keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Alku: 5 uusinta kirjoitusta. Täältä pääset heti lukemaan niitä. Lopussa ilmoitustaulu.



………………………………………………………………………
Huom! Tiedoksi! 

Rakkaat lukijani. Minua "setsuroidaan" (pakko kirjoittaa sanat ankaran setsuurin vuoksi väärin) todella ankaralla kädellä ja saan Fb:ssä "banaaneja" tiuhaan. 8 Fb-sivuani (tiliäni) on Fb jo tuhonnut. minulla on ikuinen porttikielto ("banaanit") valtamedian (Alma-media incl. Yle) kartelliin julkaisuihin esim.: Uusisuomi verkkolehti, Aamulehti, IS jne,  Facebook ei antanut 2:een vuoteen linkittää sivuillaan poliittista blogiani (tätä uskonnollista kylläkin), joten tästä pääsette tuolle tiuhaan "setsuroidulle" poliittiselle ja ajankohtaiselle blogilleni  … klikkaa linkkiä  http://annelindell.blogspot.com  

Facebook on estänyt, tehnyt toimimattomiksi 3 fb-sivuani, tiliäni ja jopa uskonnollisen tilini. Ne sivut löytyvät kylläkin vielä fb:stä. Poliittinen. Hae se hakusanalla Anne M. Lindell. Uskonnollinen Fb-sivuni löytyy hakusanalla Anne -Mare Lindell - julkinen sekin. Uusin nimelläni Anne Lindell Kysy kaveriksi  tai liity seuraajaksi. 
................

Tässä poliitinen blogini: 

Anne Lindell, poliittinen ja ajankohtainen blogi, sensuroitu , estetty facebookissa
******************************************************
This site is mostly in the Finnish language, but you can translate it into your native language with help of Google.

Этот сайт в основном на финском языке, но вы можете перевести его на ваш родной язык с помощью Google.

Google אתר זה הוא בעיקר בשפה הפינית, אבל אתה יכול לתרגם אותה לשפה האם שלך עם עזרה של

هذا الموقع هو في الغالب باللغة الفنلندية، ولكن يمكنك ترجمته إلى اللغة الأم الخاصة بك مع مساعدة من جوجل.

Diese Seite ist hauptsächlich in der finnischen Sprache, aber Sie können es in Ihre Muttersprache mit Hilfe von Google zu übersetzen.

Bu site, çoğunlukla Fin dilinde, ancak Google yardımı ile kendi ana dilinize tercüme edebilirsiniz.

این سایت است که عمدتا در زبان فنلاندی، اما شما می توانید آن را به زبان مادری خود را با کمک از گوگل ترجمه.

このサイトは主にフィンランド語でですが、グーグルの助けを借りて、あなたの母国語に翻訳することができます。
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Kaikki tietokoneella ja piirtämällä ja maalaamalla värkkäämäni kuvat löytyvät myös täältä. Käy katsomassa. You can find all the religious pictures I have done here. Alla de religiösa bilder, som jag har gjort, finns här. Klikkaa linkkiä (kansio nr. 46)  - - - > https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2011/06/olkoon-st-franciskus-tiennayttajamme.html


*******************

Potti aukeaa – verho väistyy – ajan ratas kääntyy – astu sillalle


Nämä suuret (Raamatussakin) ennustetut mullistukset alkavat syyskesästä 2021 ja jatkuvat aina ensivuoden puolelle. 38.11. aina 25.12 sakka tulee oleman todella kovaa "turbulenssia". Nämä mullistukset järkyttävät niitä, jotka ovat eläneet sumutettuina, aivopestyinä ja ovat/elävät edelleenkin valtamedian ja korruptoituneitten ja aivopestyjen päättäjien talutusnuorassa, kuin sopulit laumassa, jotka kulkevat kohti omaa tuhoaan. He tulevat olemaan yhtä hämmennyksissä, kuin tavalliset kansalaiset Saksassa toisen maailmansodan jälkeen, kun totuus silloin holokaustista reväytettiin kaikessa karmeudessaan heidän silmiensä eteen. Silti monet eivät edelleenkään tunnusta holokaustia todeksi, vaikka todisteet ovat 100%:set. Siksi sumutetut, aivopestyt uskovaisetkin elävät eivät usko, vaikka näkevät ja kuulevat, vaan he sulkevat korvansa totuudelta ja elävät valheessa ja toistavat valtamedian valheita, koska heidän ylpeytensä ja korskeutensa ei kestä tunnustamista, että ovat olleet väärässä, eivätkä he osoita minkäänlaista katumusta, vaan he hamaan hautaan asti väittävät valhetta totuudeksi ja totuutta valheeksi.  Eli kuten Jeesus sanoi: Teillä on korvat, mutta te ette kuule. Teillä on silmät, mutta te ette näe". Ja minä sanon, että teillä on aviot, mutta te ette ajattele.

