keskiviikko 8. toukokuuta 2013

14. Suomea ja muuta maailma koskevia profetioita, näkyjä, enneunia

Pic. Anne Lindell; Prophecies to Finland, profetioita, ennustuksia Suomelle, war, suursota, Venäjä, Russia


Artikkelit:

1. Johdanto: Anne Lindell

2. “Baba Vanga” (Bulgaria)- mummon  ennustus “mennyt nappiin”
3. Ven. Filosofin Vladimir Solovjevin profetia v. 1900 
4. Pastori Jon Matutisin profetia  vuodelta. 2009.  "Jeesus tulee  ... pian!" 
5. David Wilkerssonin "Näky"-kirjan tiivistelmä:
6. Lance Lambertin profetioita tulevasta, Jeusalemissa 2010 ja 2011
7. Taivaan Isän sanoma Suomelle, 1.1. 2015; Martti Ojares, TV7, + video
8. Tukholman profetia 1984; Yrjö Säkkinen, Ruotsi
9. Venäjän karhu herää unestaan ja ryntää Suomen päälle; 20008, profetoija tuntematon
10.90-vuotiaan norjalaisen naisen näky vuodelta 1968
11.Lynn Glimoren profetia 29.10.2011 ... (siinä puhutaan Suomesta)
12. Sanoma Suomen kansalle; Maria Tommerup, 9.8. 2007
13.Ydinaseet on mainittu Raamatussa: artikkeli
14. Profetia parannuksen teosta ja Herran todistajista;  2013
15. Martti Ojares,  profetia  Suomelle vuodelle 2016 - TV7 - 1.1. 2016
16 Jukka T. Niemisen profetia Lopun Ajasta vuodelta 1990
17 Arkkipiispa Gustaf Johanssonin  enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa

18. 3-osainen, profetiaaninen uni ”Lopun Ajasta”,1959 , Japani, Jukka Rokka
19.  Uusia profetioita Suomelle 2018, videoita
20. ...
21. ...
....................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 


1. Johdanto Anne Lindell:


Alla olevien profetioitten ja Raamatun mukaan (esim. Ilm. kirja) lopun aikojen tapahtumajärjestys olisi seuraava.

Ensin syttyy sota odottamattomalta suunnalta, joka alkuun olisi pelkkää kahakointia, mutta suurvaltojen ja Naton tullessa mukaan leviää sota nopeasti kolmanneksi maailmansodaksi. Epävarmaa on käytetäänkö jo tuolloin ydinasetta. Jumala pelastaa lupauksiensa mukaan maailman yliluonnollisella voimallaan totaaliselta täystuholta. Suurin pelo ja uhka koko maailmalle olisi ent. Persia eli nykyinen Iran.  Infrastruktuuria tuhoutuu sodassa joka tapauksessa valtavasti, ja peltomaata ja vesistöä saastuu todella paljon siten, että tulee nälänhätä miltei kaikialla maapallolle ja ruuan hinta nousee pilviin. Kehittyneistä maista alkaa väestöpako köyhiin kehitysmaihin, mutta siellä ei heitä oteta vastaan.

Vaikka Suomi ei ole osallisena tässä eteläisen Euroopan, Baltian ja Lähi-idan ”maailmansodassa”, joutuu Suomi silti ahtaalle Venäjän vuoksi. Etelä-Euroopan, Baltina ja Lähi-idän sodista johtuen maailman turvallisuuspoliittinen tilanne kiristyy entisestäänkin tuntuvasti. Silloin toteutuu mm. profetia Suomelle eli Tukholman profetia ja Venäjä miehittää Suomen Lapin levittääkseen maansa puolustuksen Atlantille asti. (ks. myös Anne Lindellin kartta ja enneuni ”Muslimit ja Bunkkeri” ja enneuni vdlta 1997; koko maailman taloudellinen katastrofi).

Eripuolella Lähi-itää tapahtuvien sotimisien tuloksena syntyy seitsemän vuoden rauhansopimus Lähi-itään. Jatkuvat sotatilanteet (ohjuspommit, itsemurhaiskut, sieppaukset, tapot yms.) pakottavat Israelin rauhansopimukseen Palestiinan kanssa. Jersusalemi jaetaan kahtia. Alkaa ”Antikristuksen aika”. Jesusalemin temppeli rakennetan uudelleen ja antikristus asettuu sinne. Alkaa hirvittävä  Vaivan Aika”, jonka puolivälissä Jeesuksen omat “nostetaan ylös”, viedään turvaan, sillä ”loppuhuipennus”ennen Jeesuksen toista tulemista on niin hirvittävä, että Taivaan Isä haluaa säästää omiaan.

Hieman  epävarmaa on, tuleeko tämän jälkeen Hesekielin kirjan Googin ja Magogin sota joka huipentuisi Harmagedonin taisteluun Pohjois-Israelissa. Tämä voi olla paljon mahdollista, jolloin Israeliin hyökätään joka ilmansuunnalta. Kysessä olisi siis ”Googin sota”, ja käytössä olisi myös ydinaseet, mutta Jumala näyttää silloin, kuka täällä on Jumala ja Israel voittaa sodan, sillä juutalaiset ovat vastaanottaneet Jeesuksen Vapahtajanaan, Messiaanaan.  Antikristus tuhotaan ja Jeesus saapuu kuninkaana, voittajana, ja alkaa ”Tuhatvuotinen valtakunta”, ”Millenium” . Saatana on sidottuna tuon tuhannen vuoden ajan.
.........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2. “Baba Vanga”- mummon  ennustus “mennyt nappiin”

Kuva_ Anne Lindell. Bulgarialaisen, sokean mummon Baba Vangan ennustukset tulevaisuudesta : muslimisota ym.Baba Vanga, oikealta nimeltään Vangelia Pandeva, syntyi 1911 ja kuoli 1996. Hän eli koko elämänsä Petrichin kaupungissa Bulgarissa. Vanga menetti näkökykynsä 12-vuotiaana ja eli loppuelämänsä sokeana.Edesmenneen bulgarialaisnaisen ennustukset ovat ällistyttäneet ihmisiä ympäri maailmaa. Isoäidin ennustukset ovat nimittäin käyneet toteen hämmästyttävällä tarkkuudella. Ennen kuolemaansa 85-vuotias Baba Vanga ennusti tulevat katastrofit ja selvännäkijä onkin saanut lemipinimen Balkanin Nostradamus.Erään Adolf Hitlerin kerrotaan II maailmansodan aikana käyneen Vangan juttusilla, ja poistuneen Vangan luota järkyttyneen oloisena.Vanga aloitti ennustamisen 16-vuotiaana. Vanga auttoi kykynsä avulla isäänsä etsimään varastettuja lampaita. Hän kykeni esittämään tarkan kuvauksen minne varkaat olivat kätkeneet lampaan. Hänen ennustajankykynsä kehittyi kukkaan hänen täytettyään 30.Seuraavassa joitakin Vangan ennustuksia, osa Venäjästä ja osa muita koskevia.

1980-luvulla Vanga ennusti: "Vuosisadan vaihteessa, elokuussa 1999 tai 2000, Kursk täyttyy vedellä ja koko maailma itkee Kurskin kohtaloa."  Elokuussa 2000 Kursk -niminen sukellusvene upposi vieden mukanaan koko miehistönsä.Daily Mail -lehden mukaan Vanga menehtyi vuonna 1996. Isoäiti oli sitä ennen kertonut tulevista WTC-iskuista ja tornien sortumisesta. Hän myös ennusti vuoden 2004 tsunamin kertomalla, että suuri aalto tappaisi suuren joukon ihmisiä ja upottaisi alleen rantakylät ja -kaupungit.Vanga myös ennusti, että vuonna 2016 käydään suuri muslimisota, joka koituu eurooppalaisten kohtaloksi. Naisen mukaan sota johtaa länsimäisen kulttuurin tuhoon. Isoäidin ennustuksen mukaan Eurooppa muuttuu aavikoksi ja asuinkelvottomaksi vuoden 2016 loppuun mennessä.Isoäiti ennusti myös, että Yhdysvaltain 44. presidentti on afrikanamerikkalainen ja hän tulee olemaan Yhdysvaltain viimeinen presidentti. Nainen on ollut oikeassa tähän asti, sillä Barack Obama valittiin Yhdysvaltain 44. presidentiksi. Naisen synkät ennutukset ovat käyneet toteen hämmästyttävällä tarkkuudella ja siksi monet eurooppalaisista pelkäävätkin nyt tulevaisuutensa puolesta. “Horror, horror! The American brethren will fall after being attacked by the steel birds. The wolves will be howling in a bush, and innocent blood will be gushing.” (1989).
 
Horror, kauhua, kauhua!Amerikkalainen ylpeys lankeaa ”teräslintujen” hyökköyksen jälkeen .Sudet tulevat ulvomaan pensaikoissa, ja viatonta verta vuodatetaan. "(1989).

Tapahtui kuten Vanga ennusti. WTC-tornit sortuivat hyökkäyksen uhreina syyskuussa 2001. "teräs lintuja" Rautaiset linnut  (the steel birds) - tarkoittivat lentokoneita, jotka törmäsivät amerikkalaista taloudellista hegemoniaa symboloiviin World Trade Center -torneihin. Iskusta lähtien Yhdysvaltojen taloudellinen asema on joka vuosi heikentynyt suhteessa muuhun maailmaan. Äärimuslimiterroristit (”sudet”) ovta tehneet iskoja Yhdysvalloissa ja vuodattaneet viatont verta.

 
“We are witnessing the events of paramount significance. Two big leaders shook hands (viittaus Gorbatshoviin ja Reaganiin). But we have to wait for a long time before the Eighth One will come forth and sign a final peace agreement on Earth.” (January 1988)

"Olemme todistamassa esniarvoisen merkityksellisiä tapahtumia. Kaksi suurta johtajaa kättelevät toisiaan  ... (ilmeinen viittaus Michail  Gorbatshoviin, Venäjä  ja Ronald Reaganiin, USA). ...  Mutta meidän on odotettava pitkään ennenkahdeksannen” (”the eiht one”)   esilleastumista,  joka allekirjoittaa lopullisen rauhansopimus maan päällä. "(Tammikuu 1988). Tarkoittako Baba Vanga kahdekanella maata, valtiota tai henkilöä, johtajaa?

Vuotta myöhemmin (1989) Gorbatshov ja Reagan todellakin paiskasivat kättä. Neuvostoliitto veti joukkonsa Itä-Euroopasta ja Reagan antoi Gorbatshoville henkilökohtaisen lupauksen, ettei NATO koskaan laajene Berliinin itäpuolelle.
Ennustuksen jälkimmäinen osa on hieman hankalampi. "Meidän täytyy odottaa, että ”kahdeksas ”saapuu näyttömölle ja allekirjoittaa lopullisen rauhansopimuksensa maailman kanssa". Mikä tai kuka on tämä "Kahdeksas"? Joidenkin mielestä Baba Vanga tarkoitti Venäjää, joka liittyi G7-maitten kerhoon sen kahdeksantena jäsenenä, jolloin kerhosta tuli G8:s maa. Jos ennustus pitää paikkansa, niin Kahdeksannen (Venäjän) seuraava tehtävä on tehdä rauha koko maailman kanssa

Boris Jeltsinin presidenttikaudella Vanga ennusti, että Venäjän seuraavaa presidenttiä ei vielä tunne kukaan. Vanga ei nimennyt Venäjän tulevaa presidenttiä, mutta sanoi hänen olevan kokonaan uusi kasvo, josta harvat ovat kuulleet. Zjuganov ja Lebed (1990-luvun kuuluisimmat oppositiopoliitikot) eivät Vangan mukaan tulleet edes kysymykseen. Ennustus osoittautui oikeaksi, sillä erittäin harva oli kuullut Vladimir Putinista vielä 1990-luvun puolivälissä.

“Everything will melt away like ice yet the glory of  Vladimir, the glory of Russia are the only things that will remain. Russia will not only survive, it will dominate the world. (1979)

Hätkähdyttävä ennustus, joka koskee Venäjää ja koko maailmaa. "Kaikki muu sulaa pois paitsi Vladimirin kunnia, Venäjän kunnia on ainoa mikä jää jäljelle. Venäjä ei vain selviä, vaan se myös hallitsee maailmaa".

On huomattavaa että Vanga käytti nimitystä "Venäjä" eikä "Neuvostoliitto", kuten vuonna 1979 oli useimmiten tapana. Ennustuksessa muu lienee selvää, mutta kehen viitataan "Vladimirilla"? Vaihtoehtoja voisivat olla Venäjän historian suurhahmoihin kuuluva prinssi Vladimir, vallankumousjohtaja Vladimir Lenin tai 2000-luvun presidentti ja pääministeri Vladimir Putin.

Myös "sulaminen" aiheuttaa kysymyksiä. Mitä Vanga tarkoitti "sulamisella"? Voisiko kyse olla ilmastonmuutoksesta? Maailman ilmasto uhkaa lämmetä tavalla, joka tekisi suurista alueista asuinkelvottomia..Venäjän ikijroudan alueen sulamesta (tundra, Siperian ”taiga”) on jo paljon näyttöä, ja jos sulaminen jatkuu, niin tilanne Venäjällä voi muttua todealla pahaksi.

2008 - Assassination attempts on four heads of states. Conflict in Indonesia. That becomes one of the causes for the start of WWIII.
 
Vuonna 2008 neljä valton päämiestä yritetään aalamurhata  Konflikteja Indonesiassa. Näistä konflikteista tulle yksi syy  kolmanteen maailmansotaan..

2010 - The start of WWIII. The war will begin in November of 2010 and will end in October of 2014. Will start as a normal war, then will include usage of nuclear and chemical weapons.

Vuonna 2010  IIIMS, (IIIWW) kolmas maailmansota alkaa marraskuussa 2010 ja päättyy lokakuussa 2014. Alkaa tavallisena sotana, johon kuuluu ydin- ja keniallisten aseitten käyttö.

2011 - Due to the radioactive showers in Northern Hemisphere - no animals or plants will be left. Muslims will begin chemical war against Europeans who are still alive.

 Vuonna 2011 - Radioaktiivinen suihkut jäävät häiritsemään pohjoisella pallonpuoliskolla
ihmisiä, eläimiä ja kasveja . Muslimit alkavat kemiallisen sotadan niitä eurooppalaisia vastaan, jotka ovat yhä elossa.

2014 - Most of the people in this world will have skin cancer and skin related diseases. (as a result of chemical wars).

Vuonna 2014 - Useimmat ihmiset tässä maailmassa sairastuvat  ihosyöpää ja saavat muita ihoan liittyviät sairauksia. (seurauksena kemiallinen sodankäynti).

