maanantai 4. maaliskuuta 2013

41. Homo, homofilia, Raamattu, synti, Bible, sin.......................................................................................
Sisältö, artikkelit (lainattuija ja omia):
1. Homoseksuaalisuuden harjoittaminen on synti ...  (kirj. A.Lindell 14.12. 2015)
2. Näky toetutuu (kirj. Marjaana Perttula, 7.12. 2010)
3. Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille
4. Gay prayed to God if he would go to hell? God answered, video

5. ...
6. ..
...................
...............................................................................................................

1. Homoseksuaalisuuden harjoittaminen on synti ja homous on evoluution, eli luonnonlakien vastaista.
Kuva
Kirkolliskokousedustaja Marjaana Perttula kirjoitti vuonna 2010 joulukuun alussa Sanansaattaja-lehteen jutun ”Näky toteuttuu” (ks. alla, kirj. nr.  )

Wilkersonin näky siis toteutuu nyt ja par´aikaa.! Olen itsekin lukenut ”Näky- kirja, ja sen on kirjahyllyssänikin, ja selaan kirjaa usein, koska sen näyt ovat alkaneet totetutua 100%:sesti – valitettavasti. .

Nyt joulukuussa (2015),  n. kolmekymmentä vuotta myöhemmin, Wilkersonin kirja avautuu aivan uudella tavalla. Palaset ikäänkuin lopksahtavat paikoilleen. Vielä 1970-luvulla kukaan ei osannut varmasti uskoa, että tuollainen homo-asia voisi joskus toteutua kirkossa – eli kirkossa aletaan hyväksyä homouden harjoittaminen ja homopareja voidaan jopa vihkiä avioliittoona tulevaisuudessa  - eli rukoilla Jumalalta siunausta homouden syntiin. Pelkään pahoin, että ei vie kauaakaan, kun Suom. ev. lut. kirkko lähtee tälle Raamatun vastaiselle tielle.

Kirkossa tulee olla ilman muuta sijaa myös homoille. Jeesuskin aterioi yhdessä syntisten kanssa, ja sanoi arvostelijoille, että eivät terveet tarvitse parannausta vaan sairaat. Siis ketään ei saa syrjiä, se on kai kaikille selvä, mutta synnin hyväksyminen on aivan eri asia kuin, että rukoilisi, että homoseksuaali pääsisi eroon synnistään ja tekisi parannuksen.

Homoseksuaalisuus elämäntapana on asia, johon Raamattu suhtautuu jyrkän kielteisesti – eli homoseksuaalisuuden harjoittaminen Raamtun mukaan synti. Kysymys ei ole vain joidenkin ”yksittäisten raamatunlauseitten” tulkinnasta, vaan se koskettaa Raamatun ihmiskuvaa kautta koko Raamatun: ihminen on luotu mieheksi ja naiseksi, eikä miksikään siltä väliltä. Homoseksuaalisuus on luonnonvastaistakin --- >  homo- tai vaihtoehtoisesti lesbopari ei voi tehdä keskenään jälkeläisiä.
............................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2. Näky toteutuu  (David Wilkersonin näky toteutuu, 1975)
Kuva
Kirj. Marjaana Perttula Sanansaattaja-jehden  kolumni, 7.12.2010

Pari viikkoa ennen kirkolliskokousta minua kouri migreeni kolme päivää yhteen menoon. Mieheni kysyi, mitä oikein mietin. ”No sitä homoasiaa”, vastasin tuskaisesti. Olin yrittänyt kääntää ja vääntää asiaa mielessäni, pohtinut, pitääkö kirkon todella joustaa ja minkä verran. Pääsin päänsärystäni vasta sitten, kun kunnolla oivalsin sen yksinkertaisen tosiasian, että yhteiskunta on moniarvoinen, mutta kirkon arvopohja on kristillinen – tai ainakin kirkon pitäisi olla kristillinen, Raamatun pohjalta nouseva yhteisö.

Oli vapauttaa ymmärtää, että minun ei tarvitse ajatella ensisijaisesti kirkon ja yhteiskunnan suhdetta, ei veronkantoa eikä kirkon ulkonaista kuvaa. Minun tehtäväni on ensisijaisesti äänestää niin kuin omatuntoni oikeaksi sanoo.

Mieheni kaivoi vielä vahvistukseksi hyllystämme David Wilkersonin Näky-kirjan. Jo 1970-luvun puolivälissä Wilkerson näki, että tulee aika, jolloin ”kirkon johtajat puolustavat homoseksualistista ja lesbolaista rakkautta eivätkä vain toivota sitä tervetulleeksi, vaan rohkaisevat harjoittamaan sitä. Homoseksualisti- ja lesbolaispappeja asetetaan virkoihinsa ja heille annetaan vaikutusvaltaisia paikkoja tässä kirkkounionissa, ja heitä tervehditään uudenlaisina uranuurtajina, jotka esittävät uusia käsityksiä rakkaudesta ja evankeliumista.” Nyt olemme tässä ajassa. Mielestäni enää ei voi sanoa, että homoja syrjitään vaan pikemmin päinvastoin: on muotia suosia heitä ja heidän tapaansa toteuttaa seksuaalisuuttaan. Halveksuntaa saavat osakseen pikemmin ne, jotka puolustavat Jumalan luomisjärjestystä ja perinteistä avioliittokäsitystä.

