanoin kuvata....mikä tyhjyys, mikä kaipaus....kukaan ei osannut minua lohduttaa....niin luulin!

Mutta on Yksi, joka voi.....
Alkuaika meni shokissa, kaikki tuntui niin epätodelliselta, tuo tyhjyyden tunne ja suunnaton ikävä, jota seurasi syyllisyys, olisinko voinut toimia paremmin. Tuska raastoi sisälläni. En ollut uskossa vielä tuolloin,enkä tuntenut Jeesusta, mutta aloin  kuitenkin rukoilla enemmän ja enemmän. Itkin ja rukoilin. Tunnustin syntini. Kaduin ja rukoilin pitkäään, ja eräänä iltana olin aivan uupunut ja epätoivoinen, koska olin rukoillut jo useita tunteja ja ajattelin, ettei Jumala kuule minua, koska  olen liian syntinen. Yritin nukkua, mutta silmäni olivat niin kipeät ja turvonneet itkusta, etten kyenneyt saamaan unenpäästä kiinni.  - Mutta sitten, aivan yllättäen alkoi tapahtua:

Taivasnäky

Olen yht´äkkiä jossain hyvin ihmeellisessä paikassa, ja  siinä aivan edessäni on avattuna valtavan iso kultareunainen kirja, ja kirjan takana loistaa niin kirkas valo, etten voi katsoa sitä suoraan. 
 
Anna Westerholm: "Yht´äkkiä olin jossain  hyvin ihmeellisessä paikassa"...  Taivaassa? Kuva: Anne Lindell
Kurkistin peloissani ja varoen voimakasta valoa  ja näen, kuinka tuo ”Valo” hiljaa kääntää ”Kirjan” sivua. Silloin pelästyin toden teolla, ja kauhu valtasi minut ja ajattelin: Oli tullut tilinteon aika, ja edessäni on ”Elämän Kirja”, ja mitä ovat minun tekoni?  ... Hirveätä. - Olen kauhun lamauttama. En voi liikkua, peitän  kasvot häpeissäni ja peloissani  käsilläni, ja kadun kaikkea väärää, mitä olen elämäni aikana tehnyt ja kaikkia syntejäni, ja samalla ajattelen, että nyt taitaa olla myöhäistä katua.   Olisi ollut niin helppoa valita oikea tie. ...
Taivasnäky: Sain nähdä rakkaan Miika-poikani ja rakkaan Jeesuksen. Kuva Anne Lindell
Epätoivoisena käyn mielessäni läpi kaikkea mahdollista elämäni varrelta, kunnes kuuluu lempeä ääni ”Valon” oikealta puolelta: " Sinut on vapautettu!” - Käännyn katsomaan, ja  mitä näenkään? Rakas Vapahtajani siellä seisoo niin tutun ja lempeän näköisenä. Kävelen lähemmäksi, ja näen Hänen Pyhät kasvonsa. Lyyhistyn Hänen jalkojensa juureen, ja valtavat kyynelkarpalot vierivät silmistäni, ja niiden mukana lähtee kaikki paha, ahdistus, pelko, syyllisyys, ja kun nousen on oloni kevyt, ihmeellinen.  - Jeesus katsoo minua, ja koen todeksi Psalmin 139: 1: ”Herra, Sinä olet tutkinut minut. Sinä tunnet minut ”.....Nyt ymmärrän, että Hän on seurannut minua läpi koko minun tähänastisen elämäni ja odottanut minua. Hän on seissyt vierelläni kaikessa! ... Rakas Jeesus,  kuinka ihmeellinen oletkaan, ajattelin mielessäni, ja ajattelin myös, että onkohan poikani Miika täällä?  ... En uskaltanut kysyä, mutta Jeesus luki ajatukseni ja katsoi ohitseni lempeästi. Käännyin, ja mitä näenkään! Rakkaani, minun oma Miika-poikani, siinä hän seisoo ja uskomattoman  hohtavassa puvussa ja kasvot täynnä riemua, vapautta,  ... niin terveet, niin kauniit kasvot. ... Miika nauroi sydämen pohjasta. Miikan nauru oli kuin helinää. Muistan sen vieläkin aivan selvästi. ... Miika sanoi minulle: "Äiti, tule, niin näytän jotain ihanaa sinulle"  .... Katsoin Vapahtajani kauniita kasvoja,  jotka loistivat Pyhyyttä, rauhaa, rakkautta, ja Hän vastasi lempeästi: ”Sinut on vapautettu”.... Ymmärsin, että saan seurata Miikaa, ja hän lähtikin viemään minua ”Valon” taakse, sieltä lähti valtavan upea ”Virta”... 
 
