maanantai 4. maaliskuuta 2013

42. Abortti, abortion, Raamattu, synti, Bible sin


...................
Artikkelit:
1. Älkää ampuko aborttiasian viestintuojaa!
2.Abrtoitavan sikiön hiljainen hätähuuto (video) 
3.
4.
.....................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1. Älkää ampuko aborttiasian viestintuojaa!

Tämä artikkeli on myös jukaistu Uusi Suomi-verkkolehedessä 18.7.2013, ja voit käydä halutessasi lukemassa siihen tulleita kommentteja (53 kpl) täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/144971-alkaa-ampuko-aborttiasian-viestintuojaa
Olemmeko muuttuneet hirviöiksi? Hitleriä kauhistellaan ja punaisia khmerejä mutta tätä ei.
Tämä aborttikysymys on Suomessa tabu. Se on vaiettu kuoliaaksi. Jos tästä joku uskaltaakin mainita mitään kriittistä, niin oitis kritisoija teilataan naistenvihaajaksi, uskonnolliseksi fundamentalistiksi tai miksi lie. Varsinkin U.S.A.:ssa on kansakunta jakautunut kahtia tässä aborttikysymyksessä; yhtäällä ovat liberaalit abortin kannattajat, jotka ajattelevat, että kyseessä on naisen itsemääräämisoikeus omasta kehostaan, ja että, jos lailliset (legaalit) abortit muutetaan lailla laittomiksi (illegaaleiksi), niin illegaalien abottien määrä räjähtää käsiin. Ja toisaalla ovat valitettavasti ja melkeinpä vain uskonnolliset fundamentalistit, jotka ajattelevat, että kyseessä on selvääkin selvempi synti eli Jumalan 5:nnen käskyn rikkominen; Älä tapa! 

Järkevää ja asiallista suhtautumistapaa ei tunnu tähän aborttikysymyksen löytyvään miltään suunnalta eikä taholta. Kukaan vähänkin julkisessa ammatissa työskentelvä henkilö ei uskalla ottaa kantaa aborttikysymykseen, ja poliitikot kieltäytyvät kannatuslukujen laskun pelossa kokonaan kommentoimasta asiaa (Päivi Räsänen on poikkeus), joten niin kauan, kun abortti on silmiltä piiloteltu ja kuoliaaksi vaiettu tabu, sitä voidaanakin pitää pelkkänä kidurgisena toimenpiteenä, jolla päästään nopeasti eroon ei-toivotusta raskaudesta. 

http://www.abortionno.org/

Minä ainakin itkin, kun näin tuon videon. ... Eihän tuo tuollainen voi olla laillisesti sallittavaa eikä edes moraalisesti tai eettisesti oikein ... ei enää kolmannella vuosituhannella. On aika omituista, että YK-ihmisoikeuksien julistuksessa ei lainkaan mainita sikiön oikeudesta saada syntyä maailmaan. Jokaisella ihmisalulla tulee olla oikeus syntyä, ja tätä ihmisalkua (sikiöä, vauvaa) tulee meidän kaikkien lain tuella suojella, jos raskaana olevan ihmisalun äiti ei siihen itse kykene. Äitiä on silloin autettava ja hänestä on pidettävä huolta niin, että sikiö saa kehittyä rauhassa ja turvallisesti äidin vatsassa. 

Tässä välihuomautuksena mainitsen, että poikkeuksena on tietenkin esim. äidin henkeä tai terveyttä vaarantavat seikat tai sellainen sikiöllä havaittu  erittäin vaikea ja parantumaton sairaus tai vamma, joka saa aikaan sen, että vauva/lapsi ei edes elä kauan ja jos elää, niin sellainen elämä on hvyin kivuliasta ja tuskallista ja kaukana siitä minkä käsitämme ihmisarvoiseksi elämäksi. 