 

Ala itse oma-aloitteisesti ottamaan selvää asioitten oikeasta laidasta, totuudesta, ja rukoile, että et eksyisi, sillä harhautus, huuhaan määrä on nyt suuri. Ja muista, vain Henki sinussa voi todistaa sinulle, mikä on totta ja mikä on valhetta. … Ole valtamedian ja päättäjien eksytyksen, disinformaation ja sumutuksen määrästä huolimatta rohkea ja luota vaistoosi. Älä epäröi kysellä ja ottaa selvää.  ”Älä niele mitään pureskelematta”. Rukoile päivittäin tai jopa askareissasi. Tyhjennä mielesi ja hiljenny … tai kuten Jeesus sanoi ”pyhittäydy” Luojan läsnäoloon. Me elämme nyt ihmiskunnan suuren muutoksen aikaa … juuri nyt … tällä hetkellä. Ole valmis!  Ota rauhallisesti älkää panikoiko. Jeesuksen omana olet turvassa, ja etenkin, jollet ole ottanut sitä enimmäistäkään k-"rökötettä" ... k-piikkiä. Ja te, jotka olette menneet ottamaan niitä piikkejä, niin ei yhtään enää. Lupaatteko? ... Älkää peljätkö, sillä vastalääkettä noihin myrkkyihin ollaan jo kehittelemässä. 


Jeesus on tulossa. Kestetään vielä vähänaikaa. Paha täytyy ensin kukistaa, ja tuo taistelu on jo miltei voitettu. 


"Körönä-pöpö" oli mitä ilmeisemmin valmistettu, kehitetty Kiinassa, Wuhanin laboratoriossa, ja se oli lakutalvella 2020 tosi ärhäkkä "kulkutauti", mutta sekin laantui, mutatoitui tavalliseksi "räkätaudiksi", kausiflunssaksi, mutta sielunvihollisen tarkoitus on ollut ja on edelleenkin saada mahdollisimman moni ottamaan tuon pedonmerkin: k-piikin ja sitä myötä k-passin, jota ilman et voi osta etkä myydä ... etkä liikkua vapaasti. 



Se on nyt ohi. Pahin on kohta ohi. Pari kuukautta enää. Joulupäivänä (25.12. 2021) olemme vapaita ... Vapaita "Luciferin", pimeän puolen vallasta ja sen kätyrit on eliminoitu ikuisesti maapäältä.

 

Kirj. Anne Lindell, 22 10. 2021, saa jakaa



*******************

Esa Heiska - totuus ei pala tulessakaan



On kuin Esa Heiska olisi puhunut minusta; päähänpotkitusta, pilkatusta ja panetellusta Herran uskollisesta palvelijasta. Ja tällainen ”kiusaaminen”, ”mobbaus” ei ole yksinomaan minua kohtaan tullut facebookista, valtapuolueilta, valemedialta vaan myös seurakunnista, lahkoista ja ev. lut. kirkon sisältä. Siis, sellaiselta taholta, mistä sitä vähinten osaisi odottaa.

 

Katsokaa ja kuunnelkaa Esa Heiskan puhe, sillä se on äärimmäisen totuudenmukainen ja Raamatun Sanan mukainen.  Nostan hattua Esalle. Hän on rohkea ja puhuu aina totta eikä koskaan mitään jonninjoutavaa liirumlaarumia, eli sellaista, mistä sanotaan, että: ”Puhuu korvasyyhyn” … eli sellaista, mitä seurakuntalaiset haluavat kuulla ja mikä heitä suuresti miellyttää.  