Taivasnäky, "Kristallivista", "Elämän Vetten Virta". Kuva Anne Lindell

Kävelimme virran rantaa, ja Miika oli innoissaan. Hän hyppeli ja kääntyi minuun päin ja sanoi: " Äiti, tämä on Elämän Veden Virta, tästä kun juo, ei tule jano, eikä nälkä"   .... Virta oli niin ihmeellinen ja vesi oli kristallinkirkasta. ... Meitä vastaan tuli kolme naista, ja heilläkin oli valkoiset pitkät puvut. Keskimmäinen naisista hymyili minulle, ja meni hetki ennenkuin tajusin, että tuo suloinen nainen oli äitini. Hän näytti vain niin nuorelta. ... Miika sanoi myös, että me tiedämme täällä jo, kuka tulee tänne seuraavaksi, ja hän lupasi vielä kertoa lisää asioita, joita tulisin ihmettelemään. ... Kun kävelimme Miikan kanssa ”Virran rantaa”, niin panin merkille, että silloin minullakin valkoinen puku, ja kysyin Miikalta että:”Miksi pukuni ei loista, kuten sinun pukusi? Johon Miika vastasi ihanasti, että: Olet elänyt maallista elämää pidemmän ajan kuin minä ( ... tarkoitti, että olin tehnyt enemmän syntiä). Miika vain  ilmaisi asian niin kauniisti, koska Taivaassa ei syytetä, eikä muisteta menneitä tekoja.  ...

P.S

Aivan alussa,  kun katselin Kristuksen ihania kasvoja, mietin, että en halua enää palata täältä takaisin sinne pelon maailmaan, niin siinä samassa päähäni tuli Lähetyskäskyn loppulause hyvin lohduttavana: Matteus 28:20 "Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti"   ......ja tähän luottaen ponnistelen nyt elämässäni eteenpäin. Nyt ymmärrän Hänen Valtasuuruutensa ja Rakkautensa ja ennenkaikkea Armonsa meitä kohtaan.

Tee sinäkin parannus välittömästi, sillä huomispäivästä emme tiedä,elämä voi päättyä niin yllättäen. Rakkaan Vapahtajamme veri on vuotanut Golgatan keskimmäisellä ristillä meidän puolestamme, tartu Hänen Käteensä ja pidä lujasti kiinni!      Tämän ihanan Taivas-näkyni jälkeen en enää pelkää, enkä häpeä kertoa siitä muille, ja haluan, että me kaikki uskovat saamme pelastettua mahdollisimman monia Taivastielle kohti kirkkautta ...kohti Isän kotia.


