keskiviikko 8. toukokuuta 2013

39. Suuri, "Lopun aikojen" herätys. Sateet alkavat - Hilja Aaltonen?


Sisältö:
1. Herätyksen tuli, Jeesuksen veren tsumani, video, Nathan Morris, Sid Roth (lisätty 22.9.-7)
2, Suomessa tarvitaan kansan ja päättäjien ”Suurta herätystä (kirj. A.Lindell,19.5. 2016)
4. Rakastettu Hilja Aaltonen mennyt "Isän kotiin" (kirj. A.Lindell:13.2. 2013)
5. Sateet tulevat: Hilja Aaltonen (kirj. A.Lindell: 11.9. 2011)
4.....
...............................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
...............................................

1. Herätyksen tuli. Golgatalla vuodatetun veren voima - tsunami
Herätyksen tuli. Jeesuksen Golgatalla vuodatetun veren voima. Kuva: Anne Lindell.

Aamuhetken rukouksessa tunsin kuinka Taivaan Isä uudellen puhui minulle kutsusta ja herätyksestä ja Jeesuksen pelastuksen evankeliumista ja siitä kuinka Hän auttaa, ohjaa ja evästää .... meidän on vain otettava vastaan Pyhän Hengen tulikaste ja ”hypättävä remmiin” ja lopun hoitaa Hän.

Minulle muistui mieleeni tämä Sid Rothin ”yliluonnollista”- ohjeman jakso, jossa hän haastattelee Nathan Morrista, ja Morris puhui juuri samasta asiasta. Tämä videotallenne (teskti suomeksi) kannattaa ehottomasti katsoa, ja etenkin jos olet ateisti, muslimi, juutalainen, hindu tai jehovantodistaja, mormooni tai jonkun muun uskoinen. tai ihan vain muuten skeptinen ja epäilevä tai etääntynyt kauaksi Jeesuskesta tai n.s. tapauskovainen ... kuollut henkisesti ja kulutat vain kirkon tai seurakunnan penkkejä, koska tunnet, että se on velvollisuutesi. 

……………………………………………………
...............................................
 

2. Suomessa tarvitaan ”Suurta herätystä – sekä kansan että etenkin päättäjien
Kuva 1: HERÄTYS!!! Päättäjämme nukkuvat ”Ruusussen unta”, kun koko Eurooppa tuhoutuu muslimisodassa
Kirj. Anne Lindell 19.5. 2016

Yksi asia on varma, eli, ihminen ei synnytä herätystä. Ei auta vaikka kuinka kuuluisa sananjulistaja jopa toiselta puolelta maapalloa huutaisi ääni käheänä puhujakorokkeelta, että: ” Herätys on nyt täällä Suomessa!” ... ”Se on nyt tullut!”   

Herätys ei ala mahtipontisilla kliseillä, eikä huutamalla, mutta hartaasti ja ahkerasti rukoilemalla. Taivaan Isä voi saada herätyksen aikaan ja jopa ”Suuren herätyksen”, jos Hän näin haluaa, sillä ainoastaan Hän voi sytyttää tulellaan herätyksen.

Viime vuonna (2015) piti olla kymmentuhatpäinen herätyskokous Helsingin Olympiastadionilla, muistatteko, mutta ei alkanut silloinkaan tuo ”Suuri herätys”, vaikka (vain) parin tuhannen ihmisen ja eriseurakuntien johtajat suureen ääneen yksi toisensa jälkeen julistivat, että nyt se puhkesi Suomessa – siis se ”Suuri herätys!”  Eli, että tämä on nyt sitä herätystä. Siis ”SE” valtaisa  herätys, jota koko maailma ihmettelisi!  Muistaakohän kukaan  teistä enää tuota David Herzogien tapausta? Minä muistan ilmiselvästi.

Päinvastoin, niin kansa, kuin Suomen ev. lut. kirkon johtokin ja etenkin maamme päättäjät ovat menneet yhä syvemmälle "vihtahousun" (paholaisen) harhautuksen tielle eli ”pimeälle puolelle


Mitä tapahtuu, kun ”tomu” julistaa herätyksen alkaneeksi?

Ei mitään. ... Ihmisiltä aina välillä unohtuu se, että me olemme vain tomua ja savea ... ja oikeastaan ”madonruokaa”.  Tomu ja savi eivät määrää Jumalaa. Jos Jumala armossaan sallii ”Suuren herätyksen” tulevan, niin silloin se tulee.

Billy Graham (kuuluisa USA-lainen Raamatun opettaja ja saarnaaja) mainitsi osuvasti  käsitellessään Raamatun harvinaisia herätysnäkymiä toteamalla, että:” jokaisessa niistä ”Suurista herätyksistä”  löytyy Jumalan edessä rikkinäinen ihmiselämä tai kokonainen kansakunta rikki menneenä armon kerjäläislaumana”.

Tätä kerjälailauman itkemällä herätystä rukoilemista ja anomista olen minäkin kaivannut siellä, missä Suomen  erilaisissa seurakunnissa suuren ääneen ja miltei huutamalla saarnataan ”Suuresta herätyksestä” ikään kuin se ihan justhiinsa olisi ovella. Muistellanpa vaikka vain USA:ssa Asuzakadun suurta herstystä, josta ”helluntai”-liike sai alkuna. Siellä itkettiin ja rukoiltiin ja jopa paastottiin.