2016 - Europe is almost empty

Vuonna 2016 - Eurooppa on lähes tyhjä
2023 – Earth's orbit will change
2025 – Europe's population will reach almost zero
2028 – Mankind will fly to Venus to find new energy sources
2043 – Europe will be a caliphate under Islamist rule
2066 – America use a climate change weapon to retake Rome
2076 – Communism will return to Europe
2100 – Man-made sun illuminates the dark side of the planet
2170 – Major global drought
2187 – Two large volcanic eruptions will be successfully stopped
2354 – The artificial sun will crash causing more droughtTässä lisää ennustuksia pitkälle tulevaisuuteen löytyy täältä, klikkaa linkkejä - - - >

…………………………………………………………………….

Anne Lindell: hieman kommentointia:

Onko tämä jopa Suomeen nuorten muslimi-partalasten laiton massa-maahantunkeutuminen juuri se Raamatun Lopun Aikojen viitsaus, ”yksi vihan maljoista” joka koituu ainakin Euroopan tuhoksi, ja onkohan pelätty ilmastonuutos se vihoviimeinen vitsaus kun ¾ osaa ihmskunnasta tuhoutuu? Pahalta näyttää, että kysessä on juuri ne ”Lopun Ajat”, joista Raamtussa ennustetaan.  Ja sitten puuttuu enää Googin (Venäjä) ja Maagogin (eteläinäen Eurooppa  -  ehkä juuri muslimit) sota ja loppunäytös – ”Harmagedon” Israelissa, missä taivaan joukot lyövät ihmiskunnan vihollisen, ja sitten Jeesus tulee.

Raamatussa on kerrottu, mitä tuleman pitää. Oheessa vain muutama esimerkki. Lopun Ajan ennustukset : Matt.24:3-8, Antikristuksen aikakautta kuvaa hyvin islamin valtaannousu sharioineen: Matt.24:21-22. Eläinten katoaminen (joukkokuolemat): Hoos.4:3, napasiirtymä: Jes.24:1, ihmiset vähenevät: Jes.13:12, viimeisten päivien ihmiset, millaisia he ovat: 2.Tim.3. ja 4.luku, jne. Ylösnosto, ”tempaus”,  ”rapture” jne. Näistä lopun aikojen ennusmerkeistä enemmän täältä - - - > http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html


Lopuksi myös hyvä sanoma: Joh 3:16. Sillon eivät maailman hirvittävyydet ja tuhot pelota Jeesuksen omia, sillä kaikki on kuitenkin Taivaan Isän käsissä ja hallinnassa ... Taivaan Isän Suuri Suunnitelma  (”Grand Plan”) huipentuu loppukohtausta kohden... juuri niin on Raamatussa ennustettu. Jeesus tulee maanpäälle takaisin, kuten hän lupasi  ja tämä aika on todella lähellä . Lue lisää tääätä - - - > http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/4-jeesuksen-toinen-tuleminen-ja.html

Paholainen, kiusaaja, saatana ja hänen kätyrinsa ja demoninsa sidotaan 1000:ksi  vuodeksi, ja siitä alkaa ”Millenium”  - ”Tuhatvuotinen Valtakunta”, jonka halllitsijana on Jeesus.

Tässä oma, itseni saama tidonsana, jotka on tarkoitettu Jeesuksen omille, jotta he kestäisivät ”Lopun Aikojen” vaivan ajan koettelemukset (osa temmataan ylös yliluonnollisesti ja osa jää tänne vapaaehtoisesti jatkamaan evankeliointia ja pelastustyötä).

Mm. tällaista profetiaa tästä ajasta ja tulevasta olen saanut Hengessä Herralta (23.11. 2015):  ...Jeesus: ” ... Minun omani seisovat vaikeuksien ja vainojen edessä minun voimassani pysyen totuudessa ja taistelevat Hengen miekoin ja kilvin pahaa vastaan. Minun omieni kautta tulee tapahtumaan ihmeellisiä ja  yliluonnollisia asioita ja ihmetekoja -  suurempiakin ja ihmellisimpiäkin kuin helluntaipäivänä. Kutsukaa minua, huutakaa minun puoleeni, sillä  minä kuulen rukouksenne ja avunhuutonne. Minä vahvistan teitä minun voimallani Pyhän Hengen kautta sillä samalla Hengellä, joka kirkastaa Kaikkeuden Luojaa – Taivaallista Isäämme. Vahvistan ja varjelen ja opastan teitä, joka päivä aina siihen asti, kunnes tulen takaisin – ja SE aika on lähellä ..." ...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


3. Ven. filosofin Vladimir Solovjevin profetia v. 1900Venäläinen filosofi Vladimir Solovjev (1853-1900) ennusti ennene kuolemaansa hämmästyttävän tarkasti 1900-luvun tapahtumia. Osa hänen ennustuksistaan koskee 2000-lukua eikä ne kaikki ole vielä toteutuneett.1900-luvusta Solovjev profetoi v. 1900: "Seuraavasta vuosisadasta tulee suurten sotien aikaa. Maailmansotien kautta mennään väistämättä yhtyneeseen Eurooppaan, eräänlaiseen Euroopan yhdysvaltoihin, jolle syntyy yhteinen hallintoelin, Euroopan neuvosto. Kun löyhää liittoa on mahdotonta johtaa, lujitetaan turvallisuussyistä yhtynyt Eurooppa liittovaltioksi ja valitaan vanha kenraali sen johtoon. Koska hänellä on suursijoittajana yhteydet niin rahamaailmaan kuin sotilasvoimiinkin, hän onnistuu tehtävässään erinomaisesti.


Lopulta Euroopan johtoon nousee suuri ihmiskunnan ”hyväntekijä” – Antikristus.

Solovjevin mukaan Antikristus tulee olemaan vakaumuksellinen spiritualisti, ihailtu hyväntekijä, asialleen omistautunut aktiivinen pasifisti, kasvissyöjä ja päättäväinen eläinten oikeuksien puolustaja.Antikristus ei ole ”periaatteessa” vihamielinen Kristusta kohtaan. Itse asiassa Antikristus arvostaa Kristuksen opetuksia. Mutta Antikristus tulee hylkäämään Kristuksen ainutlaatuisuuden, ylösnousemuksen ja sen, että Jeesus elää tänä päivänä. 1900-lukua koskeneet ennustukset, kuten kaksi maailmansotaa ja Euroopan Unioni ovat jo toteutuneet.Solovjevin  profetia tulevasta Antikristuksesta tulee toteutumaan yhtä varmasti kuin hänen viime vuosisataa koskeneet ennustuksensakin.
...........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
4. Pastori Jon Matutisin profetia  vuodelta. 2009.  
"Jeesus tulee  ... pian!"
Pastori Jon Matutis: Oletko valmis? Jotain tapahtuu ... pian. Lopun ajan merkit alkavat täyttyä. Jeesuksen toinen tuleminen on lähellä.
Esipuhe: Pastori Matutisin esittely:
Tämä sama pastori Matutisin sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa. Profetia toteutui tarkasti. Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta. Opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.
...................................
Jon Matutisin:

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn. Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajan liikekannallepanon . 

Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta. Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä Koko ilma värisi. Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa, ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi. 

Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä. Sitten kuulin äänen sanovan: ”Lapseni, älä pelkää. Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista. Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan. Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän Se oli vain tuhon alku. Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneet tähän mennessä. Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna. Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta. Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.”

Vaikka ei tuullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: Minä kuolen myös nyt.

Ja silloin Herra sanoi minulle: ”Lapseni, älä pelkää. Sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä. Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.”

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän. He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin. Kun ohitin heidät matkallani kotiin, jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: Olet mieletön; et voi mennä kotiin tässä tilanteessa. Se on liian vaarallista. Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: ”Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen. Mene, poikani, ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa”

Silloin minä kysyin Herralta: Mitä minun tulee sanoa heille? ”Kerro lapsilleni, hän sanoi, että heidän ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa, ja tehdä rauha toistensa kanssa. Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne. Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämän alueella. Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niin kuin se on ollut tähän saakka”.

Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan:”Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani. Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaa kaikki  "Egyptin vitsaukset" ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin "faarao" vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi. Minun kansani, kestäkää yhdessä. Pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.”

Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä. Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun `mobilisaatiostani` kaikkialla eteenpäin lapsilleni, ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian). Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä. 

Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne. Kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! 
Herramme tulee. 

Pastori Jon Matutis 
 ......................................
 3 kommenttia:
 Anonyymi 31. heinäkuuta 2012
AMEN Olemme jo lähellä sitä aikaa, jolloin Herramme tulee.

Ja kuitenkin näyttävät aikamme ihmiset - niin kristityt kuin ei - kristitytkin - elävän tätä aikaa Nooan päivien tavoin; rakennetaan ja ostetaan ja naidaan ja naitetaan - täysin tajuamatta ja/ tai välittämättä tehdä minkäänlaisia valmisteluja Herramme paluuta ja samalla Hänelle pyhitetyn seurtakuntansa ylösottoa varten!
Anne Lindell 1. elokuuta 2012
On suurenmoista elää päivittäin Taivaan Isän yhteydessä Pyhän Hengen kautta ja välityksellä. En ymmärrä miksi kaikki kristityt eivät isoa ja janoa tätä yhteyttä? Sen saa kun vain pyytää ja aidosti haluaa. Isä halua pelastaa mahdollisimman paljon ihmiskunnasta tykönsä, ja siksi emme saa ajatella vain ja ainoastaan itsemme pelastumista. Meidän tulee olla Isän "käsikassaroita", työkaluja. Aina kun puhun tästä haluan mainita Frasiscus Assisilaisen runon "Tee minusta rauhasi välikappale" (Ks. blogiarkistosta otsiksota nr.  ).

Siunausta ja jaksamista teille kaikille. Jeesus tulee pian takaisin ... aika on lähellä, ja Lopun Ajan merkit alkavat täyttyä. (Lue näistä ennumerkeistä blogiarkostosta otsikosta nr. 5. "Elämmekö juuri nyt  Lopun Aikoja. Ennusmerkkejä on jo kuultu ja nähty").
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
5. David Wilkerssonin "Näky"-kirjan   
    tiivistelmä: 
David Wilkerson: kirja "Näky". Jeesus tulee pian takaisin.
Maailman kuuluisa evankelista David Wilkerson näki Jumalan lähettämän näyn huhtikuussa vuonna 1973. Näky käsitteli viittä traagista onnettomuutta. Wilkerssonille annettiin näky lopun ajoista rukouksessa. Wilkerson kertoo: " Aluksi en tahtonut uskoa sitä, mitä näin ja kuulin. Näyn sanoma oli liian pelottava, liian paljon Ilmestyskirjaa muistuttava, liian huolestuttava minun materialistiselle mielelleni. Mutta näin sen uudelleen yö toisensa jälkeen,,, Jumala on neuvonut minut puhumaan kuuluvasti. Olen koetellut näkyäni Jumalan sanalla, ja raamatunkohdat vastaavat sen sanomaa. Toiset tapahtumista on kauempana. Mutta uskon, että kaikki mainitut tapaukset toteutuvat tämän sukupolven aikana."

Poimintoja ennustuksista..

1) Taloudellinen sekasorto. Romahdus tulossa. Edessämme on maailmanlaajuinen taloudellinen sekasorto. (Tämä oli näystä selvin.) Yhdysvaltain dollari ei ole ainoa joka heikkenee, vaan myös muut maailman valuutat ovat samassa asemassa. Näyssä taloudellinen sekasorto iskee ensiksi Eurooppaan, sitten Japaniin, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja ennen pitkää muihinkin maihin. Autoteollisuus kärsii tuolloin pahoja
tappiota. Melkein kaikki mikä vaikuttaa talouselämään, näyttää synkältä. Lama alkaa paikoittain- mutta vaikuttaa lopulta kaikkeen teollisuuteen.


Näyssä Wilkerson näki, että kaikki maailman rahajärjestelmät vaaditaan järjestettävän uudelleen yhtenäiseksi järjestelmäksi. (Anne: NWO). Wilkerson uskoo, että syntyy uusi Rooman valtakunta. Sieltä  nousee maailmaan sellainen johtaja joka luo järjestyksen. Luodaan "kävelevä luottokortti" järjestelmä (Anne: ihonalainen RIF-mikrosiru ). Näkymättömät numerot piirretään otsaan ja kyynervarteen. Merkki vaaditaan kaikilta, eikä kukaan voi ostaa tai myydä ilman tätä näkymättömästi (numero näkyy fotoskoopissa.) tatuoitua numeroa. Kehitetään jonkinlainen yleismaailmallinen
luottokorttijärjestelmä (virtuaaliraha ”bicton”) ja kansakunnat voivat käyttää paljon luottoja hyväkseen.

Wilkersonille näytetään, että taloudelliset pysähdykset ja sekasorto aiheuttaa ihmisillä hätää ja kärsimystä. Itsemurhat lisääntyvät.

Tulossa oleva taloudellinen sekasorto johtaa syytöksiin ympäristönsuojelijoita vastaan, koska nämä arvostelevat teollisuusyrityksiä. Näyssä näytetään, että myönteinen ajattelu ilman Jumalaa omalla tahdon voimalla lisääntyy. Tulee positiivisen ajattelun
guruja ja puolesta puhujia.

60-luvun mellakat ja mielenosoitukset ovat historiaa, mutta näyssä näytetään toinen aalto. Taloudellinen epävarmuus synnyttää uusia mellakoita, mielenosoituksia ja epäjärjestystä kansalaisten keskuudessa. Sosiaalisia uudistusohjelmia joudutaan supistamaan; vähemmistöryhmät kärsivät eniten.

2) Rajut säämuutokset ja maanjäristykset tulevat rikkomaan ennätyksiä ympäri maailmaa. Maailma saa todistaa suurten kärsimysten alkuvaiheita, jotka historian rajuimmat säänmuutokset, tulvat ja hirvittävät onnettomuudet ovat aiheuttaneet. Sellaisia ei ole vielä koskaan ennen nähty.

- Maanjärsityksiä mm. Yhdysvalloissa. - Nälänhätä tulossa. Tulee katastrofi vuosia, jolloin kuivuus, tulvat ja muut säästä johtuvat onnettomuudet vievät mennessään suuria määriä maailmanravintovarastoista. Lumettomat talvet on tulossa, kuivuutta,tulvia,,, Maapallon väkiluku kasvaa nopeammin kuin ruokavarastot. Hirmumyskyt, pyörremyrskyt ja raemyrskyt lisääntyy ja niitä esiintyy yhä useammin aiheuttaen tuhojaan. Maanpurkaukset, veri-ja kuusumu, kosmiset myrskyt- nämä ja monet muut tapahtumat saavat monet ihmettelemään. Usva, joka leijuu maailmankaikkeudessa, muuttaa kuun punaiseksi ja saa aikaan pimeitä aikoja maapallolla - melkein kuin aurinko lakkaisi paistamasta.