Olen paljon pohtinut ja miettinyt Rakkaan Jeesuksen ulkonäköä, eli, että voisikohan olla niin, että kun Jeesus eli maan päällä, niin hänen ulkonäkönsä muistutti sitä kansaa, jonka luona Hän asui, tarkoitan lähinnä hiusten ja silmien väriä (siis aika tummat, kuten juutalaislla yleensäkin), ja sitten kun Hän nousi ylös Taivaaseen, niin Hän sai uuden kirkastuneen ulkonäön. ... En tiedä. Nämä ovat vain minun omia mietteitäni. Tuossa minun kokemassani ”näyssä” Jeesus oli kapeakasvoinen, ja hänellä oli hyvin kaunis, suora nenä, ei siis mikään  ”itämainen” kyömynenä. Jeesuksen hiukset taipuivat taaksepäin pehmeästi, ja olivat aavistuksen verran lainehtivat, ja väriltään kullanhohtoiset. Jeesuksella oli kaunis otsa, silmät smaragdin tai safiirin tai timantin hohtoiset ja hyvin lempeät ja samalla niin "läpivalaisevat", mutta kuitenkin Jeesuksen katse oli lempeän nöyrä, täynnä rakkautta ja rauhaa. Hänen pukunaan oli valkoinen pitkä paita, jonka päällä vaalean beige viitta tai kaapu. Jeesuksella oli  kultainen vyö. Jeesuksen huulet olivat aivan normaalin näköiset, ei mitenkään paksut, enkä erityisesti pannut merkille partaa. Katseeni viipyi noissa ihmeellisissä silmissä. Jeesus oli samanaikaisesti nöyrä ja niin Pyhä,  niin Rakas. ... Silloin, kun kuulin ensi kerran Jeesuksen äänen ja katsoin etäämmältä, ajattelin “Ihmisen Poika” , sillä juuri siltä Hän näytti, mutta kun tulin lähemmäksi, tuo Pyhyys ja Rakkaus loisti Hänen kasvoiltaan ja erikoisesti Hänen silmistään niin voimakkaasti, että se sai minut lyyhistymään.

Kiitos Jeesus! Ylistän Sinua ikuisesti

Anna Westerholm
 
..........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

4. Taivas on niin todellinen – Heaven is so real
Choo Thomas, video Taivas on niin todellinen, Heaven is so real, visit in heaven, vierailu taivaassa


Katso video - Taivas on niin todellinen - Choo Thomas  - Heaven is so real.  Herra otti Choo Thomasin Taivaan Kotiin  huhtikuussa 2013 lyheyen sairauden jäkeen.

Vuonna 1992 Korean amerikkalaisesta Choo Thomas`sista, tulee uudestisyntynyt kristitty. Hän tulee siis ”uskoon”. Choon kertomus (kirja,video) ei ole tavallinen vaan erittäin ainutlaatuinen, sillä kahden vuoden kuluttua uskoontulostaan Choo sai vierailla Jeesusksen opastuksella taivaassa monta kertaa ja helvetissäkin  kahdesti. Choo Thomas on siis kirjoittanut kirjan  kokemuksistaan nimeltä  Heaven is so real” ("Taivas on niin todellinen" (ei ilm. käännetty vielä suomeksi), ja se julkaistiin lokakuussa 2003. Kirjasta tuli oitis  kansainvälinen bestseller sekä kaikkien aikojen ”Top Ten Christian” kirja Yhdysvalloissa.

Katso video tästä  - - - > https://www.youtube.com/watch?v=ZIvSzRZ1AwE&feature=share

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

5. Taivasvierailu ja keskustelu Jeesuksen kanssa ja kuolleista herääminen

Kuolemnrajakokemus, NDE, kuolleista herääminen, ihmeparantuminen, Kari Pöllänen. TV7, Isännän pöydässä, kuva: Anne Lindell


Kari kertoo: ”Sain sydäkohtauksen. Aortta (sydämen pääsuoni) oli revennyt ja kalkkisiru oli tehnyt tuhoa aivoissa. Kuolin useista elvytystoimista huolimatta 1,5 vuorokauden kuluttua.  Vierailin taivaan portilla. Tapasin Jeesuksen. Kesksutelimme pitkään, ja sain palata elämään takaisin. Heräsin kuolleista. Olin ollut melkein ½ tuntia ollut kuolleena. Koin ihmeparantumisen. Paranin nopeasti täysin ennalleen”.

Katso tästä hämmästyttävä videotaltiointi. TV7 toimitusjohtajan Martti Ojareksen haastateltavana on  Kari Pöllänen  ”Isännän pöytä ” ohjelmassa.

*********************************************

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kirjoja taivaskokemuksista : esittelyjä, arviointia


Esitellyt kirjat – lyhyitä referointia (selostusta siällöstä):
1 ....
2. ...
3. ...