Kaipaan todellakin itkeviä, anovia, rukoilevia ja rikkirepäistyjä uskovien sydämiä. Kaipaan aitoja oman hengellisen kylmyyden, korskeuden, omahyväisyyden ja oman erinomaiuuden tunteen sijasta löytyvän oman epätäydellisyyden ja jopa oman pahuuden ja syntisyyden tunteen esille pakottamia kyyneliä ... kaipaan tuotoa itkuherätystä, joka aikaansaa Jumalan ihemetekojen ilmentymisen siellä, missä Jeesuksene omat kokoontuvat ja kulkevat.

Ja, sitä paitsi, jos Raamattuani osaan yhtään oikein lukea, niin tasatarkaan tuota samaa kaipaa Jumalakin. 
Helluntailegendalla Veikko Mannisella on saarna, jossa tekstinä on Psalmin sana "olemme tomua."  ... Lainaus Raamatusta (VT, Psalmi 103. 8-14): "Herra on laupias ja armahtava, pitkämielinen ja suuri armossaan.  Ei hän tee meille syntiemme mukaan eikä maksa meille pahojen tekojemme mukaan.  Sillä niin korkealla kuin taivas on maan yllä, niin voimallinen on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät.  Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meistä rikkomuksemme.  Niin kuin Isä armahtaa lapsiaan, niin Herrakin armahtaa niitä, jotka häntä pelkäävät.  Sillä hän tietää, millaista tekoa me olemme; hän muistaa, että olemme tomua.

Helluntaipastori Veikko Manninen toteaa, että tuon edellisen Psalmin ajatus on ihmiselle nöyryyttävä. On järkyttävää tajuta oma asemansa elämän kiertokulussa ja Jumalan kalenterissa, jossa yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja ”vice versa” (päinvastoin), eli, että olemme todellakin vain”tomua” Jumalaan verrattuna. Samalla tuo Psalmi on täynnä loistavaa valoa. Tomun lapsilla – siis meillä - on mahdollisuus saada juoda henkiseen janoomme ”Kaiken Kauneuden, Rakkauden, Hyvyyden ja Viisauden Alkulähteestä”  - - > eli Jumalasta uskoa, voimaa,  jaksamista ja viisautta.. Jumala antaa vastauksiansa todelliseen hätään henkilökohtaisella konsultaatiolla  hartaassa ja nöyrässä  rukouksessa, juuri kun ”tomu-ihmisellä” on hätä.  Jumalan lähteen vedet voivat ihmeellisesti kuohua ja täyttää tomuolennon elämällä ja voimalla, autuudella ja armolla.  Veikko Manninen suorastaan hehkuttaa sanoessaa:” Tämä se on suurta ja ihanaa: tomu voi tulla osalliseksi itse Jumalan omasta elämästä.”


Saako tämä sukupolvi Suomessa vielä kokea ”Suuren herätyksen”

Saa.  ... Ensin kerron miten tämä herätys EI tule Suomeen eikä muuallekaan. Eli: Ei herätys käskien tule, vaikka käsikijänä olisi kuinka kuuluisa raamatun-opettaja, saarnaaja tai profeetta tahansa. Herätystä on turha rukoilla tulevaksi, jos uskomme, että meillä on pätevinä Jumalan miehinä tai naisina yliluonnollisia, ”Taivamaailmasta” saatuja  kykyjä ja armolahjoja käskeä Jumalaa tuomaan hetipaikalla ja nyt herätys Suomeen ja mieluummin koko maailmaan.

Herätys tulee ainoastaan hätäämme. Abraham sanoi näin Raamatussa (VT 1:nen Mooseksen kirja 18:27): "Olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen vain tomua ja tuhkaa!


Oma ennnstukseni -  profetiani

Voin vain yhtyä aikamme proofeetan ja Jumalan armoitetuun naiseen Hilja Aaltoseen, että kyllä, kyllä saamme vielä kokea niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa tuon ”Suuren herätyksen” ...  mutta, mutta sitä edeltävät todella vaikeat ajat: muslimisota, kristittyjen ja kaikkien ei-muslimien vainoa, sortoa, tappamista, ryöstelyä, tuhoamista jne.
Kuva 2, Anne Lindell:  Koko Suomi rukoilee, itkuherästys, Hilja Aaltonen
Koko Suomi tulee vielä itkien rukoilemaan, niin kuin rukoilimme sotiemme aikana. Ne selviävät jotka jo nyt (kevät 2106) sulkevat rajansa ja laittavat korkeita piikkilankaraja-aitoja ja sotilaista rajoja vartioimaan. Ne kansakunnat selviävät, jotka karkoittavat maastaan n.s. ”äärimulsimit”, joiden ainoana tarkoitusperänä on anastaa omaisuutemme ja tuhota kristitty, länsimainen kulttuuri, sivistys, tasa-arvo, lainsäädäntö ja demorkratia.
(Lue jäljempänä kirj 2 ja 3 Hilja Aaltosesta).