Luonto villiintyy yhä rajummin seuraavan vuosikymmenten aikana. Luonto menettää tasapainonsa ja säätä on vaikeampi ennustaa. Äkillisiä myrskyjä esiintyy varoittamatta. Eteläisimmät alueet ovat ennätyksellisten kylmien aaltojen kourissa ja pohjoisemmat seudut joutuvat kokemaan erikoisen kuumia aaltoja. ( Anne: Kuten Suomen hellekesät ja pakkastalövet viime vuosina -11-12 ). Kulkutaudit puhkeavat eri puolilla maailmaa esityisesti Intiassa, Pakistanissa (Anne: aids, ebolavirus, hullunlehmäntauti, lintu- ja sikainfulenssa jne.),,,

3) Saastan tulva. Moraalinen romahdus on tulossa. Wilkerson näkee, että himon demoninen henki pyyhkii yli monien kansojen tuoden mukanaan alastomuutta, turmeltuneisuutta ja saastan tulvaa. Wilkeson näkee alastomuuden lisääntyvän televisiossa, lehtikioskeilla, yms. informaateissa. Hän puhuu homoseksuaalisesta epidemiasta. Hän näkee näyssä massahomoseksualismin leviävän sekä poikkeavien seksuaalirikosten tulevan yhä tavallisemmaksi ja paheellisemmiksi. Lankeaminen lisääntyy. Miehen ja vaimon vaihto lisääntyy ja suuret määrät nuoria elää yhdessä
menemättä naimisiin. Hän näkee, että moraalittomuus johtaa rakkauden kylmenemiseen. Aistillisia nautintoja rakastavia on paljon enemmän kuin niitä, jotka rakastavat Jumalaa.
Näyssä näytetään joidenkin pappien lankeavan seksuaaliseen siveettömyyteen (Anne: vert. pedofiliatpaukset). Osa papeista "pehmenee" avioeroille. Pappien keskuudessa paljolti kaksinaismoralismia. Tulee juoruja, vääriä oppeja, Pyhän Hengen laiminlyöntiä, valheellinen Jeesus-liike sekä oikean Jeesus-liikkeen uudestisyntyminen.

4) Tulevaisuuden nuoriso-ongelma nro yksi on se, että lapset vihaavat vanhempiaan ja nousevat vanhempiaan vastaan. Teini-ikäisten alkoholismi lisääntyy, kapinaa hengellistä tyhjyyttä vastaan,,, Miljoonat viattomat lapset tulevat kaltoin kohdelluiksi vanhempiensa avioeron tähden.

5) Wilkerson näkee vainoamisen. Wilkerson näkee vuonna 1973 tulevaisuudessa syntyvän maailman ylikirkon, joka koostuu vapaista, ekumeenisita protestanteista ja roomalaiskatolisesta kirkosta, jotka muodostavat keskenään poliittisen liiton. Wilkerson näkee tämän antikristilliseksi. Tämä voimakas kirkkounioni on mukana monissa
toiminnoissa. Näky kertoo, että ylikirkko toivottaa homoseksuaalit tervetulleiksi ja he puolustavat homoseksuaalisuutta (Anne: esim. Suomen ev. lut. kirkko). Heitä aletaan vihkimään kirkon virkoihin. Tulee alastontanssia ja okkultismia kirkkoon, jotka superkirkko hyväksyy. Vastapainoksi syntyy ”Yliluonnollinen kirkko”, jonka muodostavat todelliset Jeesuksen Kristuksen seuraajat. Heitä liittää yhteen Pyhä Henki, luottamus Kristukseen ja Hänen sanaansa.

Lopun aikoina kristillinen kasvatus turmeltuu, Jeesus- vallankumous "hapantuu", tulee liike, joka vihaa Kristusta, ja hengellistä herätystä rauta- ja banbuesiripun takana. Vuonna 1973 Wilkersonille näytettiin Neuvotoliiton romahtaminen.

Paljon tulee tapahtumaan ja kristityn pitää seurata merkkejä, jotta olisi valmis kun Herra tulee. Kaikenlaiset maalliset kiusaukset tulevat viettelemään kristittyjä siinä missä muitakin. Osa kristityistä tulee hengellisesti laiskoiksi, joka aiheutuu rikastumisesta. Jumalan sanan äärelle ei enää hakeuduta, vaan pikemminkin television ääreen tms.
Välipitämättömyys lisääntyy joka asiassa.

Jumalan sanat pelottaville ajoille on, ettei kristityn tarvitse pelätä, sillä JUMALALALLA ON KAIKKI HALLINNASSA! "Sinä olet minun suojani, sinä varjelet minut hädästä, sinä ympäröit minut pelastuksen reimulla." (Ps.32:7)
 
David Wilkerson "Näky" 1974 Päiväosakeyhtiö, 5.painos Gummerus Jyväskylä
2001.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
6. Lance Lambertin profetioita tulevasta

Ote Lance Lambertin profetiasta 18.4.2010 Jerusalemissa

Jumala sanoo: Minulla on vakava ristiriita kansojen kanssa. Kansat yrittävät jakaa minun maani, jonka minä annoin liittosopimuksella Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille ikuiseksi perinnöksi. Minä en tule sallimaan tällaista ilman tuhotuomioita niille kansoille, jotka ajavat jakosuunnitelmaa. Tulen aiheuttamaan niiden talouselämän sortumisen ja suuria ilmastonmuutoksia.

Lance Lambertin profetia 17.4.2011 Jerusalemissa

On hyvä, että esirukoilette Israelin puolesta, että se pelastuu, sillä se on Minun tahtoni. Ympyrä sulkeutuu lunastustyössäni, joka alkoi Abrahamille antamassani lupauksessa, että suuri kansa on hänestä tuleva ja että hänessä kaikki kansat tulevat siunatuiksi.

Ja niin on tapahtunut! Sillä Israelista tuli työkalu, jonka kautta Minun Sanani on tullut kaikille kansoille ja myös Minun pelastukseni ja tieto Minun tarkoitusperästäni. Tästä kansasta, ennen kaikkea, tuli Messias.

Pian kansojen täyteys on tullut pelastukseen ja käännyn taas Israelin, juutalaisen kansani, puoleen.

He tulevat taas oksastetuiksi omaan öljypuuhunsa ja lupaukseni Abrahamille tulee kunniakkaasti täytettyä. Silloin heidän sydämensä kovuus sulaa, heidän sokeutensa kääntyy näkemiseksi ja heidän kärsimyksensä säteileväksi kunniaksi.

Tämä on ehdoton tarkoitukseni eikä Minua käännetä siitä. Käytän tätä kansaa viimeisenä todistajana maailmalle siitä, kuka Minä olen.

Ottakaa hyvin vakavasti se, mitä tapahtuu Arabi-maailmassa. Se, mitä tapahtuu, ei tiedä hyvää Israelille! Se ei ole siirtymistä vapauteen ja todelliseen demokratiaan, vaan valtava voitto sotaisalle islamille. He pyrkivät Israelin tuhoamiseen ja hävittämiseen, mutta he eivät vain epäonnistu; heidän voimansa ja valtansa murtuu ja valtava sielujen sadonkorjuu pelastuu heidän joukostaan.

Kuulkaa Minua, kutsun teitä esirukoukseen! Se ei tule olemaan helppoa. Kaikki viholliseni voimat ovat keskittyneet ja suuntautuneet pysäyttämään tämän kansan tulon Minun lunastukseeni ja pelastukseen. Mutta viholliseni epäonnistuu! Katson siksi niiden puoleen, jotka seisovat muurinaukossa, jotka rakentavat muurin, jotka seisovat esirukouksen paikalla.

Pian myös aloitan vakavammat tuomiot länsimaissa.

He tulevat olemaan kuin ei mitään; käännän heidät ylösalaisin; jauhan heidät hienoksi. He eivät tiedä, mikä on iskenyt heihin.

Tulee näyttämään, ettei ole mitään jäljellä siitä, mitä kerran tein noissa kansoissa; erityisesti siinä supervallassa. Vien sen heikkouteen; se ei enää ole oleva super, vaan kansojen säälin kohde.

Kuulkaa tämä sanani; kutsun teidät esirukoukseen niiden puolesta, jotka kuuluvat minulle noissa kansoissa, että he pelastuisivat siitä! Kuulkaa tämä huuto. Sydämeni halajaa nähdä niiden, jotka kuuluvat Minulle, olevan kirkkaita ymmärryksessään, suoria tavassa, miten kulkea kaiken tämän keskellä.

Kuulkaa minua! Sillä puhun teille, jotka rakastatte Minua ja jotka ovat tänä aamuna muistaneet Minua; en halua tuomiota, mutta mitä vakavimman ja tuhoisimman kaltainen tuomio tulee noiden kansojen ylle.

Kuulkaa tämä sana Minulta ja noudattakaa kutsuani esirukoukseen!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

7. Taivaan Isän sanoma Suomelle
TV7, Martti Ojares 1.1. 2015  Jlan viesti alkaneelle vuodelle 2015
Kuva: Anne Lindell; TV7:ssä Martti Ojares kertoo profetiasta Suomelle 1.1. 2015
Martti Ojares lukee näyn, jonka eräs rukouksen ihminen kertoi hänelle viestinä Suomen kansalle.

Joulukuun alkuviikolla Martti Ojares sai sydämelleen tunnon, että hänen täytyisi pitää puhe ... ”Uuden Vuoden puhe  TV7 katsojille, ja vain tunti tämän jälkeen hänelle soitti eräs rukouksen ihmimen, joka on Jumlan valtakunnan työssä. Henkilö kertoi näystään, jonka hän oli nähnyt muutama kuukausi sitten elokuussa (29.8.-14) . Näky kesti n. 1,5 tuntia. Näky oli profetiaaninen ja se koski pääosin Suomea ja etenkin sitä miten suuri rooli suomalaisilla uskovaisilla on Suomen tulevaa kohtaloa ajatellen.  Henkilö kertoi, että Herra oli muistuttanut häntä kertomaan näystä Martti Ojarekselle, ja Marti Ojares ymmärsi, että tämä näky oli se syy, minkä vuoksi Herra oli kehoittanut häntä varaamaan 15 minuutin ohjelma-ajan uuden vuoden päivälle TV7-kanavalta.

Anne Lindell: Hyvät ihmiset, kun Martti alkoi puhua tuolla videolla, niin tunsin, että enkeli oli luonani. Tunsin virkistävän, ”korkeajännitteisen” sähköisen ilmapiirin, ja sain henkisesti kehoituksen kuunnella erittäin tarkasti Martti Ojareksen välityksellä lähtettyn sanoman Suomen kansalle, ja sain kehoituksen liittää videolinkki  myös tänne ”Elä Ihmeessä ”bogilleni. Samalla sain ikäänkuin tiedonsanan ... eli Herra puhui minulte ”Hengessä” samasta aiheesta kuin tuolla videolla:

Suomessa on nyt rukoiltava sydän itkien kuni rukoilimme talvisodan aikana. Näennäisuskovaisten ihmisten on nyt myös pyhittäydyttävä, eli synnistä on pysyttävä erossa ihan oikeasti eikä vain näennäisesti. Sydämessä on on oltava jokaisella uskovalla Jumalan mentävä aukko. Vain näin Jumala voi tuoda armolahjansa ja voimansa meihin uskoviin ... omaan henkiseen ”sotajoukkoonsa”. Synti tekee ihmiseen reikiä, joista Saatana pääsee käytreineen sisään. Rukous, katumus ja parannus korjaa nämä synnin saastuttamat reiät eli Saatanan läpimentävät henkisen ruumiimme aukot. Uskova ei voi saada henkisiä aseita, jolle hän elä puhtaudessa ja pyri koko ajan pyhittäytymään. Siis, älä marise ja ole kateellinen muille, jollei sinulla ole annettu Taivaan lahjana armolahjoja (Jumalan voimaa), vaan katso peiliin, ja mieti; oletko niiden arvoinen - oletko ansainnut ne!”

Katso Martti Ojareksen (TV7) video tästä linkistä!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

8. Tukholman profetia 1984, Yrjö Säkkinen, Ruotsi

Yrjö Säkkinen sai 28.5.1984 Tukholmassa profetian. Tämä profetia on tullut hänelle näyn muodossa. Hän on puhunut tämän näyn, joka koskee Suomen tulevaisuutta, C-kasetille (nauhalle) ja Olavi Syväntö toi sen kesällä 1985 Ruotsista Suomeen. Taivaan Isä on vahvistanut minulle, että tämä profetia on Häneltä.
........................................................................................

Tukholman profetia 28.5.1984 kuuluu näin:

Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu niin kuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Siinä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä.

Miehellä oli aseenaan pikakivääri ja hän seisoi rajapyykkien välissä. Toinen rajapyykki oli Venäjän puolella, ja toinen, sinivalkoinen, oli Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös: raja oli siis auki. Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun minä sitä näyssä katselin ja olin seisovinani noin 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkästi yli kymmenen metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä oli.

Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta ja niin kuin iso purje, joka oli mytytty rullalle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkeat värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.

Näkyä katsellessani minä kuulen seuraavat sanat: “Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä”. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän sanan ja nyökkää, että hän on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikään kuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen se pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen ranta.

Siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon, ja siitä Ouluun, ja siitä Kemiin, ja Tornioon jokivartta ylös edelleen. Sille sanotaan: “Tähän sinä rakennat leirin” ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella on vastassa Karunki, sitten Wittangi ja Wittangista suora tie Norjaan. [Profetian lukijan kommentti kasetilla: ”Tähän minä huomauttaisin, että tässä on virhe. Paikka ei voi olla Karunki vaan se on Pajala. Sieltä on suora tie Wittangiin, josta valmistui 1984 kesällä Kiirunan kautta suora tie Norjaan Narvikiin.”]

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: “Sinä saat olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle”. Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat: “Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle”. Minä puhun sinulle, sanoo JHVH Jireh [tämä Jumalan nimi merkitsee "Herra näkee" ja "Herra pitää huolta".], että sinä saat oikeuden astua pyhälle maalle, mutta sinä et tule tuhoamaan pyhää kaupunkia, etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmageddonin kentälle. Sinä Roosin poika, sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmageddonin kedolla.

Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä.

Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket, ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja, ja tuo monta minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa, ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen, ja tuo esille paljon suuria asioita. Ja sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.

Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra, Herra.

Minun poikani, Jeesuksen Kristuksen morsian, tekee morsiamen merkin Suomessa, sinä näet sen, sinä Roosin poika ja sinä hämmästyt. Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt.

Sinä Venäjän sotilas, minä olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle. Minun sanallani sinut nostettiin voimaan ja valtaan ja taistelemaan, mutta minun sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo Herra.

Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala. Kun ahdistuksen päivät tulevat ja portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille, teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan. Sinä Suomen kansa tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä. Mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne, ja minä tulen huolehtimaan siitä, että se Venäjän sotilas, joka nousee teidän maahanne, ei häpäise teitä, eikä ota eikä turmele öljyä eikä viiniä.

Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella. Öljy on Jumalan Pyhä Sana, ja viini on Jumalan Sana. Teille jää vain yksi paikka, mihin te voitte paeta, kun ahdistuksen päivät tulevat, sanoo Jumala, ja se paikka on Jumalan Sana. Ei yksikään valtio ota vastaan teidän pakolaisianne. Te yritätte paeta Amerikkaan ja te yritätte paeta Kanadaan, mutta teitä ei oteta vastaan. Niin kuin ei otettu vastaan Israelin lapsiakaan Saksan ahdistuksen päivinä, vaan heidät palautettiin Saksaan. Niin tulevat länsimaat palauttamaan teidätkin takaisin kotimaahanne, sillä minä Herra, haluan sen sillä tavalla. Ja minun tieni eivät ole teidän teitänne.

Mutta joka turvaa minuun ja pysyy minun sanassani, hänellä on leipää ahdistuksen keskellä, ja hänellä on lepo minun Sanassani, sanoo Jumala, sillä eikö teidän päivänne ole minun kädessäni, sanoo Herra. Enkö minä ole Jumala ahdistuksenkin päivinä? Tämä on sanoma Suomen kansalle, sanoo Herra, Herra. Sinun on tehtävä parannus murhistasi, velhouksistasi, salavuoteistasi, varkauksistasi, aborteistasi ja hillittömästä haureudestasi.

En minä kysy, haluatteko te tehdä parannuksen, vaan minä sanon, “Sinun on tehtävä parannus”. Mutta te ette tee sitä, enkö minä Herra paaduttanut Faraon sydämen, näyttääkseni voimani Mooseksen kautta. Minä, sama Jumala, paadutan Suomen kansan sydämen, että te ette tee parannusta velhouksistanne, haureudestanne, salavuoteistanne, irstauksistanne ja aborteistanne ja kaikista niistä kauhistuksista, joita te teette minun nimessäni ja minun kasvojeni edessä.

Mutta pyhät tulevat loistamaan ahdistuksen keskellä niin kuin lamput, ja yksikään teistä, jotka olette minun omani, sanoo Jumala, ei joudu hukkaan sillä minä Herra, Herra, olen sen niin päättänyt.

Suomen kansa, minä olen kutsunut sinua niin monta kymmentä vuotta, talvisodan raskaina päivinä te rukoilitte minun edessäni, jokaisesta kirkosta nousi rukous minun kasvojeni eteen, ja ne rukoukset ovat muistossa rukousten maljassa tänäkin päivänä. Ja jatkosodan raskaina päivinä, kun veristä uhria kannettiin Suomesta, te rukoilitte minun edessäni, te kannoitte rukouksin kärsivän kansan kohtalon minun eteeni. Minä muistin teitä ja minä siirsin teidän kohtalonne hetken. Mutta nyt, hyvinvoinnin, rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä, te kirkkojenne etummaisina olevat, teidän tehtävänänne tuntuu olevan häväistä minun sanani.

Te riitelette perinnäissäännöistä ja opista, ja te vainoatte niitä, jotka ovat yksinkertaisia totisia rukoilijoita. Te olette purkaneet jokaisen käskyn, jonka minä olen antanut. Kun minä sanoin: “Älä tee huorin”, te teette huorin kaikilla alueilla. Kun minä sanoin: “Älä tapa”, te tapatte viattomia syntymättömiä lapsia kaksikymmentäviisi tuhatta vuodessa. Kun minä sanon: “Älä varasta”, niin te varastatte toisiltanne, te varastatte yhteiskunnalta ja valtiolta, ja valtio varastaa teiltä. Kaikki te varastatte toinen toisiltanne. Kun minä sanon: “Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi”, te todistatte systemaattisesti joka päivä väärin teidän lähimmäisestänne. Kun minä sanon: “Älä himoitse lähimmäisesi huonetta” te himoitsette lähimmäisenne huonetta. Kun minä sanon: “Muista pyhittää lepopäivä”, te ette pyhitä lepopäivää, vaikka teillä on aikaa levätä. Te käytätte minun pyhäpäiväni ja sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen. Se on noussut minun eteeni kuin löyhkä.

Tänä päivänä te häpäisette sitä Jumalan viljaa, joka kasvaa teidän pelloillanne, mutta huomenna te maksatte koiniks-mitasta nisuja denarin ja kolmesta koiniksista ohria denarin, ja denari on noin sata markkaa. Köyhillä ei tule teidän keskuudessanne olemaan leipää, sillä rikkaat piilottavat sen, mutta ne jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, heille katetaan pöytä ahdingon keskellä, sanoo Herra, Herra.

Suomen kansasta nousee minulle profeetta, sanoo Jumala. Hän profetoi lyhyen hetken, mutta hänen profeetan-merkkinsä on niin suuri, että se sokaisee jokaisen vastaanväittäjän.

Minä olen Jumala, ja minä olen tämän asian puhunut. Sinä minun palvelijani siellä Tukholman kaupungissa, jolle minä olen antanut tämän profetian, älä pelkää julkaista tätä profetiaa. Laske tämä kasettina ulos niille ihmisille – ei sinun tarvitse lähettää sitä koko maahan – vaan muutamille ystävillesi, jotta he kuuntelisivat ja kertoisivat siitä eteenpäin.

Sinä Jumalan valittu kansa, minä sanon sinulle, sinä Jumalan valittu, joka asut Suomen maassa, ja olet minun poikani Jeesuksen Kristuksen morsian, sinä et tule kokemaan ahdistuksen hetkeä niin raskaana kuin kokevat ne, jotka eivät ole minun Poikaani tunnustaneet. Minä suojelen sinua morsian, minä varjelen sinua morsian, ja sinä tulet loistamaan kansasi keskellä, niin kuin lamppu loistaa pimeässä paikassa. Ja sinulle annetaan lohdutukseksi tämä merkki: “Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria denarin. Mutta sinulta ei turmella öljyä eikä viiniä”.

Jatkakaa haureuttanne, te jotka haluatte sitä jatkaa, sillä näin sanotaan pyhässä kirjassa: ‘Pyhät pyhittyvät, mutta saastaiset saastuvat’. Suomen kansa, älä luota lännestä tulevaan apuun, sillä ei sitä tule. Ruotsi ei lähetä joukkoja sinua puolustamaan, Amerikka ei tule sinun avuksesi, Länsi-Saksan armeijat ovat lyödyt ja hajallaan, minä näin Länsi-Saksan sotilaiden itkevän maassa polvillaan. Teillä ei ole yhtään ystävää, ainoa, joka voi teitä varjella ja suojella, on minun Poikani Jeesuksen Kristuksen sovintoveri, ja sen te olette ylenkatsoneet ja jalkoihinne polkeneet. Vain morsian, minun Poikani morsian, sinä olet uloskutsuttu, ja sinä tulet seisomaan, kun muut ympärilläsi kaatuvat.

Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa. Nämä alkavat kesällä, sillä sinulle palvelijani Tukholmassa näytetään vihreitä puita.

Sinä kerrot sen sanan, että Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanani, ja morsian ottaa vastaan sen sanan kuuleviin korviinsa. Iloitse minun sanastani ja seiso sen kanssa. Minä Herra, tiedän teidän kärsimyksenne ja ahdistuksenne määrän, mutta yhtään ylimääräistä kyyneltä ei morsiamen tarvitse itkeä. Suomen kansan rukoukset, niitten vanhurskaitten rukoukset, jotka Suomen maassa asuvat, ovat muistossa minun edessäni.

Yksikään Jeesuksen Kristuksen oma ei joudu tappioon. Yksikään, joka Jeesuksessa Kristuksessa on, ei joudu häpeään, vaan hän tulee seisomaan, ja kun minä näen hänelle hyväksi, hän saa irrottaa aurasta kätensä, ei niin kuin vihollisen voimat vaativat, vaan niin kuin minä olen sallinut. Taistelujen päivät ovat tulossa, Israelin veljet, teidänkin aikanne on tulossa. Kaikki te, jotka luotatte ihmisen apuun. Te tulette näkemään sen turhaksi.

Mutta Israelissa nousee profeetta, joka julistaa minun sanani. Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanani, ja myös sinä, pieni palvelijani Tukholmassa. Sinä, joka et ole ollut minun tahtoni esteenä, myös sinä saat tehdä sen osan, mikä sinulle valitaan. Sinun aikasi ei ole vielä tullut. Sinä et tule tekemään suurta työtä, sinä tulet olemaan sellainen, miksi minä olen sinut määrännyt. Älä kysele palvelustehtävääsi, ei se ole sinulta, vaan se on minulta. Sana lähti liikkeelle tänä iltana Suomen kansalle. Äänitä tämä kasetti ja kirjoita ylös tämä profetia. Postita se niille ystävällesi, joita sinulla on Suomessa. Nämä ystävät saavat sitten jakaa sitä edelleen. Soita tätä myös itse nauhalta niille, jotka haluavat kuulla.
Kun minä lähetin profeettani Jesajan, minä sanoin: “Kuulkoot, tai olkoot kuulematta. Puhu sinä nämä sanat”. Mutta niin on käyvä myös tämän profetian. He kuulevat, mutta ovat kuulematta. Suomen johtavat henkilöt, älkää kuvitelko, että te olette omalla taidollanne nousseet siihen asemaan, mikä teillä on. Ei kukaan voi mitään tehdä ilman minun tahtoani ja sallimustani. Minä sanon teille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja niihin asiakirjoihin, joita teillä on Neuvostoliiton kanssa. Luottakaa minun sanaani, se on minun sanani, joka pitää pois tuon mahtavan Venäjän karhun teidän maastanne. Kun te teette minun tahtoni, niin minä sallin teille siunauksen päivät, mutta kun te käännätte minulle selkänne, te saatte niittää kirousta, sillä minun Henkeni ei salli, että minun nimeäni jatkuvasti pilkataan, sanoo Herra, Herra. Kun tämä profetia menee Suomeen, sitä ei uskota. Mutta minä sanon sinulle palvelijani, puhu se. Kuulevat tai olkoot kuulematta.

Tee sinäkin palvelijani siellä Tukholmassa parannus, kulje suoraan, minä olen sinut kutsunut, minä olen ollut sinun kanssasi tähän päivään asti, enkä minä sinua vastedeskään hylkää. Mutta kuinka mielelläni minä haluaisin, että sinä tekisit minun tahtoni. Minä autan sinua, ja kun tulee se päivä, että sinä palajat, niin sinä vahvistat minun veljiäni. Suomen kansan asiat ovat huonommin kuin teistä yksikään arvaa. Mutta morsiamen asiat ovat paremmin kuin yksikään teistä osaisi edes uneksia. Minun Poikani on valmistanut teille hääaterian, he tulevat iloitsemaan pitkien pöytien äärissä, ja kun maan päällä on ahdistus ja vaino vahvimmillaan, kulkee Ylkä kansansa suojana. 
 
"Ylkä"(Jeesus)  on valmistanut "morsiolleen" (uskolliselle seurakunnalleen) häätaterian. Kuva Anne Lindell.

Minä rakastan sinua Suomen kansa, minä olen kutsunut teitä niin monta kymmentä vuotta, minä autoin teitä talvisodassa, ja minä autoin teitä jatkosodassa, ja kuinka mielelläni minä auttaisin teitä tässä kolmannessakin maailmansodassa, joka pian tulee. Mutta te ette ole tahtoneet kuulla minua. Sinä morsian, kuuntele Yljän ääntä, kuuntele sen profeetan ääntä, jonka minä nostan. Mutta, kuuntele myös minun sanaani, joka on kirjoitettu Raamattuun.

Ruoki itseäsi sanalla, ja kulje suoraan, kapeaa tietä. Sinä saat kulkea tahdissa ja tulla kotiin. Minä, Herra, Herra, olen tämän profetian puhunut. Ja minun yksinkertainen pieni palvelijani Tukholmassa on tämän profetian nauhoittanut. Suomen kansa, tee parannus kaikista niistä synneistä, joita olet tähän päivään asti tehnyt, niin minä armahdan sinua. Minä en voi enää siirtää teidän kohtaloanne, sillä se ahdistus on tuleva yli koko maanpiirin, mutta minä otan teistä pois paljon, paljon. Minä halajan paljon enemmän morsiameen, kuin mitä siellä nyt on. Sillä ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra. Profetia päättyy tähän. Ja minä annan jatkon profetiaan sille palvelijalle, jonka minä olen tähän tehtävään valinnut.
..................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


9. Venäjän karhu herää unestaan ja ryntää Suomen päälle

Profetia siitä, kun Venäjän karhu herää unestaan ja ryntää Suomen päälle

Sana ja ylistys sivulla on julkaistu 12.10.2008 erään naisen 7.8.2008 saama profetia Suomelle.  ... 7-8.8.2008 päivien välisenä yönä Georgia hyökkäsi Etelä-Ossetiaan ja sen jälkeen Venäjä teki vastahyökkäyksen, jonka seurauksena Georgia menetti Etelä-Ossetian 12.8.2008.

Profetianjulkaissut kirjoittaa näin: ”Olen saanut vahvistuksen, että tämä profetia on Herralta. Sillä ei ole merkitystä, kuka nainen on tämän kirjannut vaan, sillä mitä tässä lukee. Merkitystä on, mitä Herra haluaa sanoa, eikä sillä kenellä oli kunnia saada kirjata Herran sanaa. Kannattaa huomata, että myös Raamatussa on kirja, jonka kirjoittajan henkilöllisyyttä ei tiedetä. Raamatun asiantuntijat ovat yleisesti sitä mieltä, että Jumalan sanansaattajaa tarkoittava Malakia nimi ei tarkoita sen nimisen kirjan kirjoittajaa, vaan anonyymiä nimeä. Malakian kirja on suurimmaksi osaksi suoraan saneltua Jumalan puhetta”.

Profetia kuuluu näin:

"Se, minkä luulimme olevan pysyvää, varmaa ja luotettavaa romahtaa äkisti. Kansa, joka on unohtanut menneisyytensä joutuu toteamaan, kuinka historia toistaa itseään eikä mikään ole muuttunut. Karhu, jonka luulimme nukkuvan ikiunta, on tuskin torkahtanut noustakseen taas voimansa tunnossa takajaloilleen uhmaten kaikkea. Mikään ei tule olemaan kuin ennen eikä mikään myöskään palaudu entiselleen.

Sitä ei kuitenkaan tämä kansa tiedä eikä myöskään karhu tiedä, että tämän kansan keskellä asuu leijona, joka on kruunattu Juudan Kuninkaan kruunulla, jonka suonissa virtaa Jumalan omaisuuskansan veri ja joka on pyhitetty Herra Sebaotille.

Se, joka uhmaten nousee pyhää sukua vastaan tuhotakseen sen, vetää päällensä tuomion. Tämän pakanakansan keskellä asuu Israelin Jumalan kansan jäännös, mutta vaikka se on määrältään vähäinen, voimassaan se on vahvempi kuin mikään suurvalta, onhan sen voimana Väkevä Jumala.
Suomi ja Israel. Onko suomalaisssa juutalaisten kadonnut Danin-sukukunta?
Vaikka karhu yrittääkin polkea jalkoihinsa tämän kansan, se ei saa sitä saaliikseen, sillä Jumala itse on sokaissut sen silmät. Se kyllä yrittää katsoa, mutta ei silti näe. Me, Israelin sukukuntien jäännös, olemme turvassa Pyhän Jumalan silmien alla.