 

”Totuus ei pala tulessakaan”. Ja jokainen meistä joutuu kerran astumaan Herran eteen tuomiolle (nekin, jotka eivät tuollaisiin tuomioihin usko). Ja, te, jotka edelleenkin istutte siellä jonkun seurakunnan tai kirkon penkillä suut tukittuna, lamaannutettuina ja hyväksytte kirkon ja saarnamiesten taholta Raamatusta poikkeamisten tapahtuvan, niin tietäkää, että petturuutenne ja epärehellisyytenne Taivaan Isää ja Hänen Sanaansa kohtaan ei jää Taivaan Isältä noteeraamatta. Tehkää parannus, katukaa ja pyytäkää anteeksi, ja palatkaa Raamatun totuuteen, sillä tuomionne on oleva tekojenne ja tekemättäjättämisienne mukainen.  Hiljainen hyväksymisenne, vaikenemisenne on silloin synti. Jos tuomitsette ja pilkkaatte, vääristelette Jumalan Sanaa ja Jumalan sanasaattajaa, te pilkkaatte silloin Jumalaa, Pyhää Henkeä ja Poikaa.

 

Katso tästä kokonaan … loppuun saakka (paranee loppua kohti) Esa Heiskan videopuhe. 

https://www.youtube.com/watch?v=Oc-tId303DA&t=1068s

 

Kirj, 17.2. 2021, Anne Lindell, saa jakaa.



********************************************************

Esa Heiska: Kuka ja mitä Jeesus on?




Aamen, aamen ja vielä kerran, että aamen. Eipä voi tästä Esan puheesta sanoa muuta kuin että: ”Wow”! Esa Heiska uskaltaa ja tohtii, sillä hän edustaa Herraa, Jumalaa, eli hän on Jeesuksen konsulentti, käsikassara, työkalu (keksikää itse lisää). 





Katso videotallenne tästä - - - >   https://www.youtube.com/watch?v=IxhZc5Yv-jo

Videon laitettu YoyTobeen 25.2. 2020



Lisää Jeesuksen toisesta tulemisestaan maan päälle löydät täältä. Ks. blogiarkistokansio nr. 4 - - - >   https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.com/2013/05/4-jeesuksen-toinen-tuleminen-ja.html


********************************************************************
Esa Heiska - Profeetallinen uninäky

hyökkäävästä karhusta ja Suomen kansan ainoa turvapaikka

Esa Heiska, 18.2. 2020,  Saarna: kirveen ajanjakso. Kuvan editointi  Anne Lindell

Esa Heiskan puheen kesto n, 1,5 tuntia. Järisyttävästi tämä Heiskan puheen aihe sivuaa miltei 100%:sti omia näkyjäni, enneuniani ja tiedonsanoja, joita olen saanut herralta vuosien varrelta. Herra on puhunut myös minulle tästä ”kirveen ajasta”. Eritoten ja miltei kauhuissani olin, kun Taivaan Isä palautti videota kuunnellessani mieleeni jälleen kerran sen sielunvihollisen suuren suunnitelman - ”kaavion”, ”pentagrammin”, jonka sain v. 2011. Silloin aikoinaan en itse ymmärtänyt mistä oli, kyse, mutta vuosien varrella olen alkanut ymmärtää ja nyt viimein ymmärrän kaiken. Antikristuksen henki demoneineen on alkanut villitä maan päällä, mutta niin myös Herran Henki. Taistelu on alkanut. Ne, joilla on korvat, kuulkoot ja ne, joilla on silmät nähkööt … Pasuunat on kuultu. Minäkin olen ne kuullut. Tämä videotallenne kannatta ehdottomasti katsoa alusta loppuun. Video on taltioitu 18.2,. 2020 - - - > https://www.youtube.com/watch?v=JeLSOCwe3Zg

………………………………………………..

Täällä lisää tästä aiheesta tällä blogillani : Uskovan elämä. Mitä Jumala tahtoo meiltä uskovilta.

https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.com/2013/05/29-ilmoitustaulu-ilmoita-esim.html


P.S. Klikkaa blogillani kansiota nr. 23 (löytyy oikeasta sarakkeesta)… siellä on tuo ”pentagrammi”. kaavio ja lisää tästä antikristuksen suuresta suunnitelmasta ihmiskunnan orjuuttamiseksi.

********************************************************

Harhaoppisuus, väärät profeetat, menestysteologia




Olen jo pitkään yrittänyt saada käsiini Justin Peters´in kirjaa ”Clouds Without Water” (Pilviä ilman sateita), ja viimein annoin periksi ja päätin tilata kirjan ”rapakon” takaa. Oikeastaan haluaisin kirjan suomeksi, mutta ilmeisesti sitä ei ole käännetty … vielä. Olen kuvittanut uskonnollisten käännöskirjojen kansia ja kääntänyt itsekin pari kirjaa ruotsista suomeksi, mutta harkitsen tämän kirjan kääntämistä englannista suomeksi ja myös ruotsiksi … siis, jollei ole jo käännetty. No, any way, kirjailijan luentosarja kirjan sisällöstä on todella hyvä, mutta se on englanniksi. Jos pärjäätte kouluenglannilla, niin kannatta ehdottomasti katsoa. Itse olen opiskellut teologiaakin (3,5 v. Åbo Akademissa) ja Raamattua olen lukenut lapsesta saakka, mutta tämä luentosarja rohkaisi ja antoi voimia, pysyä totuudessa, Raamatun Sanassa ja uskaltaa uskovana avata suunsa, eikä hienotunteisuussyistä tai vihapuhesyytösten pelossa vaieta kokonaan, ja näin kiertää tosikristityn tehtävän viedä evankeliumia pelastuksesta kaikille ja etenkin niille, jotka harhautettuina, sumutettuina vaeltavat suoraan kadotukseen. …   Tästä pääsette katsomaan videoita klikkaamalla linkkiä  (skrollaa sivua alaspäin, niin että tulet artikkelin nr. 4 kohdalle … sieltä löydät linkit videoille)
https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.com/2013/05/35-ei-aihetta-viela.html
 ...................................
******************************************************** 

Taivasvierailu ja keskustelu Jeesuksen kanssa ja kuolleista herääminen




Kari kertoo: ”Sain sydäkohtauksen. Kuolin. Vierailin taivaan portilla. Tapasin Jeesuksen. Heräsin kuolleista. Koin ihmeparantumisen, vaikka oli ollut kuolleena lähes ½ tuntia.

TV7 toimitusjohtajan Martti Ojareksen haastateltavana on  Kari Pöllänen  ”Isännän pöytä ” ohjelmassa. Klikkaa tästä blogiarkistoon nr. 2: - - - > https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/2-miten-ela-ihmeessa-blogini-sai-alkunsa.html ...

Skrollaa sivua vähän alaspäin, kunnes tulet artikkelin nr 5 kohdalle, josta löytyy linkki k.o. ohjelmaan.
..................................

*************************************************

Suomen joukkoraiskaus





Profetiaaninen enneuni  5.10 2017, Anne Lindell



Suomi on todellakin vakavassa vaarassa - kuristusotteessa. Menossa on  maamme ”joukkoraiskaus”  Tänä aamuna (to 5.10.2017) heräsin aika aikaisin ja tajusin oitis, että olen taas ja jälleen kerran nähnyt ns. "enneunen" ...”selkounen” ja  ns.  profetiaanisen unen. .... Lue  kirjoitus tästä enneunesta blogiarkitokansisota nr. 16 (löydät arkisto-otsikot ja numerot tuolta oikealta pystysarakkeesta ja ”skrollaa” (vieritä) sivua alaspäin, niin että tulet kirjoituksen nr. 3 kohdalle.
 
********************************************************

Herätyksen tuli. Golgatalla vuodatetun veren voima - tsunami


  

Anne Lindell: Aamuhetken rukouksessa (22.9. 2017 tunsin kuinka Taivaan Isä uudelleen puhui minulle kutsusta ja herätyksestä ja Jeesuksen pelastuksen evankeliumista ... lue allaolevasta linkistä lisää ja katso video (huikea) - - ->


...............................................................
********************************************************
Viimeisin lisäys blogiarkistokansioon nr. 22. ”Raamatun virheellisiä tulkintoja ja käännöksiä”
Raamattu – iankaikkinen Jumalan Sana

Suomalainen raamatuntutkija Kimmo Juutilainen on tutkinut Jumalan Sanaa 56 vuoden ajan. TV7 teki hänestä todella mielenkiintoisen haastattelu. Suosittelen lämimästi.
Tästä pääset suoraan lukemaan kirjoitusta ja katsomaan videota. Kirjoitus nr. 2.  - - - > https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/22-raamatun-virheellisia-tulkintoja-ja.html