Tällaisesta tapauksesta on lähipiirissäni kokemusta, missä erittäin pahasti syntymästään asti vammautunut (CP) lapsi pääsi viimein Taivaan Kotiin kärsittyään sitä ennen epäinhimmillisesti ja raa´asti 7 vuotta kalliissa hoitolaitoksessa sellaisesta elämästä, mitä ei kukaan meistä toivosi pahimmalle viholliselleenkaan. Tällä lapsella oli jatkuvasti yötä päivää ankaria ja erittäin kivulaita kouristuksia, joita helpottamaan hän sai morfiinia, ja lopulta nuo morfiiniannokset menettivät tehonsa, ja suuruudeltaan ne olivat sitä luokkaa, että yksi sellainen annos olisi riittänyt tappamaan hevosen. 

Suomessakin on paljon  pariskuntia, jotka eivät voi koskaan saada omaa, biologista lasta, ja siksi he joutuvat odottamaan adoptiolasta jopa vuosia, eikä ulkomailta adoptominen ole mitään halpaa ”hupia”. Tästäkin on lähipiirissäni kokemusta. – Eihän tällaisessa ole mitään järkeä, kun samaan aikaan tapetaan tahallisesti yli 10 000 hyvin kehittynyttä ja tervettä sikiötä odottavien äitien kohtuun, joilla on vain yksi vika: he eivät ole toivottuja. Heitä ei haluta tähän maailmaan. 

Nyt tietysti heti ihmettelette, että miksi en maininnut lainkaan raiskaustapauksia. No, sitä syystä, että on olemassa n.s. ”katumuspilleri”, jonka voi ottaa 72 tunnin aikana raiskauksesta (saa ilman reseptiä apteekista), jolloin munasolun kiinittyminen kohtuun estyy. Saman estää muuten myös ehkäisykierukka. 

Mitä tehdä ei toivotuissa raskaustapauksissa?

Vastaus on, että eihän siinä tapauksessa enää voi tehdä mitään. Sen sijaan pitää alkaa keskustella vakavasti siitä, että miten ehkäistä nämä ei-toivotut raskaudet. On olemassa ehkäsyvälineitä, pillereitä ja ihon alle sijoitettavia ehkäisykapseleita ja viimeisenä ja vaihtoehtona steriilisaatio (joka nykyään voidaan myös peruuttaa). Mutta nämä kaikki edellyttävät, että ne sopivat käyttäjälleen ja että niitä tarvitseva on sellaisessa ruumiillisessa että henkisessä kunnossa, että hän ymmärtää käyttää tai vaatia sellaisia. 

Entä jos näin ei ole asian laita? Pitäsisikö ottaa käyttöön ihon alle pakollisesti sijoitettavat ehkäisykpaselit sellaisissa tapauksissa, että k.o. tyttö/nainen ei tulisi kykenemään itse pitämään huolta lapsesta, ja että hän voisi jopa käytöksellään aiheuttaa syntyvälle lapselle elinikäisen vamman; esim. vaikeasti alkoholisoitunut tai/ja huumeiden käyttäjä-äiti? Vastaus: pitäisi. Siis tämänkin vuoksi tarvitaan pikaisesti lainmuutosta. 

Mikä laki tai instanssi puolustaa syntymätöntä vauvaa? Ei  mikään?

Sikiö on täysin lainsuojaton. On pöyristyttävän kauhistuttavaa, että aborttia käytetään vieläkin kehittyneessä ja sivistyneessä yhteiskunnassa ei-toivottujen raskauksien ehkäisykeinona, koska kysessä on selvääkin selvempi elävän sikiön (yksilön) tahallinen tappo eli suunniteltu ja tarkoin harkittu ”murha”. Tätä ei missään nimessä tulisi yhteiskunnan sallia. 

Näkisin mieluummin asian hoidettavan yhteiskunnan taholta siten, että tällaisen ihon alle sijoitettavan ehkäisykapselin voisi jokainen tyttö/nainen saada täysin ilmaiseksi terveyskeskuksista, ja esim. hedelmällisyysiässä olevat naiset, jotka ovat alkoholisteja, huumeidenkäyttäjiä, prostituoituja tai ovat toistuvasti jäänneet kiinni rikollisuudesta ja joutuneet vankilakierteseen, niin heidät voitaisin lain voimalla pakottaa ottamaan ihon alle tällainen ehkäisykapseli. 