Surullisinta on Suomen ev. lut. kikkon johto (arkkipiispa Kari Mäkinen), on antanut selkokielisen lausunnon, että Allah on yhtä kuin krsitittyjen ja juutalaisten Jumala, Jahve, Elohim, Herra Sebaot jne), ja että kirkko tulee suojelemaan (lain ja säädösten vastaisesti) karkoituspäätöksen saaneita muslimeja. Eli kirkko on mennyt ”pimeälle puolelle” ... sieunvihollisen puolelle. Näin voimme vain surullisesti todeta, että Suomen ev. lut kirkko on ”Lopun aikojen” luopio kirkko ... belsebubin kirkko.
Kuva 3, Anne Lindell: Suomen ev. lut. kirkkon rappio, arkkipiispa, piispat, papit
Koen vahvasti, että jo keäsllä 2016 alamme myös täällä Suomessa saada merkkejä siitä että jotain kauheata ja tuhoisaa on tulossa (ja ehkä jo tullutkin), mutta tiedotusvälineet salaavat siitä tiedottamisen. Kenen, minkä tahon käskystä?. Syksy 2016 tulle olemaan vaikeata aikaa ja todella vaikeat ajat alkavat v. 2017. Eli .... ”Lopun Aikojen” jälkinäytös on tulossa. Ehkä syttyy 3:s maailmansota ... jota kutsutaan ”muslimisodaksi”. Selvää kuitenkin on, että Jeesuksen toista tulemista edeltävä ”Vaivan Aika” on jo ovellamme. Ja tämä tarkoittaa todellakin sitä, että Jeesus on pian täällä ... Hän tulee toisen kerran tänne maan päälle.


Pysykää Herrassa vaikka mikä olisi.

Valvokaa ja rukoilkaa viisautta ja rohkeutta Jumalalta. Manipuloinnin ja valheitten ja disinformaation aika on jo nyt täällä. ”Vihtahousu” valehtelee ja eksyttää ... jopa uskoviakin ja jopa saarnatilaisuuksissa ja uskonnollisissa herätyskokouksissa.
Kuva 4, Anne Lindell:Valtamedia valehtelee, aivopesee, Suomen Pravdat, sensuuria pukkaa
Valtamedia (Yle, Hesari, Aamulehti jne) syöttää nyt miltei päivittäin valheita ja yrittää aivopestä kansaa myötämielisiksi muslimeja (muka pakolaisia) kohtaan, sillä tulevan tuhoaallon on myös rahamaailman valtaeliitti valjastanut omiin takoituksiinsa. Eli ”illuminatin” tarkoitus on  luoda Uusi Maailmanjärjestys (NWO). Kaikki entinen täytyy kuitenkin sitä ennen romuuttaa ennen kuin Uusi Maailman Järjestys (UMJ) ja uusi raha saadaan  tuotua joka maailman kolkkaan. Ja muistakaa mitä Raamattu sanoi ”paholaisen merkistä” : ilman sitä ei voi ostaa eikä myydä mitään, ja se "merkki" on ihon alle asennettava RFID-siru, mikrosiru. Älkää ottako illuminatin mikrosirua (paholaisen merkkiä) ihonne alle.
Kuva 5, Anne Lindell: NWO, UMJ,  RFID-miksrosiru, paholaisen merkki
EUon vain esisaste Euroopan Liittovaltioon, ja Liittovaltio on esiaste Uuteen Maailman Järjestykseen. Lue täältä tuosta UMJ:sta (NWO:sta), jollet ole ennen kuullut siitä puhuttavan. Ottamalla selvää NWO:sta, illuminatista, vapaamuurareista yms. ei sinua voi enää mikään taho aivopestä eikä sumuttaa. Tieto on valttia. Tieto on paras rokote disinformaatiota (väärää tietoa) vastaan.. - - - >  http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html


Miten me Suomessa selviämme pahimman yli ... jos selviämme?
Kuva 6,:Anne Lindell; Suomen toivo rukouksessa, pitäytymällä puolueettomana ja raja-aidoissa
Omavaraistalous, yhteistalous on kohta  kova sana ja ainoa selviytymiskeino. Maaseudulle alkaa pian muuttoaalto, koska kaupungeissa ei voi silloin enää elää: vallattuja (äärimuslimit): anargiaa, laittomuutta, tuhopolttoja ja hirvittävän raakaa, silmitöntä väkivaltaa
Kuva 7, Anne Lindell: keskiaikaisia ja nykyaikaisia muurein ja aidoin eristettyjä turva-alueita
Maaseudulle ja joihinkin pikkukaupunkeihin ja niitten ympäristöön syntyy kuin keskiajalla muurein ja teräs- ja piikkilkankaidoilla ympäröityjä ja tarkoin vartioituja  ”turva-alueita”, kaikissa niissä Euroopan maissa, joittenka johtajat eivät ole kerenneet (sinisilmäisyydessään ja naiviudessaan) sulkea maansa rajoja, ja jotka ovat jo päästäneet jopa miljoonia muslimeja maansa rajojen sisäpuolelle. Jos näitten ”muslimi-mukamas-pakolaisten ” määrä ylittää 100 000 rajan, ei heitä voi mikään milläan konstein saada karkoitettua eikä pidettyä aisoissa. Terrori on faktum - tosiasia.
Kuva 8,  Anne Lindell: Äärimuslimit tuhoavat Ruotsin. Ruotsi on ollut naivi, sanoi pm Stefan Löfven
Naapurimamme Ruotsi on terrori-uhan vuoksi vaarallinen muille naaupurimailleen, ja siksi olisi nyt viimeistään korkea aika sulkea Ruotsin rajat. Ruotsista tulee ottaa Suomeen pakolaisina, turvapaikanhakijoina vain n.s. ”riikin-ruotsalaisa” ja ”ruotsin-suomalaisia”
Ruotsin romahduksesta ja alasjaosta täältä ... Raaka puhetta, mutta valitettavasti totta. Palkään, että Suomi on lähtenyt samalle tielle. Katso video ja kauhistu. - - - > https://www.youtube.com/watch?v=m6n34bkXXB4&sns=fb