**********************************************************

Arkkipiispa Gustaf Johanssonin enkeli-ilmestys vuonna 1920

Tiedoksi: arkistokansio nr. 14.  pyhitetty kokonaan Suomea ja muuta maailmaa koskeville profetioille, ennustuksille yms. Todella mielenkiintoista. Kannattaa käydä lukemassa kaikki ... alusta alkaen.  ... Nyt sain viimein käsiini kauan kaivatun profetian vuodelta 1920, jossa silloiselle Suomen arkkipiispalle ilmestyi ”giganttinen” enkeli Turun Tuomikirkon alttarin luona. Enkeli lausui profetian Suomelle, eli miten meidän käy, jos emme tee parannusta kansakuntana. Skrollaa sivua alaspäin kirjoituksen nr. 17.  kohdalle!  ... Tämä nykyinen aikakausi on todellakin mennyt ”pimeälle puolelle”,  hallitus ja eduskunta ovat tekemässä kansamme eduncastaisia ja myös täysin Raamatun vastaisia päätöksiä, joita jopa Suomen ev. lut. kirkon piispat arkkipiispaa myöten tukevat. Eli ... huonosti meidän tässä käy. Lue tästä: - - - > http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/14-suomea-koskevia-profetioitanakyjaenn.html


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Jumala avaa juutalaisten silmät näkemään Jesuksen heidän messiaanaan

God opens the eyes of the Jews to see Jesus as their Messiah
About Jesus, Jesuha for the  Jews
In here "Live in miracle" – or  "Heaven" blog  I opened a new folder to the Jews.  I tell them how Jesus can change Jews'  life completely, that is, how a huge change for the better and love-filled life comes through Jesus ... and only through Jesus, that means that we receive Jesus Christ and the Holy Spirit to live in us.

God, Heavenly Father loves you - Jesus loves you. Read more (down).


אלוהים פותח את עיניהם של היהודים לרואה ישו כמשיח שלהם

בכאן "בהופעה חיה בנס" - או "גן עדן" - בלוג שפתחתי תיקייה חדשה ליהודים. אני אומר להם איך ישו יכול לשנות את חייהם של היהודים לחלוטין, כלומר, כיצד שינוי עצום לחיים טובים יותר ומלא אהבה מגיע דרך ישו ... ורק דרך ישו, זה אומר שאנחנו מקבלים ישו ורוח הקודש ל לחיות בנו.
קראו כאן יותר


http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/33-ei-aihetta-viela.html
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

“Elä ihmeessä “ – eli “Taivas”- blogillani  olen avanut uuden kansion muslimeille, eli kerron heille miten Jeesus voi muuttaa muslimin elämän täydellisesti, eli, miten valtava muutos parempaan ja rakkauden täyteiseen elämään tulee Jeesuksen kautta  ... ja vain Jeesuksen kautta, kun vastaanotamme Jeesuksen ja Pyhän Hengen asumaan sisimpäämme
 
Isa, Jesus comes back soon
عيسى وعيسى يعود قريبا

God, Heavenly Father loves you - Jesus loves you.
الله الآب السماوي يحبك - يسوع يحبك.
.
God, Heavenly Father loves you - Jesus loves you.

"Live in miracle" – or  "Heaven" blog  I opened a new folder to the Muslims.  I tell them how Jesus can change Muslim's life completely, that is, how a huge change for the better and love-filled life comes through Jesus ... and only through Jesus, that means that we receive Jesus Christ and the Holy Spirit to live in us.
   الله الآب السماوي يحبك - يسوع يحبك.

"العيش على كوكب الأرض" - وهذا هو، وصفحات "السماء" فتحت مجلد جديد للمسلمين، وهذا هو، وأنا أقول لهم كيف يسوع يمكن أن تغير حياة مسلم في تماما، وهذا هو، كيف يأتي الى تغيير كبير في حياة أفضل ومليئة الحب من خلال يسوع ... وفقط من خلال يسوع، نحن نقبل يسوع المسيح والروح القدس ليسكن في داخلنا.

Read more here: - - - > http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/31-annen-oma-tapahtumakalenteri.html 
…………………………
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Raamatun profetiat ja antikristus

Whalid Shoebat, Armagedon, Harmagedon, end time, lopun aika, antikristus, antichrist, islam, isis, isil, israel
Uudestisyntyneen palestiinalaiskristityn (entisen muslimin) Walid Shoebat  näkökulma lopun ajoista ja tulevasta antikristuksesta. Video on pitkä, mutta se kannatta katsoa ja vieläpä moneen kertaan, sillä Taivaan Isä on tuonut muslimeita kaukaisesta idästä meille asti, jotta voimme viedä evankeliumia heille, mutta meidän tulee sitä ennen tietää, mitä  Koraani opettaa. Lue lisää täältä ja katso TV7 – kananvalta video - - - > 