Pidä lujasti kiinni lapseni viittani liepeistä, turvaudu vaikka viimeisillä voimillasi kiinni Minuun, sillä tämä kansa joutuu ahdinkoon. Tämä kansa ei ole ymmärtänyt kääntyä teiltänsä Jumalan puoleen, vaikka aikaa on ollut, ajat ovat olleet suotuisat ja se on saanut osakseen monenlaista hyvää, siksi sen tuho tulee äkisti.

Teille, te Israelin sukukunnat ahdingon alku on tie vapautukseen, jolloin puhalletaan sofariin ja uusi aikakausi alkaa, sillä minun sanani on tosi. Nostakaa siis päänne pystyyn silloin, kun pakanakansat painavat päänsä alas kauhusta ja tähyilkää merkkiviiriä, joka nousee niin korkealle, että pienin ja vähäpätöisinkin kansastani sen kyllä näkee ja ymmärtää käskyksi.

"Lähtekää piilopaikoistanne kohti Jerusalemia!"
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

10.  90-vuotiaan norjalaisen naisen näky
     vuodelta 1968

90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi. Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan ja siksi asia unohtui 25 vuodeksi. Emanuel Minos löysi kellastuneen paperin 1993, johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä Valdresissa asunut nainen oli nähnyt. Taivaan Isä on vahvistanut minulle, Johannes Leijonalle, että tämä profetia on Häneltä:

Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:

"Oli kuin eteeni olisi levitetty kartta. Näin sen luonnollisilla silmilläni. Kartalla olivat kaikki maanosat. Huomasin Euroopan, Skandinavian ja Norjan. Sen, mitä näin, oli määrä tapahtua ennen Jeesuksen takaisintuloa ja ennen kolmannen maailmansodan syttymistä.

Ennen, Jeesuksen paluuta ja kolmannen maailmansodan syttymistä jännitteet lieventyivät. Suurvaltojen välille koittaa pitkä rauhan aika, ja ihmiset tekevät kauaskantoisia suunnitelmia. Maassamme (Norjassa) aletaan vähentää aseistusta ja olemme yhtä valmitautumattomia kuin 9. huhtikuuta 1940. Kolmas maailmansota alkaa tavalla, jota kukaan ei olisi odottanut, ja täysin odottamattomalta suunnalta.

Tätä seuraa ennennäkemätön luopumus todellisesta ja aidosta kristinuskosta. Uskovista tulee haaleita. He eivät ole enää avoimia ja vastaanottavia tutkivalle sanomalle. Ihmiset eivät halua mielellään kuulla synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, parannuksesta ja katumuksesta.

Uudenlainen julistus valtaa puhujakorokkeet. Se koskee onnellisuuden, menestyksen ja taloudellisen hyvinvoinnin tavoittelua. Eräänlainen onnellisuusjulistus valtaa alaa. Seurakunnat alkavat tyhjentyä, ja sama tapahtuu rukoushuoneille ja herätyskokouksile. Uskovat eivät halua seurata Jeesusta kaitaa ristintietä. Viihde, taide ja kulttuuri valtaavat yhä enemmän sitä paikkaa, jolla olivat herätys, armo, katumus ja parannuksenteko.
90-vuotiaan norjalaisnaisen profetia vdlta 1968; valtavan suuria konferensseja ja joukkokokouksia, saarnaajat ja kirkot rikastuvat - menestysteologiaa.
Moraali höltyy tavalla, jota emme ole koskaa aiemmin nähneet. Ihmiset asuvat kuin aviopari, vaikka eivät ole naimisissa. Ennen avioliittoa tulee suurta epäpuhtautta, ja avioliittoihin tulee paljon uskottomuutta. Kyllä, jopa kristityissä avioliitoissa esiintyy uskottomuutta, ja niitäkin hajoaa.

Myös luonnonvastaiset synnit alkavat levitä, ja ne hyväksytään jopa kristillisissä piireissä. Televisio esittää tässä suurta osaa. Tulee monia tv-asemia (tarkoittaa kanavia). Televisio on täynnä väkivaltaa. Väkivallasta tulee tuona aikana viihdettä. Ja sama väkivalta, joita ihmiset katsovat televisiosta, leviää lopulta kaupunkeihin ja maaseudulle. Lisäksi näytetään intiimejä kuvia yhteiselämästä. Kaikista läheisimpiä asioita, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään avoimesti televisiossa.
90-vuotiaan norjalaisnaisen profetia vdlta 1968: luononvastaiset synnit alkavat levitä, sotaa, nälkää, kurjuutta
Köyhien maiden asukkaita virtaa rikkaisiin maihin. He tulevat Eurooppaan, Skandinaviaan ja myös Norjaan. Tulijoita on paljon. Heitä aletaan halveksia ja kohdella kovasydämisesti. Heitä kohdellaan yhä enemmän sillä tavalla, kuin juutalaisia kohdeltiin ennen toista maailmansotaa.

Silloin syntiemme mitta on täysi. Sota syttyy ensin pienenä, merkityksettömänä selkkauksena. Se ei kuitenkaan ota loppuakseen, vaan yltyy ja leviää. Lopulta se kasvaa suureksi sodaksi.
90-vuotiaan norjalaisnaisen profetia vdlta 1968: ensin pakolaisviroja pohjoiseen, suursota,  lopun aika on alkanut
Loppua kohden tässä suuressa sodassa käytetään hirvittäviä aseita, muun muassa atomiaseita. Ilma, maa ja vesi myrkyttyvät ja saastuvat. Amerikan, Euroopan, Australian, Japanin ja muiden teollisuusmaiden asukkaiden on paettava. He eivät voi enää jäädä asumaan kotimaihinsa. He tulevat köyhimpiin maihin, jotka ovat välttyneet pahimmalta. Mutta siellä ihmiset eivät ole erityisen halukkaita ottamaan meitä vastaa, samalla tavalla kuin me emme olleet erityisen halukkaita ottamaan heitä vastaan.”

( Lähde: Emanuel Minos, kirja 2009: “Ovet suljetaan” )
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

11. Lynn Gilmoren profetia 29. 10. 2011  
maapallon laajuisista koettelemuksista

Lynn Gilmore kertoo videollaan samasta teemasta, kuin edelliset profetiat. Tässä suomeksi Herran viesti:
.....................

”Hyvät ihmiset,

Olen jo kertonut kaikenlaisten katastrofien tulevan maapallolle. Joitakin niistä käytte jo nyt läpi. Epälijöille sanot, että tämän naisen (Lynn Gilmore) kirjoittamat profetiat ovat totta. Hän kirjotitaa ne vain silloin, kun annan profetian hänelle.

Apostolien teot 2:17: “Viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, minä vuodatan Henkeni kaikkiin ihmisiin. Teidän poikanne ja tyttärenne profetoivat, nuorukaiset näkevät näkyjä ja vanhukset ennusunia.”

Katsokaa ympärillenne, avatkaa silmänne ja nähkää, mitä ympärillänne tapahtuu. Maat, valtio valtiolta, murenevat. Tämän on tapahduttava, jotta tie antikristukselle ja hänen valtaannousulleen avautuu. Tulevina kuukausina tapahtuu vielä enemmän asioita, jotka varmistavat tämän.

Luontoa on tuhoutunut tulvien ja tornadojen kautta - tulipalot sekä eläinten hyökkäykset ihmisiä kohtaan tulevat lisääntymään. Aika on loppumassa äkisti niiltä, jotka eivät tunne Jeesusta Vapahtajanaan – ihmisiltä, jotka luulevat voivansa elää nyt kuin paholainen ja harkita pelastumista joskus myöhemmin. He huijaavat itseään. Tämä päivä on pelastuksen päivä, eikä sinulle ole luvattu yhtäkään lisäpäivää.

Kuulkaa, mitä Henki sanoo.

Tuomio on jo langennut maailmaan. Kyllä, puhun juuri sinulle! Jos jätät käyttämättä oman tilaisuutesi hyväksyä Jeesus Pelastajanasi, olet tuomittu iäksi tulijärveen paholaisen ja hänen enkeleidensä kanssa. En valmistanut tulijärveä ihmiselle, mutta ihmisen on mahdollista valita se itse. Sieltä ei ole poispääsyä, eikä se pääty milloinkaan.

Pahuus on kasvanut sietämättömäksi. Asiat eivät tule paranemaan, vaan ainoastaan pahenemaan. Maapallolle on tulossa asioita, joita ei ole koskaan ennen nähty, eikä tulla enää koskaan näkemään. Kiirehdi! Ne, jotka eivät ole valmiita Minun tullessani, jätetään jälkeen. Morsian otetaan pian pois maailmasta. Tule luokseni! Mitä hyödyttää tavoitella maallisia, mutta menettää sielunsa?

Tulossa on ydinsota, joka tuhoaisi lähes kaiken elollisen, mutta Jumala estää täystuhon. Kysymys ei ole siitä jos, vaan milloin. Lapseni älkää pelätkö, koska pelko ei ole Jumalasta. Pysykää lähelläni, tulkaa minun siipieni alla suojaan ja turvaan.

Jesaja 41:10: “..älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi -- minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.”

Kaikkein tärkeintä on rukoilla Israelin puolesta.

Johanneksen ilmestyksessä sanotaan: Minä tulen pian. Siunattu on se, joka pitää tämän kirjan sanat. Minä olen alfa ja omega, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.

Lähde: Alkuperäinen video (engalnniksi):  http://youtu.be/YSdxkYCMVBM
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

12. Sanoma Suomen kansalle, Maria Tommerup, 9.8. 2007

Profetian vastaanottanut ja julkituonut 9.8.2007 Muhoksella Maria Tommerup ja tallentanut Jorma Hassinen.

.............................Taivaan Isän sanoma Suomen kansalle 9.8.2007”Oi Suomi, sinä, joka olet kulkenut oman tahdon tietäsi, sinä tulet niittämään sitä, mitä sinä olet kylvänyt.Oi Suomi, sinä, joka olet valittua Israelin sukukuntaa, sinä, jonka keskuudessa on Israelin sukukunnan Isaskarin heimoa.Katso, sinä olet sotiesi aikaan huutanut minun puoleeni taistelussa ollessasi. Sinä, joka käännyit kansakuntana etsimään minun kasvojani, polvistuit minun eteeni ja katso, kuinka minä vastasin sinulle ja pidin huolen sinusta. Kuinka minä annoin sinulle voiton vihollisistasi.(Näky: Venäläiset sotilaat polvillaan, Suomeen tuli ihmisiä pakoon)Suomi, sinä, joka sanot: ”Minä olen omavoimainen ja kyvykäs. Minä en tarvitse enää Kaikkivaltiaan suojelevaa kättä”Katso, sinulle on käyvä, niin kuin minä profeettaini kautta olen ilmoittanut.Katso, sinun maasi tullaan valloittamaan osittain.Katso, minä olen kutsunut omiani tämän kansan keskellä, totiseen rukoukseen ja paastoon kansakunnan puolesta, mutta minun omani eivät ole halunneet ojentautua. Minun omani keräävät maan päälle rikkauksia, ikään kuin rakentaen valtakuntaa maan päälle. Kerätkää taivaallisiin, missä ei koi eikä ruoste raiskaa. Älkää kootko maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaavat ja varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.Minä olen kutsunut omiani totiseen rukoukseen ja paastoon tämän kansan puolesta, mutta te ette ole halunneet ottaa todesta sitä sanaa, jonka minä olen teille puhunut. Katsokaa, minä olen sanonut teille, että teidän maatanne tullaan orjuuttamaan, jos te ette kansakuntana käänny ja tee parannusta minun edessäni. Vaikeat ajat ovat tulossa Suomen maalle.Oi Suomi, Oi suomi miksi sinä et halunnut aikanasi nöyrtyä ja kääntyä minun puoleeni. Suomi, sinä, joka olet kulkemassa etsikkoaikasi ohi.Sinä, joka olet kysynyt neuvoa valheprofeetoilta ja taikurinaisilta. He ovat ennustaneet menestystä sinun kansakunnallesi ja katso, sinun kansakuntaasi on kohtaava tuho, turmio, riisto ja ryöstö. Katso, sinun naisesi hävyt paljaaksi ajellaan, sinun vaimosi ja lapsesi ryöstetään. Karhu on heräämässä, eikä armoa tunne.Sinä olet kulkemassa etsikkoaikasi ohi. Tämä ahdinko on suurempi kuin sinä ymmärtää taidat. Sinun sotataitoiset miehesi tullaan tekemään rammoiksi, he ovat kyvyttömiä taistelemaan ja puolustamaan maata. Sinä olet luottanut lihasi käsivarteen ja sanonut: ”Minä olen omavoimainen ja kaikkiriittäväinen ja minä en tarvitse Jumalan suojaavaa kättä.”Katso, minä kutsun sinua parannukseen ja kääntymykseen edessäni. Suomen kansa, minä kutsun sinua kääntymykseen ja parannukseen minun kasvojani edessä.Sinä, joka ryöstät köyhiltä, etkä anna niille, jotka apua tarvitsevat. Sinä, joka tahdot rikastua ja ruokkia itseäsi. Sinä, joka mässäilet ja turmelet viljan ja viinin. Katso, se tullaan ottamaan sinulta ajaksi pois, jos sinä et käänny teiltäsi.Venäläisten vakoiluryhmä on soluttautunut monin paikoin tämän kansakunnan hallintoelimeen. He ovat soluttautuneet johtotehtäviin. He ovat soluttautuneet päätöksentekijöiden läheisiksi neuvonantajiksi. Heillä ei ole rauha mielessä, vaikka he tulevat rauhan puhein. Heidän sisällään on riisto, ryöstö, sorto ja murha.(Näky: Puu, josta lehdet varisevat maahan. Ei ole monta lehteä jäljellä. Kuvaa Suomen kansaa. Sana: ”-päiväsi ovat lopussa”. Myöhemmin tuli joku, joka ravisteli loputkin lehdet pois, loppu nopeutettiin. Saha, joka kaatoi ja kanto jäi.)Olenko minä ilmoittanut itseni ainoastaan tuomion Jumalana? Ei, vaan minä olen anteeksiantava, armahtava, Israelin Jumala, joka vapautin kansani Israelin Egyptin orjuudesta. Vaikka he vastustelivat ja niskoittelivat, mutta he halusivat totella ja seurata valitsemaani kansanjohtajaa. He halusivat seurata häntä, joka johdatti minun käskystäni kansani pois orjuuttajan vallasta.Katsokaa, minä olen sama Jumala eilen, tänään ja iankaikkisesti. Enkä minä olisi tänä päivänä voimallinen vapauttamaan kansani orjuuttajain otteesta.