  ............................................
P.S.Lue linkistä jopa maailmanlaajuisesti suurta huomiota herättänyt ennustukseni. Nämä minun oman profetiaaninisen enneuneni tapahtumat, joilleka silloin aikoinaan  v. 1997 ja vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä naureskeltiin ja hymähdeltiin, ovat nyt totisinta totta. Kauhuskenaarioit ovat jo osittain täyttyneet. Nyt ovat hymyt hyytyneet. Tässä tuo enneuneni kokonaisuudessaan: ”Euroopan ja muun maailman talouskriisi ”, artikkeli nr. 2.  Touteutuvatko loputkin enneunen ennustusksista?  http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/16-annen-omia-enneunianakyjatiedonsanoja.html --- lue myös samasta kansiosta enneunet ”Muslimit” ja ”Bunkkeri”
.............................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3. Rakastettu 105-vuotias Hilja Aaltonen on nyt mennyt ”Isän Kotiin” 

Rakastettu Herran palvelija, aikamme profeetta, runoilija kirjailija  Hilja Aaltonen on kuollut, mennyt Isän Kotiin
Herramme Jeesuksen Kristuksen nöyrä palvelija, evankelista ja runoilija Hilja Aaltonen on kuollut. Hän kuoli keskiviikkona 13.2. 2013 huoneessaan Koukkuniemen vanhainkodissa Tampereella. Aaltonen (o.s. Lehtonen) oli syntynyt Multialla 27.9.1907, eli hän täytti viime vuonna 105.

Aaltonen on kirjoittanut yli 20 teosta, runoja, ja lukuisiin hänen  runoihinsa on sävelletty musiikkia. Esimerkiksi Sinä kaipaatko täyteyttä Hengen sen tai Kysytkö palvelushintaa ovat nousseet klassikoiksi. Ensimmäiset runonsa hän kirjoitti jo pikkutyttönä.

Vaikka ei silmäni kauaksi yllä,
se, mitä näen, riittää kyllä.
Taivas on määrännyt ajat ja tieni,
omille harteille vastuu jää pieni.
Kuninkaallista arvoa kannan,
pelkoni, huoleni Herralle annan.
Isäni, valtias taivaan ja maan,
hänkö ei pystyisi huolehtimaan.


27-vuotiaana evankelistaksi lähdettyään Aaltonen palveli puhujana yli kirkkokuntarjojen ja hän toimi myös joidenkin seurakuntien työntekijänä Aaltonen rohkaisi elämänmyönteisyydellään, ja hän  oli rakastettava lähimmäinen ja hyvä kuuntelija ja häntä oli kaikkien helppo lähestyä. Hänen maanläheisessä julistuksessaan oli herkkää taivastuntua ja nöyrää arvovaltaa. Aaltonen ehti toimia eri suuruisten kuulijakuntien puhujana noin 60 vuoden ajan.

Aaltonen on aina mielestäni tiennyt varsin selkeänä ja kirkkaana asemansa Jumalan lapsena ja perillisenä ja uskon, että tässä on yksi syy siihen, että Jumala on voinut käyttää häntä palvelu- ja evankeliointityössä todella pokkkeuksellisen runsaasti:  puheita, opetuksia, kirjoituksia, runoja, lauluja. Hilja Aaltosen laulut ovat mielestäni erityisen koskettavia, koska ne ovat tulleet hänelle Hengen virvoittamina ja syvältä sydämestä. Erityisesti mileni tulee Aaltosen 3 laulua : ”Golgata” , ”Risti”, ”Se on täytetty”, jotka hoitavat sieluani aina kyyneliin asti. Hilja Aaltosen laulujen sanoma ovat Jumalan armoa ja lohdutusta janoavalle uskon perussanoma, jonka  varassa jokainen uskova voi levätä.

Hamaasta nuoruudestaan aina kuolemaansa saakka Aaltonen pohtii herätystä ja sitä millä täyttää kirkkosalit. Tässä muutamia sitaatteja Aaltosen ajatuksista:

– ”Ihmiset alkavat taas tulla, jos papit särkyvät kyyneliin Jumalan edessä ja odottavat häneltä saarnoihinsa sisältöä. Pelkkä ihmisviisaus kuuluu vain kolinana saarnastuolista. Eivät ihmiset jaksa sellaista kuunnella. Ei jouluevankeliumiakaan pidä esittää kuin jotain matkakertomusta. Joulun sanomassa on ihmiselle kysymys: Mitä Jeesus sinulle merkitsee?”

– ”Se on suloinen tunne, kun taivas koskettaa puheen valmistajaa ja antaa hänelle sanoman”.

– ”Jotkut sanovat, että ei meille enää anneta herätystä, mutta minun sydämeni ei yhdy siihen. Minulle on näytetty kaksi miestä – kasvoja en ole nähnyt – jotka Jumala ottaa huutavan ääneksi Suomessa.”  .... ”Se on ihana aika, ei pitkä, mutta väkevä ja raitis”.

Aaltonen on sanonut myös, että: -” Herra kutsu palvelijaansa kotiin ennen kuin tämä näkee näitten sateitten alkavan ”. 