Born again Palestinian Christians (former Muslim) Walid Shoebat point of view of the end times and the coming of antichrist. The video is long, but it's worth a look, and even several times, because Heavenly Father has brought muslims distant from the east us up so that we can bring the Gospel to them, but we need to know it before, what the Koran teaches. Read more here and see TV7 – and watch the video - - ->

ولدت من جديد المسيحيين الفلسطينيين نقطة وليد شعيبات (مسلم سابقا) نظر أوقات النهاية ومجيء المسيح الدجال. الفيديو طويل، ولكن الامر يستحق نظرة، وحتى عدة مرات، لأن الآب السماوي جلبت المسلمين بعيد من الشرق لنا حتى نتمكن من تقديم الإنجيل لهم، ولكن علينا أن نعرف ذلك من قبل، ما يعلمه القرآن . اقرأ المزيد هنا ونرى TV7 - ومشاهدة الفيديو

Video - - - >  http://www.tv7.fi/vod/player/?program=47522
 
More about the end times:  http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html



,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tulikaste – mikä se on?


Kirjoitettu 25.1. 2014. ...  Ihmiset voidaan kastaa 3:lla  tavalla (näin Jeesus opetti): 1. vedellä, 2.  Pyhällä Hengellä ja  3. tulella  (Matt. 3:11). .... Tästä tulikasteesta ei puhuta mielestäni lainkaan. Ilmeisesti tulikaste on ”tabu”  - kielletty aihe. Tabu ehkä siksi, koska sitä ei ymmärretä, vaikka siitä puhutaan Raamatussa. Lue lisää täältä. Kirjoitus nr. 4. - - - > http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/12-haluatko-sina-pelastua-ja-tulla.html



,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,





Ilmoitustaulu: Anne tavattavissa, tapahtumia, kokouksia yms.  
......................................................

Moi, kaikille. Tulen Helsinkiin n. kerran kuussa Pohjanmaalta ja aina poikkeuksetta junalla. Joten minut voit tavata henkilökohtaisesti joko juna-asemalla tai Kampissa, portin 3 kohdalla (ja siellä kahvion kohdalla), kunhan vain sovit tapaamisesta hyvissä ajoin.  Yleensä minulla on kiire Porvoon bussiin, mutta muutaman sanan voi keritä vaihtamaan. Ja ainahan sitä menoa Porvooseen voi vähän siirtää … busseja menee sinne päin vähintään tunnin väliajoin.  … Soita tai laita tekstari puh. 050 5925131

Turussa ja Espoossa käyn harvemmin, mutta ilmoittelen niistäkin vierailuista täällä.

Seuraavan kerran olen tavattavissa Hesassa perjantaina 13.3 2020  ja olen silloin Kampissa n. klo n. klo 15:55.  … Porvoossa olen epämääräisen ajan, ja sieltä matkaan ehkä n. 2:n viikon kuluttua Turkuun. 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

14 kommenttia:

  1. Todella ihanat sivut Kiitos Herralle että johdatti näille sivuille!

    VastaaPoista
  2. Rakas Jenni,ja te muut pysykää tällä sivustolla, sillä en edes itsekään tiedä millainen tästä muodostuu, sillä Isällä on ohjat nyt käsissä ... ei minulla. Tämän uuden sivusto-rungon ja uudet otsakkeet olin saanut "Hengessä", siten että tehtävänä oli karsia "löysät" pois ... eli nyt puhutaan asiaa peastuksesta ja miten sitä sitten pelastutaan, ja vain asiaa, sillä "Lopun Aika" on lähellä. Saivarteluun ja teologiseen pilkunviilaamisen ei enää saa tuhlata aikaa.

    VastaaPoista
  3. Todella hyva blogi, mutta toivoisin, etta kirjoittaisit useammin, esim. kerran kuukaudessa. Olen monesti kavaissyt sivuillasi, muttakun mitaan uutta ei ole tullut pitkaan aikaan, mielenkiinto on lopahtanut.
    Luulen niin, etta saannollinen kirjoittelu pitaa myos lukijat virkeina ja osallistuvina.