..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1.
.....................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2.
.....................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

P.S. Ole ystävällinen ja keskusteletästä otsikon aiheesta  kommentoimalla kirjoituksen lopussa olevaan sarakkeeseen. Editoin kommentit sivulle, sitä mukaaa kuin kerkiän.  

Onko sinulla oma kuolemanrajakokemus ...( minulla on). Kirjoita oma kokemuksesi tietokoneella tai käsin, ja lähetä se minulle. Luvallasi julkaisen kertomuksesi tällä blogilla, ja voin julkaista sen  nimimerkilläkin. Älä pelkää kirjoitusvirheitä, sillä  korjaan ne ennen julkaisemista.

 E-maili: anne_margareta(at)hotmail.com . Puh. 050 5925131
..................................................................................5 kommenttia:

 1. Oma taivas kokemukseni ei ole hohdokas ,mutta kuitenkin ,,,huomasin hengessäni olevani Taivaassa tai ilmeisesti jonkinlainen sisäänkäynti aula tai jotain sellaista,,,valkoisia kauniita pylväitä hieman kreikkalistyylisiä oli kenties parin metrin välein ja ajatus toimi kuten maassa ja aloin tutkia olemustani heti ja katselin valoa ,jonka ymmärsin tulevan Jumalasta ja katsoin kehoani ja oikeaa kättäni ja tuntui kuin käteni olisi ollut samaa valoa Jumalan kanssa ja valo kuin soljui käteni lävitse kuitenkin niin ,että olemukseni pysyi kasassa.Lähdin kulkeutumaan eteenpäin käytävässä ja ymmärsin lähestyväni Jumalaa ,jonka olemus alkoi näkyä pylväiden välistä,,silloin jotenkin pelästyin tai säikähdin sellaisen ajatuksen käydessä läpi ,että ,,,En Kestä Jumalan edessä ja samassa olin taas normaali tilassa kotona,,

  VastaaPoista
 2. En suosittele Choo Thomasin kirjaa "Taivas on niin todellinen". Tutkin aikoinaan asiaa ja tulin siihen tulokseen, että kirjassa on useita epäraamatullisia kohtia. Kyseessä on New Age tyyppinen ilmestys.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Jouko kommentistasi, ja kiva nähdä sinua täällä. Niin, itsekin epäilen vähän, mutta laitoin videon tänne, koska se tuntui aidolta, No, itse ihmettelin 10:sten maksamista, koska itse olen saanut toisenlaista tietoa. En tiedä onko kirjaa käännetty Suomeksi ja englanninkieleistä en ole lukenut. Olet oikeassa, että tällaisiin kertomuksiin tulee aina suhtautua kriittisesti, eli sinisilmäinen ei kannata olla, sillä monet ovat vain rahastusnielessä kirjoitettu. Asiasta toiseen ... oletko Jouko pannut merkille, että se minun niin parjattu ja yleisönosastoilla teilattu enneuneni vuodelta 1997 "Euroopan ja muun maailman taloudellinen katastrofi" on alkanut toteutua. Siinä ennustettiin, että kun viimein Italian rajat alkaa vuotaa, niin hyvinvointimme ja turvallisuutemme on mennyttä kalua ... ja silloin romahtaa EU ja euro.Siis ...olemme hyvin lähellä tätä romahdusta. Selviäisimme lopulta paremmin jos irrottautuisimme heti EU:sta ja eurosta. Uskon Pohjoiseen Unioniin, Den Nordiska Unionen, mutta taitaa olla myöhäistä, koska Ruotsi on romahduken partaalla ...eli menetetty jo. Soita joskus mulle.

  VastaaPoista
 4. Hienosti olet kuvittanut Anna Westerholmin taivaskäynnin,
  Ole siunattu!

  VastaaPoista
 5. Oden Hetricin haastattelu on mahtava.Etenkin tieto siitä että taivaassa jokaisella on täydellinen elämänkumppani.Se lohduttaa yksinäistä ihmistä joka täällä on jäänyt ilman vastakkaisen sukupuolen läheisyyttä.

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.