Katso Suomi, sinä vaikeroit syntitaakkasi alla. Ja sinä itket tuskassasi. Mutta se itku, jota sinä nyt itket, on vähäistä itkua siihen paruntaan nähden, jota sinä tulet huutamaan minun edessäni, jos sinä et nöyrry vielä kun aikaa on.

Minä kutsun omiani totiseen rukoukseen ja paastoon kansakunnan puolesta. Jättäkää se, mitä teillä on ja antautukaa kaikesta sydämestänne rukoukseen ja paastoon. Katsokaa, minä pidän huolen kaikista teidän tarpeistanne. Teidän tulee etsiä koko sydämestänne minun kasvojani, jos te halajatte kansakuntanne säästymisen.

Te ette ymmärrä kuinka vakavat ajat ovat edessä.

(Herra näytti ja puhui kuinka Hän itse tulee tekemään lopun organisaatioista, jotka ovat johdattaneet kansaa harhaan kysymällä neuvoa valheprofeetoilta ja taikurinaisilta. He ovat profetoineet valheellisesti rauhaa ja menestystä.)

Minä olen halunnut kuuluttaa pyhän paaston läpi maan omieni keskuuteen. Kuuluttakaa paasto läpi koko kansan. Teidän tulee rukoilla, että Suomi säästyisi orjuuttajan tulemiselta.

Tämä sanani, on minun sanani teille, että te ymmärtäisitte, kuinka vakavasta asiasta on kysymys ja mihin suuntaan kansakuntana te olette menossa. Katsokaa, ne sanat, jotka minä teille puhun, ovat henki ja ovat elämä, eikä niihin ole pois ottamista, eikä lisäämistä.

Minä olen teidän keskellänne se sama Jumala, joka olin kansani Israelin keskellä, heidän vaeltaessaan erämaassa 40 vuotta. Minä olen se sama Jumala, joka vapautin kansani Israelin. Minä olen se sama Jumala, joka olin Iisakin kanssa, kun hänet lähetettiin kulkemaan kohti sitä mikä oli luvattu. Iisak oli lupauksen lapsi, joka kulki kohti päämäärää, joka hänelle oli säädetty. Iisakin syntymä oli koetus, mutta hän syntyi Jumalan voimasta ja Jumalan kyvyllä.

Lupauksen siemen on siemen, joka on istutettuna teidän sisimpäänne. Iankaikkisuussiemen, joka on istutettuna teidän sisimpäänne. Katsokaa, antakaa tämän siemenen kasvaa, että teidän elämänne ei olisi tätä aikaa varten, vaan tulevaa.”
..........................

Raamatun kohdat: Hebr. 13:8, 20-21; Jer. 31:15; Ilm. 1:17-18; Jooel 1:14, 2:13,15-18; Hebr.4: 16; Ester 4:14-16; Room. 4:16–17
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

13. Ydinaseet on mainittu Raamatussa

Taivas on kreikaksi ouranion (uranus). Uuden testamentin kreikan kielinen teksti puhuu uraanista taivaana. Alkuseurakunnat eivät ymmärtäneet mitään uraanista alkuaineena eikä tietenkään mitään ydinaseita, mutta sillä tarkoitettiin uraania eli ydinasetta.

2. Pietarin kirje 3:10-12: “Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan. Koska tämä kaikki näin hajoaa, millaisia onkaan pyhässä elämässä ja hurskaissa teoissa oltava niiden, jotka odottavat Jumalan päivää ja jouduttavat sen tuloa -- tuon päivän, joka saa taivaat liekehtien hajoamaan ja taivaankappaleet sulamaan kuumuudesta.

Herran päiviä on useita. Silloin Jumala rankaisee maapalloa. Mutta eräänä Herran päivänä Jumala myös pelastaa omiaan eli viisaat neitsyet eli Filadelfian seurakunnan (Ilm. 2) tempauksessa. Jumala laittaa tyhmät neitsyen koetteelle jättämällä heidät erämaataipaleelle maan päälle.

Herran päivä tulee yllättäen kuin varas. Silloin taivaat eli uraani katoaa, palaa ja hajoaa jylisten, mikä kuvaa ydinpommin räjähdystä. Ihmisen joukkotuhoaseet kertova, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan. Teksti kertoo uraanin liekehtien hajoavan eli uraani atomin halkeavan ydinräjähdyksessä. Uraani sulaa kuumuudessa, mikä kertoo ydinpommista, joka polttaa kaiken läheltä.

Sakarjan kirja 14.-luku sodasta, jossa hyökätään Israelia vastaan ydinaseilla. Ydinpommin polttovaikutus polttaa silmät kuopistaan sotilaiden seisoessa. Tällä hetkellä tiedetään, että Israelin valtiolla on vähintään 300 tai enemmänkin suuritehoisia ydinpommeja ja niitä kuljettamaan ballistisia ohjuksia, lentokoneita sekä sukellusveneistä ammuttavia risteilyohjuksia. Tällä voimalla pystyy taistelemaan suurvaltojakin vastaan varsinkin, kun Jumala suojelee yliluonnollisesti Israelia saamasta yhtään ydinpommia päälleen.

Sakarja 14:12 “Mutta Herra lyö vitsauksella kaikkia niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan. Ihmisiltä mätänee ruumis heidän vielä seisoessaan, silmät mätänevät kuopissaan, ja kieli mätänee heidän suuhunsa.”

Jumala tulee tempauksessa pelastamaan viisaat neitsyet eli ne, jotka ovat tarkoin noudattaneet Jumalan sanaa. Samoin pelastetaan kaikki alle 7 vuotiaat lapset ja vaikeavammaiset.

Ilm: 2:10: “Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat.”

Jumala pelastaan Filandelfian seurakunnan eli viisaat neitsyet näin, kuten tämän linkin takana olevassa videossa todistetaan:

1. Tess. 4:15-18: “Ilmoitamme teille, mitä Herra on sanonut: Me elossa olevat, jotka saamme jäädä tänne siihen asti kun Herra tulee, emme ehdi poisnukkuneiden edelle. Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina.

Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa. Rohkaiskaa siis toisianne näillä sanoilla.”

Ilm 12:5: “Nainen synnytti lapsensa, pojan, joka on paimentava maailman kansoja rautaisella sauvalla. Tämä lapsi temmattiin Jumalan ja hänen valtaistuimensa luo,

Ilmestyskirjan 12:5 jakeen jälkeen alkaa teksti, joka kertoo varsinaisesti seitsemän vuoden ahdistusten aikojen koettelusta. Tästä käy myös se ilmi, että Jumala ensin pelastaa viisaat neitsyet ja sen jälkeen alkaa suurempi koettelu.
...............................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


14. Profetia parannuksen teosta ja Herran todistajista

Tämä profetia on luettu eräässä seurakunnassa joulukuussa 2013. Lukija oli ottanut valokopion tästä profetiasta vuosia sitten eräästä kirjasta, jossa profetia on julkaistu. Lukija ei ollut ottanut talteen profetian saajaa, ajankohtaa eikä kirjan nimeä ... harmi.
...............................

Taivaan Isä sanoo:

Valvo ja rukoile. Rakastakaa toisianne. Pitäkää itsenne pyhinä. Pitäkää kätenne puhtaina.

Aviomiehet rakastakaa vaimojanne, kuten Kristus rakasti seurakuntaa. Miehet ja vaimot, rakastakaa toisianne, kuten minä olen rakastanut teitä. Minä säädin avioliiton ja siunasin sen Sanallani. Pitäkää aviovuode pyhänä. Puhdistakaa itsenne kaikesta väärästä ja olkaa puhtaita, kuten Minä olen puhdas.

Tämä alkaa tapahtua nyt. Kaikki tämä oli ja on ja tulee olemaan. Ihmisistä tulee itsensä rakastajia Jumalan rakastamisen sijaan. Paholaisen joukot raivoavat viimeisinä päivinä. Miehet ja naiset rakastavat omaisuuttaan enemmän kuin minua. He palvovat kotejaan, autojaan, maitaan, rakennuksiaan, liikeasioitaan, hopeitaan ja kultiaan, Minun sijasta.

Tehkää parannus, sillä minä olen mustasukkainen Jumala. Mitään ei saa asettaa minun edelleni - ei poikia eikä tyttäriä, ei vaimoja eikä miehiä. Jumalaa tulee palvoa Hengessä ja totuudessa.

Minä olen ensimmäinen ja viimeinen. Palvelkaa Minua, Luojaa, sillä minä annan elämän, en kuolemaa. Nouskaa pahuudestanne ja kutsukaa minua, minä parannan ja vapautan teidät. Se mitä luet tästä kirjasta on tosi, ja kaikki tulee tapahtumaan pian.

Tehkää parannus, sillä aika on käsillä ja kunnian Herra ilmestyy pian. Olkaa valmiit, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. Niille, jotka odottavat minua, on varattu suuri palkkio. Minä siunaan lapsiani, niitä jotka ovat pitäneet uskon ja ovat palvelleet Minua totuudessa ja vanhurskaudessa. Olen valmistanut siunauksen niille, jotka ovat olleet uskollisia kutsulle, niille, jotka eivät ole kieltäneet nimeäni.

Muista tämä: Jos Minun nimeeni kutsuttu kansa nöyrtyy ja rukoilee, annan heille anteeksi ja parannan heidät ja korvaan heidän menetyksensä. Haluan kuulla, vapauttaa ja pelastaa kaikki, jotka uskovat ja kutsuvat nimeäni.

Pyhittykää totisesti. Kutsukaa juhlakokous koolle Minun huoneeseeni. Kerätkää vanhemmat ja kaikkien maiden asukkaat huoneeseeni ja huutakaa minua. Herran päivä tulee kuin varas yöllä - päivä on käsillä.

Katso Minä valmistan pyhän armeijan, joka tekee valtavia urotöitä minulle ja tuhoaa pimeyden valtakuntia. He ovat pyhien miesten ja naisten, poikien ja tyttöjen armeija. Heidät on voideltu saarnaamaan tosi evankeliumia, panemaan kädet sairaiden päälle ja kutsumaan syntisiä parannukseen.

Se armeija on työtätekevien miesten, kotiäitien, yksinäisten miesten ja naisten sekä koululaisten armeija. He ovat tavallisia ihmisiä, sillä monetkaan korkea-arvoiset eivät ole vastanneet kutsuuni. Minun armeijani sotilaita on ymmärretty ja kohdeltu väärin. Heitä on solvattu ja heidät on hylätty. Mutta minä olen siunannut heitä rohkeudella pyhyydessä ja hengessä. He alkavat täyttää profetiaani ja tehdä tahtoni. Minä kuljen heidän kanssaan, puhun heissä ja työskentelen heissä.

Tämän armeijan sotilaat ovat kääntyneet puoleeni kaikesta sydämestään, sielustaan, mielestään ja voimastaan. Tämä armeija herättää monia vanhurskauteen ja hengen puhtauteen. Alan pian liikkua maan päällä etsien armeijaani taistelijoita isoista ja pienistä kaupungeista. Valitsen palvelijani niiden joukosta, jotka sopivat tarkoitukseeni, mutta monet tulevat yllättymään valintojen tähden.

Tämä armeija, josta profeetta Joel puhui, tulee liikkumaan halki maan ja tekemään urotöitä nimeni tähden. Katso ja näe minun voimani heidän työssään.

Heitä kutsutaan Herran armeijaksi. Annan heille lahjojani ja he toteuttavat mahtavia tekojani. He tekevät urotöitä kunnian Herralle. Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle ja poikanne ja tyttärenne profetoivat.

Tämä armeija taistelee paholaisvoimia vastaan ja tuhoaa paljon saatanan tekoja. Minun valitsemani voittavat monia Jeesukselle Kristukselle ennen sitä päivää, jolloin paholaispeto nousee.

Jälleen kerran sanon erityisesti tämän: Älkää tahratko aviovuodetta. Pitäkää se pyhänä. Älkää tahratko ruumista, jossa Pyhä Henki asuu. Ruumiin synnin johtavat hengen synteihin. Tein miehen naista varten ja naisen miestä varten ja käskin, että heidät pitää yhdistää pyhässä avioliitossa.

Jälleen sanon, herätkää. Tule, kuuntele mitä Henki sanoo seurakunnille. Loppu on lähellä ja minä kutsun syntisiä katumaan, tekemään parannuksen ja sitä kautta pelastumaan.

Kertokaa perheillenne, että rakastan heitä ja ojennan heitä, teen senkin rakkaudessa. Kertokaa heille, että pidän heidät erossa pahasta, jos he vain luottavat Minuun.

Kaikki on mahdollista niille, jotka uskovat. Tarkkailen teitä, jotta Sanani pantaisiin täytäntöön. Te teette oman osanne ja voitte olla varmoja, että minä teen omani. Jos Minun omani seisovat totuudessa ja taistelevat hyvän taistelun, tapahtuu ihmeellisiä asioita, kuten helluntaipäivänä. Kutsukaa Minua ja Minä kuulen. Minä vahvistan teitä vanhurskaudessa, totuudessa ja vilpittömyydessä.

Joel: 3:1-2: "Tämän jälkeen on tapahtuva, että minä vuodatan henkeni kaikkiin ihmisiin. Ja niin teidän poikanne ja tyttärenne profetoivat, nuorukaisenne näkevät näkyjä, vanhuksenne ennusunia. Myös orjiin ja orjattariin minä vuodatan henkeni noina päivinä."
.................................................................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


15. Elämme “Lopun aikoja” , ennustus Suomelle vuodelle 2016.
Martti Ojares, tv7,  Uuden Vuoden puhe, profetia Suomelle vuodelle 2016, prophecy to Finland, kuva Anne Lindell

TV7:n toimitusjohtajan Martti Ojareksen puhe ja rukous tulevalle vuodelle 2016.

Katso puhe tästä: - - - > http://www.tv7.fi/vod/player/49212/
.............................
Anne Lindellin enneuni vuodelta 1997. Pakolaistulva Eurooppaan, EU hajoaa, nälkä, väkivaltaa, köyhyyttä

Nämä minun oman profetiaaninisen enneuneni tapahtumat, joilleka silloin aikoinaan  v. 1997 ja vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä naureskeltiin ja hymähdeltiin, ovat nyt totisinta totta. Kauhuskenaarioit ovat jo osittain täyttyneet. Nyt ovat hymyt hyytyneet. Tässä tuo enneuneni kokonaisuudessaan: ”Euroopan ja muun maailman talouskriisi ”, artikkeli nr. 2.  Touteutuvatko loputkin enneunen ennustusksista?  http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/16-annen-omia-enneunianakyjatiedonsanoja.html

.....................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16. Jukka T. Niemisen profetia Kouvolan keskuskirkossa 7.2.1990
Jukka T. Niminen, näky vuonna 1990, Ruotsi, Suomi, Venäjä, lopun aika, end time, den yttersta tiden

Rakkaat lapseni, katsokaa, te kuulitte myrskyn. Tuo myrsky tulee. Sen on Jeremia, pyhä profeetta, teille huutanut sanassaan ja Baaruk on sen kirjoittanut ylös Jeremian huulilta. Tuo aika on juuri se mitä te elätte.