- “Jumala tulee antamaan uuden herätyksen ajan Suomelle 30 vuoden kuluttua tämän Lapualta nousevan miehen kuolemasta. (Aaltonen tarkoitti tällä miehellä Niilo Yli-Vainiota, joka  kuoli marraskuussa 1981). Yli-Vainion  kuolemasta tuli tarkalleen 30 vuotta marraskuussa 2011”

- Kathryn Kuhlmanin Suomea koskevan profetia.: -“Väkevää hengellistä voimaa ollaan vapauttamassa SUOMEN YLI,  joka tuo esiin Jumalan voiman suurimman manifestoitumisen, mitä maailma on koskaan nähnyt.”
 
Aaltonen (27.9.2012)  : ...”Kaipaan uutta, herkkää Herran päivää, sitä että annamme taivaan vaikuttaa ja Jumalan tuulen puhaltaa. Se ei aina toimi rytinällä, se kulkee hiljaa, hiljaisen itkun tietä, ja sen pitää riittää seurakunnalle. Mutta seurakunta niin monesti koettaa kiihottaa ihmisiä turhaan tärinään! Ei siinä henki lepää. Se lepää vain siellä, missä Golgatan tuuli puhaltaa ...”.

Hilja Aaltosen profeetallisia ajatuksia voi kuvailla hyvin Kristus-keskeisiksi. Aaltoselle oli äärimmäisen tärkeätä muistuttaa ja painottaa ihmisille jatkuvasti sitä,  että ihmiset vaeltaisivat täysipainoisesti Jumalan Hengen johdatuksessa. Aaltonen rukoili jatkuvasti Suomeen ”itkuherätystä”; eli, että Suomeen tulisi niin suuri herätys, että kaikki ihmiset itkien rukoilisivat Jumalaa ...niin kuin silloin sota-aikana, kun suomalaiset itkien rukoilivat Jumalaa avuksemme – ja Jumala auttoi. Aaltosen profetian mukaan tämä Uusi, Suuri Herätys Suomessa tulee olemaan niin suuri herätys, että se kastelee kuin laakista tämän hengellisesti kuolleen ja rutikuivan maan.  

Hilja Aaltonen odotti kuolemaansa saakka tämän kauan sitten saamaansa profetian toteutumista: - Jumala ei kutsu palvelijansa Taivaan  Kotiin ennen kuin hän näkee tuon Suuren Herätyksen alkavan, joka alkaa luterilaisesta kirkosta, mutta sillä poikkeamalla, että se alkaa sateen lailla suuren kirkon nuorist:
 
- ”Meidän tulee tukea nuoria uskossa, sillä tämä aika tarvitsee nuoria, sanoo Aaltonen marraskuussa 2012.   ...“Me tarvitsemme tervettä, emme parkkiintunutta, kiristävää uskoa. Emme voi vaatia toisiamme olemaan kuin me itse. Sillä kukin on Jumalansa edessä ja kullakin ihmisellä on oma tie. Vaikka minä en ymmärtäisikään sitä, miksi tuon toisen ihmisen tie on tuollainen, kyllä minun kuitenkin pitää hyväksyä se, että hänen tiensä on erilainen. Emme saa tuomita toisiamme ja toistemme näkemyksiä, sillä jokainen ihminen vastaa niistä Jumalan edessä. ...”

Aaltonen odotti kuluneena syksynä elävää herätystä seurakuntiin. Herätys olikin tulossa, mutta herätyksen pilvi pysähtyi., ja Aaltonen sanoi...“Täällä oli jotakin vielä sellaista, että Jumalan sade ei voinut langeta. Oliko se se, että emme olleet valmiita olemaan mukana herätyksessä, jos se ei olisikaan minun kirkosta syttynyt, vaan olisi tullut naapuriseurakunnan kautta, jossa on erilainen oppi? Ei taivaaseen pääsy ole opista kiinni, vaan elävästä uskosta, sydämen uskosta! Ja silloin, kun meillä on elävä usko, henkilökohtainen usko Jeesukseen, me voimme kokoontua kaikkien kanssa yhdessä”. ..

Alla  linkki Hiljan Aaltosen haastatteluun Suomen viikkolehdessä vuodelta 2001
http://tuomasjasuvi.jesusanswers.com/Hiljaa.htm
 
Tuosta haastattelusta yhden paljon puhuttelevan lauseen: ... ”Minua pelottaa se, täytyykö meidän kokea jälleen hyvin vaikea aika. Meillä on liian hyvät ulkonaiset olosuhteet.”...


Vaikka Hilja Aaltosen ulkoinen olemus olikin iän myötä rapistunut, kuten käy iän myötä meille itse kullekin, niin jokaisen tulisi huomata ja nähdä se tosiasia, että ei hänen hengelliset aistinsa olleet millään tavoin heikentyneet tai rapistuneet, vaan päinvastoin, ihan kuin Raamattu sanoo, että vanhurskaan tie kirkastuu kirkastumistaa, aina täyteen päivään saakka.

Tässä linkki erääseen Hilja Aaltosen  todella vaikuttavaan  haastatteluun 14.10 2011

Itkeä vollotin koko ajan, kun kuuntelin tuolta videolta tätä nöyrää Herramme paljvelijaa. Hilja ei sanonut yhtään turhaa sanaa. Kaikki sanat lävistää kuulijan sydämen kuin kaksiteräinen miekka. Kenenkä tämä ihana nainen voi jättää tunteettomaksi, kylmäksi ... kenenkä? Ei minua ainkaan. Näin puhuu ihminen, joka jo katsoo suoraan Taivasten Valtakuntaan ohi ajan ja kärsimysten. "Tämä on Sana Taivaasta ihmiseltä ihmiselle."

P.S. Mainitsen tässä nöyrästi lopuksi tältä omalta blogiltani oman ”profetiani”, jonka sain rukoushetkessä tiedonsanana. Tämä profetia koskee osaltaan myös juuri tuota Hilja Aaltosen viimeisintä sanomaa Suomen hengellisestä ilmapiiristä eri seurakunnissa ja etenkin pääkirkoissa, eli millainen tuo ilmapiiri voisi seurakunnissamme parhaimmillaan olla  ... siis Taivaan Isän mielestä. Tämä kirjoitus löytyy kokonaisuudessaan  otsikolla  Näky ´Olkitalo´ ja tiedonsanat” (6.2.- 12). Myös edellisessä blogikirjoitukssani mainitsen vielä tästä Suom, ev. lut . kirkkoa vaivaavasta ja siältäpäin kalvavasta ”syövästä”, ja mikä siihen auttaisi pikaisesti lääkkeeksi.
..................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,4. "Ei kauaa aikaa kestää voi, kun taivas vettä pisaroi": Hilja Aaltonen


Kirjoitettu 19.6. 2011, Anne Lindell

Tämä kirjoitus on kunnianosoitus yli 103-vuotiaalle Herran nöyrälle palvelijalle Hilja Aaltoselle, ja kirjoitus perustuu hänestä kirjoitettuihin artikkeleihin ja haastatteluihin

Hilja Aaltonen, aikamme profeetta, evankelista
Aaltonen: "Suuren herätyksen sateet tulevat Suomeen ... tulee itkuherätys ... kansakunta itkien rukoilee".
"Pyytäkää Herralta sateita, pitkälle kevääseen saakka! Herra nostattaa tuulispäät ja pilvet, hän lähettää sadekuurot. Hän antaa viljan viheriöidä jokaisen pellolla." Sak. 10:1

Hengellisen heräämisen dynamiikka on lopulta yksinkertainen: Jumalan Henki kutsuu kaikkia ihmisiä kaikkialla parannukseen ja uskomaan syntien anteeksiantamukseen. Näin voimme kokea myös hengelliset sateet, jotka tekevät maan jälleen terveeksi (2. Aik. 7:13-14). Herätyshän alkoi silloin, kun opetuslapset yläsalissa nsimmäisen kerran täytettiin Pyhällä Hengellä ja tulella. Sitten Paavali antaa hyvän vinkin, " TÄYTTYKÄÄ HENGELLÄ!" Siinä on "käsky", meille jokaiselle, pitää täyttyä Hengellä. Se on siis itsestämme kiinni, millä me täytymme?

Alkuseurakunta oli elävä yhteisö, joka koostui pienistä elävistä yksiköistä ja ihmissuhdeverkostoista, joissa Kristuksen elämä levisi sydämeltä sydämelle (1. Piet. 2:4-10). Voisiko tämän kaltainen yhteyden harjoittaminen olla avain myös hengen sateisiin? Uskallammeko ylipäätään odottaa sateen kohinaa?
Suomessa on puhuttu hengellisestä heräämisestä jo monen vuoden ajan. Monet ovat viitanneet esimerkiksi Hilja Aaltosen lausumiin profeetallisiin sanoihin: "Herätys alkaa ison kirkon piiristä, ja lopulta jokamiehen pellolla sataa".

Hilja Aaltonen täytti 103 vuotta 27.9.2010. Hilja Aaltonen toimi aktiivisesti evankelistana noin 60 vuotta. Hän on ollut koko sielustaan evankelista, julistaja, Jumalan pappi sekä runoilija, kirjailija ja avarasydäminen sielunhoitaja. Hilja on itse vapaakirkollinen, mutta karismaattinen julistaja, joka katsoi että kaikissa kristillisissä piireissä on Herran omia. Hilja Aaltonen on yhä elossa ja viettää Tampereella Koukkuniemessä vanhuuden päiviään. Sielunhoitajan työ yli 103-vuotiaana jatkuu edelleen Koukkuniemen vanhainkodin huoneessa, jossa käy rukousapua pyytämässä kaiken ikäisiä ihmisiä pastoreista itsemurhaa suunnitteleviin nuorukaisiin.

Ja hän on sanonut, ettei Herra kutsu palvelijaansa kotiin ennen kuin tämä näkee näitten sateitten alkavan

Hengellisen heräämisen ei tarvitse alkaa kristillisistä suurtapahtumista - merkittävintä on se, mitä Jumala itse on tekemässä ja mitä tapahtuu ruohonjuuritasolla, tavallisten ihmisten elämässä. Kun kristityt alkavat elää rukouksessa ja avaavat sydämensä ja kotinsa  lähimmäisilleen, "sateen kohina" on jo lähellä.

Kyllä se niin näyttää olevan, että Jumalan täytyy jotakin lyödä meissä rikki, Hilja Aaltonen sanoo. Se on niin harvoin, kun terveessä juoksussa otetaan Jumala täydestä. Se on meillä matkassa, se on puheessa, mutta sydän on kaikkea muuta täynnä. Vasta kun on sattunut oikein kipeästi, sydän alkaa kuunnella Jumalaa. 

Herätys, jota me odotamme, siis se että uskomattomia pelastuu, on mahdollinen ainoastaan siten, että itse lähdemme liikkeelle ja sytymme Jumalan tulesta. Herätyshän on sitä, kun Pyhä Henki valtaa ihmisen, sanoo Aaltonen. Ennenkuin Jeesus tempaa omansa, on morsian (Kristuksen ruumis) puhdistettu, kirkastettu, ja koeteltu.