On myös pöyristyttävää, että Suomessa ei vieläkään ole asetettu voimaan lakia alkoholisti- tai/ja huumeäitien pakkohoidosta. Täysin käsittämätöntä lepsuilua ja piittaamattomuutta syntymättömien lasten terveydestä, sillä monet vauvat vammautuvat jo kohdussa peruuttamattomasti ja jotkut heistä jopa erittäin vakavasti, jos äiti jatkaa alkoholin tai/ja huumeiden käyttöä raskauden aikana. 

Tämä aborttiasia on nykyisen yhteikuntamme suurin ja pahin häpeäpilkku ja mätäpaise, ja sitä tullaan tulevaisuudessa samanlaisella kauhulla muistelemaan kuin Hitlerin tekoja, ja siksi tämä aborttikysymys on ratkaistava pikaisesti tavalla tai toisella. On pöyristyttävän kauhistuttavaa ja todella väärin, että ei-toivottujen raskauksien abortoidut sikiöt päätyvät sairaaloitten roskikseen ja polttouuneihin. Nämä tahalliset tapot olisi voitu estää, jos tahtoa ja vaihtoehtoja olisi vain ollut tarjottavana. Nämä ei-toivottu raskaudetkin voidaan yhtieskunnan avulla ja huolenpidolla auttaa loppuun asti ja jopa niin, että nämä ei-toivotut lapset  voivat kasvaa äidin kohdussa turvallisesti syntymäänsä asti ja päätyä lopulta kotiin, jossa heitä odottavat rakastavat adoptiovanhemmat. 

Tämä kysymys on päättäjien asia. Heille tämä ongelman hoitaminen kuuluu. Abortin tehneitä naisia ei tule syyllistää, sillä he ovat toimineet vain lain hyväksymällä tavalla ja heille on tehty yhteiskunnan taholta selväksi, että he ovat toimineet kaikinpuolin oikein ja hyväksyttävästi. Ja niin kauan kuin laki sallii sikiön tahallisen tappamisen odottavan äidin kohtuun niin, niin kauan sellaista myös tapahtuu.
Ja kuka, ketkä ovat syyllisiä tähän modenin sivistysvaltion sisällä tapahtuvaan ja jatkuvaan ja vuosittaiseen valtavaan ”kansanmurhaan”  ... Suomessa näin tapettiin sikiöitä ennätyksellisen vähän viime vuonna eli vain 10 060 sikiöä. (?!)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013062817203896_uu.shtml

En tässä nosta tätä ärhämää, sen vuoksi että abortit tulisi heti ailla kieltää, vaan että aborttilainsäädäntöä muutettaisiin. Ladittaisiin samalla uusia lakeja siitä, miten saada pakkohoitoon jo raskaana oleva nainen jonka oma itsetuhoinen käytös saattaa tuhota kasvavan sikiön mahdollisuudet normaaliin ja ihmisarvoiseen elämään. Aloitetaan uudestaan seksuaalivalistus kouluissa, ja että verovaroin kustannetaan ilmaiset ihonalaiset ehkäisykpselit hedemällisyysiässä oleville tytöille ja naisille. Turvataan vahingon sattuessa nuorelle tytölle hyvä adoptiomahdollisuus vauvalle ja samalla äidin opiskelumahdollisuuden jatkaminen myös raskauden aikana ja heti sen jälkeen. Ensikotien määrää on lisättävä tuntuvasti, jos nuori äiti haluaa itse pitää huolta vauvastaan. Yksihuoltaja-äitejä on tuettava paremmin kuin mitä nyt tuetaan. 