Myrskyn ensimmäinen kohina kuuluu, mutta älkää peljätkö, sillä tuossa myrskyssä jumalattomat saavat rangaistuksen, minun omani saavat siunauksen ja minun Isäni on näyttävä voimansa. Tuo myrsky tulee suunnasta, joka on lännen ja luoteen välinen. Se tulee teidän maahanne tuosta suunnasta. Ja tuo myrsky menee ympäri koko maanpiirin. Tuon myrskyn kaltaista myrskyä maanpiiri ei ole koskaan kohdannut.

Te tulette näkemään kuinka vesi nousee meressä, järvessä, joessa kolme jalkaa. Joutomaa menee mereen. 

Te näette taivaalla tulisia palloja, verenpunaista savua. Jumala järkyttää taivaan ja maan voimia. Te tulettenäkemään kuinka maa repeää. Mutta lapseni, älkää peljätkö, sillä Minä pidän omistani huolen.

Tuo myrsky tulee yli Ruotsin. Myrskyssä tuhotaan Göteborg. Jumala on kätensä hipiään piirtänyt 12 suoja-aluetta. 

Kahdeksan muuta kaupunkia Ruotsissa kokee vakavia vaurioita. Teidän omassa maassanne, tässä lumen ja jään heimon maassa, Minä tuhoan kaupunkeja, mutta jokaiseen kaupunkiin Minä olen piirtänyt 12 suoja-aluetta. 

Minä suojelen omani. Minä tuhoan Helsingin, 12 suoja-aluetta. Minä tuhoan Turun, 12 suoja-aluetta. Minä tuhoan Lahden, 12 suoja-aluetta. Tampereesta puolet, 12 suoja-aluetta. Mikkelistä kolmannes, 12 suoja-aluetta.

Ja katsokaa Minä taivutan tätä maata, niin kuin talon emäntä taivuttaa leipää. Ja te tulette näkemään murtuman yhdessä kohden tätä maata. Ja se alkaa Nastolan eteläpuolitse. Se ohittaa Kouvolan. Se ohittaa Luumäen etelästä. Se menee Lappeenrannan lähelle. Kääntyy 90 astetta oikealle ja menee läpi Ylämaan. Jatkaa idän puolelle matkaa. Ja tuon repeämän, niin kuin suuren vaon, leveys on yksi vakomitta (192 m) ja rajan toisella
puolella sen leveys kolminkertaistuu.

Minä suojelen teidät, Minä suojelen omani. Ja katsokaa, Minä rankaisen tällä tavalla tätä kansaa. Vaikka Mooses ja Samuel rukoilisivat minun edessäni, Minä en tunne armoa, sillä tämä kansa on hyljännyt Jumalan. Ja tämä kansa polvistuu Herran eteen ja sen jälkeen Isä voitelee tämän kansan, laskee Henkeään tämän kansan päälle. Ja te olette saava voiman korkeudesta.

 Ja katsokaa Minä lyön idän maata, suurta idän maata kuumalla ruoskalla. Ja siellä on oleva ruumiita samalla tavalla kuin lantaa on pellolla. Niitä ei ehditä haudata. Tulee suuret koneet, jotka tekevät joenuoman kaltaiset haudat. Ruumiit pannaan sinne, valkeaan multaan joka estää hajun, multaa jossa ruusu kukkii. Ja silloin Minä sanon idän faaraolle: "Anna tänne!", käskysana, Minä otan omani. Ja minä tuon Jaakobin idästä.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

17. Gustaf Johanssonin enkeli-ilmestys vuonna 1920 
Enkeli ilmestyi, Turun Tuomikirkko 1920, an Agel appeared in Finland, Turku, kuva Anne Lindell

Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa:
"Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna.Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään.

Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota:
"Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja
kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.”
”Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja
näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen.”
”Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.
”Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava
syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin
Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa
missä parannusta voi löytyä.”

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18. 3-osainen, perättäinen, profetiaaninen uni ”Lopun Ajasta”

Jukka Rokka, Japanissa huhtikuussa 1959
Armagedon, Harmagedon, 7 sinettiä, seals, 7 pasuunaa, trumpets, ilmestyskirja, the book of relevation
Näin seuraavan unisarjan kolmena "näytöksenä" huhtikuun 24.- 26. päivinä 1959. Uskaltamatta väittää sen kirjaimellisen toteutumisen puolesta sen kaikissa kohdissa - onhan tämä unessa saatu - panen tämän unisarjan tämän kirjani sivuille, toivoen sen koituvan monille varoitukseksi ja herätyshuudoksi. "Se profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa..." (Jer. 23:28).

I-osa: Maailman yleistilannekatsaus ja suursodan alku
Maailman pahuus on täyttynyt. Jeesus tulee pian ... kuten on ennutettu.
Eteeni avautuu näkyjä, joissa planeettamme pyörii silmieni edessä, niin että voin katsella sitä sekä sen elämää sen kaikissa maanosissa. Minua kehotetaan kiinnittämään katseeni maailmassa vallitsevaan tilanteeseen, joka kaikkine eri ilmenemismuotoineen on kuin puhkeamispisteeseen kypsynyt paise. Tuon mätäpaiseen haiseva visva on soluttautunut kansakuntien politiikkaan, uskontoihin sekä niiden kulttuuri- ja siveyselämän eri muotoihin, jopa totuutta etsivän tieteenkin piiriin, tehden saavutuksistaan kerskaavasta ihmiskunnasta huvitteluelämän synnillisiin vaahtoihin hukkuvan narrin.

Kaiken tämän ylle lausutaan pelottavia tuomion sanoja: "Katsele, ihminen, tuon planeetan sirkusten, huvipuistojen, ilohuoneitten, peliluolien ja kaikenlaisten nautintojen valheparatiisia. Näe ja huomaa, mikä irralleen päästettyjen intohimojen ja iljettävyyksien temmellyskenttä! Katso ja kauhistu tätä luonnottomien syntien eläimellistä Sodomaa ja Gomorraa!"

"Älä osallistu sen synteihin, sinä uloskutsuttu pyhien joukko. Älä saastuta itseäsi sen irstaalla menolla, sinä kalliisti ostettu kansa, sillä sinun vapauttamisesi hetki on lähellä! Näe ja vaikeroi, mikä kaikkien inhimillisten arvojen, moraalisten lakien ja siveyskäsitteiden romahduslaitos on maa, jossa asut! Älä anna sen juovuttavan taiteen silmääsi hivellä, sinun korvastasi sisään käydä. Älä katsele sen irvokkaitten luomusten, sen alastomain veistosten ja sen sekaisten piirrosten inhottavaa lokaa. Älä salli sen riivaavien sävelten rytmiisi tulla sinä taivaisen musiikin kuoro!"

"Mutta katsele myös aikasi ihmisen korkeimpia saavutuksia. Huomaa sen kaiken ylittävä tekniikan taso, sen rakennusten mahti, sen tieteen ja taiteen todelliset arvot. Ihmettele viisaittesi pilviä hipovaa työtä, heidän silmiinsä avaruutta ja syvyyksiä tutkivaa tarkkuutta!" Mihin pyrit, sinä Baabelin rakentaja? Mikä on nerollisten saavutustesi tarkoitus, sinä maan ihminen, sinä katoavaan tomuun sidottu tekojesi orja?"

"Nosta silmäsi ja tarkkaa, katso ja näe. Mitä näet? Mikä on tuo pieni, levottomuuttaan kuplahteleva, oman ihailunsa kurimukseen joutunut piste avaruuden sinessä? Mikä on tuo hysteerisesti vapiseva, tuskan ja pelon valtaama planeetta planeettain joukossa? Se on maa, jonka syntien paljous on noussut mittojen mittaan, kohonnut korkeuksien korkeuksiin, vajonnut helvetin syvyyksiin saakka!"

"Voi sinua, maa, sinä syntiesi ja kauhistustesi uhri! Voi sinua, sinä Luojasi hyvyyden hyljännyt kansojen paljous! Voi sinua, sinä oman voimasi ja viisautesi varaan rakentava katoavaisuus! Tämäkö on kiitollisuutta Luojasi töistä? Näinkö kumarrat Hänen rakkautensa edessä, painut tomuun Hänen armonsa helmaan? Viattomuutesiko on tehnyt sinusta poliittisten myllerrystesi kohteen? Rehellisyytesikö muutti sinut juonikkaitten vehkeilyjesi kiehuvaksi kattilaksi? Voi sinua, maa, kuinka oletkaan saastunut asukkaittesi alla! Raskaana painaa sinua syntiesi paljous! Sinun riettauksiesi mitta on täysi!"

"Missä on sinulle apu, kuka pelastaa sinut, sinä turmelusten orja? Ei pelasta sinua sinun valtiomiestesi viisaus, ei uskontojesi paljous. Vieras on heille Jumalan voima, kauhistus on heidän menonsa. Niin, missä on sinulle pelastus, sinä rääkkääntyneitten kansanmassojesi sortaja? Etsitkö sitä sotajoukkojesi voimasta, sinun ydinaseittesi mahdista? Vai takaako sen sinulle rauhankonferenssiesi paljous, niiden korskeat ruhtinaat? Etsitkö sitä paaviesi suurista sanoista, heidän messujensa pauhusta, vaiko Vatikaanin holvien alta?"

Olet tuomittu, sinä rauhanviittaasi kietoutuva fariseus! Sinun seppäsi ovat takoneet sinulle "rauhankellon", sen tauluna valhe ja vääryys. Sen viisarit petosta näyttää, sen pauhina eetterin täyttää: "Rauha, rauha! Nyt on rauha, ei hätää mitään!" se huutavi länteen ja itään...
Lopun aika, the end time, illuminati, NWO, UMJ, antikristus, antichrist, Islam, Vatikaani, Vatican, EU, YK, UN, IFC, EKP, 666
Mutta juuri silloin, sen kaiun parhaimmillaan soidessa, liikahtaa myöskin erehtymätön tuomion viisari ajankellon totuutta julistavassa taulussa! Se siirtyi viimeisen minuuttinsa armonajassa! Sen vavahduttava ääni kiiri halki avaruuksien, yli merten ja mantereitten: "Ottakaa pois rauha maasta, sillä se on punnittu ja kevyeksi havaittu! Puhaltakaa pasuunaan, te tuomion enkelit! Katso, taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa!"

Ajankello kumahti kerran... toisen... kolmannen... Sota! Sota!! Suuri maailmansota on syttynyt! kiirii sen sanoma halki eetterin kaikilla aaltopituuksilla, saavuttaen maan syrjäisimmätkin kolkat. Sen pauhaavat sireenit soivat, ne ulvovat ja ne vaikeroivat. Niiden karmiva ääni sai veren hyytymään karuimpienkin suonissa. Se nostatti otsalle tuskan ja pelon kylmän hien. Se pani voimamiehet vapisemaan, nuorukaiset valittamaan ja vanhukset rintojansa lyömään. Siitä kalpeni valtiaitten kasvot, hervahtivat mahtavien polvet. Sitä itkivät vapisevat vaimot, vaikeroivat pienokaisten äidit, parkuivat viattomat lapset. Se oli alkavan tuomion ääntä. Se oli sinettien avauskäsky! Siitä kaatuivat vihojen maljat! Se oli tuomion pasuunain ääni!!
Syttyykö suursota pian? 3:s Maailmansota? Mitä ovat maailmanrauhaa uhkaavat valtiot? Entä Turkki,  Naton jäsen?
Useat Euroopan maat, samoin kaikki Pohjoismaat, olivat äkkiä tulleet kauheaksi sodan näyttämöksi. Kuin kussakin maassa mukana ollen saan katsella tuota kaameata tuhoa. Kaiken sen yksityiskohtaiseen kertomiseen ei kykyni riittäisi - ei myöskään paperi. Näen hirvittävää hätää ja epätoivoa. Kaikkialta kuuluu toivotonta, aivan eläimellistä huutoa, itkua, valitusta ja vaikerointia. Näen silpoutuneita ihmisiä, kuolevia sotilaita, raadeltuja lapsia ja vanhuksia. Kaupungit sortuvat, savupatsaat nousevat ja liekit nuoleskelevat ahnaasti joka suuntaan. Ilman täyttää pistävä ja polttava kaasumainen sumu. Atomipommeja ei kuitenkaan vielä käytetä.

Maa on verinen temmellyskenttä! Vieraan sotilaan antura polkee katujen pintaa ja sen sotavaunut ja tankit myllertävät maata. Heidän riveihinsä on liittynyt osa armeijaa, mutta osa siitä taistelee rohkealla epätoivolla vapautensa puolesta. Sotilaista muodostetut teloitusryhmät pakotetaan ampumaan omia sotilastovereitaan sekä siviilikansaa - vanhuksia, naisia ja lapsia! Armoa ei anneta. Vastustajia rääkätään julmasti. Kaikkia, niin miehiä kuin naisiakin, pakotetaan tarttumaan aseisiin vihollisen riveissä. Suuret kuljetusjunat vievät pois kansanjoukkoja kuin karjalaumoja. Yli rajojen käy heidän kulkunsa - kohti tuntematonta tulevaisuutta.

Uskovia kidutetaan ja tapetaan mitä raaimmalla tavalla. Rukoushuoneita suljetaan, toisia poltetaan tahi käytetään iljettäviin tarkoituksiin. Monet veljet kieltäytyvät aseellisesta taistelusta, mutta toiset ovat valmiit siihen ryhtymään, kun esivalta kerran niin määrää, he ajattelevat. Mutta kohta moni heistäkin joutuu uuden harkinnan eteen, sillä kohta heidät komennetaan ampumaan aseista kieltäytyviä uskonveljiään! Jotkut ovat "esivallalle kuuliaisia" (!?) ja tottelevat, mutta toiset heittävät pois aseensa ja astuvat vapaaehtoisesti teloitettavien riviin. Siinä kysyttiin "pyhien kärsivällisyyttä ja uskoa"...

Heräsin hätääntyneenä, tuskan hiki otsalla, sillä juuri silloin tultiin minun tyköni, ojennettiin minulle kivääri ja käskettiin ampumaan uskonveljiäni. "Kiitos Jumalalle, että se oli unta!" huokasin yhä uudestaan. Mutta - olikohan se unta... vai oliko se näky tulevista tapahtumista?! Nukuin selälläni hyvässä asennossa ja tunsin olevani kaikin puolin kunnossa. Vaimoni nukkui rauhallisesti. Ulkopuolella oli myöskin syvä hiljaisuus. Mikään ulkonainen melu tahi ääni ei siis ilmeisesti ollut vaikuttamassa alitajuntani sotaisiin mielikuvien kehittelyihin, sillä asuimme ulkopuolella kaupungin, aivan rauhallisessa maaseudun hiljaisuudessa, jossa varsinkaan yöllä ei kuulu kuin sirkkojen siritys.