    VastaaPoista
  4. Niin, nimimerkki "Anonyymi" ... juuri tänä aamuna tein lähtöä kuntosalille, kun minun oli pakko keskeyttää toimet, sillä tunsin Hengessä, että minun tulee panna pikaisesti blogilleni, mitä Isä tänä aamuna minulle kertoi. Isä antoi myös ymmärtää, että minun täytyy tehdä myös kuva, joka liittyy tekstiin. Eli tienviitta alas ja ylös ja navigaattori, Pyhä Henki. No, menen nyt kuntosalille ja siellä samalla rehkiessäni suunnittelen, ideoin tuota kuvaa. Näin Isä toimii. En pyrikään itse kirjoittamaan ikään kuin väkisin jotain ja useasti ja säännöllisesti, vaan toimin täysin spontaanististi Hengen johdattamana. Monet ovat kiitelleet tästä uudesta blogirungosta, että nyt näkee heti blogini alussa onko tullut uutta "matskua", ja siitä on myös kiitelty, että olen kopioinut pienen pätkän uusimmasta kirjoituksesta, jotta lukija voi nopeasti päätellä kiinnostaako aihe, ja sitten hän voi klikata blogiarkiston otsaketta ja lukea koko artikkeli sieltä.

    VastaaPoista
  5. >>>Ensin Pyhä Henki kiitteli siitä minua, että olen viime aikoina niin ahkerasti alkanut käyttää minulle annettuja taiteellisia armolahjoja, enkä enää pidä niitä piilossa vakan alla.<<<

    Ei Pyhä Henki sinua mistään kiittele. Pyhä Henki ei ole persoona vaan Jumalan vaikuttava voima. Voima ei kiitä, mutta Jumala joka vaikuttaa voimansa kautta saattaa kiittää omalla tavallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsellista kiistellä Pyhän Hengen olemuksesta, sillä meillä ihmisillä ei ole sitä suurta jumalallista tietämystä, että me voisimme edes auttavasti määritellä Jumalan kolmannen persoonan eli Pyhän Hengen.

      Taivaan Isä & Jeesus toimii ja puhuu meille Pyhän Hengen kautta ja välityksellä. Tästä kai voimme olla yhtä mieltä. Vai kiistätkö senkin?

      Kun sanon, että Pyhä Henki koskettaa minua, puhuttelee minua, kehoittaa minua, ohjaa, opettaa, puhuu, neuvoo tms. ... on kyse nimenomaan Isän & Jeesuksen yhteydenotosta. On työlästä joka kerta alkaa määrittelemään mikä/kuka persoona milloinkin olisi nyt ja juuri sillä kertaa mahdollisesti kyseessä ... Se ei ole relevanttia. Relevanttia on sanoma. Jollei "yhteydenottaja" paljasta persoonallisuuttaan minulle, ei ole minun asiani alkaa tivaamaan sitä. Tässä on kyse uskosta. Silloin kun Pyhä Henki ottaa minuun yhteyttä, en epäile hetkeäkään, etteikö yhteydenottaja olisi taivasmaailmasta. En epäile pätkääkään.

      Poista
    2. Sunnuntaitervehdys Anne :) Kiitos blogistasi "eksyin" sivulle kun etsin vastauksia tervehdyttävään ravintoon. Kamppailen kilpirauhasenvajaatoiminnan kanssa runsaalla tyroksiinillakaan ei vielä vointi hyvä..mutta suunta oikea. Uskon juuri noin että Jumala vaikuttaa meissä tahtomista, ohjaa meitä ja antaa tietoa. Kerron esimerkin. n vuosi sitten olin mökilläni, ja en saanut nukuttua,,miksi?? Nousin sängystä..sattui sillä kertaa olemaan läppäri mukana ja aloin selaamaan sivuja, yhtäkkiä huomasin että olin "avoimet työpaikat" sivulla??? ja eräs ilmoitus osui silmiini. Puoli leikilläni soitin seuraavana päivänä..menin haastatteluun ja koska oli monta vuotta ollut työelämästä pois sairauksien vuoksi, minulta kysyttiin syy ja kerroin sen avoimesti ja ajattelin (nyt minua ei varmasti oteta). Pomo lupasi soittaa samalla viikolla...ja soittikin ja sain työpaikan. Nyt vuoden olen ahkeroinut ja tarjosin työtovereille kakkukahvit vuosipäivänä, koska työssä oloni ei ole ihan itsestään selviö, koen joka päivä että saan juuuri sen voiman ja viisauden mitä tarvitsen kunakin päivänä. Minua kiinnostaisi kovasti matka Israeliin, mutta yksin en sinne haluasi lähteä, onko Sinulla suunnitteilla matkaryhmää? Siunaavin terveisin Lisbetti

      Poista
  6. Lisbetti, oletko kuullut sellaisesta kilpirauhaslääkkeestä kuin "Amorin" (tai jotain sinnepäin, en ole ihan varma nimestä), Sitä eivät voi tavalliset endokrinologit määrätä ... tai voivat mutteivät halua Se on luontiashormooni. Sika kallis, mutta sivuvaikutukset olemattomat ja tehoaa paremmin kuin tyroksiini. Tsemppiä ja jaksamista sinulle.