Kyllä se on mahdollista, että ihmisiä tulee uskoon. Herätys on mahdollinen. Monet sukupolvet ovat rukoilleet herätystä, mutta sitä vain ei ole tullut. Miksikö ei ole tullut. Herätys ei tule vain rukoilemalla. Meidän seurakuntalaisten pitää myös herätä ja alkaa toimimaan. Jos vain pelkästään rukoilemme seurakunnissa emmekä tee mitään, niin rukouksemme on turhaa. Vuosikymmenien rukoukset ovat menneet hukkaan, kun kukaan ei ole syttynyt Jumalan tulesta. Meidän uskovien pitää mennä tuonne ihmisten arkeen ja alkaa kongreettisesti toteuttaa Jumalan rakkautta meissä. Jos Jumalan rakkaus on meissä, niin se pitäisi näkyä jossakin ja  tuoksua meissä ... Kristuksen tuoksu. Sen kyllä havaitsee ihmisestä. Jeesus antaa todellisen seikkailun, kun kulkee Hänen johdatuksessaan. 

Ihmiset ei tule kirkkoihin ja seurakuntasaleihin, vaan meidän pitää mennä ulos ja mennä sinne, missä niitä janoavia sieluja on. Erään sanomalehden  yleisönosastolla oli tällainen kirjoitus: ”Missä te uskovaiset olette? Tulkaa kapakoihin ja kuppiloihin kertomaan jos teillä on jotain asiaa, vai oletteko te linnoittautuneet niihin bunkkereihinne? Tulkaa ja kertokaa, jos teillä on jotain sanottavaa”.  ... Eikö tämä puhuttele ketään?

Pyhän Hengen pilvi on yhä Suomen päällä, mutta jokin pidättää. – Pakkasyö on käynyt vainion ylle joka kirkossa. Aaltonen tunnustaa pelkäävänsä, että tarvitsemme kansakuntana vielä vaikeat ajat. Aineellinen hyvä on paaduttanut suomalaiset. Yltäkylläisyys on auttanut meitä pakenemaan Jumalaa. Samaan aikaan olemme penseitä jakamaan paljostamme niille, joilla ei ole mitään.

Aaltosen mukaan pappien pitäisi ennen saarnatuoliin menemistä viipyä Jumalan edessä polvillaan kysymässä, mitä pitäisi puhua. Silloin, kun pappi on ollut Jumalan edessä kasvoillaan niin kauan, että kuullut Jumalalta sanoman – silloin sydämet ymmärtävät ja ihmiset saavat vastauksen kysymyksiinsä. Kirkosta lähdetään kyynelin.

Kun Pyhän Hengen tuuli alkaa puhaltaa, se kokoaa yhteen koko Jumalan lauman. Elävässä uskossa ei ole minkään kirkon leimaa – vain Golgatan leima, Hilja Aaltonen sanoo.

Jotkut sanovat, että ei meille enää anneta herätystä, mutta minun sydämeni ei yhdy siihen, sanoo Hilja Aaltonen. 
...........................
Kommentteja kirjoitukseen:
 1. Sydämestäni yhdyn Hilja Aaltosen näkemykseen yllä olevassa kirjoituksessa. On totta, että rukous ei yksin auta, tulee myös tehdä jotain. Tulee astua esiin, mennä leirin ulkopuolelle, kantamaan Kristuksen ristiä kunniaan. On aika herätä näkemään, missä mennään. Vai onko niin, että hengellinen suuntavaistomme on kadonnut. Työ odottaa tekijäänsä ja kypsynyt vilja korjaajaansa. Emme voi vain olla hiljaa ja tyytyväisinä, Jumalan sana velvoittaa meitä, toimimaan, julistamaan Jumalan ihmeellisiä tekoja, julistaa kuka Kristus on ja mitä Hän kykenee vieläkin tekemään. Pala siis ja ole kirkas, täyty Pyhän Hengen tulella ja sytytä toisiakin Jumalan tuleen. Herätys tulee vain jos me Kristuksen omina olemme hereillä ja käymme uskalluksella siihen tehtävään jonka Jumalan sanansa kautta on antanut meille jokaiselle. " Siis menkää ja vallatkaa, ihmisviljaa vainioilta vaalenneilta. Nyt menkää ja saarnatkaa, merkit seuraa sanan julistusta. Minä Herra: oon kanssanne, risti kanna, puhu verenvoimastani. Tuli palaa vieläkin, vastustavat voimat murtuu tieltäsi" - Allan L. Mäntyniemi Kauhajoki

 2. Mahtavaa ... Allan ... Jess! Olet tajunnut mistä on kysymys. Kaunopuheet seis ja asiaan, sillä Jeesus tulee pian. Ei mitään teologisia höpinöitä ja pilkunviilaamisia, sillä lopunajan merkit ovat täyttymässä. Saivarteluun ja väittelyyn ei ole enää aikaa. Nyt on kaikkien Jeesuksen omien puhallettava yhteen hiileen, koska Isä haluaa, että mahdollisimman moni pealastuu.

 3. Herätys alkaa Suomessa syksyllä 2012. Olkaa kärsivällisiä ja luottavaisia! Pyhä henki on jo täällä, meissä. Sinussa. Ole rohkea ja julista sanomaa. Useita henkilöitä "valmistellaan"

 4. Jep, jep jetsulleen .. näin se on, Pyhä Henki liikkuu jo kaiken kansan keskellä. Minä olen saanut kehoituksen Pyhältä Hengeltä alkaa pitämään ns. kotikokouksia, jotta Pyhä Henki vois alkaa vaikuttaa voimakkammin keskellämme; sillä Jeesus sanoi, "sillä siellä missä vaikka 2 tai 3 kokoontuu minun nimessäni ... siellä minäkin olen keskuudessanne". Herramme Jeesuksen Kristuksen voimaa aletaan valaa ihmisten päälle Pyhän Hngen kautta sellaisella mahdilla ja näkyvyydellä, että sellaista ei ole nähty kuin sitten viimeksi n. 2000 v. sitten ensimmäisenä helluntaipäivänä.

 5. Amen! Halleluja! Tule Herra Jeesus! Linkkasin tälle sivulle koskien Hilja Aaltosta täältä sivuiltani ja blogista tänään. http://blog.jeesusonherra.se/?p=4318 Koko sivusto.http://www.jeesusonherra.se/
  Jukka Stockholm
   .........................................................................................................


  Hilja Alltosen puhe 100-vuotisjuhlassa

  Anne: Tämä on todella harvinaine video. En ole sitä missään muualla nähnyt: 


  Vuonna 2007 olin 30.9.2007 Tampereen Vapaakirkossa tallentamassa Hilja Aaltosen 100-vuotisjuhlaa. Iäkkään evenkelistan hengen palo ei ollut vähentynyt. Katso ja kuuntele tuossa  videolla hänen puheensa.

  ..................................................................
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ..................................................................
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   

4 kommenttia:

 1. olen saanut elää ihmeissä jo noin vuoden, Pyhä Henki uudisti minun uskoni ja nosti lankeemuksistani, sitten olenkin saanut nähdä ystäväni tulevan uskoon, yksi tyttö parani 2 vuoteen ei ollut menkkoja huumeet oli tehnyt tuhoja... hän parani ja vapautui pelosta joka oli lähellä viedä hänet omien sanojen mukaan oli jo päättänyt tappaa itsensä, sain ulkomaalaisen veljen kämppiksekseni joka ei tiennyt raamatusta mitään, ja olen saanut tutustuttaa ystäviäni ihan koti oloissa Jeesukseen, hänen sanaansa ja rukous elämään, pyhä henki on monin tavoin yllättänyt ja täyttänyt joitain voimallaan ja jo puoleen vuoteen mahtuisi niin paljon etten jaksa edes kirjoittaa... olen saanut kuulla korvilla äänen joka mreni kehoni lävitse elämäni vaikeimpina hetkinä kun nämä kaikki alkoi tapahtumaan... Jeesus elää, eletään mekin uskoa todeksi, siunaten jokaista

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, jeeaah! Jess! Juuri tällaista. Tätä Isä haluaa meistä. Saatetan uskostaosattomia veljiä ja siskoja Taivastielle. Ihanaa kun kerroit tästä.

  Niin juuri, Jumala tekee ihmeitä koko ajan. Ihmeitten aika ei ole todellakan ohi. Tällä hetkellä työstän (editoin) useamman kirjoittajan kanssa heidän huikeita kertomuksiaan ja teen niihin tietokoneella kuvia. Todella, Lopun Ajat ovat käsillä, sillä nyt tapahtuu todella Pyhän Hengen vuodattamista ja virtaamista. Ihmiset näkevät näkyjä, enneunia, virailevat näyissä ja unissa taivaassa, enkeleitä ilmestyy heille ja jopa Vapahtaja, ja sirauksista parannutaan, eli aivan kuten Ilmestyskirjassa ennustetaan tapahtuvan Lopun Aikoina.

  Enkeleitä ja siunausta ja Taivaan Isän varjelua teille kaikille sinne! Sano minulta terveisiä ystävillesi. Suukoja ja hali!

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä olemme muutoksien edessä ja jo pieni
  kämmemen kokoinen pilvi on jo noussút tähtitaivaalle kautta koko maan piirin ja odotamme jännittyneenä mitä kohta tapahtuu ja koko Herran sotajoukko on valmiina kokoamaan suuren elonkorjuun ,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

  VastaaPoista
 4. Reilut viisi vuotta sitten Jumalan uudisti väkevästi uskoni. Minulla ei ollut mitään muuta, kuin vaan vastaanottaa taisteluni jälkeen Jumalan sovitus uudelleen elämääni.

  Jäin omasta halustani vain hänen vaihetus pöydälleen ja siellä oli minun hyvä olla. Mukana oli paljon myös saamattomuuttani. Olin vain vähässä uskollinen. Kuitenkin hengessäni aavistin jotain, mutta pelkäsin samalla kovasti.

  Ajattelin käydä Hiljaa katsomassakin, mutta tiesin siellä käyvän ihmisiä aivan jonoksi asti. Kunnioitin hänen Jumalan palvelus tehtäväänsä ja hänen nöyrää sydämen asennettaan, en halunnut olla häiriöksi. Nyt tänään voisinkin käydä hänen luonaan ja sanoa "Minä tiedän!" Kun Jumala alkaa tekemään, mikään ei ole enää kuin ennen!"

  Sadepilvet ovat jo kerääntyneet taivaalle. Pilvet kulkevat Jumalan vanhurskauden edellä - maailma muuttuu!

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.