II-osa: Koko maailman sota ja luonnonvoimien purkaukset

(II osa edellä kertomaani unta näytettiin minulle seuraavana yönä, eli huhtikuun 25. päivänä 1959.) Nuo kauheat taistelut näyttivät levittäytyvän yli koko Euroopan ja Aasian pelottavalla nopeudella. Maa toisensa jälkeen joutui sodan pyörteisiin, halusi tahi ei - kukapa olisi halunnut! Sen tuhoavat aallot vyöryivät myöskin yli Kaukoidän. Sodan alkuvaiheessa karttoivat suurvallat atomipommien käyttöä, mutta nyt näytti kuin kaikki helvetin ja taivaan voimat olisivat yhtyneet tuohon hirvittävään, historian suurimpaan verilöylyyn. Kuin kaiken tuhoava ja allensa murskaava pyörremyrsky se levisi yli maitten, kaupunkien ja kylien. Näytti kuin avaruus olisi täyttynyt suurilla jättiläislintuparvilla, niin suurina lentueina vyöryivät kaupunkeja tuhoavat teräslintulaivueet.

Muitten muassa Japanin saarimaa joutui hirveitten pommitusten kohteeksi. Seurasin Japanin tuhoa mitä syvimmän järkytyksen vallassa. Sodan yllättämät japanilaiset olivat kauhuissaan, sillä Hiroshiman ja Nagasakin päivät näyttivät tulleen - nyt koko tuon 100-miljoonaisen kansan osaksi - sellainen oli noitten kaameitten pommitusten vaikutus!

Yhtäkkiä alkoi kuulua mahtavia räjähdyksiä, niin että tuntui kuin maa kaikkialla olisi sortunut ja repeillyt. Tokion kohdalta levittäytyi yli koko Japanin mantereen synkkä, melkein kaiken yöksi muuttava pimeys, jota kesti vain hetkisen. Sitten alkoi tuon pimeyden keskeltä syöksyä liekehtivää ainetta kohti avaruutta. Se nousi valtavalla ryskeellä, saaden taivaan näyttämään liekehtivältä tulimereltä. Sitä seurasi useampia maanjärähtelyjä. Tuntui kuin tuo saarivaltakunta olisi hajoamaisillaan tahi vaipumassa meren syvyyteen. Ilma alkoi täyttyä polttavalla, tuhkamaisella kaasulla, niin että ihmisten oli aina Kioton alueilla saakka hakeuduttava suojaan...

Asama! Asama!! Se purkautuu!! kuului epätoivoinen ääni tuhansien suusta. Ja todellakin. Nyt näkyi selvästi kuinka valtavat, punaisina hehkuvat laavamassat syöksyivät korkeuteen, josta ne sitten alkoivat laskeutua, peittäen allensa koko mantereen leveydeltä kaikki kaupungit ja kylät. Asamaa seurasi Fuji-vuoren purkaus, sekä monien muitten tuliperäisten vuorten maata järisyttävät tärähtelyt. Myöskin Tokion ja Jokohaman kaupungit näyttivät peittyvän kokonaan tuon palavan massan alle. Tuntui kuin nuo tulivuoret olisivat saaneet täysosuman atomipommeista, joitten häiritsemänä niissä piilevät luonnon voimat alkoivat purkaantua.

Suurvaltojen ydinaseet olivat toiminnassa. Atomipommien pelottavat voimat raatelivat maaparkaa, repivät ja polttivat kaupunkeja sekä korvensivat niissä olevia kansanmassoja. Samankaltainen hävitys näytti olevan kaikkien kansakuntien yllä. Luonnonvoimien valtavat purkaukset järkyttivät maan kaikkia osia. Maanjäristykset, patojen sortumiset, hävittävät tulvat, palavat kaupungit, kaatuneitten suuret ruumisröykkiöt, kuolevien ja haavoittuneitten kaameat avunhuudot, niin luomakunnan historian kaiken ylittävä hävitys ja tuho vyöryi yli koko maan piirin. Tuomioitten aika oli tullut "Oi Jumalani, onko tämä kaiken elämän loppu!?"...

Heräsin. Ympärilläni vallitsi hiljaisuus ja rauha... "Oi, Herra, oliko tämäkin vain unta?! Vai - oliko se edellisen yön näyn jatkoksi annettua profeetallista kieltä tulevista tuomioista?" värisi sydämeni vanhurskaan Jumalan tuomioitten pelosta.


III-osa: Jeesuksen tulemus ja pyhien ylösotto
Jeesus tulee taksin maanpäälle toisen kerran. Lopputaistelu "Harmagedonissa".Lucifer tuhotaan. 1000-vuotoinen Valtakunta
(III ja viimeinen osa tästä unisarjasta annettiin minulle seuraavana yönä. Aivan kuin edellisen yön tapahtumain ylle vedetty esirippu olisi siirretty syrjään ja niin oli jälleen edessäni mitä pelottavin sotanäyttämö. Uni jatkui siitä, mihin oli edellisenä yönä päättynyt.) Nyt näytti jo olevan "kansa kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan". Koko maailma oli yhtenä verisenä taistelukenttänä. Kaikki näytti sortuvan - kaiken elämän loppu näytti tulleen. Pelastuksen toivoa ei enää näyttänyt olevan. Ihmiset huusivat ja rukoilivat armoa. Pakanat kumarsivat jumaliaan. Papit lukivat rukouksiaan. Hätä oli suuri. Kaikkialla etsittiin Jumalaa, valitettiin ja tunnustettiin syntejä. Kuolema teki kaameaa työtään.

Näin ihmisiä aivan kuin kolmeen osaan ryhmittyneinä: (1) miljoonat pakanat ilman pelastuksen sanomaa, (2) suuret pelastumattomien, kristinuskoa tunnustavien joukot, ja (3) Kristukseen uskovat, uudestisyntyneet pyhät. Tällainen jakautuminen näytti tapahtuvan kaikkialla maailmassa. Pyhien joukko erottautui muista heidän rauhaa säteilevistä kasvoistaan.

Yhtäkkiä alkoi kuulua eri puolilta huuto: "Katsokaa, mitä tapahtuu! Mitä tapahtuu!" Huutajiksi huomasin ns. "nimikristittyjen" joukon. Jotkut heistä väittivät näkevänsä, kuinka osa ihmisiä muuttuu valkoisiksi olennoiksi ja he kohoavat maasta. Täysin pakanat sanoivat näkevänsä monien katoavan yhtäkkiä, mutta mitään "valkoiseksi muuttumista" enempää kuin "ylöskohoamistakaan" he eivät sano nähneensä.

Ihmetellessäni heidän huutoansa, huomasin samassa lähelläni olevan uskovaisen naisen muuttuvan silmänräpäyksessä hohtavan valkoiseksi, pilarimaiseksi olennoksi, joka alkoi nopeasti kohota ylöspäin. Kun käänsin päätäni eri suuntiin, niin näin tuon saman toistuvan kaikkialla. Edessäni olevan pyörivän maan jokaiselta kulmalta, sen kaikista kansoista, kielistä, heimoista ja sukukunnista nousi ylös valtava pyhien joukko, jotka silmänräpäyksessä muuttuivat valkoisiksi ylöspäin kohoaviksi olennoiksi.

Kun katsoin ylös taivaalle, näin avaruuden täyttyvän tuosta ihmeellisestä joukosta. Heitä oli niin paljon, että huusin suurella äänellä: "Miten tämä on mahdollista! Ja kuinka heitä on noin valtavan suuri joukko!" "Katso, etkö näe, kuinka pyhien haudat aukenevat", kuulin äänen sanovan, vaikka en puhujaa nähnyt.

Ja todellakin! Kun katsoin jälleen alas, näin kuinka maan pinta kuplahteli ja puhkeili kuin ilmapallo, ja sieltä ja täältä nousi hohtavia olentoja kohti kirkkautta. Heitä nousi kaikkialta, sieltäkin, missä ei ollut hautausmaita, erämaista, metsistä, vuorilta, jopa talojen alta, läpi päällystettyjen katujen, halki kivisten muurien, soista, meristä ja vesien lähteistä! Niin, kaikkialta nousi esiin vuosituhansien aikana Kristuksessa kuolleitten ja

Hänen nimensä tähden surmattujen pyhien joukko. He kaikki muuttuivat silmänräpäyksessä, mutta eivät yhden silmänräpäyksen aikana, vaan yhtämittaisena sarjana maan kaikilta ääriltä, kohoten kuin valkoiset kyyhkysparvet, jotka kokoontuivat yhteen avaruuden sinessä, jota peittävät sodan tuhopilvet väistyivät, avaten kirkkaan kulkuväylän hohtaville kirkkauden olennoille.

Yhtäkkiä heräsin lumoustilastani ja huusin: "Oi, Jumalani, Jumalani, enkö minä ollutkaan valmis! Jeesus, rakas Jeesus, enkö minä päässytkään kotiin!?" Ja silloin se tapahtui. Aivan siinä silmänräpäyksen murto-osassa minäkin muutuin häikäisevän kirkkaaksi, nopeasti ylöspäin kohoavaksi olennoksi, liittyen pian toisten ylöstemmattujen lukemattomaan paljouteen. Kohotessani näin maan sen joka puolelta. Se näytti olevan räjähtämäisillään.

Kun pyhien joukko oli noussut yläpuolelle maan ilmakerrosten, näytti kaamea hävitys maan päällä yhtäkkiä asettuvan. Pommikoneet katosivat ja taisteluitten ääni vaimeni. Mutta sieltä kuului valittava ääni: "Ylkä tuli! Ylkä tuli! Voi meitä, sillä me emme olleet valmiit!" Ihmiset lankesivat kasvoilleen ja huusivat: "Oi, Herra; armahda meitä, armahda meitä!" Näytti kuin olisi puhjennut kaikkien aikojen suurin herätys maan päällä, mutta kukaan ei sieltä enää näyttänyt liittyvän yhä vain ylöspäin kohoavaan valkoiseen joukkoon.

Ja jälleen kantautui maasta ylös korkeuteen rauhankellojen mahtava ääni: "Rauha, rauha! Nyt on rauha, ei enää koskaan sotaa, sillä sota on ikuisesti loppunut!" Jumalan Seurakunta oli otettu ylös.

Maa oli saanut "rauhanruhtinaansa", antikristuksen! Tuo kansojen "jumalaksi" itsensä korottava "laiton", sielunvihollinen, saatana, astuu esiin, lopettaa sodan ja lupaa ikuisen rauhan. Rääkkääntyneet kansojen jäännökset ovat siihen valmiit - heidän on kumarrettava ja palveltava häntä, joka "lohikäärmeen", "pedon" ja "väärän profeetan" kolminaisuudessa alistaa kaiken jalkojensa alle, kunnes todellinen Rauhanruhtinas, kuningasten Kuningas ja herrain Herra "tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä Hänet, niidenkin, jotka Hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat Hänen tullessansa. Totisesti, amen."

Mutta näky jatkui. Kun maa, joka vähitellen muuttui pieneltä näyttäväksi kuin nuppineulan pää, katosi kokonaan näkyvistä, niin ilmestyi eteemme sanoinkuvaamattoman kaunis "planeetta". Tuolle paratiisimaiselle taivaan kappaleelle pysähtyi ylöstemmattujen pyhien joukko. Kaikki oli "kuin unta vain", niin kaunista, rauhallista ja pyhää meille maan tuskista ja kärsimyksistä tulleille. "Mutta eihän Raamatussa puhuttu mitään tällaisesta pyhien kokoontumispaikasta", sanon hämmästyneenä lähelläni oleville. "Tämä on se 'pilvi yläilmoissa' jossa kohtaatte Herran", kuulin jälleen äänen sanovan, vaikka en nytkään nähnyt kuka puhui.

Katsellessani tuota lukemattoman suurta pyhien joukkoa, huomasin maassa tuntemiani henkilöitä, omaisia ja ystäviä. Kuinka elävä ja puhdas yhteys meillä kaikilla olikaan toisiimme! Niin, siellä oli paljon ystäviä, joitten samalla tiellä kulkemisesta ei ajassa ollut edes tietoakaan. Mutta sieltä puuttui myöskin monia, joita oli oppinut pyhien seurassa näkemään. Siellä oli uskollisten uhraajien ja esirukoilijoitten iloitseva joukko. Siellä oli yllätyksestä hämmästyneitä sanan palvelijoita, sillä heidän joukkoonsa liittyi ennen toivottomiltakin näyttäneitä kasvoja. Siellä oli lähetyskenttien korjattua viljaa ja lähettien iloitseva armeija. Oi, mitkä taivaiset, ikuisesti yhdistävät siteet! Mikä riemullinen hetki, mikä odotuksen ihme!"

Tuota ihmettelyä ei kestänyt kuin vierähtävä ajanrahtunen, sillä melkein samassa hetkessä, kun saimme astua tuolle kauniille planeetalle, sen sametinpehmeälle ruohomatolle, kuului valtava pasunan ääni ja koko avaruuden täytti mitä ihanin musiikin väreily. Kaikkien katseet olivat suunnattuna ylös. Taivas yllämme aukeni ja ihmeellinen valonpaljous laskeutui paratiisimme ylle. Ylkä saapui! Elämän Herra, Jeesus Kristus, laskeutui taivaallisine joukkoinensa morsiantaan vastaan. Hänen kirkkautensa häikäisemänä minä - heräsin.

Se oli unisarjani kolmas ja viimeinen näytös, jonka toteutumista jään hartaasti odottamaan. "Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme." (1Kor. 15:51-52).

***********************************

19. Uusia profetioita Suomelle 2018, videoita

1 video: PROFETIA Suomelle 11.03.2018 Irene Asunmaa

…………………………………………..

2. Video: TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares lukee Nicholas Welshin profetian Suomelle Paastoa ja rukousta Suomen puolesta ohjelmassa 15.02.2018.

Vertaa tätä minun 2:een ennuneeni 1. Muslimit ja 2. Bunkkeri.. https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/16-annen-omia-enneunianakyjatiedonsanoja.html  Unessa nr. 2  (Bunkkeri) minulle näytettiin kartta Venäjän miehittämästä alueesta Suomessa (kartasta on kuva).. Unessa minulle kerrottin, että tulen majoittamaan kotiini juutalaisia pakolaisia. Welchin profetia vuodelta 2017 ja minun profetiaaninen enneunei vuodelta 2010 menivät yhteen. 

…………………………………………
……………
……………
…………..

…………………………………………
……………
……………
…………..

**************************************

..............................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

20.

................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

21.

................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

22.

................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


 

    1 kommentti:

    1. https://youtu.be/kEXMoCwHVTE täältä löytyy Dr. Odwodin profetia hallavasta hevosesta Egyptin mellakoissa. Että siitä on ihan profetiakin saatu.

      VastaaPoista

    Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.