    VastaaPoista
  7. onko jossakin uudemmat sivut, todella järkevää ja mielen kiintoisia

    VastaaPoista
  8. Hmmm ... mitähän Sinä nimim. "Anonyymi" oikein tarkoitat? Tässä alussa on otsikoita ja lyhyt kuvaus tänne sivustolle viimeksi laiteituista eli "uusimista" kirjoituksista. Monet uskolliset lukijat pitävät tästä systeemistä, koska silloin he heti näkevät, mitä uutta on tullut tälle sivustolle, eikä tarvitse selata kaikkia blogiotiskoita lävitse

    VastaaPoista
  9. Anne, oletko nähnyt Youtubessa videon Hilja Aaltonen - Kesä jona taivas itkee.

    Onkohan tuo kesä nyt?

    VastaaPoista
  10. Hei, Maija! Kiitos videovinkistä. Olen nähnyt paljon videoita ja ohjelmia Hilja Aaltosesta, mutta en muista nähneeni tuon nimistä ... täytyy alkaa heti googlaamaan. ...Jotain on selvastikin menossa, sillä minuakin valmistellaan johonkin. En vain tiedä mihin. Olen valmiina toteuttamaan Isän tahdon. Monet ovat pyytäneet ja jopa kehoittaneet minua pitämään kotikokuksia ja puhumaan tilaisuuksissa, mutta olen sanonut heille, että odotan "taivasmaailmasta" ohjeita ja selviä käskyjä. En halua lähteä omin päin sooloilemaan, koska silloin toimin ja puhun omasta puolestani enkä Isän tahon ja Hengen johdattamana. Enkä olen suinkaan yksin näitten tuntemusteni kanssa, sillä nyt valmistellaan ihmiskuntaa johonkin. Siksi on oltava valveilla ja odottaa kärsivällisesti sitä, että Isä ottaa ohjat käsiinsä ... emmekä me. Tämän tiesi Hilja Aaltonen. Hän oli "vartija", joka oli valveila ja varoitti.

    VastaaPoista
  11. Minulla on sama tunne että minua odottaa joku tehtävä. En vain tiedä mikä se on, olen rukoillut että saisin jonkun tehtävän ja etten itse olisi sitten sen tehtävän suorittamisen esteenä kun sen saan. Se odottava tunne on edelleen, Kiitos Herralle siitä. Olen kyllä sanonut että haluan olla Hänen käytettävissään mutta samaan hengenvetoon huomaan ajattelevani ettei minusta kuitenkaan ole mihinkään vastuulliseen tehtävään. Sairauksien parantaminen rukouksen voimalla kiinnostaisi minua valtavasti.

    VastaaPoista
  12. Hei, tämä kaikki on varmaan hyvä asia. Haluan rohkaista sinua joka luet. Kuulen että Jeesus sanoo... tule ja seuraa mua, vain mua. Näytän sinulle tehtävän. Näytän koska isä rakastaa! Tule siis kanssani, jätä kaiken muun, kaiken muun. Kaikki, kaikki on täytetty. Olemme yhdessä. Sillä varustuksella jonka annoin, se kestää tässä maailmassa. Lähde nyt, nyt tänään, sinun lähimmäsesi odotta sinua. Huomenna voi olla myöhästä. Olet minun opetuslapseni. Minä valmistin tien. Kun menet minä valmistan kaikki.

    Tämä minä kuulen sisimmässäni. Lähdin noin kuusi kuukautta sitten ulos. Olen saanut nähdä että sato on kypsä. Ihmisiä tulee uskoon, sairaat parantuvat, ja jumala valmistaa omiaan ottamaan häntä vastaan. On tullut vastaan palavia ihmisiä jotka ovat saaneet heti seurata ja sitten lähtä tekemään samoja asioita.

    Saarnatkaa evankeliumia, parantakaa sairaita ja ajakaa ulos pahoja henkiä.

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.