(Annen välihuomautus: homous on myös evoluutio-teoriaia vastaista, eli  luonnonlaikien vastaista).

Kiireisen ja työntäyteisen viikon ja viikonlopun jälkeen pääsin kirkolliskokoukseen Turkuun. Viikko alkoi perinteisesti avajaismessulla Maarian kirkossa. Tuntui hyvältä mennä kirkkoon aloittamaan kinkkinen viikko jumalanpalveluksella. Pahaa-aavistamattomana istuin penkissä, valmiina hiljentymään. Piispa Björn Vikström aloitti puheensa alttarilta muistuttamalla, että edellisenä päivänä kirkoissa pohdittiin yhteiskunnan ja kirkon suhdetta. Heti ensimmäisistä lauseista koin voimakkaasti, että pohjustus homosiunauksen puolesta oli alkanut. Se alkoi alttarilta. Koko tulevan viikon stressi tuntui kaatuvan päälleni. Aloin voida huonosti ja minua pyörrytti.

Vieressäni istui kirkolliskokousedustaja Annika Määttänen, joka on koulutukseltaan sairaanhoitaja. Sanoin hänelle, että minua pyörryttää kamalasti. Annika näki, että olin ihan valkoinen ja otsa hikipisaroita täynnä. Hän talutti minut sakastiin ja nappasi varmuuden vuoksi kaksi lääkäriä mukaansa. Vähän aikaa huilasin sakastissa ja huimaus meni ohi. Mistään paikasta ei sattunut ja sydänkin sykki normaalisti. Oma diagnoosini oli, että kyseessä oli ”stressi- ja kauhistuskohtaus”.

Mutta yllättävää kyllä, viikon aikana koin rauhaa ja lepoa kaiken kiireen keskelläkin. Migreeni ei vaivannut eikä pyörrytyskohtaus uusinut. Minulla oli hyvä omatunto, sillä tiesin Jumalan edessä tekeväni oikein – vaikka se oli monen silmäätekevän mielestä väärin. Tuntui, että Jumala antoi suojamuurin meille, jotka uskalsimme olla yleistä mielipidettä vastaan.

Kirkolliskokouksessa on myös siinä mielessä hieno ilmapiiri, että yleensä edustajat hyväksyvät toisensa sellaisenaan ja viihtyvät toistensa seurassa, vaikka käsitykset asioista olisivat erilaisia. Jokainen sai puhujapöntöstä puhua vapaasti ilman välihuutoja, epäasiallista tai epäkunnioittavaa elehtimistä. Itse en tällä kertaa puhunut lainkaan, mutta keväisessä puheenvuorossani korostin jokaisen oikeutta ja velvollisuutta omantuntonsa kuuntelemiseen.

Niin kuin tiedämme, homorukous hyväksyttiin kirkolliskokouksessa yksinkertaisella äänten enemmistöllä. Valiokuntien puheenjohtajista koostuvassa puhemiesneuvostossa olin esittänyt määräenemmistön vaatimista, mutta hävisimme äänin 8-3. Jos määräenemmistö (¾) olisi vaadittu, homorukous ei olisi mennyt kirkolliskokouksessa läpi. Siitä jäi jossiteltavaa.

Näky on toteutumassa, Wilkersonin näky.

Marjaana Perttula

Kirjoittaja on porilainen toimittaja ja filosofian maisteri, kirkolliskokousedustaja ja kirkkohallituksen täysistunnon jäsen
...............................
.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


........................................
3. Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille

Dokumentit > Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille
Osavaltio salli Yhdysvalloissa ensimmäisenä samaa sukupuolta olevien avioliitot. Mitä siitä seurasi?. Tänään 17.2. 2017 Suomen eduskunta hyväksyi ns. ”homolain” ... mitä siitä voi seurata. Ajatelkaa tätä ja kauhistukaa!!! Mitä tuli äänestettyä!
  
..................................................................................
.................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

………………………………….

4. Gay prayed to God if he would go to hell? God answered.

If you are gay or lesbian ... just watch this videoVideo on englanniksi, eikä sitä ole tekstitetty, mutta sanoisin, että huonollakin englanninosaamisella siitä saa selkoa. Video on todella hyvä, ja siinä on selvä Raamatullinen kanta homoseksuaalisuuteen ... eli Jumalan mielipide asiasta. Tästä asiasta on turha kenenkään, ei uskovan, eikä edes pappien, piispojen tai edes arkkipiispan esitttää omaa näkökantaansa, tulkintaansa .... Raamattu on homoasiassa yksiselitteinen. 

Videon otsikko suomeksi: Homomies rukoili vastausta Jumalata, että meneekö hän homona helvettiin? Jumala vastasi?  

Jos olet homo tai lesbo tms. ja pohdit vakavissasi, että elätkö synnissä, niin etsi vastaus rohkeasti. Kysys suoraan Jumalalta. Vai, ajatteletko, että kun et edes ajattele asiaa, niin Jumala antaa anteeksi syntisi. ... Ei se näin mene. ... Ei todellakaan. Tämä video opettaa sinua miten menetellä.

**************************
 
..............................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
5.
................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
6.
................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
7.
................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.