Korkean sivistystason omaavan yhteiskunnan tulee tukea ja suojella sekä äitejä, perheitä, lapsia ja  etenkin syntymättömiä lapsia. Tähän me pystymme hvyinvointivaltioyhteiskuntana, sillä pystymmehän me tukemaan maailman raharikkaita sijoittajia ja pankkeja vuosittain miljardeilla euroilla. 

Onko syyllinen raskaana oleva tyttö/nainen, lääkäri, jonka laki pakottaa tekemään tuon tahallisen tapon, ”murhan”, vai ovatko päättäjät syyllisiä, siis ne, jotka ovat laatineet ja hyväksyneet tuollaisen lain?
Vastaus: pääsyyllisiä ovat päättäjät ... eli kansanedustajat. Joten, tehkää jo ihmeessä siellä Arkadian mäellä asialle jotain. Älkää sanoko arvon kansanvalitut, että mitään ette voi, sillä jos tahtoa löytyy niin keinotkin löytyvät. Olen heittänyt "pallon" nyt teille.

P.S. Tuossa rosa-sävyisen kuvan alla olevassa  kuvassa on juuri abortoitu sikiö (tai vauva) on 24 viikon ikäinen. Suomen lain mukaan abortti voidaan tehdä vielä 24. raskausviikolla, jos sikiöllä todetaan olevan jokin vamma, esimerkiksi kehitysvamma. Olen jonkin verran saanut olla tekemisissä kehitysvammaisten lasten ja nuorten kanssa, esim. ensimmäisen asuntomme alakerrassa oli kehitysvammaisten tukiasuntola ”Kårkulla”,  ja olisi kyllä todella sääli, jos yksikään näistä rakastettavista ja ihanista kehtysvammaisista olisi abortoitu.

Ja tuossa rosa-sävyisessa kuvassa on tyttäreni kastemekossa, ja kuvan oikeassa alareunassa on runo, joka kuvasti sen hetkisiä tunnelmiani, ja runo  kuluu näin:

Ennenkuin synnyit,
minä rakastin sinua.
Ennenkuin olit ollut
täällä tuntiakaan,
olin valmis
kuolemaan puolestasi.

Äidinrakkaus on maailman kaikkeuden suurimpia mysteerioita ja voimavaroja,  siksi yhteiskunnan tulisi olla niin turvallinen,  että yksikään äidiksi tulevan ei tarvitsisi tehdä tuota järkyttävää päätöstä ... eli tietoisesti tapattaa orastava ihmisalku kohtuunsa. Vaihtoehtoja abortille on löydyttävä. Abortti on brutaali teurastus. Se on totuus, eikä sitä voi muuksi muuttaa ... ei edes lain voimalla.
.........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2. Abrtoitavan sikiön hiljainen hätähuuto 
Bernard Nathansonin video ”The Silent Scream”, joka järkytti maailmaa ja muutti monien käsityksen abortista. Videota on sanottu ”kaikkein tärkeimmäksi” videoksi jota abortista on koskaan tehty.
Haastateltavana on lääkäri joka on suorittanut yli 10000 aborttia. Hän selittää miten abortti käytännössä suoritetaan, jonka jälkeen se näytetään ultraäänikuvassa. Katsoja näkee miten kohdussa oleva elävä tyttölapsi yrittää turhaan paeta imuria ja miten hänet revitään kappaleiksi toimenpiteessä.
Toimenpiteen nimi on abortti (raskaudenkeskeytys) ja tämän videon jälkeen tiedät mitä se käytännössä tarkoittaa ja miksi moni nimittää sitä murhaksi. Videon englanninkielinen johdanto on luettavissa alla. Vaikka video on englanniksi ja vaikka et osaisikaan englantia, niin se kannattaa silti katsoa. Tämän jälkeen voita muodostaa itse mielipiteesi, siitä, on abortti oikeutettu raskaudenkeskeytyksenä eli eräänlaisena laillisena  ehkäisykeinona – vai onko se puhdas murha silloin, kun sille ei löydy pakottavaa, lääketieteellistä tai oikeudellista syytä.
………………………….
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita rohkeasti tähän ruutuun mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti.